Laba viesnīca

Rakstīts: 21 marta 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 20 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Pieejama, tī ra viesnī ca. Netā lu no pacē lā ja, tikai 150 metri.
Istaba gaiš a, pietiekami plaš a, ar skatu uz kalniem.
No mē belē m: divas vienvietī gas gultas, kas saliktas kopā ; divi naktsgaldiņ i; rakstā mgalds ar mini ledusskapi iekš ā un TV uz galda; skapis; krē sls; viens krē sls; pakaramais, un zem tā plaukts-galds. Balkonā ir galds un divi krē sli.
Vannas istaba apvienota. Duš as kabī ne bez paliktņ a, kabī nes vidū ir tikai noteka grī dā .
Uz grī das un nedaudz no vestibila ir pieejams Wi-Fi.

Mū su brokastis bija iekļ autas. Brokastī s bufetes kā rtī bā : olu kultenis (viena cepta ola), lai gan bija cieti vā rī ta; vā rī ta desa; cepta desa; grauzdiņ š ; sagriezts š ķ iņ ķ is; cietā siera sagrieš ana; mī ksta siera kubi (piemē ram, siers); sagriezti gurķ i un tomā ti, kivi, apelsī ns un ā bols; olī vas; no cepš anas - piparkū kas, smalkmaizī tes un pī rā gi ar sā ļ o sieru (piemē ram, sieru); maize sagriezta grauzdiņ iem; grauzdiņ iem tika pievienots tosteris (ļ oti apmierinā ts), iepakots sviests, zemeņ u konfigū ra un medus; apelsī ns svaigs (koncentrē ts); tē ja; kafija; piens un kisele mlyako (vietē jais jogurts), kā arī ā trā s brokastis š okolā des bumbiņ u un klasisko pā rslu veidā , no kuriem izvē lē ties.
Tagad par trū kumiem: slikta skaņ as izolā cija - "staigā još ie" eiropieš i atgriezā s vē lu un klaigā ja pa kā pnē m, tas ļ oti apgrū tinā ja miegu.
Lai gan bija Wi-Fi, tas bija ļ oti lē ns, reiz viņ i lū dza restartē t marš rutē tā ju.
Tī rī š ana - kopumā istaba tī ra, nesaskrū vē jā m. Mums ar sievu negarš o stipra tē ja vai kafija, vienu tē jas maisiņ u varam brū vē t vairā kas reizes vai kafiju nū jiņ os sadalī t divā s devā s. Ja š ī s lietas vē lā k paliks uz galda patē riņ am (nekur nemetiet, bet ielieciet glā zē ), tad tā s vienkā rš i tiks izmestas - tas bija ļ oti nomā coš i.
Karstais ū dens - tas ir, bet daž reiz ir grū ti to dabū t, daž reiz bija nepiecieš ams daudz notecinā t. Vai arī mē s nesapratā m sildī tā ja darbī bas principu.
Mē s aizmirsā m par visā m grū tī bā m izbraukš anas dienā . Izbraucā m pirms brokastī m, mū su tū res aģ enta pā rstā ve ieteica palū gt "iepakotas pusdienas". Katrā sausajā devā bija trī s sviestmaizes ar sviestu un š ķ iņ ķ i, puse gurķ a, porcijā s sadalī ts kausē tais siers, tas viss bija glī ti iesaiņ ots traukā un salocī ts maisiņ ā . Somā ielikuš i arī apelsī nu un puslitra ū dens pudeli. Ar š ā du devu mums pietika vairā ku stundu gaidī š anai pirms lidmaš ī nas, divu stundu lidojumam, muitoš anai un pusstundas braucienam ar vilcienu.
Neskatoties uz mazajiem mī nusiem, man un manai sievai tas patika, un jū s izlemjat paš i.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu