Pieklājīga viesnīca, Wi-Fi istabā darbojas

Rakstīts: 19 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 11 — 23 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo man ļ oti patika uzturē š anā s, atpū tos 2019. gada septembrī . Reģ istrē š anā s notika uzreiz pē c ieraš anā s no lidostas 3:00.9:00 devā mies brokastī s (paņ ē mā m tikai brokastis) plkst. blakus viesnī ca, acī mredzot vē l nav sezona un š o viesnī cu ī paš nieks viens, lai negatavotos 2 restorā niem, joprojā m ir maz cilvē ku, un rezultā tā viņ i bija patī kami pā rsteigti par brokastī m, izvē le liela: vā rī ti olas, amuleti, makaroni, auzu pā rslas, graudaugi, pā kš augi, kartupeļ u pankū kas, desiņ as (diezgan labas), 2 veidu desiņ as (tik, vidē jas), sieri, marinē ti gurķ i, jogurti, brokastu pā rslas, konditorejas izstrā dā jumi, tē ja, kafija, karsts piens, augļ i, dā rzeņ i, pietiek ar galvu, neskatoties uz iepriekš ē jo komentā ru, brokastis ir virsū un ar katru dienu nepalika sliktā k .
Pē c tam notika tikš anā s ar gidu Serž u, ī paš s paldies viņ am par brī niš ķ ī go ekskursiju uz Abū Dabī un palī dzī bu jebkurā diennakts laikā ! Viesnī ca atrodas Š ā rdž as centrā , zinā jā m kur dabū jam biļ etes, mums bija istaba ar viesistabu un trī s guļ amistabā m, kā arī virtuve (esam ar bē rniem), superī ga liela istaba, vecs remontē tā js, bet tī ri, tī ra, galu galā uz Atlantī das, un cena normā la, citā di daudzi grib paņ emt lē tā k un atpū sties kā karaļ i, tā dzī vē nenotiek.
Jā , kā jau teicu, esam centrā , netā lu no McDonald's, KFS, tirgus ar svaigā m jū ras veltē m, augļ iem un dā rzeņ iem (mums ir virtuve, ledusskapis arī ), badā nepaliekam! Personā ls ir draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t (vienreiz kā ds incidents pā rstā ja darboties, pagriezā s kondicionieris, atnā ca 10 minū tē s, uzstā dī ja, 10 reizes pajautā ja vai viss ir kā rtī bā ), bet š eit ir vē lams zinā t angļ u valodu vai ir Google tulkotā js.

Viesnī cas teritorija sakopta, zaļ a, baseins tī rs, starp citu, var aiziet uz baseinu blakus viesnī cā , ļ auj, bet tur ir gandrī z tas pats baseins, starp citu, varbū t tas tomē r tā pē c nesezonā , bet ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, dvieļ i tiek doti, ir hammam un vanna, par hamamš č ikovu nezinu. Ja godī gi, man un manai ģ imenei viesnī ca ļ oti patika, un, starp citu, tā atrodas skaista lī č a krastā , un jū ra ar taksi ir 12-15 dirhami un jū s esat klā t, es domā ju, ka mē s atpū š amies un nevajag sev neko liegt.
Godī gi sakot, ja es kā dreiz atpū š os AAE, es, visticamā k, atgriezī š os š eit, un š ajā periodā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu