Marbella Resort Sharjah 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.410
№23 viesnīcas reitingā Šārdža
9.0 Numurs
6.1 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.3 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Marbella kūrorts atrodas blakus viesnīcai, un no tā paveras skats uz Šārdžas skaisto Khalid lagūnu un Al Majaz krastmalu. Tā atrodas tikai 5 km attālumā no pludmales, 15 km attālumā no Dubaijas un Šārdžas lidostām. Viesnīca sastāv no 50 nesen atjaunotām villām ar jaunu modernu dizainu. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар belleza.61
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š obrī d atpū š amies š ajā viesnī cā . Iepriekš ē jā s atsauksmes ir pretrunī gas – daudz negatī va un nedaudz apbē dinā ta pirms ceļ ojuma. Bet tagad viņ i ir ļ oti laimī gi. Kā rtī bā . Ieraš anā s bija Š ā rdž as lidostā , ceļ ojā m tikai kopā ar vī ru. … Tomēr ▾ Š obrī d atpū š amies š ajā viesnī cā . Iepriekš ē jā s atsauksmes ir pretrunī gas – daudz negatī va un nedaudz apbē dinā ta pirms ceļ ojuma. Bet tagad viņ i ir ļ oti laimī gi.
Kā rtī bā . Ieraš anā s bija Š ā rdž as lidostā , ceļ ojā m tikai kopā ar vī ru. Viesnī cā ieradā mies ap 21:00 pē c vietē jā laika. Reģ istratū rā mē s vē l neesam satikuš i nevienu, kas runā tu krieviski, bet...GOOGLE mums palī dz. Un tur ir kā ds krieviski runā još s tū risma aģ entū ras pā rstā vis, kas piedā vā ekskursijas, viņ š palī dz. Paldies viņ am!
Numurs tika dots nekavē joties. Bet viņ i prasī ja citu numuru, jo. tas, kuru viņ i iedeva, atradā s netā lu no ceļ a. Mū s uzreiz nomainī ja uz citu, tuvā k Holiday Hotel, pie tā paš a saimnieka (paš laik notiek remonts, bet villā iekš ā nedzird un troksnis netraucē ) Habibs no reģ istratū ras paņ ē ma elektrī bu. auto uz mū su villu. Istaba liela, ar virtuves tehniku ​ ​ (mikroviļ ņ u krā sns, ledusskapi) un piederumiem (naž i, dakš iņ as, lielā s karotes, š ķ ī vji-visi 4, maza karote, krū zes, glā zes). Ir tvaika nosū cē js un es atveru logu, kad gatavoju (mums ir tikai brokastis). Katls un panna lī dzi pē c pieprasī juma (2 degļ u indukcijas plī ts ir tikai sapnis! ). Liela halle ar labu apgaismojumu (arī guļ amistabā ), liels logs pa visu sienu. Mī ksts stū ra dī vā ns. TV, pusdienu galds ar 4 krē sliem. Guļ amistaba ar augstu un lielu gultu. Lielisks matracis. Š ifonieris. TV - 2 nedē ļ as ne reizi nav ieslē gti. Ir gludinā mais dē lis un gludeklis. Iekš ā nav karsti. Visas villas ir izremontē tas un sienas nosiltinā tas ar speciā lu materiā lu, lai nesasiltu. Ļ oti ē rti. Ir izeja uz zā lienu. Vannas istabā ir pilns komplekts: 2 lieli un mazi dvieļ i, duš as produkti, š ampū ns, matu kondicionieris, ķ ermeņ a losjons, ziepes. Papildiniet pē c vajadzī bas. Ir fē ns. Dvieļ i mainī ti - nefiksē ja biež umu.
Uzrakstī ju atsauksmi, uzreiz nepublicē ju, un tad pē dē jā s dienā s ir bijuš as problē mas ar dvieļ iem. Sā kumā viņ i neziņ oja par rokā m. Tad nebija divu roku. Vakar neviena! Es piezvanī ju uz reģ istratū ru, un viņ i to atveda pē c 20 minū tē m. Visi ir tī ri. Š odien nā kam no pludmales, nav abas rokā m. Kā da problē ma pē kš ņ i? Vī rs gā ja uz reģ istratū ru lamā ties, saka, ka nav problē mu. Tā tad runa ir par apkopē jā m (ā tri skrē ju ar visā m č etrā m - ņ ē ma tikai rokā m). Mē s atstā jā m viņ iem dolā ru. Vī rs ir dusmī gs, teica, ka tā , neko nedabū s.
Habibs pē c pieprasī juma atnesa peldmē teļ us un č ī bas. Arī drē bju ž ā vē tā js. Paņ emiet drē bju š ķ ipsnas - ir vē ji.
Logi ir tonē ti. Pa dienu pat ar ieslē gtā m gaismā m nevar redzē t, kas iekš ā notiek.
Mā jas priekš ā ir terase un galds ar krē sliem. No ceļ a un daž as villas no kaimiņ iem, nož ogotas ar augstu krū mu dzī vž ogu. Zā lieni katras villas priekš ā . Nocirpta. Laistī ja katru dienu. No rī ta atveram visas durvis - brī niš ķ ī gs gaiss. Dzī vojam kā lauku mā jā !
Uzņ emš ana ir normā la, viņ i reaģ ē uz mū su pieprasī jumiem un problē mā m. Zvanā m pa telefonu (zvani 0).
TERITORIJA. No rī ta putni dzied. Daudzā s villā s dzī vo vietē jie iedzī votā ji, bet mē s nedzirdam viņ u automaš ī nas. Viņ i atsauksmē s rakstī ja, ka viņ u nedē ļ as nogalē s - piektdien un sestdien - š eit ir ļ oti trokš ņ ains: bā rbekjū , ballī tes lī dz rī tam. Bet lī dz š im mē s ar to neesam saskā ruš ies. Ap villā m neviens necep. Tam ir speciā li aprī kota vieta pie ž oga, zem baseina. Viss ir ļ oti civilizē ts: bā rbekjū , galdi ar marmora virsmā m, izlietne ar ū deni. Jā , ja viņ i to dara, tie rada neē rtī bas tā m villā m, kas atrodas tuvumā .
JŪ RA. Viņ i brauc ar autobusiem uz pilsē tas pludmali. Stā v neņ emts. Tiek apkalpots vē l viens autobuss. No 10 lī dz 13. Ieejas maksa 10 Derhams vienai personai. Bet kopš mē s esam autobusā , tas ir bez maksas. Pludmale ir tī ra, ir tualetes, ģ ē rbtuves, duš as. Pā ris soļ us tā lā k varat iegā dā ties pā rtiku. Pieejams ī rē š anai: lietussargs - 30 derhami, estakā des gulta - 10 (nemainī gs kurss - 1 $ = 3.65). Bet mē s uzreiz nopirkā m lietussargu LuLu par 29 Derham-2 m diametrā . Un 1.8 m ir vē l lē tā k - 19 derhami. Estakā des neņ ē mā m, smiltis ir mī kstas un ē rti gulē t uz dvieļ iem (viesnī cā pie baseina to dod). Ū dens jū rā š obrī d ir 29.5°. Pirms pā ris dienā m viņ i ieradā s un...aizgā ja atpakaļ . Bija lieli viļ ņ i un peldē ties nedrī kst. Atgriezā s un gulē ja pie baseina. Baseins mazs, dziļ š , bet estakā des gultas bija atvestas un visiem pietika. Ir atseviš ķ a bē rnu istaba. Ir arī duš a un tualete.
Brokastis ir labas, tač u negaidiet daž ā das turku un ē ģ iptieš u. Lī dz š im bijā m vakariņ ā s 1 reizi BUKHARI AL KHALEEJ - izejiet no viesnī cas un dodieties pa kreisi. Pie luksofora otrā pusē un pa kreisi. Un starp ē kā m bū s tuksneš a zeme un jū s to redzē siet. Viņ i paņ ē ma rī sus no 2 lulā m (35 derhami), plā tsmaizi (1) un 2 dzē rienus skā rdenē s (3 katrā ). Balvā atnesa salā tus, mē rces un zupu 2 š ķ ī vjus. Paē dā m un paņ ē mā m lī dzi rī sus, pietika vē l 2 vakariņ ā m.
Netā lu no labiem lielveikaliem: LuLu, Nesto.
Atpū ties apmierinā ts. Pagaidā m nekas nav aizē nojis (tas ir tikai dvieļ i). Iesaku viesnī cu. Plā nojam nā kamgad te atkal ierasties.
аватар ae3786ci
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo man ļ oti patika uzturē š anā s, atpū tos 2019. gada septembrī . Reģ istrē š anā s notika uzreiz pē c ieraš anā s no lidostas 3:00.9:00 devā mies brokastī s (paņ ē mā m tikai brokastis) plkst. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo man ļ oti patika uzturē š anā s, atpū tos 2019. gada septembrī . Reģ istrē š anā s notika uzreiz pē c ieraš anā s no lidostas 3:00.9:00 devā mies brokastī s (paņ ē mā m tikai brokastis) plkst. blakus viesnī ca, acī mredzot vē l nav sezona un š o viesnī cu ī paš nieks viens, lai negatavotos 2 restorā niem, joprojā m ir maz cilvē ku, un rezultā tā viņ i bija patī kami pā rsteigti par brokastī m, izvē le liela: vā rī ti olas, amuleti, makaroni, auzu pā rslas, graudaugi, pā kš augi, kartupeļ u pankū kas, desiņ as (diezgan labas), 2 veidu desiņ as (tik, vidē jas), sieri, marinē ti gurķ i, jogurti, brokastu pā rslas, konditorejas izstrā dā jumi, tē ja, kafija, karsts piens, augļ i, dā rzeņ i, pietiek ar galvu, neskatoties uz iepriekš ē jo komentā ru, brokastis ir virsū un ar katru dienu nepalika sliktā k .
Pē c tam notika tikš anā s ar gidu Serž u, ī paš s paldies viņ am par brī niš ķ ī go ekskursiju uz Abū Dabī un palī dzī bu jebkurā diennakts laikā ! Viesnī ca atrodas Š ā rdž as centrā , zinā jā m kur dabū jam biļ etes, mums bija istaba ar viesistabu un trī s guļ amistabā m, kā arī virtuve (esam ar bē rniem), superī ga liela istaba, vecs remontē tā js, bet tī ri, tī ra, galu galā uz Atlantī das, un cena normā la, citā di daudzi grib paņ emt lē tā k un atpū sties kā karaļ i, tā dzī vē nenotiek.
Jā , kā jau teicu, esam centrā , netā lu no McDonald's, KFS, tirgus ar svaigā m jū ras veltē m, augļ iem un dā rzeņ iem (mums ir virtuve, ledusskapis arī ), badā nepaliekam! Personā ls ir draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t (vienreiz kā ds incidents pā rstā ja darboties, pagriezā s kondicionieris, atnā ca 10 minū tē s, uzstā dī ja, 10 reizes pajautā ja vai viss ir kā rtī bā ), bet š eit ir vē lams zinā t angļ u valodu vai ir Google tulkotā js.
Viesnī cas teritorija sakopta, zaļ a, baseins tī rs, starp citu, var aiziet uz baseinu blakus viesnī cā , ļ auj, bet tur ir gandrī z tas pats baseins, starp citu, varbū t tas tomē r tā pē c nesezonā , bet ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, dvieļ i tiek doti, ir hammam un vanna, par hamamš č ikovu nezinu. Ja godī gi, man un manai ģ imenei viesnī ca ļ oti patika, un, starp citu, tā atrodas skaista lī č a krastā , un jū ra ar taksi ir 12-15 dirhami un jū s esat klā t, es domā ju, ka mē s atpū š amies un nevajag sev neko liegt.
Godī gi sakot, ja es kā dreiz atpū š os AAE, es, visticamā k, atgriezī š os š eit, un š ajā periodā !
Гостинная Спальня 1 Спальня 2 Спальня 3 Санузел 1 Санузел 2 Кухня
аватар pivovarovatatana41
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 10. -17.04. 19, un vē los padalī ties ar + un -) par š o viesnī cu, lai atpū tnieki saprot uz kurieni dodas. Š ai viesnī cai tieš ā m ir sava plaš a zaļ ā teritorija un visur dzied putni, jauki pamosties, baseins mazs(1 starp citu)bet koku vainagā un tas dod patī kamu vē sumu un tur palikt, tas ir VISS; tā lā k ----- nav virtuves, tas ir, ir brokastis , bet tā s ir pretī gas, no ē damas tikai vā rī tas olas, ievā rī jums, medus, tē ja, viss. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 10. -17.04. 19, un vē los padalī ties ar + un -) par š o viesnī cu, lai atpū tnieki saprot uz kurieni dodas. Š ai viesnī cai tieš ā m ir sava plaš a zaļ ā teritorija un visur dzied putni, jauki pamosties, baseins mazs(1 starp citu)bet koku vainagā un tas dod patī kamu vē sumu un tur palikt, tas ir VISS; tā lā k ----- nav virtuves, tas ir, ir brokastis , bet tā s ir pretī gas, no ē damas tikai vā rī tas olas, ievā rī jums, medus, tē ja, viss. Vakariņ as un pusdienas citā viesnī cā , tur nav tā lu, bet tomē r, vajag vilkt uz kaimiņ u viesnī cu. Autobuss brauc uz pludmali tikai 9.00 un par maksu, un ari uz citu viesnicu. Vispar nekur nav transfē ru. Tur ja nomirsi tad atradī si tikai istabiņ as apkopē ja, nevienam citam nevienu nevajag un ir nav bizness. Vairā k strā dā kā ceļ malas viesnī ca. Neiesaku, bet katram savs))))
аватар cool.nata3108
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Man patika pati viesnī ca. Istabas nav sliktas, bet š ausmī gā uzkopš ana sabojā visu iespaidu. Vispā r kaut kā ds kadrs . . krieviski runā još s, pat attā linā ti runā još s krieviski vienkā rš i neeksistē . Tu kaut ko prasi, viņ i smaida un mā j ar roku. … Tomēr ▾ Man patika pati viesnī ca. Istabas nav sliktas, bet š ausmī gā uzkopš ana sabojā visu iespaidu. Vispā r kaut kā ds kadrs . . krieviski runā još s, pat attā linā ti runā još s krieviski vienkā rš i neeksistē . Tu kaut ko prasi, viņ i smaida un mā j ar roku. . viss. . Citā di tikai plusi. vieta laba, centrs blakus, visa infrastruktū ra ir jū su. Apkā rtne ir vienkā rš i pā rsteidzoš i skaista. Kopts, zaļ š , ir kur pastaigā ties. Viņ i arī drī kst pastaigā ties pa kaimiņ u viesnī cas teritoriju, cik saprotu, saimnieks ir viens. Pilsē tas centrā ir ko redzē t un kur doties. Bet es vairs nenakš ņ otu š ajā viesnī cā .
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca, skaistas lagū nas krastā , uzreiz iemī lē jos š ajos skatos. Š eit nav istabu - ir veselas mini villas un ir tikai dakš as. Tie ir aprī koti ar gandrī z visu. Ļ oti laba masā ž a, sauna, baseins. Izī rē.2 tenisa kortus un pat jahtas! Diemž ē l es biju bez vī ra un nevarē ju to izmantot, bet esmu pā rliecinā ts, ka ir prieks tur peldē ties. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, skaistas lagū nas krastā , uzreiz iemī lē jos š ajos skatos. Š eit nav istabu - ir veselas mini villas un ir tikai dakš as. Tie ir aprī koti ar gandrī z visu. Ļ oti laba masā ž a, sauna, baseins. Izī rē.2 tenisa kortus un pat jahtas! Diemž ē l es biju bez vī ra un nevarē ju to izmantot, bet esmu pā rliecinā ts, ka ir prieks tur peldē ties. Paņ ē mu tikai brokastis - garš ī gas un barojoš as - bet restorā ni teritorijā ir tik un tā . Bet Š ardž ā tā nav problē ma, jo ir daudz forš u vietu. Protams, bija garlaicī gi dzī vot vienai š ā dā villā , bet nā kamreiz bū š u kopā ar vī ru un noteikti doš os burā t ar jahtu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atvaļ inā jums bija plā nots uz 2 mē neš iem. Draugi konsultē ja Holiday Hotel Sharjah, jo tā atrodas pilsē tas centrā . Nolē mā m uzņ emt, pē c bildes mums ļ oti patika. Mē s lidojā m atpū sties no piebū ves tū res. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums bija plā nots uz 2 mē neš iem. Draugi konsultē ja Holiday Hotel Sharjah, jo tā atrodas pilsē tas centrā . Nolē mā m uzņ emt, pē c bildes mums ļ oti patika. Mē s lidojā m atpū sties no piebū ves tū res. Sā ksim ar to, ka vakarā bija reiss, no rī ta mums piezvanī ja operatore un teica, ka nevar mū s iekā rtot Holiday, ir kaut kā da konference, dzī vosim Marbella viesnī cā . Mē s to izlasī jā m internetā un domā jā m, ka labi, viens tī kls un tuvumā . Ierodoties mū s sagaidī ja un aizveda uz viesnī cu, ilgi tur nenonā cā m, no rī ta bijā m viesnī cā , teica gaidī t 13:00, kad iereģ istrē jas istabā . Marbella izrā dī jā s laba viesnī ca, ir mā jiņ as, daudz zaļ umu, kluss un mierī gs. Nolē mā m ierasties uz Holiday, kā izrā dī jā s, neviena konference nenotika un numuriņ i bija brī vi, tā pē c nesapratā m iemeslu, kā pē c viesnī cu nomainī t pret mums. Nu, vismaz Marbella izrā dī jā s atbilstoš ā lī menī . Brokastis kafejnī cā blakus viesnī cai, ir izvē le, dzī vojā m kotedž as pirmajā stā vā , bija izeja uz zā lienu. Devos uz brī vdienā m pusdienā s. Mē s tikā mies ar mū su operatoru jau š ajā valstī , viņ u sauc Svetlana, viņ a sā ka mums piedā vā t kaut kā du iepirkš anā s centru kaž okiem, zeltam utt. . Pē c tam viņ a stā stī ja par ekskursijā m, protams ar 120 dolā ru liftu un vakariņ ā m uz jahtas braucā m Dubaijā , ko lai saka, š ika atpū ta š ikā valstī ! Paņ ē ma arī Abū Dabī . Rezultā tā : vakariņ as notika uz kaut kā das liellaivas padomju ē dnī cā ! Uzzinā jā m, ka citus uzņ ē mumus var paņ emt daudz lē tā k. Nolē mā m pamest Abū Dabī , jo tomē r negribē jā m doties ekskursijā . Tā tad š ī Svetlana ignorē ja mū su zvanus! Viesnī cā knapi noķ ē rā m un mums atdeva tikai 30%, lai gan lī dz tū rei vē l bija palikuš as 3 dienas. Briesmī ga apkalpoš ana no tū risma operatora! Un arī savas tikš anā s iesā k ar vā rdiem, ka, ja nopirksi kaž okus, ekskursijas, zeltu no kā da cita, tad paliksi bez transfē ra uz lidostu un bez apdroš inā š anas! Nekaunī ba. Satikā m atpū tniekus Holiday, viņ i konsultē ja citu uzņ ē mumu, aizveda uz turieni Abū Dabī , tad vē l viens kruī zs uz Omā nu, ekskursijas izdevā s labi. Iesakā m paš u viesnī cu, kas atrodas pilsē tas centrā , netā lu no centrā lā tirgus, kur var iegā dā ties suvenī rus. Blakus parks ar strū klakā m. Nā kamreiz lidosim un visu rezervē sim paš i!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no siltā ceļ ojuma uz mā jā m. Ar meitā m devā mies uz Emirā tiem, š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma. Krievijā jau ir jū tams pavasaris, bet š eit ir ī stā vasara, kuras mē s jau visu ziemu esam palaiduš i garā m, ī paš i priecā jā s siltummī lī gais bē rns. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no siltā ceļ ojuma uz mā jā m. Ar meitā m devā mies uz Emirā tiem, š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma. Krievijā jau ir jū tams pavasaris, bet š eit ir ī stā vasara, kuras mē s jau visu ziemu esam palaiduš i garā m, ī paš i priecā jā s siltummī lī gais bē rns. Viesnī ca ir mī ļ a, ar ziediem pī ta mā jiņ a, daļ a no brī vdienu viesnī cas, devā mies tur brokastī s un vakariņ ā s, kā arī uz baseinu. Ē diens labs, baseins tī rs, divas reizes dienā no viesnī cas kursē bezmaksas autobuss uz Deiru, ir arī autobuss uz maksas pludmali, bet kaut kā mū s neapmierinā ja jū ra, bija forš i, tā pē c mē s deva priekš roku baseinam. Tā pat draugi mums ieteica š anturus, kur var doties ekskursijā s lē tā k nekā pie tū roperatora. Mē s ar meitā m devā mies no viņ ā m uz Abū Dabī , iepriecinā jā m sevi ar akvaparku Palmu salā un apskatī jā m ziedu parku. Viss ir ļ oti skaisti un lieliski! Arī Dubaija mū s atstā ja bijī bā , š ī s augstā s ē kas visur un pā rsteidzoš ā arhitektū ra. Š ardž ā ir klusā ks, mums par laimi, Marbella atrodas paš ā centrā un netā lu no viesnī cas uz salas atrodas mini puķ u un tauriņ u parks, kuru arī apmeklē jā m, un strū klakas nav sliktā kas par dejojoš ajā m. 10 atpū tas dienas paskrē ja ļ oti ā tri, gribas nā kt atkal rudenī .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар bellkka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Un tā , atskaite par to, ko darī jā m atvaļ inā jumā AAE - Š ā rdž a - Marbella Resort 4 * viesnī cā Uzreiz gribu teikt, ka, ja vē lies komunicē t ar krieviem (vismaz no personā la puses), tad daž ā di ē dieni, daudz pludmales brī vdienu, alkoholiskie kokteiļ i vai vienkā rš i alkohols, animā cija (vismaz smeldzī ga), diskotē kas, izrā des vakarā zem mē ness, jū s esat š ajā viesnī cā NEATTRAST. … Tomēr ▾ Un tā , atskaite par to, ko darī jā m atvaļ inā jumā AAE - Š ā rdž a - Marbella Resort 4 * viesnī cā
Uzreiz gribu teikt, ka, ja vē lies komunicē t ar krieviem (vismaz no personā la puses), tad daž ā di ē dieni, daudz pludmales brī vdienu, alkoholiskie kokteiļ i vai vienkā rš i alkohols, animā cija (vismaz smeldzī ga), diskotē kas, izrā des vakarā zem mē ness, jū s esat š ajā viesnī cā NEATTRAST.
Š ī viesnī ca ir domā ta cilvē kiem, kuri vē las privā tumu un labi runā angliski, un bez bē rniem, jo ​ ​ viens arā bu animators runā angliski un arā biski, nu, citu bē rnu viesnī cā praktiski nebija, izņ emot 2-3 cilvē kus, kas nā k no ā rpuses (protams , par naudu peldē ties pē c astoņ iem vakarā baseinā ar pieauguš ajiem) protams bē rni runā arā bu valodā . Jū s varat izlemt, vai jums patī k š ie svē tki vai jū su bē rns.
Kopumā š ī viesnī ca ir paredzē ta biznesa ceļ otā jiem arā biem, krievu stjuartiem un stjuartē m, kā arī pā rē jai komandai.
Un tā , mē s ar vī ru nolē mā m atpū sties š ajā viesnī cā , protams, mums nebija ne jausmas, kas mū s sagaida, bet kā pagā ja mū su atvaļ inā jums un vai vē laties tā atpū sties, tas ir atkarī gs no jums 
No Permas pacē lā s 07:4.16. 08.2010 S7 Planet diezgan pieklā jī ga kompā nija, uz klā ja tikā m pabaroti, bagā ž a nepazuda. Ierodoties Maskavā Domodedovas lidostā , viņ i iekā pa Aeroexpress tieš i lidostā , samaksā jot 300 rubļ us. 1 personai, 40 min. un apejot Maskavas karstumu, smaku un sastrē gumus, nokļ uvā m Maskavas st. Paveletskaya pā rcē lā s uz metro 28 p. 1 personai ieradā s st. Belorussky dzelzceļ a stacija, aizveda Aeroexpress uz Š eremetjevas lidostu un atkal 300 rubļ u. 1 personai, 40 min. un apejot Maskavas karstumu, smaku un sastrē gumus, nokļ uvā m Š eremetjevas lidostā . Mē s pacē lā mies no jaunā terminā ļ a. Nododamā bagā ž a noliktavas telpā.150 rubļ i. vietu un devā s uz tuvē jo izklaides un tirdzniecī bas centru AMEGA, IKEA u. c.
autobusā no lidostas maksa 28 rubļ i, ieeja pa 1. durvī m izmē ģ inā ta aiz ieraduma (kā mums pieņ emts ieiet pa visā m durvī m un maksā t maksu par konduktori) ieiet vidē jā s, tā tad armē ņ u š oferis mani vienkā rš i saspieda ar durvī m, nē , lai teiktu, ka nā c iekš ā un samaksā par mani, pa 1. durvī m - nekā das cieņ as...pabraucot daž as pieturas nonā cā m T. Ts. Mega aizgā ja uz kino - 130 rubļ i paē da un ar autobusu devā s atpakaļ uz lidostu gaidī t mū su reisu, tas ir pie mums 19:5.16. 08.2010 Maskava - Dubaiju lidoja kompā nija AEROFLOT labi barota lidmaš ī na lidmaš ī nā ē rti izlidoja 5 stundu laikā Dubaijas lidostā un izgā ja pasu kontroli (nofotografē tī kleni) un saņ ē ma kravu (krava netika pazaudē ta - lieliski) meklē jot Natalie Tours zī mi un neatradā m, jau izbraucā m no lidostas, bet uz ielas nekā nebija, atgriezā mies atpakaļ un, ak, brī nums!
š eit viņ i ir meitene un jauns arā bs, un kā mē s varam uzminē t, ka viņ i stā v lidostas stū rī un gaida mū s? Lī dz viesnī cai min. 20. datumā mū s ar vī ru ieveda mini furgonā , ap 2 naktī bijā m viesnī cā , mazā mā jī gā ar baltiem bungalo, vienmē rī gi nopļ autiem zā lieniem, baseinu un restorā niem. Istaba tika iekā rtota uzreiz, bungalo istabā - viesistaba, guļ amistaba, vannas istaba. Telpā ir tē jkanna par brī vu kafiju un tē ju ar cukuru un krē jumu, ū deni pudelē s par brī vu neizsniedz, maksā arī bā ru ar ū deni, sulā m, riekstiem un kolu. Reģ istratū rā iedeva 2 tā felī tes krievu š okolā des, ļ oti pieklā jī gam arā bam, kurš mū s un mū su bagā ž u aizveda uz bungalo) viņ i brauc pa golfa laukumiem mazā maš ī nā bez durvī m  ) iedeva arī š okolā des tā felī ti, viņ iem ir 20 dolā rus Ē ģ iptē , kas ir ļ oti maz, bet mums nebija vairā k par dā vanā m, mē s nolē mā m viņ us iepriecinā t ar savu š okolā di. Nā kamajā
no rī ta mums bija paredzē ts satikties gids ieradā s zā lē un gids neplā noja ierasties pē c 20 minū tē m. gaidot pie reģ istratū ras atskanē ja zvans un mū s ar ž estu aicinā ja pie telefona, gide, balsī jauna meitene Asja teica, ka var nā kt vē lā k, vai visus jautā jumus var atrisinā t pa telefonu es jau bija sagatavots jautā jumu saraksts, ā tri tos uzdevu, katram gadī jumam paņ ē mu gides mobilā telefona numuru un devā mies baudī t brokastis, mums par lielu izbrī nu tas radī ja sajū tu, ka viesnī cā esam visi vieni no tū ristiem, jo visu atvaļ inā jumu ē dā m vienatnē restorā nā un katru dienu viens un tas pats - zivs, vista, garš ī gi pagatavota gaļ a vienmē r ir vienmuļ i pie piedevas vai frī kartupeļ iem, vai ja var angliski jautā t tad rī si, ja zini angliski, tad no restorā na ē dienkartes var pasū tī t jebko, vai tas ir viss? un turklā t pusdienas par 100 derhamiem (50 vienai personai), jo
brokastis atgā dina bufeti, atkal tie paš i negatavi 2 veidu dā rzeņ i un 3 veidu augļ i. Daž kā rt vakariņ ā s nā ca arā bi, vai nu strā dnieki, vai priekš nieki, vai priekš nieku draugi kliedza un ķ iķ inā ja kā traki, nekā das cieņ as pret mums. Viesnī cas teritorijā atrodas itā ļ u restorā ns, tas strā dā Ramadā na dē ļ pē c pulksten 7, kā izrā dī jā s pē dē jā mū su uzturē š anā s dienā viesnī cā , vecā ka gadagā juma viesmī le mums ar ž estiem paskaidroja, ka tā izrā dī jā s. ka bija iespē ja ē st citā bā rā , kas atradā s pie viesnī cas ieejas aiz apsardzes kabī nes, ka viņ i saka, ka mantu ir daudz un viņ iem ir maz, bet viņ i, protams, mū s pabaros, ja mē s ar viņ iem gribē sim pusdienot. .
Gids par to pat nepieminē ja, mē s visu laiku ē dā m vienā restorā nā un tas pats bija iekļ auts mū su kompleksajā brokastu pusdienu vai vakariņ u komplektā , bet pē c 19:0.19:00-20:00 viņ i atkal atvē rā s) Es negribē ju iet vakariņ ā m. No brokastī m paņ ē mā m lī dzi bulciņ as, desiņ as, gaļ u, olas, ar ko pietika romantiskā m vakariņ ā m pie televizora (kur pā rraidī ja 1 krievu kanā lu, un no Vā cijas un lielā kā daļ a ir vā cu reklā ma kā mū su TV veikalā ) ar glā zi vī na (paņ emts lī dzi, jo AAE ir sausais likums un alkoholu labā k uzkrā t iepriekš ) mū su bungalo istabā , kas stā v viesnī cas zonas galā blakus avā rijas izejai un rū pī gi maskē ta miskaste.
Viesnī cā ir autobusu grafiks, kas dodas uz pludmali 1 reizi no rī ta pulksten 9, izbraukš ana uz okeā nu pulksten 12 atpakaļ un iepirkš anā s Dubaijā pilsē tas centrā.2 reizes dienā no rī ta pulksten 10 un vakarā pulksten 8. uz pulksten 3, nav vairā k informā cijas par ekskursijā m pusdienā m utt papildus reklā mas projektiem arā bu un angļ u valodā , reģ istratū rā ir ž urnā ls krievu valodā , noteikti izlasiet, visi tirgi un tirdzniecī bas centri, kas ir tur ir norā dī ti apskates vē rti.
Pludmalē ieradā mies 2. atvaļ inā juma dienā , jo pirmajā gida dē ļ nesanā ca laiks, mū s atveda uz 3 zvaigž ņ u BEACH HOTEL - SHARJAH, kā jnieks atvē ra mū su priekš ā durvis un mē s nokļ uva lielā zā lē , te visi runā ja krieviski tur ir daudz krievu veikalu, kur nopirku peldmasku (par 800 rubļ iem lē tā k nekā mū sē jā.
) daudz piedā vā jumu ekskursijā m, milzī gs baseins un viņ i ē da daudz labā k nekā mē s varē jā m izvē lē ties kaut ko brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s, tas ir tieš i tas, ko es gribē ju, bet diemž ē l ...Okeā ns ir brī nums, tieš i pie krasta caurspī dī gā Ū dens glā zē peldē ja Skaistas zivis, skraidī ja krabji un vē l neredzē ti astoņ kā ji vai citi radī jumi, uz lī dzena smilš aina dibena bez neviena oļ a mierī gi peldē ja stienis. Pludmales krastā ir cietas smiltis un daž ā da veida gliemež vā ki. Pludmalē pie manis pienā ca meitene un piedā vā ja mums izdevī gā laikā doties uz Dubaiju pē c kaž oka, vienojā mies.
4 pē cpusdienā mū s sagaidī ja jauns vī rietis (no Baku), kurš runā ja krieviski, pē c numura sazvanī š anas braucā m uz Nasser Square kvartā lu (noteikti apmeklē jiet un dodieties uz dey, lai tur iepirktos, jū s nenož ē los, ka tur maksā ju tikai par 100 rubļ iem un daudz kas interesants) tur iegā jā m 3 veikalos un vienā no tiem vī rs man nopirka kaž oku par 60 tr.
(ū deles) mums iedeva atlaidi 18 tr. (ierodoties mā jā s Permā , uzreiz vē rsos pie speciā lista, viņ i teica, ka kaž oks ir š ī s naudas vē rts un mums ir tā di, kas ir dā rgā ki par 40 tū kstoš iem, lai gan viltojumus pā rdod ķ ī nieš u valodā par 55, bet jū s pats saprotat kvalitā te .. ) Apmierinā ti mū s aizveda atpakaļ uz viesnī cu un devā mies baudī t vē su baseinu mē ness gaismā (baseins viesnī cā atvē rts lī dz 22:00).
Mans vī rs Nasera laukumā meklē ja radio magnetofonu (ar autobusu no viesnī cas uz Dubaijas pilsē tas centru un no viņ a ar taksi par 10 derhamiem. Visi taksisti zina Nasera laukumu - kvartā ls kā mū su tirgus) neatradu. , bet nejauš i pamanī ju, ka gandrī z netā lu no viesnī cas atrodas elektronikas veikals. Vakarā.8 ar autobusu devā mies uz Š ardž as pilsē tas centru un tur ar kā jā m uz elektronikas veikalu (tur nopirkā m radio, tosteri - sviestmaiž u cepeš krā sni, lokš ķ ē res (mums nav). Sharjah pilsē tas centra pretē jā pusē (pagalmā ) ir veikals ar ļ oti lē tiem suvenī riem, drē bē m, kosmē tiku - iesaku apmeklē t.
Netā lu no viesnī cas atrodas slavenie T. Ts. vilcieni, kur es nopirku daudz sudraba priekš metu, apavus - iesaku jums tur apmeklē t ļ oti garš ī gu saldē jumu tikai par 3 derhamiem un daudz ko citu ...
Kaut kā pē cpusdienā ar autobusu aizbraukuš i no viesnī cas (un tur devā mies gandrī z vieni) uz Dubaijas pilsē tas centru, viņ i mū s vienkā rš i aizmirsa un neatgriezā s pē c mums, apsardze veikalā izsauca viesnī cu, izmantojot vizī tkarti. ko mans vī rs paņ ē ma viesnī cā , bet viņ i mums atteicā s braukt, piedā vā jot atgriezties ar taksometru, iztē rē jot 50 derhamus (1 derhams - 8.65 rubļ i) par taksometru uz viesnī cu, es uzreiz sazvanī ju gidu un pieklā jī gi palū dzu vai nu atgriezties. naudu mums vai pagarinā t istabu izbraukš anas dienā , jo mums ir jā atbrī vo istabiņ a 12:00 un viņ i nā ks pē c mums 22:00, tad 40 karstumā mē s negribē tu kaut kur klī st.
Gide atrisinā ja š o problē mu lī dz mū su pē dē jai uzturē š anā s dienai viesnī cā , bet viņ a nolē ma viņ ai par to pateikties, viņ i atnesa uz mū su istabu grozu ar augļ iem (brokastī s nekad nebija tā du augļ u), mē s pagarinā jā m istabu lī dz pulksten 18. un paldies par to, jo var, kad vien vē las...
Netā lu no viesnī cas ir brī niš ķ ī gs palmu dā rzs ar skaistiem putniem, lagū na, kurā nevar peldē ties, kanalizā cijas plū mes un visā di kož ami radī jumi. Starp citu, blakus viesnī cai HOLIDAY INTERNATIONAL saimnieks tas pats, kas Marbeljā , vakarā var pastaigā ties pa š ī s viesnī cas vestibilu, tur ir ļ oti skaisti, nevis kā Marbeljā.
Atpakaļ no Dubaijas uz Maskavu atlidojā m bez starpgadī jumiem Dubaijas lidostā , bija liekais svars 7kg, bet lidostā naudu neņ ē ma, runā ja krieviski, bet tikai kad lidojā m prom kravu paņ ē ma krievi un kad ieradā s arā bi.
Dubaijas lidostā ļ oti labs Dutifree strā dā pat naktī s, modesistē m iesaku atstā t dolā rus vai derhamus kosmē tikai un smarž ā m No Maskavas uz Permu lidojā m ar AVIONOVA (neiesaku lidot ar š o firmu - dzē rieni un ē dieni uz kuģ a ir visi apmaksā ti). LIELU ATPŪ TU!!! ! 
отдых отдых отдых отдых
аватар glory55
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tiem, kas vē las privā tumu. Kluss un vienmē r gandrī z tukš s (ā rē ji). Ar komunikā ciju problē mu nebija (vī rs runā angliski un urdu valodā ). Ē diens labs, izvē le ē dienkartē daudzveidī ga. Š ajā viesnī cā atpū tā mies 3 reizes, vakariņ as neē dā m ne reizi, jo. … Tomēr ▾ Viesnī ca tiem, kas vē las privā tumu. Kluss un vienmē r gandrī z tukš s (ā rē ji). Ar komunikā ciju problē mu nebija (vī rs runā angliski un urdu valodā ). Ē diens labs, izvē le ē dienkartē daudzveidī ga. Š ajā viesnī cā atpū tā mies 3 reizes, vakariņ as neē dā m ne reizi, jo. pastā vī gi bija daž ā dā s ekskursijā s. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs.
Dvieļ i tiek nodroš inā ti pludmalē bez maksas. Pludmale milzī ga, no vairā kā m viesnī cā m paveras skats, nav ž ogu (var braukt ar ū dens motocikliem, par maksu).
Pretī viesnī cai lagū nā atrodas peldoš s restorā ns-kuģ is, pā ri ceļ am ir daudz kafejnī cu ar nacionā lā s virtuves ē dieniem, no kuriem izvē lē ties. Aiz lokomotī vē m atrodas zivju tirgus, aiz tā ir autoosta. Uz Dubaiju - 7 dirhami (60 rubļ i) vienai personai. Visi autobusi atiet nevis pē c grafika, bet, tiklī dz tie ir pilnī bā piepildī ti ar pasaž ieriem, pirmā s trī s rindas ir paredzē tas tikai sievietē m. Salī dzinā jumam, iekā pš ana taksometrā uz Dubaiju Š ā rdž ā maksā.20 dirhamus + sastrē gums. Atš ķ irī ba ir milzī ga, ņ emot vē rā , ka, lai iegā dā tos, piemē ram, biļ etes uz Burj Khalifa torni, ir jā iegā dā jas iepriekš (4 reizes lē tā k - 100 dirhami), un tad nā kt vē lreiz. Metro vienreiz nopirka zelta kartes (lai brauktu pirmajā vagonā bez š ofera), vē lā k - sudraba.
Pirmajā braucienā iegā dā jā mies ekskursijas (safari, Abū Dabī , Dubaija), turpmā kajos izpē tī jā m visas apskates vietas un braucā m ar autobusu (apmeklē jā m pat Ras Al Khaimah emirā tu).
Pilsē tā - ņ ē ma taksi pie viesnī cas izejas. Tirdzniecī bas centri (Mega Mall, Sharjah City Center) un pā rdoš anas rā dī tā ji nekā dā ziņ ā nav zemā ki par Dubaijas centriem. Rolle laukumā - Indijas kvartā lā - milzī ga audumu un apģ ē rbu izvē le.
Руки невесты. Шестой день свадьбы. Городской бесплатный пляж. Шарджа Территория вокруг башни Бурдж Халиф Самая высокая в мире башня. Дубай Marbella Resort. В тени пальмы Marbella Resort Освещенные дороги между эмиратами Паровозики. Шарджа
аватар niknews
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Fig viesnī ca. Tur vispā r nav č etru zvaigž ņ u. Ē diens š ausmī gs - kaut kā das koka desiņ as, sortiments niecī gs, kafiju no darbiniekiem nevar prasī t. Tur nav pludmales, ir transfē rs uz citas viesnī cas pludmali. Un tajā pludmalē nā k atpū tnieki - nav kur paklupt. … Tomēr ▾ Fig viesnī ca. Tur vispā r nav č etru zvaigž ņ u. Ē diens š ausmī gs - kaut kā das koka desiņ as, sortiments niecī gs, kafiju no darbiniekiem nevar prasī t. Tur nav pludmales, ir transfē rs uz citas viesnī cas pludmali. Un tajā pludmalē nā k atpū tnieki - nav kur paklupt. Baseins tieš ā m labs. Bet uz pā rē jā fona iespaids par viņ u zū d. Personī gi es nož ē loju, ka paliku š ajā viesnī cā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Marbella Resort расположен рядом с отелем и смотрит прямо на красивую лагуну Халид в Шардже и набережную Аль-Мажаз. Он находится всего в 5 км от пляжа, в 15 км от аэропортов Дубая и Шарджи. Отель состоит из 50 недавно отремонтированных вилл с новым современным дизайном. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в самом центре города Шарджи с видом на лагуну Халид. Расстояние от аэропорта г. Дубай — 14 км (20 минут езды). Расстояние от аэропорта Аль Мактум — 78 км. Отель находится на прогулочной набережной г. Шарджа.
Pludmales apraksts Гости отеля Marbella Resort пользуются песчаным частным пляжем отеля Sharjah Carlton Hotel — протяженностью 400 м в 6,5 км от отеля. Вход на пляж платный.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды, room service: круглосуточно (платно), интернет-уголок, конференц зал (площадь 100 кв.м., макс. на 60 чел.), банкетный зал (площадь 215 кв.м., макс. на 180 чел.), 1 открытая площадка возле бассейна ( на 500 чел.), автобус до торговых центров бесплатно (1 раз в день), открытый бассейн с пресной водой, с контролем температуры воды.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • bezalkoholiskā viesnīca
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта (бесплатно, оборудование и освещение — платно), уроки тенниса (платно).
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 100 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, ЖК-телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), телефон (платно), мини-бар (платно, бесплатно 2 бутылки воды в день), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), оборудованная кухня (кроме Junior Suite; микроволновая печь, холодильник, посуда — по запросу), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), балкон или терраса. В ванной комнате установлен фен и предоставляются туалетно־косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • čības un peldmētelis  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Buhaira Corniche Road, P.O. Box 5017, Sharjah U.A.E.
Tālruņi: +9715741111
Tīmekļa vietne: Marbella Resort Sharjah
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, сквош. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.