Viesnīca neatbilst 5 iebraucējiem. Labs, stabils 3!

Rakstīts: 5 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 26 maijā — 3 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 4.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2021.  gada maijā . Mē s pievē rš am uzmanī bu š ā diem jautā jumiem:
1) Viss iekļ auts rokassprā dze tiek uzvilkta 13:00, un reģ istrē š anā s telpā notiek ne agrā k kā norā dī tajā laikā (ap 14:00), tā pat kā ar izrakstī š anos, rokassprā dzes tiek noņ emtas tieš i 12:00. : 00, tas ir, izbraukš anas dienā nav iespē jas pusdienot. Š eit viesnī cas noteikumi darbojas skaidri, bez koncesijā m.
2) Ē diens viesnī cā ir ļ oti slikts. Restorā nā ir tikai viena veida zivis, vistas un liellopu gaļ a. Augļ u sezonā tika pasniegti tikai arbū zi, melone un augļ u salā ti. Ē diens vienmuļ š , atbilst 3 zvaigž ņ u lī menim. Iespē jams, ka pā rtikas ietaupī jumi ir saistī ti ar karantī nu, tač u tas ir ļ oti satraucoš i. Jū s neredzē sit nekā du daž ā dī bu. Pirmajā atpū tas dienā restorā nā tika pasniegts parasts ū dens ar graudaugiem, kas mū s ļ oti saniknoja.

3) Sistē ma "viss iekļ auts" sā kas no 10:30 un aizveras 17:30. Valstī , kur temperatū ra visu gadu nenoslī d zem 30 grā diem, tas ir ļ oti kaitinoš i. Tas ir, jū s varat dzert tikai to ū deni, kas ir ievietots telpā . Citas iespē jas remdē t slā pes nav (izņ emot par maksu). Pludmalē un pie baseina ir trī s bā ri, no kuriem viens bija slē gts uz remontu. . . bā rmeņ i rokā s iedod ne vairā k kā divas ū dens kannas, no kurā m viena jā atver, tā di ir viesnī cas noteikumi. Mē s nekad neesam redzē juš i tā dus ietaupī jumus! Turklā t visi ē dienkartē esoš ie kokteiļ i ir tikai par maksu, un saldē jums tiek dots tikai bē rniem lī dz 12 gadu vecumam - 2 karotes dienā ! Tas tiek stingri uzraudzī ts.
4) Pē c daž u dienu atpū tas pludmalē apsargs nelaida peldē ties jū rā pirms 7:00 no rī ta, jo nebija pludmales darbinieku un glā bē ja. Tajā paš ā laikā viņ š atļ ā va peldē t aiz bojā m, teritorijā , kur ir laivas ū dens izklaidei, bet ne viesnī cai norobež otajā teritorijā...tā das muļ ķ ī bas nebija nevienā valstī ! Kā pā rtraukt peldē š anu jū rā ? Tikai pē c divu dienu sarunā m ar viesnī cas galveno vadī tā ju mē s drī kstē jā m peldē ties no 6:00!
5) Savvaļ as kaķ i klī st pa pludmali, atgū stoties tieš i pludmalē un pē c tam lecot uz sauļ oš anā s krē sliem un atpū š oties mū su dvieļ os. Koronavī rusa periodā sauļ oš anā s krē slu dezinfekcija netiek veikta!
Labs iespaids atstā ja telpas un uzkopš anu. Katru dienu gultas maiņ a, dvieļ i un mazgā š anas lī dzekļ i. Personā ls š eit smagi strā dā .
Paldies restorā na darbiniekiem, ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi.
Mū su ceļ ojumu aģ ents ļ oti ieteica š o viesnī cu, jo tā bija viena no labā kajā m Fudž eirā . Bet diemž ē l viesnī cas politika ir ļ oti mainī jusies un nav vē lē š anā s atgriezties š ajā viesnī cā . Neiesaku draugiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu