Pirmo reizi AAE, kopējā pieredze ir laba

Rakstīts: 9 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 30 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Pirms izlē mu doties uz AAE, es izlasī ju daudz atsauksmju, visi dalā s savos vispā rī gos iespaidos, bet ir maz konkrē tu, es steidzos dalī ties savos iespaidos, kamē r atmiņ as ir svaigas, ceru, ka tas jums palī dzē s.

Brauciens bija paredzē ts Maiskij, trī s cilvē ku ģ imenei. Bijā m arī Turcijā , Ē ģ iptē un ne reizi vien, laiks mainī t virzienu. Mē s ar sievu gribē jā m doties uz jū ru, viss ar karantī nas pasā kumiem bija par ilgu, dē lam ir piecpadsmit, svarī gas emocijas un jauni iespaidi, tā pē c abpusē ji nolē mā m doties uz AAE. No septiņ iem emirā tiem tika izvē lē ta Fudž eira. Ē rts klimats, Indijas okeā ns (visi pā rē jie Emirā ti ir vē rsti pret Persijas lī ci) un tuvu Dubaijai, tie ir galvenie iemesli, kā pē c tas ir š eit.


Atsauksmes par daudzā m viesnī cā m. Patiesī bā biež i rodas š aubas, kā teicienā - visur ir labi, kur mū su nav un blakus viesnī ca š ķ iet kaut kas labā ks.
Patiesī bā visas viesnī cas atrodas gar vienu un to paš u krasta lī niju, aptuveni divdesmit minū š u laikā ir iespē jams pastaigā t gar okeā nu un apskatī t katru, tā pē c, lai kuru izvē lē tos, diez vai nā ksies vilties, š ajā gadī jumā runa ir par gaumi un maku, kā arī par to, kas jums ī paš i nepiecieš ams , skatiet rezervā ciju, lasiet atsauksmes. Mē s devā mies uz Miramaru, jo mums to ieteica. Paē dā m brokastis un vakariņ as, ir viss iekļ auts, bet uz vietas nesē ž am, tā pē c. Bet ...š eit ir svarī gs moments, ja nedodas ekskursijā s un dod priekš roku pludmales atpū tai, jē ga ņ emt pilnu paketi - cena ir augsta burtiski par visu, sapraš anai kafija 5 USD, glā ze vī na , sula, saldē jums 10 USD. Arī tagad noteikti ieteiktu pavadī t 2-3 dienas Dubaijā un tikai tad tā lā k uz Fudž eiru, ceļ š aizņ em apmē ram 1.
5 stundas turp un atpakaļ , labi, ekskursiju izmaksas ir attiecī gi zemā kas - vienī gais trū kums plā noš anā , neskatoties uz to, nekā di neietekmē ja kopē jo iespaidu, man viss ļ oti patika, es negribē ju atgriezties.


Personā ls ir uzmanī gs un izpalī dzī gs, un pats galvenais - neuzbā zī gs. No ekskursijā m iesaku tuksneš a safari ar dž ipiem. Iepriekš es ņ ē mu to Ē ģ iptē - draugi ...tur pat nav salī dzinā juma, tā da ekstrē ma, arā bi iziet ī paš u apmā cī bu un saņ em ī paš u. licence, kad maš ī na ā trumā uzkā pj kā pā un pē c tam burtiski ielauž as astē , vispā r emocijas nevar izteikt vā rdos, un fotogrā fijas ir pā rsteidzoš as. Noteikti dodieties uz akvaparku, š ī ir viesnī ca Atlantis, uz visu dienu. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka tas ir ieslē gts.
akvā rija apmeklē juma cenā pirmajā stā vā , vispirms tur tad viss pā rē jais - nenož ē losiet, jautā jums absolū ti nav par zivi, esmu redzē jis daudz ko tā du, tas ir realizē ts tā dā tā , ka viesnī ca atrodas uz nogrimuš ā s Atlantī das pamata. Nu, protams, apskates tū re uz Dubaiju, protams, arī visai dienai, tajā iekļ auts brauciens ar kuģ ī ti ar pusdienā m, uzkā pš ana pasaules augstā kajā tornī - Burj Khalifa, kā arī redzē siet vakara strū klakas ar apgaismojumu.

Daž i vā rdi par Dubai Mall, nu, atkal, kas kā dam vajadzī gs un, ja ir papildus laiks un nauda, ​ ​ tad tur var pavadī t visu dienu. Man personī gi tā ir dā rgā laika tē rē š ana materiā lā m lietā m. Padomā arī ar ko AAE ir slaveni, š tatā ir daudz naudas, tā pē c cenas ir orientē tas uz bagā tiem cilvē kiem, nevis mū su izpratnē un reprezentā cijā.
Gribē tos to pabeigt, bet vē rš u tū ristu uzmanī bu, valstī ir “sausais likums”, daž os emirā tos to drī kst lietot viesnī cas teritorijā un arī tad ne visur, ja tevi sū dzas policijai vai neglī tā veidā pamana sabiedriskā vietā , tu vismaz izpelnī si sodu ar pā tagas viņ i var nonā kt cietumā.


Nu, un pats galvenais, ir grū ti pretoties, lai nelietotu lamuvā rdu, labi, neesi gudrs ...kami, cieniet kā da cita kultū ru, jo esat saindē jies ciemos, nevis savā mā jā . Patieš ā m kauns notiek mū sē jiem. Ieraugot sievieti hidž ā bā , un pret tevi viņ a iegrū ž savu augumu T-kreklā , š ortos un š ortos, jo tā dā kleitā viņ a ieradī sies vakariņ ā s uz viesnī cu, mū su skaistā s meitenes uzmetī s pā ri peldkostī mam tuniku. un arī tur. Un angļ u valodas nezinā š anu kompensē rupjī ba un skaļ a lasī š ana zilbē s, bet krievu valodā tas vispā r ir cirks .. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu