Spectrum Hotel 1*– Atsauksmes

AAEDubaija
7
Novērtējums 5.910
№80 viesnīcas reitingā Dubaija
2.5 Numurs
3.5 apkalpošana
3.5 Tīrība
0.5 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 1997. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2016. gada jūlijā. Sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas, ir 1 lifts.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izņ emot cenu un atraš anā s vietu, man nekas cits nepatika. Iespē jams, Dubaijā budž eta viesnī cu vienkā rš i nevar atrast, labā k pā rmaksā t un dzī vot citur un nesabojā t savus nervus, garastā vokli, iespaidu ī paš i, ja Dubaijā esi pirmais. … Tomēr ▾ Izņ emot cenu un atraš anā s vietu, man nekas cits nepatika. Iespē jams, Dubaijā budž eta viesnī cu vienkā rš i nevar atrast, labā k pā rmaksā t un dzī vot citur un nesabojā t savus nervus, garastā vokli, iespaidu ī paš i, ja Dubaijā esi pirmais. Jū s varat iegā dā ties pā rtiku lielveikalā un ē st par budž etu.
аватар Miloslavskaya1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Jau ieejot š ajā viesnī cā , dā rgie draugi, uzreiz ieš ā vā s prā tā doma - kā es nonā cu lī dz tā dai dzī vei? Bet, zā le - tā joprojā m bija puķ es, jo, apskatī jusi savu istabu, domā ju par karmu. … Tomēr ▾ Jau ieejot š ajā viesnī cā , dā rgie draugi, uzreiz ieš ā vā s prā tā doma - kā es nonā cu lī dz tā dai dzī vei? Bet, zā le - tā joprojā m bija puķ es, jo, apskatī jusi savu istabu, domā ju par karmu. . . laikam man tā vē l ir noslogota. . . bildes runā paš as par sevi. Ja lasā t manu atsauksmi un dodaties uz š o viesnī cu, arī ar jums kaut kas nav kā rtī bā ))))
Viesnī ca ir ā rkā rtī gi slikta.
Istabā un gaiteņ os jū tama veca putekļ aina paklā ja smaka. Prusaku. Lifts netī rs, pogas briesmī gas.
Skats no loga pavē rā s uz pretē jo sienu, kā arī uz š ķ elš anā s vietā m, kas neticami zumē ja, kas bija dzirdama pat ar aizvē rtu logu. Un vanna...ak dievi...pirmo reizi redzu tā du š vaku.... Fotogrā fijas runā paš as par sevi.
No pozitī vajā m iezī mē m vē los atzī mē t viesnī cas labo atraš anā s vietu (tuvums Union metro stacijai, tirdzniecī bas centram Al Gureir) un bezmaksas wifi. Vannasistabā ziepes un š ampū nu, gultas veļ u nemaina katru dienu, kā kā ds iepriekš rakstī ja. Tam ir plankumi. Istabā ir glā zes, skapis, galds, gultas, ledusskapis un televizors, gaismas tikpat kā nav, viss netī rs un putekļ ains. . netā lu no viesnī cas ir miskaste, katru reizi, kad nā kas ejiet tai garā m. Brokastis - nekas, man bija ž ē l tā s naudas, ko par tā m samaksā ju. Mē beles ir tā das, ka nevienam tā s atkritumu kaudzē nebū s vajadzī gas. Transfē rs uz Mamzar pludmali ir apmaksā ts!
Viesnī ca ir pilna ar krieviem, kuri ieradā s iepirkties, tā pē c viesnī cas ī paš nieki neko nedarī s, lai to uzlabotu, esmu pā rliecinā ts. Priekš kam? Cilvē ki jau plū st pū ļ os, cenš oties ietaupī t uz iztiku. Tā tad, ja viss iepriekš minē tais jū s nebiedē , uz priekš u, dā rgie draugi, lai veicas, un nesakiet, ka neesat brī dinā ts!
ванна ванна поблизости от теля улица на которой отель
аватар litana1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki visiem, mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mums vajadzē ja ekonomisko paketi)), bet mē s to nenož ē lojā m ne minū ti, pirmajā dienā domā jā m, ka mē s nezinā m kur un tā lu no visa, bet tad sapratā m, ka mū su rajons ir lieliski, jo viss ir blakus, autobusu pieturas , metro, kafejnī cas, kur var lē ti paē st, salī dzinot ar Dubai Mall)). … Tomēr ▾ Sveiki visiem, mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mums vajadzē ja ekonomisko paketi)), bet mē s to nenož ē lojā m ne minū ti, pirmajā dienā domā jā m, ka mē s nezinā m kur un tā lu no visa, bet tad sapratā m, ka mū su rajons ir lieliski, jo viss ir blakus, autobusu pieturas , metro, kafejnī cas, kur var lē ti paē st, salī dzinot ar Dubai Mall)). Blakus tirgus, kur arī cenas patī kamas! paņ em tē ju, lai pietiek elektroierī č u uzlā dei) ir wi-fi vajag tikai paroli no administratora. Vieš nī cā neko neē du, bet tī ri redzē ju. ja vajag kaut ko atrast piem kur nopirkt karti metro-busam pajautā administratoram, pieklā jī gi pateiks un uzrakstī s. Pateica pat kā di noteikumi jā ievē ro, jo var uzlikt naudas sodu! Lieliski atpū tā mies tur, kur bijā m, un novē lu jums visiem to paš u!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
labi atpū tā s, ko vajadzē ja, paš i meklē ju, ļ oti patika … Tomēr ▾ labi atpū tā s, ko vajadzē ja, paš i meklē ju, ļ oti patika
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s no 23.02 lī dz 05.03. 2010. Neticiet sliktajā m atsauksmē m par viesnī cu! Jū s lidojat atpū sties pie jū ras, iepazī ties ar valsti vai iepirkties, tā pē c š ī viesnī ca ir labā kais risinā jums! Ekskursijā m labā k izvē lē ties komp. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 23.02 lī dz 05.03. 2010. Neticiet sliktajā m atsauksmē m par viesnī cu! Jū s lidojat atpū sties pie jū ras, iepazī ties ar valsti vai iepirkties, tā pē c š ī viesnī ca ir labā kais risinā jums! Ekskursijā m labā k izvē lē ties komp. "Arā bu nakts", izcili gidi: Volodja un Valentī na. Viņ i piedā vā ikdienas ekskursijas pludmalē . Ja jū s pats vē laties izpē tī t pilsē tu, metro atrodas netā lu, taksometri ir visu diennakti. Visi Deiras iepirkš anā s centri atrodas 15-20 minū š u gā jiena attā lumā ! Dubai vakara izklaides (balstoties uz Jū su maciņ a iespē jā m) Jū su rī cī bā : kafejnī cas, restorā ni, diskotē kas! Pilsē ta ir absolū ti droš a!
Viesnī ca ir tī ra un mierī ga. Ē diens ir diezgan sagremojams un apmierinoš s, pusdienā s dod augļ us. Ak, kā man patī k ē st. . . bet es nekad neesmu izsalcis! Viss personā ls runā krieviski, istaba tiek uzkopta un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Viņ i brauc ar autobusu uz pludmali un atpakaļ . Es piesardzī gi paņ ē mu biļ eti sev un mā sai, ļ oti baidī jos, ka mē s neiekļ ū sim miskastē ! Bet man ir prieks, ka ļ ā vos pierunā t tiem, kas daudzus atgriež reizes uz Spektru. Negribu meklē t vainu citā s viesnī cā s , nezinā ju. Bet š ī ir visas uzslavas vē rta! Laiks bija skaists 25-30, pā ris reizes lija lietus, kas lika visiem laimī gs! Ja atkal lidoš u uz Dubaiju, tad ir tikai viens variants-mazā un mā jī gā , tī rā un uzticamā "Spektrā "! Milzī gs cieņ a un paldies personā lam! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s tur bijā m 2009. gada decembrī . Diezgan normā la viesnī ca, bez liekš ķ ī bā m, bet pā rē jam diezgan. Ē diens ir vidē js. Autobuss katru dienu uz jū ru. Tiesa, kondicionieri jau ir veci un ļ oti skaļ i. Bet par š o naudu tas ir diezgan sagremojams. … Tomēr ▾ Mē s tur bijā m 2009. gada decembrī . Diezgan normā la viesnī ca, bez liekš ķ ī bā m, bet pā rē jam diezgan. Ē diens ir vidē js. Autobuss katru dienu uz jū ru. Tiesa, kondicionieri jau ir veci un ļ oti skaļ i. Bet par š o naudu tas ir diezgan sagremojams.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ieradā mies Dubaijā.2008. gada 29. janvā rī . Plā nojā m tikt uz iepirkš anā s festivā lu un nenož ē lojā m. Laiks bija diezgan pieļ aujams, lai gan pā ris dienas bija vē trains. Runā jot par viesnī cu, tā s zvaigž ņ u vē rtē jums diezgan atbilst norā dī tajam. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies Dubaijā.2008. gada 29. janvā rī . Plā nojā m tikt uz iepirkš anā s festivā lu un nenož ē lojā m. Laiks bija diezgan pieļ aujams, lai gan pā ris dienas bija vē trains. Runā jot par viesnī cu, tā s zvaigž ņ u vē rtē jums diezgan atbilst norā dī tajam. Apkalpoš ana teicama: veļ a tika mainī ta katru dienu, braucieni arī uz pludmali (ja bija maz tū ristu, zvanī ja uz numuriem un aicinā ja uz pludmali), personā ls smaidī gs un gā dī gs, ē diens arī pieklā jī gs. Ī paš i iepriecina viesnī cas labā atraš anā s vieta: netā lu no autobusu pieturas, kur var ā tri noķ ert taksometru. Pilsē tā ir problē mas ar transportu. Ja tu nokļ ū sti vakarā , piemē ram, no pilsē tas centra, tad mū su gadī jumā mē s izgā jā m kā jā m un pa ceļ am noķ ē rā m maš ī nu, ja nevaram, arī nav nozī mes...tas 30 minū š u gā jiena attā lumā lī dz viesnī cai. Bet mums paveicā s! Vispā r, ja dodaties iepirkties un netaisā ties sē dē t istabā s, tad š is ir labs variants! )))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель открылся в 1997 году, последняя реновация проводилась в июле 2016 года. Состоит из главного 4-этажного здания, есть 1 лифт.

Atrašanās vieta Отель располагается в районе Дейра, в 6,3 км от аэропорта г. Дубаи (13 минут езды), в 64,3 км от аэропорта Аль Мактум (50 минут езды), в 750 метрах от торгового центра Al Ghurair Mall и в 5 мин. ходьбы от станции метро Юнион.
Pludmales apraksts У отеля нет своего пляжа, предоставляется платный трансфер на платный пляж Al Mamzar (Аль Мамзар). Входа на пляж платно, зонтики, шезлонги, полотенца — платно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, хранение багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service, ресторан In House (русская кухня 07:30-10:00, 13:00-15:00, 19:30-21:30).

  • restorāns
  • darījumu centrs
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • biljards
Telpu apraksts

В отеле 36 номеров: Standard Room — площадь 18 кв.м., максимальное размещение 2+1 или 3, одна комната, ванная комната, балкона нет.

Istabās

Ванная комната, тапочки (бесплатно), фен, центральный кондиционер, спутниковое телевидение (5 русскиx каналов, музыкальные каналы), телефон, утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), мини-холодильник, Wi-Fi (бесплатно). Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
Adrese Fish Roundabout, P.O. Box 22416, Dubai, UAE
Tālruņi: Tel: +971 4 222 17 04 Fax: +971 4 221 06 65
Tīmekļa vietne: Spectrum Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.