Izcila viesnīca

Rakstīts: 1 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 21 — 24 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cā palikā m č etras dienas. Kopē jais iespaids par viesnī cu ir ļ oti pozitī vs. Viesnī cā ieradā mies 9.00, domā jā m, ka jā pagaida lī dz pusdienā m, bet bijā m patī kami apmierinā ti, iekā rtojā mies uzreiz, man pat nebija laika uzdot jautā jumu, iedeva istabiņ as atslē gas. . Pati istabiņ a iepriecinā ja gan ar izmē ru un tī rī bu, gan ar lielo terasi. Istabas tiek uzkoptas divas reizes dienā , par kvalitā ti vispā r nav sū dzī bu. Atseviš ķ i par matrač iem un spilveniem tikai 10 punkti no 10.
Brokastis un vakariņ as nav ī paš i daudzveidī gas, tač u neviens nav aizgā jis izsalcis un kvalitatī vas. Atseviš ķ i par š okolā des mafiniem, nu ļ oti garš ī gi. Pati viesnī cas teritorija kopta lī dz spī dumam. Pā vi neparasti ienes savu garš u. Apsildā mi baseini, bē rns bija apmierinā ts. Informā cija tiem, kas ierodas ar bē rniem uz Legolendu, brauc 15-20 minū tes, taksometra izmaksas ir 45-70 dirhami, atkarī bā no pasū tī tā auto klases.
Un tagad muš a ziedē . Tieš ā m smirdē ja pē c gā zes, bet tikai vienā rī tā un pā ris stundā s. Iepriekš ē jā pā rskatā viņ i rakstī ja, ka smaka bija nepanesama. Paldies Dievam, lī dz tā nenotika. Tā pē c izlozei ir paveicies kā ikvienam. Pludmales tī rī ba tiek uzraudzī ta, bet skats uz pamesto nepabeigto ē ku iespaidu nedaudz sabojā .

Rezultā tā kopē jais iespaids ir ļ oti pozitī vs, paš ā viesnī cā atmosfē ra ir pilnī ga atpū ta, nekā da sakara ar skudru pū zni, kas atgā dina Atlantī du palmu kokā . Rezumē jot, ja tas nebū tu gā zes jautā jums, jū s varat doties bez vilcinā š anā s, bet š aubas palika.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu