JA Palm Tree Court 5*– Atsauksmes

AAEDubaija
8
Novērtējums 7.410
№54 viesnīcas reitingā Dubaija
7.1 Numurs
8.0 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.8 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 1998. gadā, pēdējo reizi renovēta 2012. gadā. Skaista zaļa zona ar ūdenskritumiem, strautiem un tropiskiem dārziem, kur staigā pieradināti pāvi. Piemērots ģimenēm ar bērniem, jauniešiem, romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар janeev
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izvē lē jā mies viesnī cu ar lielu zaļ o zonu. Pē c Maskavas putena laika gribē jā m gozē ties saulē un ieelpot jū ras gaisu. Bet viss ir kā rtī bā . Emirā tu lidojums ir lielisks. 5 zvaigž ņ u viesnī ca nesaņ ē ma sagaidī š anas dzē rienu. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu ar lielu zaļ o zonu. Pē c Maskavas putena laika gribē jā m gozē ties saulē un ieelpot jū ras gaisu. Bet viss ir kā rtī bā .
Emirā tu lidojums ir lielisks. 5 zvaigž ņ u viesnī ca nesaņ ē ma sagaidī š anas dzē rienu. Iepriekš ē jā s atsauksmē s bija rakstī ts par augļ iem un vī nu, ierodoties istabā , arī dezinformā cija. Pirmais iespaids ir tā ds, ka mū s š eit negaidī ja. Paņ ē mā m divus apartamentus 4 pieauguš ajiem, vienu ar skatu uz jū ru, otru ar skatu uz dā rzu. Istabas nobruž ā tas, mē beles senlaicī gas, veļ a saplē sta, dvieļ i un halā ti izmazgā ti, pelē ki. Vienī gais pluss istabā m ir piekļ uve zā lienam ar saviem sauļ oš anā s krē sliem.
Teritorija sakopta, zaļ a, tiltiņ š , ū denskritumi, pā vs, personā ls centī gs, draudzī gs. Bet stieņ i arī nobruž ā ti, varē ja vismaz nokrā sot. Ē diens salī dzinā jumā ar pieciniekiem Kiprā , Grieķ ijā , Turcijā , Horvā tijā č etriniekam. Pietiekami daudz augļ u, bet ne visi ē dami. Iespaids atkal sabojā galvenā restorā na nož ē lojamī bu, ne galdautu, ne salveš u uz galda. Bet tas viss ir pieļ aujams, ja jū s neuztraucaties ar pakalpojumu.
Bet mani š okē ja tas, ka, sā kot ar otro uzturē š anā s dienu, mē s katru nakti pamodā mies no asā s gā zes smakas, no kuras tā durst degunā un kutina kaklu. Istaba pā rvē rš as par gā zes kameru! ! ! No rī ta virs ū dens ir gā zes dū maka. Rezervē jot ekskursiju, nebija laika kā pt objektos un lasī t tū ristu atsauksmes, bet, kā vē lā k izrā dī jā s, viņ i par to rakstī ja. Tū roperators š o informā ciju slē pj, vē rš oties pie pā rstā vja, viņ š izlikā s, ka to dzird pirmo reizi, ka neviens izņ emot mū s nesū dzē jā s.
Ja mē s zinā tu, ka nā ksies saindē t sevi ar gā zi, mē s nebū tu š urp nā kuš i par velti. Ja kā ds plā no peldē ties jū rā , š ī nav ī stā vieta. Jū ra š eit ir smirdī ga stā voš a peļ ķ e ar melnā m putā m un skatu uz bū vlaukumu. Secinā jumus izdariet paš i! ! !
аватар Continenty
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā palikā m č etras dienas. Kopē jais iespaids par viesnī cu ir ļ oti pozitī vs. Viesnī cā ieradā mies 9.00, domā jā m, ka jā pagaida lī dz pusdienā m, bet bijā m patī kami apmierinā ti, iekā rtojā mies uzreiz, man pat nebija laika uzdot jautā jumu, iedeva istabiņ as atslē gas. … Tomēr ▾ Viesnī cā palikā m č etras dienas. Kopē jais iespaids par viesnī cu ir ļ oti pozitī vs. Viesnī cā ieradā mies 9.00, domā jā m, ka jā pagaida lī dz pusdienā m, bet bijā m patī kami apmierinā ti, iekā rtojā mies uzreiz, man pat nebija laika uzdot jautā jumu, iedeva istabiņ as atslē gas. . Pati istabiņ a iepriecinā ja gan ar izmē ru un tī rī bu, gan ar lielo terasi. Istabas tiek uzkoptas divas reizes dienā , par kvalitā ti vispā r nav sū dzī bu. Atseviš ķ i par matrač iem un spilveniem tikai 10 punkti no 10.
Brokastis un vakariņ as nav ī paš i daudzveidī gas, tač u neviens nav aizgā jis izsalcis un kvalitatī vas. Atseviš ķ i par š okolā des mafiniem, nu ļ oti garš ī gi. Pati viesnī cas teritorija kopta lī dz spī dumam. Pā vi neparasti ienes savu garš u. Apsildā mi baseini, bē rns bija apmierinā ts. Informā cija tiem, kas ierodas ar bē rniem uz Legolendu, brauc 15-20 minū tes, taksometra izmaksas ir 45-70 dirhami, atkarī bā no pasū tī tā auto klases.
Un tagad muš a ziedē . Tieš ā m smirdē ja pē c gā zes, bet tikai vienā rī tā un pā ris stundā s. Iepriekš ē jā pā rskatā viņ i rakstī ja, ka smaka bija nepanesama. Paldies Dievam, lī dz tā nenotika. Tā pē c izlozei ir paveicies kā ikvienam. Pludmales tī rī ba tiek uzraudzī ta, bet skats uz pamesto nepabeigto ē ku iespaidu nedaudz sabojā .
Rezultā tā kopē jais iespaids ir ļ oti pozitī vs, paš ā viesnī cā atmosfē ra ir pilnī ga atpū ta, nekā da sakara ar skudru pū zni, kas atgā dina Atlantī du palmu kokā . Rezumē jot, ja tas nebū tu gā zes jautā jums, jū s varat doties bez vilcinā š anā s, bet š aubas palika.
аватар vip.cherkashova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es mī lu š o viesnī cu. Es tajā iemī lē jos, tiklī dz ievā cos 2018. gada janvā rī . Tā bija pasaka un paradī ze, pilnī ga atpū ta un vienotī ba ar dabu. Mē s pakritā m zem putnu dziesmas! Mē s pabarojā m pā vus, kas dzī vo teritorijā . … Tomēr ▾ Es mī lu š o viesnī cu. Es tajā iemī lē jos, tiklī dz ievā cos 2018. gada janvā rī . Tā bija pasaka un paradī ze, pilnī ga atpū ta un vienotī ba ar dabu. Mē s pakritā m zem putnu dziesmas! Mē s pabarojā m pā vus, kas dzī vo teritorijā . Es nevarē ju sagaidī t iespē ju atgriezties š eit vē lreiz. Ir atgriezies. Un otrajā vakarā to nož ē loja! ! ! Katru vakaru viesnī cā ir Š AUSMĪ GA GĀ ZES Smirdī ba!! ! ! Es pā rstā ju gulē t no galvassā pē m! Astma saasinā jusies! Telpā nav ko elpot, gaiss piesā tinā ts ar kodī gu dū š u izraisoš u gā zi! Kurš man atdos veselī bu, ko zaudē ju š ā dā atvaļ inā jumā ? Uz mū su jautā jumiem darbinieki atvainojā s, sakot, ka tā esot smaka no ostas. Tur viņ i sū knē degvielu vai gā zi kuģ os vai no kuģ iem! MURGS!! ! ! Vai tagad vienmē r tā bū s? Tas tač u jā raksta godī gi, lai cilvē ki par savu naudu nesabojā veselī bu! Tagad esmu š ajā viesnī cā ar kā ju!! ! ! Mē s vē l noturē tu 2 naktis un nesaņ emtu kritisku saindē š anā s devu pirms lidmaš ī nas un bē gtu no š ejienes !!! ! ! Kauns un viltī ba!! ! !
аватар agent_borabora
Pirmais iespaids. Viesnī cai ir kopī ga JA pludmales teritorija un pludmale. Atrodas 20 minū š u attā lumā no Dubaijas jahtu piestā tnes, izbraucot cauri rū pnieciskajai zonai, tuksneš a vidū . Viesnī cas teritorija ir plaš s parks, kā oā ze: golfa laukumi 9 bedrī tē m, tenisa korts, biodā rzs un staļ ļ i. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids. Viesnī cai ir kopī ga JA pludmales teritorija un pludmale. Atrodas 20 minū š u attā lumā no Dubaijas jahtu piestā tnes, izbraucot cauri rū pnieciskajai zonai, tuksneš a vidū . Viesnī cas teritorija ir plaš s parks, kā oā ze: golfa laukumi 9 bedrī tē m, tenisa korts, biodā rzs un staļ ļ i. Viesnī cā Palm Tree augi ir tik augsti un aizauguš i, ka nodroš ina dabisku ē nu celiņ iem un kajī tē m. Galvenā ē ka ir mazstā vu ar tikai reģ istratū ru un restorā nu, dizains ir moderns un patī kams lauku stils ar atvē rtu telpu. Ā rpus viesnī cas ir tuksnesis.

Istabas. Nakš ņ oš ana 10 divstā vu bungalo, kas izkaisī ti visā teritorijā , bet visi vienlī dz tuvu pludmalei. Istabā s viss atbilst 5 zvaigž ņ u kategorijai: peldmē teļ i/č ī bas, kosmē tika, gludeklis/gludinā mais dē lis, seifs, tē jas komplekts, seifs, plazma. Novietojot to pirmajā stā vā , ir iespē ja tieš i piekļ ū t zā lienam ar atpū tu sauļ oš anā s krē slos netā lu no jū su istabas. Apstā dī jumu pā rpilnī bas dē ļ nav skata uz jū ru.

Pludmale.
Viesnī cas lielā problē ma: lielā koties ieeja ū denī ir uz asiem akmeņ iem un tā lā k uz tumš ajā m aļ ģ ē m. Aļ ģ ē s tas mudž ar krabjiem, kas ne tikai nebē g, bet arī sā pī gi knibina. Manā ms bē gums atklā j akmeņ us un padara neiespē jamu peldē š anu. Skats no pludmales uz betona nepabeigto ē ku un no otras puses uz molu. Ū dens ir stā voš s.

Internets: Wi-Fi bez maksas visā teritorijā.

Bezmaksas transfē rs: kaulē ties. Mall of Emirates un Atlantis Water Park. Taksometrs no Dubaijas jahtu piestā tnes lī dz viesnī cai 50 dirhami (14 USD).

Kontingents. Angļ u.

Viesnī ca tiem, kam nerū p peldē š anā s jū rā un skats no pludmales nav svarī gs.
аватар elf2011
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo parasti pirms ceļ ojuma meklē ju informā ciju par viesnī cā m un esmu ļ oti pateicī ga tiem, kam nav slinkums un dalā s iespaidos. Par viesnī cu varu teikt vienu – viss ir brī niš ķ ī gi! Mē s dzī vojā m ē kā s, nevis galvenajā ē kā . … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo parasti pirms ceļ ojuma meklē ju informā ciju par viesnī cā m un esmu ļ oti pateicī ga tiem, kam nav slinkums un dalā s iespaidos. Par viesnī cu varu teikt vienu – viss ir brī niš ķ ī gi! Mē s dzī vojā m ē kā s, nevis galvenajā ē kā . Mums bija milzī ga terase ar lietussargu, galdu un krē sliem. Tā pē c gandrī z visu laiku bijā m gaisā – un pludmalē , un tad, kad no rī ta dzē rā m tē ju vai kafiju, un vakarā , kad lasī jā m vai vienkā rš i runā jā m. Ir tik forš i ietī ties siltā peldmē telī , lai iedzertu tē ju un gaidī tu, kad saule lē ks augstā k un ā rā kļ ū s silti! Ē diens ir ļ oti labs, viesnī cā katru dienu tiek rī kotas tematiskā s vakariņ as, un jū s varat izmē ģ inā t Vidusjū ras, Austrumu un Ā zijas virtuves ē dienus. Cepš ana ir vienkā rš i pā rsteidzoš a, miniatū ra, katrai gaumei! Š ajā viesnī cā es pirmo reizi mū ž ā redzē ju pā vus lidojam. Mē s dzī vojā m treš ajā stā vā , tā pē c š ie ne mazie putniņ i lidoja pie mums uz balkona un gulē ja uz jumta. Tiesa, š ie putni no rī tiem riebī gi brē c, bet pie tā jau pierod : -) Un, ja dzersi tē ju uz balkona, tad Tevi noteikti pavadī s daž ā di mī ļ i putniņ i, kas gaida savu bulciņ u vai cepumu daļ u. Vā rdu sakot, no viesnī cas man ir tikai pozitī vā kā s emocijas un atmiņ as.
аватар INTOURIST_Tagan
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
BIJA TUR NEDĒ Ļ U, KAS IZPĒ TĪ JA VISU SĪ KĀ K . Sā ksim ar to, ka š ī nav tikai viesnī ca, tas ir KOMPLEKSS no divā m viesnī cā m, kurā m ir VISS kopī gs: restorā ni, infrastruktū ra utt. Vienī gā atš ķ irī ba: JEBEL ALI GOLF RESORT & SPA -5 * (naktsmī tne 7 stā vu galvenajā ē kā ) un JEBEL ALI PALM TREE COURT - 5 * (š ī ir naktsmī tne 3 stā vu ē kā s ar skatu uz jū ru). … Tomēr ▾ BIJA TUR NEDĒ Ļ U, KAS IZPĒ TĪ JA VISU SĪ KĀ K
. Sā ksim ar to, ka š ī nav tikai viesnī ca, tas ir KOMPLEKSS no divā m viesnī cā m, kurā m ir VISS kopī gs: restorā ni, infrastruktū ra utt. Vienī gā atš ķ irī ba: JEBEL ALI GOLF RESORT & SPA -5 * (naktsmī tne 7 stā vu galvenajā ē kā ) un JEBEL ALI PALM TREE COURT - 5 * (š ī ir naktsmī tne 3 stā vu ē kā s ar skatu uz jū ru). Un tas arī viss! Jū s varat ē st jebkurā restorā nā , atpū sties jebkurā pludmales daļ ā . Jums ir pieejami visi pakalpojumi, nav rokassprā dzes, neviens nezina, kurā viesnī cā kā ds dzī vo, ja ne dvieļ u krā sa (attiecī gi zila un oranž a)
MĒ Ģ INĀ JĀ M IZVEIDOT VISDETALIZĒ TĀ KO APSKATI. . . Mē s pavadī jā m tū ristu grupu nedē ļ u š ajā viesnī cā . Š ī ir mū su bā zes viesnī ca, tā pē c visu apskatī jā m detalizē ti. Mums ļ oti patika! Kā tū risma nozares profesionā ļ i varam droš i teikt: lieliska viesnī ca! Ja aprakstī siet to daž os teikumos, tas bū s š ā di: MIERS, AUGSTS PAKALPOJUMA LĪ MENIS, MILZĪ GA ZAĻ Ā ZONA, MILZĪ GA PLUDMA, BEZ CELTNIECĪ BAS, SVAIGS GAISS UN KLUSUMS. . .
Atraš anā s vieta:
Viesnī ca (atvainojiet, komplekss) atrodas Dubaijas priekš pilsē tā , tā sauktajā "Zaļ ajā zonā ". Kur? Nu, ja paskatā s uz jū ru no Palmas Dž umeiras (palmu salas) pa kreisi apmē ram 18 kilometrus. Tuvumā nav ē ku vai debesskrā pju. Tiesa, turpat pie viesnī cas sā ka bē rt vē l vienu palmu salu (redzē siet bildē ), bet lī dz 2013. gadam BŪ VNIECĪ BA IR SALUSĒ , neredzē jā m nevienu maš ī nu vai strā dniekus. . . Vienkā rš i kaut kur redzams smilš u uzbē rums tā lu, kur vajadzē tu bū t horizontam. Varbū t ne pā rā k skaista panorā mas fotogrā fijā m, tač u ir milzī gs pluss: nav viļ ņ u, jo tas jau izrā dā s milzī gs lī cis ar piekļ uvi jū rai. Labajā pusē ir redzami Dubaijas ostas celtņ i, bet tā lu (ir Dubaijas brī vā s tirdzniecī bas zona, tur nā k konteineri ar automaš ī nā m un citas lietas)...
Pā rsū tī š ana:
No lidostas brauciet apmē ram 40 minū tes uz Abū Dabī . Tač u ceļ š nav kaitinoš s: pagaidā m apskatiet visus debesskrā pjus, paiet pusstunda un tad 10-15 minū tes pa brī vu š oseju. Tuvā kais "Mall Ibn Batuta" atrodas 18 minū š u brauciena attā lumā ar bezmaksas autobusu (mē s pamanī jā m), tā pē c jū s nejū taties kā tuksnesī , tikai nomalē .
Teritorija
Apskatiet plā nu, un jū s redzē siet, ka tas ir vienkā rš i milzī gs! Gar jū ras krastu vismaz 400-500 metri, bet dziļ umā ap 2 kilometri. Viss kopts, zaļ š , zā le visa nopļ auta, atkritumu nekur nav! Ir kur pastaigā ties ar bē rnu, un lielā kiem bē rniem bū s kur paskriet un bū siet droš i, ka viņ i teritoriju nepametī s. Mums, pieauguš ajiem, nepietika spē ka, lai sasniegtu kontrolpunktu! Teritorijā ir daudz upju ar zivī m, ezeri, ū denskritumi. Milzī gi golfa laukumi, starp tiem ir takas, pa kurā m var staigā t ilgu laiku. Pa labi no galvenā s ē kas atrodas milzī ga okeā na jahtu stā vvieta. Mē s speciā li paskatī jā mies, uz ū dens nebija nevienas benzī na plankuma. Vienī gā reaktī vo lidmaš ī nu stends Dubaijā . Tie nemaz netraucē , ir pat interesanti skatī ties, kā viņ i nolaiž as uz ū dens. Un neatkarī gi no tā , cik forš s jū s esat un neatkarī gi no tā , kur jū s dzī vojat Dubaijā , ja vē laties braukt ar lidmaš ī nu virs Dubaijas, to var izdarī t tikai no š ejienes. Tas jau runā par viesnī cas lī meni. Visur klī st pā vi, dzied putni, vā rdu sakot, paradī ze! Pa teritoriju skraida mazas golfa maš ī nas, JA VAJAG kaut kur nokļ ū t pa teritoriju, pajautā konsjerž am un viņ š tev uzreiz izsauks CADDY auto un tevi aizvedī s uz vietu (sporta klubu, zirgu bā zi utt. ) tas ir par brī vu.
Viesnī cas ē kas:
JEBEL ALI GOLF galvenā ē ka ir septiņ stā vu, ar skatu uz jū ru. No numuriem paveras skats uz jū ru (nepā ra numuri) vai pretē jā virzienā , golfa laukumā . Protams, jū ra ir labā ka, bet skaties, cik daudz laika pavadī si jū rā . Iekš pusē izrā dā s garš koridors, telpas abā s pusē s.
Viesnī cas PALM TREE COURT ē kas ir trī sstā vī gas, ieslī pi skatā s VISS JŪ RAS PUSĒ . Viņ u ir vairā k nekā desmit vai divpadsmit, kas stā v trī s vai č etrā s rindā s. Tas ir, jū su istaba joprojā m skatī sies uz jū ru, bet, ja ē kas nav pirmajā rindā , no balkona jū s redzē siet tikai zaļ umus. Starp ē kā m tek upes, gludi celiņ i un viss ir apstā dī ts. Neapš aubā mi, Palm Tree ir augstā ks lī menis. Viņ am ir sava uzņ emš ana lielā zā lē ar augstiem griestiem, ieejot jau rodas iespaids par bagā tī gu viesnī cu. Un arī viss pā rē jais tevi nepievils.
Istabas:
Viesnī cā JEBEL ALI GOLF standarta numuri ir nelieli, 22-25 kvadrā tmetri, bet diezgan ē rti un interjers pā rdomā ts, nekas netraucē . Daudz spoguļ u (4-5), tai skaitā pilna garuma spoguļ i (tas ir ļ oti svarī gi sievietē m), pilna vanna ar duš u. Mazgā š anas piederumi papildinā ti katru dienu (š ampū ns, cepures u. c. ), dvieļ i, tikai tad, ja izmet uz grī das. No neē rtī bā m tikai nelieli balkoniņ i (krē slu nelieciet, vienkā rš i stā viet kopā ) un fē ns ir pastā vī gi pieslē gts un guļ vienā no atvilktnē m, tā pē c to nevar vilkt pa istabu. Ir peldmē teļ i un č ī bas. Tē jas piederumi tiek papildinā ti katru dienu (cukurs, tē ja, kafija), tē jkanna ir tā vē rta. Minibā rs pilns, apmaksā ts, cenas kož . Bezmaksas 2 pudeles ū dens katrā numurā katru dienu. TV - plazma, 45 kanā li, no tiem trī s ir krievu. Ja paņ em siutu ir jau pilnas divas istabas, 2+2, var droš i iekā rtoties. Apartamenti atrodas 5. -7. stā vā , turpat stā vā atrodas neliela kafejnī ca, kur iemī tniekiem klā ti galdi vieglā m brokastī m. WIFI (internets) visā viesnī cā ir bez maksas, gandrī z pilns pā rklā jums neatkarī gi no ē kas vai stā va. Jū s reģ istratū rā paņ emat aploksni ar paroli un lietojat to 7 dienas no pirmā s “pieteikš anā s” brī ž a, pē c tam nomainiet pret citu.
PALMU KOKU KORTU numuriņ i ir nedaudz lielā ki pē c platī bas, ī paš as atš ķ irī bas telpas iekā rtojumā un apkalpoš anā nemanī jā m (mū su grupa dzī voja gan viesnī cā , gan Palm Tree bungalo), viss arī ļ oti stilī gi . BET balkoni ir daudz lielā ki, tajos ietilps divi sauļ oš anā s krē sli un pat saulessargs. Grī das ir nedaudz dzegas (augš ē jais stā vs ir nedaudz dziļ ā ks par apakš ē jo), lai neatkarī gi no grī das balkons bū tu saulains. Pirmajā stā vā papildus jums ir neliela privā ta zā liena zona istabas priekš ā , kur atrodas jū su sauļ oš anā s krē sli un jū s varat sauļ oties no istabas, kas atrodas akmens metiena attā lumā . Neapš aubā mi, š ī viesnī cas daļ a ir paredzē ta prasī gā kai publikai.
Atpū tnieki:
Kā saka mū su izpratnē "vā cieš i". Tie. Eiropa visā s izpausmē s. Krievu arī ir daudz, bet, tā kā viņ i pie baseina piedzē ruš ies dziesmas nekliedz, daž reiz pat nezina, pie kā das tautī bas cilvē ki atpū š as. Katrā ziņ ā VISAS SVĒ TKAS MIERINĀ S CILVĒ KU (nu, vismaz mums tā likā s). Bija arī korporatī vā s ballī tes, tač u tā s saskaņ ā ar viņ u programmu lielas nepatikš anas nesagā dā ja.
Jū ras pludmale:
Daudzi var teikt “lagū na ar stā voš u ū deni”, varbū t lagū na, tikai ū dens ir tī rs un caurspī dī gs, un, pateicoties tam, ka š ī ir lagū na, viļ ņ u un sē rfoš anu praktiski nav. Pludmale ir lieliska! No labā s uz kreiso apmē ram 400 soļ u baltu tī ru smilš u. Katru rī tu garā m brauc traktors, tas nolī dzina pludmali un ar ķ emmi savā c visu, kas tur var gulē t, tā pē c nav lielu gruž u. Tad strā dnieki iet un savā c visus sī kumus. PLUDMA IR TĪ RA. Pludmale ir aptuveni 50 soļ u plata, tas ir, ļ oti plata. Turklā t sauļ oš anā s krē sli parasti nav uz paš ā m smiltī m, bet gan nedaudz tā lā k esoš ajos zā lienos, vietas pietiek visiem. Neviens neaizņ em sauļ oš anā s krē slus, jū s varat atrast vietu no rī ta. Nu nevajag atpū tinā t kā jas jū rā ! Arī sauļ oš anā s krē sli ir kvalitatī vi, augstumu var regulē t, nepieceļ oties, izmantojot roku balstus. Matrač i ir polsterē ti, tā pē c nav kā ē ģ iptieš u š ķ ebinoš s eļ ļ as audums, bet ē rti. Attiecī gi viesmī lis atnesī s jums dzē rienus uz solā riju, komforta jautā jums. Bē rniem ir ļ oti ē rti, viņ i rok smiltī s, tā s ir mazas un tī ras. Ieeja jū rā ir maiga, tā pē c tā ir ē rta arī peldē t nezinā tā jiem. Bojā m ir peldoš a platforma, tie, kas peld, var sē dē t ar nokarenā m kā jā m...
Baseini
Ir trī s atvē rti baseini, un katrs no tiem iet kaskā dē s, ar daž ā du dziļ umu. Viens baseins ar jū ras (pusjū ras) ū deni ir citā krā sā , nedaudz zaļ ā ks un dubļ ainā ks. Ir 4-5 bē rnu nodaļ as, un tā s no augš as ir pā rklā tas ar auduma nojumi, lai bē rni neapdegtos. Ū dens temperatū ra ir KARSTA! Vismaz 28C, mums, pieauguš ajiem, bija pat karsts, bet ir pluss: nevajag bē rnus mest ā rā no baseina, viņ i tur nenosalst. Dziļ ā kais dziļ ums ir 3.5 metri, kur ū denslī dē ji kaut ko izstrā dā...pie baseina nepietiek sauļ oš anā s krē slu, galvenokā rt aprē ķ ins, protams, ir pludmalei. Ir daž i baseina bā ri
Bā ri, restorā ni
Ir divi galvenie restorā ni (kas ir atvē rti brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m), pa vienam katrā viesnī cā . Ē st var jebkur, bet no mū su viedokļ a Ē DIENS PALMU KOKS ir labā ks. Plus divi A-LA-CARD restorā ni? Tie ir itā ļ u valoda viesnī cas Golf viesnī cas mī nus pirmajā stā vā un Baltā orhideja pie palmas (atvē rta vakariņ ā m). Turklā t tieš i pretī jahtas stā vvietai (pie sporta kluba) ir uzkodu bā rs, tur tiek translē tas futbola spē les (cenas te pieņ emamas, bet sortiments slikts, uzkodu bā rs vienvā rdsakot). Pusdienā s, neizejot no pludmales, var doties uz bā ru Captain's (gandrī z pludmales zonā , bet ir arī pilnvē rtī gas pusdienas ar “pirmā -otrā -kompotu”. Bā rs atvē rts, var paē st peldbiksē s un T-kreklā .
Pā rtikas kvalitā te:
Cienī gs. Klā t pieejams gaļ as, zivju un visa pā rē jā sortiments. Brokastis ir standarta, bet lasis ir mazsā lī ts, kū pinā tas sterletes vairs nav tikai tā das. . . Svaigi spiestas sulas arī brokastī s ir bez maksas. Cepš ana aug-pop, bet nav iespē jams atteikties. Mans rekords ir 9 bulciņ as ar kafiju un zemeņ u sī rupu. Viss ir ļ oti garš ī gi. Pusdienā s vai vakariņ ā s vidē jais rē ķ ins bija aptuveni 30–40 USD vienai personai. Vakariņ ā s varat paņ emt bufeti, tas sanā k 55 $/persona. Tas ir dā rgi, mē s tik daudz neē dā m. Mē s iesakā m Krievijā ieturē t puspansijas maltī tes. Ir arī AI sistē ma, bet š ķ iet, ka labā k ir pasū tī t to, kas jums patī k. Neapš aubā mi, ka izbraukš ana un ē š ana TIRDZNIECĪ BĀ ir daudz lē tā ka (pat ņ emot vē rā ceļ u), bet, ja esi izvē lē jies š ā du viesnī cu, kā pē c taupī t uz pā rtiku? Ņ emiet vē rā , ka tuvumā nav kur citur ē st, rē ķ inieties tikai ar tiem ē š anas punktiem, kas tika aprakstī ti iepriekš . Aiz viesnī cas ir stepe…
SPA
Viesnī cā PALM TREE milzī gs SPA centrs, daudz procedū ru. Mū su mī ļ ā kā masā ž a bija Mē rijas masā ž a. Plus sporta kompleksā sauna ar tvaika pirti: maza, mā jī ga, vairā kas istabiņ as 4-5 personā m, ļ oti tī ra un mī ļ a.
Sports un izklaide (viss)
Nirš ana (baseina nodarbī bas plus atklā tā s nirš anas), atseviš ķ s piederumu veikals, nirš anas karte, viss ir nopietni. Ir teniss (č etri labas kvalitā tes HARD korti, starp tiem stā v zem nojumes, dzesē tā js). Tā kā tur rī kojā m TENISA TURNĪ RU, par to varam runā t vē l ilgi, labā k zvanī t. . . Galda teniss, skvoš a laukums, badmintona laukums, biljards, trenaž ieru zā le - tas viss sporta klubā Jumana (pie stā vlaukuma). Protams, galvenais ir Golfs. Neticami daudz lauku ar bedrē m, daudz automaš ī nu, veikals Viss golfam un daudz kas cits. Nu golfā neesam ī paš i spē cī gi, kā dam bū s interesanti - atiestatī sim laukuma plā nu un laukuma nosacī jumus. Viesnī cā ir sava zirgu bā ze 15 zirgiem, milzī ga levada pastaigā m un treniņ iem. Tas ir ļ oti pieprasī ts visu viesnī cu iedzī votā ju vidū . Jo Pē c mū su ieraš anā s viss bija paredzē ts 2 nedē ļ as uz priekš u! Š auš anas klubs ir atseviš ķ s jautā jums. Piecas minū tes ar bezmaksas autobusu lī dz viesnī cas teritorijas galam - un ir skeet š auš ana (ī stā s vertikā lā s medī bu š autenes), š auš ana mē rķ ī no pistolē m, loka š auš ana. Turklā t Klubam ir savs pilnvē rtī gs futbola stadions ar tribī nē m. Klubā ir restorā ns, kvalitā tes ziņ ā brauciens uz Steak House, dā rgs, bet augstā lī menī . Klubs atvē rts lī dz 22:00, tā pē c pē c jū ras laiks š aut. 25 kadri maksā apmē ram 25 USD.
Cits
Biznesa centrs ar seš ā m lī dz astoņ ā m konferenč u telpā m ar pilnu aprī kojumu. Ir arī veikali: Zelts, vē l zelts, atkal zelts, suvenī ri, pulksteņ i, drē bes, suvenī ri. Tiek uzrā dī tas arī pirmā s nepiecieš amī bas preces. Bē rnu istaba ir ļ oti liela, viņ i ir saistī ti ar bē rniem, daudzi mū su tū risti atstā ja bē rnus, nebaidoties no valodas barjeras.
Apkalpoš ana viesnī cā :
Malaizieš i un citu Dienvidaustrumā zijas tautī bu pā rstā vji. Personā ls labi apmā cī ts, izpalī dzī gs, it kā nemanī ts, yjm viss ir izdarī ts. Nemaz nepū lē simies ar istabu uzkopš anu un tā tā lā k: visi tie paš i Emirā ti - 5*, kā jau visam jā bū t, kā ir . Viņ iem acī mredzot teikts, lai nerunā pretrunā ar klientiem, jo, ja viņ š pateiks NĒ , tad uzreiz atvainosies un domā s, kā situā ciju labot, lai viesi bū tu apmierinā ti.
Kā izrakstī ties no viesnī cas:
Tuvā kais MALL-IBN-BATUTTA atrodas 20 minū š u attā lumā , bezmaksas autobuss kursē saskaņ ā ar grafiku. Taksometru viesnī ca apmē ram 20 USD, vietē jā (var zvanī t, bet ilgi jā gaida) apmē ram 12-14 USD. Vairā kas reizes dienā autobuss no viesnī cas zvana citos tirdzniecī bas centros, apvij pat Dž umeiras palmu, netā lu ir arī liels akvaparks.
Ja kaut ko aizmirsā t uzrakstī t - atvainojiet, informā cijas ir daudz. Zvaniet, mē s pastā stī sim, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka mums tas ir jā zina.
IZEJA:
Ņ emot vē rā to, ka š ī ir Dubaija, pirmā lī nija + milzī ga teritorija, nav bū vlaukumu un tī rs gaiss ir IZCILS VARIANTS, vismaz ir ekonomiskā ks par Dž umeiru, maksā savu naudu. Milzī gs piecinieks ar mī nusu (mī nus par to, ka tomē r gribas mazliet tuvā k civilizā cijai). No otras puses, arī Maskava ir pilna ar debesskrā pjiem. Iet, jū s to nenož ē losit!
«ОЧЕНЬ НЕПЛОХО ДЛЯ ДУБАЯ (ЗЕЛЕНЬ ЧИСТЫЙ ВОЗДУХ И ТИШИНА)» «ОЧЕНЬ НЕПЛОХО ДЛЯ ДУБАЯ (ЗЕЛЕНЬ ЧИСТЫЙ ВОЗДУХ И ТИШИНА)» «ОЧЕНЬ НЕПЛОХО ДЛЯ ДУБАЯ (ЗЕЛЕНЬ ЧИСТЫЙ ВОЗДУХ И ТИШИНА)» «ОЧЕНЬ НЕПЛОХО ДЛЯ ДУБАЯ (ЗЕЛЕНЬ ЧИСТЫЙ ВОЗДУХ И ТИШИНА)» «ОЧЕНЬ НЕПЛОХО ДЛЯ ДУБАЯ (ЗЕЛЕНЬ ЧИСТЫЙ ВОЗДУХ И ТИШИНА)» «ОЧЕНЬ НЕПЛОХО ДЛЯ ДУБАЯ (ЗЕЛЕНЬ ЧИСТЫЙ ВОЗДУХ И ТИШИНА)» «ОЧЕНЬ НЕПЛОХО ДЛЯ ДУБАЯ (ЗЕЛЕНЬ ЧИСТЫЙ ВОЗДУХ И ТИШИНА)» «ОЧЕНЬ НЕПЛОХО ДЛЯ ДУБАЯ (ЗЕЛЕНЬ ЧИСТЫЙ ВОЗДУХ И ТИШИНА)»
аватар victorino
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos ar sievu pie Jebel Ali Palm Tree Court no 23.11. lī dz 30.11. Par visu sī kā k. Lidojums bija no Krasnodaras, to veica aviokompā nija Kuban. Teikš u uzreiz - dodieties uz lidostu pē c iespē jas ā trā k, jo, kamē r bijā m reģ istrē ti, lidmaš ī na gandrī z aizlidoja bez mums. … Tomēr ▾ Atpū tos ar sievu pie Jebel Ali Palm Tree Court no 23.11. lī dz 30.11. Par visu sī kā k. Lidojums bija no Krasnodaras, to veica aviokompā nija Kuban. Teikš u uzreiz - dodieties uz lidostu pē c iespē jas ā trā k, jo, kamē r bijā m reģ istrē ti, lidmaš ī na gandrī z aizlidoja bez mums. Lidostā mū s sagaidī ja Royal Park gidi (lido no Lagina Travel), atveda uz viesnī cu un palī dzē ja reģ istrē ties. Pati viesnī ca ļ oti skaista, visur zaļ a, jauki baseini, viens pat ar jū ras ū deni. Tač u ē diens mū s nedaudz pievī la – ļ oti viduvē js. Tā pē c mē s ē dā m un gandrī z visu laiku atradā mies Dubaijā . No Dubaijas centra lī dz viesnī cai apmē ram stundas brauciens, bet tas mū s netraucē ja – Dubaija ievilkā s tik ļ oti, ka negribē jā s doties prom. Kopumā ar braucienu biju apmierinā ts - noteikti braukš u vē l! Paldies visiem!
аватар borisova73
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca brī niš ķ ī ga, teritorija liela, skaista, zaļ a, pludmale ļ oti laba. Ē diens ir tikai bumba. Bē rns ir ieinteresē ts. Ļ oti iesaku. Kijeva, Tatjana … Tomēr ▾ Viesnī ca brī niš ķ ī ga, teritorija liela, skaista, zaļ a, pludmale ļ oti laba. Ē diens ir tikai bumba. Bē rns ir ieinteresē ts. Ļ oti iesaku.
Kijeva, Tatjana


iemiesojums alla.arta
sakiet lūdzu vai 2012.gada septembrī-oktobrī blakus viesnīcai būs būvniecība?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums ntvf010705
Vai netālu no viesnīcas ir būvlaukums?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель открыт в 1998 году, последний ремонт проведен в 2012 году. Красивая зеленая территория с водопадами, ручьями и тропическими садами, по которым гуляют ручные павлины. Подходит для семейного отдыха с детьми, молодежи, романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в Дубае, на побережье Персидского залива, в районе Джебель-Али, в 56 км от аэропорта Дубая, в 81 км от Шарджи. До центра Дубая 45 км.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж: протяженность пляжа 800 метров. В 80 метрах, через дорогу от отеля. Бар на пляже: платно, полотенца: бесплатно (из отеля). Автобус до пляжа: бесплатно (бесплатный доступ на пляж).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), бизнес-центр платно (24 часа), Wi-Fi в общественных местах (бесплатно), Интернет-кафе (бесплатно), магазины, 6 конференц-залов (600-25 чел., с оборудованием), 1 банкетные зал (макс. 1200 чел.), 4 открытых бассейна (с подогревом в зимний сезон), у бассейна полотенца: бесплатно. Автобус до торговых центров. Основной ресторан La Fontana (завтрак, обед, ужин — шведский стол, можно менять ужин на обед, есть диетическое, вегетарианское и безглютеновое меню. 5 ресторанов a la carte — средиземноморская и азиатская кухня, рыбный ресторан, мексиканский ресторан, стейк хауз, выпечка. 7 баров.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Крытая и открытая детская площадка, прогулки на пони, 2 бассейна с режимом температурного контроля, детский клуб бесплатно (Cool Zone, 4–12 лет), клуб для подростков бесплатно (Chill Zone, от 12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж платно, спа-процедуры платно (40 процедур), мини-футбол бесплатно, гольф платно (стандартное поле для гольфа на 9 лунок, 36 ударов), уроки гольфа платно, мини-гольф бесплатно (9 лунок), аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, 4 освещенных корта с жестким покрытием для тенниса, сквоша и бадминтона, прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, уроки тенниса платно (а также сквоша), футбол бесплатно, водные виды спорта платно, конюшни для катания на лошадях с инструктором, стрелковый клуб JA Shooting Club и спортивный центр JA Centre of the Excellence в 5 минутах езды от отеля.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 208 номеров. Состоит из десяти 3-этажных вилл, утопающих в тропических садах либо находящихся прямо на побережье.

Istabās

Ванная комната, фен, халаты и тапочки (по запросу, бесплатно), центральный кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар (платно), сейф (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска, балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: через 2 дня, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese PO Box 9255, Dubai, United Arab Emirates
Tālruņi: +971 4 814 5555
Tīmekļa vietne: JA Palm Tree Court
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.