Ocean Star Resort 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.710
№8 viesnīcas reitingā Phan Thiet
7.2 Numurs
8.0 apkalpošana
7.4 Tīrība
8.8 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Mui Ne pludmales rietumu daļā, 8 kilometru attālumā no Phan Thiet pilsētas. Uzcelta 2004. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Lieliska cenas un kvalitātes kombinācija. Viesnīca ir piemērota jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар dudkotg
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atstā ja labu iespaidu, ieliku spē cī gu č etrinieku. Mē s ieradā mies vakarā , un reģ istrē š anā s bija ā tra. Viesnī cas teritorija ir vidē ja izmē ra, kopta, daudz dekoratī vi ziedoš i krū mi un koki. … Tomēr ▾ Viesnī ca atstā ja labu iespaidu, ieliku spē cī gu č etrinieku. Mē s ieradā mies vakarā , un reģ istrē š anā s bija ā tra. Viesnī cas teritorija ir vidē ja izmē ra, kopta, daudz dekoratī vi ziedoš i krū mi un koki. Veiksmī gi iestā dī tas kokospalmas, zem kailajiem stumbriem neaizņ em daudz vietas, un sulī gs vainags kā lietussargs aizsedz no saules. Mū su istaba atradā s lielā kajā ē kā treš ajā stā vā . Palmas vainags atradā s tieš i blakus balkonam, aizsedzot no saules un citu cilvē ku skatiem, kas radī ja komfortablu mā jī gu atmosfē ru. Bungalo un apakš ē jo stā vu istabu balkoni atrodas tuvu takā m, pa kurā m staigā atpū tnieki un daudzie viesnī cas darbinieki. Telpas tiek uzkoptas katru dienu, uzkopš anas kvalitā te č etras. Gultas veļ a netika mainī ta pat reizi 10 dienā s, tikai pā rtaisī ta. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, iesā ktā š ampū na un duš as ž elejas pudele tiek nekavē joties nomainī ta pret jaunu. Katru dienu viņ i atnes tē ju, š ķ ī stoš o kafiju 3 in 1 un pudeli ū dens. Numurā ir tē jkanna un fē ns. Gultas veļ a nav spī dī ga, nedaudz izmazgā ta, uz dvieļ iem ir traipi. Bet mē s ar to neaizrā vā mies, mē s atbraucā m uz jū ru atpū sties. Visas raduš ā s problē mas darbinieki nekavē joties atrisinā ja. Par brokastī m atseviš ķ a saruna, te viss ir lieliski. Ē dienu klā sts nepā rtraukti mainā s. Katru dienu bija divu veidu gaļ as ē dieni, noteikti vjetnamieš u zupa, vairā ki salā ti, dā rzeņ u ē dieni, tī ri rī su miltu ē dieni (pelmeņ i, kaut kas lī dzī gs pelmeņ iem, bulciņ as), uzcep omleti pē c savas gaumes. Kā arī.4 veidu sulas, 4 veidu augļ i (papaija, ananā si, arbū zs, mini banā ni, pū ķ a augļ i) katru dienu, labas bulciņ as, pā ris veidu mā jas konditorejas izstrā dā jumi un deserti. Wi-fi mū su istabā ir vā jš , bet dzirdē ju atsauksmi, ka tas velk perfekti. Acī mredzot, cik paveicies. Pludmale ir plaš a, smalkas baltas smiltis. Jū ra vienmē r ir ar viļ ņ iem, bē rniem tur ir bī stami peldē ties. Nepā rtraukti pū š vē jš , tā pē c karstumu ir vieglā k izturē t.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar Taizemi nesanā ca un nez kā pē c atteicā s. Nolē mā m braukt uz Vjetnamu un nolē mā m pē c iespē jas ā trā k, jo bija jā atgriež as Maskavā . Svē tdien sā kā m zvanī t uz firmā m, daudzi nestrā dā , bet mē s paveicā s, ka nokļ uvā m FOCUS ASIA. … Tomēr ▾ Ar Taizemi nesanā ca un nez kā pē c atteicā s. Nolē mā m braukt uz Vjetnamu un nolē mā m pē c iespē jas ā trā k, jo bija jā atgriež as Maskavā . Svē tdien sā kā m zvanī t uz firmā m, daudzi nestrā dā , bet mē s paveicā s, ka nokļ uvā m FOCUS ASIA. Paprasī jā m kaut ko steidzamu uz Vjetnamu un pē c 15 minū š u zvanī š anas piedā vā ja lidot nā kamajā dienā . Mē s vienojā mies.
Pirmdienas rī tā jau bijā m viņ u ofisā un saņ ē mā m dokumentus. Lidojums uz Nha Trang un doš anā s atpū sties uz OCEAN STAR hoteli Phanhiet. Mē s tikai tagad uzzinā jā m, ka Fanhiet un Mui Ne nav gluž i viens un tas pats. Lidojums bija brī niš ķ ī gs.
Individuā lais transfē rs un jau pē c 4 stundā m esam rezervē tajā viesnī cā . Un š eit ir vē l viens mazs prieks, ka mums ir bungalo nomaiņ a, GARDEN VIEW bungalo vietā mē s iegū stam BEACH FRONT bungalo, tas ir, pie ļ oti zilas jū ras vai, pareizā k sakot, zaļ ganas jū ras, tieš i š ā dā krā sā . Mui Ne.
Viesnī ca brī niš ķ ī ga, liela sakopta zaļ ā zona - atrodas paš ā kū rorta zonas sirdī . Atliek tikai baudī t dzī vi, jū ru, sauli. Ko darī jā m 2 nedē ļ as. Atceļ ā.1 dienu pavadī jā m Nha Trang, kas arī ir ļ oti ē rti, un no turienes lidojā m uz Maskavu.
Mē s iesakā m gan viesnī cu, gan tū risma firmu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tatyana_6
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uz Vjetnamu pē c Š rilankas devā mies piesardzī gi un pat lasī jā m atsauksmes. Sā kumā biedē još a ir satiksme: baikeru jū ra pē c saviem noteikumiem un transfē ra autobuss, kas uz viesnī cu brauc ar vidē jo ā trumu 29 km/h un tas ir 7 stundas. … Tomēr ▾ Uz Vjetnamu pē c Š rilankas devā mies piesardzī gi un pat lasī jā m atsauksmes. Sā kumā biedē još a ir satiksme: baikeru jū ra pē c saviem noteikumiem un transfē ra autobuss, kas uz viesnī cu brauc ar vidē jo ā trumu 29 km/h un tas ir 7 stundas. Viesnī cā nokļ uvā m tumsā , izsalkuš i un pā rguruš i, pat tur, kur ieradā mies sā kumā , nepievē rsā m uzmanī bu. Š veicars mē ģ inā ja paņ emt manu mugursomu tieš i no autobusa. Nabaga puika (lai gan varē tu bū t 30-40 gadus vecs) manu mugursomu varē ja paņ emt tikai reģ istratū rā . Mū su grupa bija maza, un mē s tikā m ā tri sē dinā ti. Novē roju ķ ī nieš u apmetš anos – viņ iem vē l iedeva vē su zaļ o tē ju. Porteris mū s aizveda uz mū su istabu. Viņ š visu parā dī ja un mierī gi aizgā ja pie sevis – te viņ i mani pā rsteidza. Un, kad mē s viņ am iedevā m dzeramnaudu, viņ š bija ļ oti pā rsteigts - vai nu lielisks aktieris, vai. . .
Mē s atpū tā mies, lija lietus, negribē jā m nekur iet - bet ak, kā mē s gribē jā m ē st. Un mē s devā mies uz restorā nu no viesnī cas. Un viņ i bija visapmierinā tā kie no visas mū su grupas: š iks serviss, neticami garš ī ga un sā tī ga krē mzupa un pica ar tunci. Un š ausmī gā s dienas beigā s ar 10 stundu lidojumu un 7 stundu pā rsē š anos - beidzot bijā m pilni un apmierinā ti. Bet tie bija tikai ziedi.
Rī ts 5.30. Dodos skriet ar domā m, ka doš os izpē tī t teritoriju. Izeju no istabiņ as un...č ī kstē š anai nebija robež u - jū ra pā ris soļ u attā lumā !!!!!!! ! ! Izpildī jusi plā nu - izskrē jusi cauri viesnī cas teritorijai 10-15 minū tes, kedā s devos skriet pa pludmali. Un tas ir slikts bizness. Kopš tā laika esmu skrē jusi tikai basā m kā jā m.
Brokastis bija daž ā das, nevis daudzveidī bas ziņ ā , bet daž ā das. Kad nā ca vairā k atpū tnieku, un tas notika brī vdienā s, arī vietē jie atpū tā s, ē dienu bija daudz. Bet vienmē r ir gurķ i, tomā ti, daž i salā ti, zaļ umi, pho zupa vai kas cits, es nesapratu. Tē ja, kafija, piens, ū dens, sulas bija dabī gas - pat ar putā m, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, tiem, kas vē las, olu kultenis un grauzdiņ i.
Vairā kas reizes pusdienojā m viesnī cas restorā nā . Apkalpoš ana vienmē r ir visaugstā kajā lī menī un viss ir garš ī gi. Un viņ i mums iedeva bonusa pusdienas, tikpat lieliskas.
Darbinieki runā angliski, tač u saprot arī norā des ž estus. Lai gan viņ u angļ u valoda ir tik vjetnamiska - melodiska un izplū dusi.
Tī rī š ana bija katru dienu - grī da tika mazgā ta ar kaut ko no odiem, tī ri dvieļ i, svaiga veļ a, jauns š ampū ns, ž eleja, zobu birstes, ķ emme un vā ciņ š ! Cepure, kas man lika pasmaidī t visvairā k, lai gan mā sai tā š ķ ita ļ oti noderī ga. Tiesa, tī rī š ana var nā kt jebkurā laikā , un tagad viņ i runā tikai vjetnamiski! Ja jums nebija laika izkā rt zī mi, atgriezieties vē lā k — izsakiet visus pieprasī jumus vjetnamieš u valodā vai ielieciet — tā kā tie ieradā s un jū s viņ us iepriekš nebrī dinā jā t, viņ i to noņ ems. Mē s kaut kā pieradā m pie tā , ka pē c vakariņ ā m mū s kaut kur izglā bj, un atgriež oties pē c brokastī m necerē ju satikt apkopē jus, bet lū k, pā rsteigums. Man bija jā ģ ē rbjas š ā di.
Wi-Fi vienmē r darbojas reģ istratū rā , un labos laikapstā kļ os skatā s istabā s. Ja lietus ir lietusgā zes, tikai uzņ emš ana.
Un ķ irzakas ieradā s pie mums. Aizgā jā m uz reģ istratū ru - meitenes laikam domā ja, ka es diž ojos. Un, kad saprata, ka baidā mies, ka mū s iekodī s, draudzī gi paskaidroja, ka ir droš ī bā un visur, pat reģ istratū rā . Varbū t tad viņ i par mums smē jā s no sirds, bet ne darba laikā . Mē s personī gi smē jā mies.
Pludmale, kā minē ts, ir tuvu. Un tā kā ir ā rpus sezonas, sauļ oš anā s krē sli bija bez maksas. Ir viena ļ oti š ausmī ga sē ne - zemu pat vjetnamieš iem, ar galvu pā rbaudī jā m spē ku - sā p. Pā rē jie visi normā li, citiem zemiem nesatikā m.
Baseins ir lielisks, un ū dens vienmē r ir silts. Peldē jos tur tikai no rī ta. Oficiā li peldē ties var no pulksten 6 lī dz 22. Dž akuzi tiek ieslē gti pē c pieprasī juma: pie baseina ir darbinieks, ja izrā dī si nelielu ziņ kā ri, darbinieks ieslē gs tev dž akuzi.
Un pats maģ iskā kais viesnī cā ir š ū puļ krē sli! Tas ir izcili! Es gribu š ā du savā mā jā . Ne parastie š ū puļ krē sli - tie darbojas, paceļ ot un nolaiž ot kā jas!
Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika! Gluž i kā Vjetnama!
Путь к бассейну
аватар masha2166
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neņ emot vē rā to patī kamā ko Ā zijas ceļ ojumu pieredzi, ceļ ojumā devā mies ar piesardzī bu. . . Vjetnama pā rspē ja visas cerī bas, garš ī gi ē dieni, jauki cilvē ki, tī rī ba, brī niš ķ ī gs klimats un daba. … Tomēr ▾ Neņ emot vē rā to patī kamā ko Ā zijas ceļ ojumu pieredzi, ceļ ojumā devā mies ar piesardzī bu. . . Vjetnama pā rspē ja visas cerī bas, garš ī gi ē dieni, jauki cilvē ki, tī rī ba, brī niš ķ ī gs klimats un daba. Viesnī cā : dzī vojā m dā rza villā , plaš a istaba etno stilā , vanna, divas lielas 1.5 guļ amvietas, virs tā m skaista baldahī ns, verandā š ū puļ krē sli. Tī rī š ana notiek katru dienu, bez sū dzī bā m. Viesnī ca ir ļ oti zaļ a, visur palmas, puķ es, darbinieki nemitī gi kaut ko uzkopj. Brokastis ir sā tī gas un daudzveidī gas. Problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem ir tikai paš u krievvalodī go viesu dē ļ . Nav nepiecieš ams aizņ emties sauļ oš anā s krē slus un doties ekskursijā s vai dzert istabā.... attē lā ir tukš i sauļ oš anā s krē sli, kas aizņ emti ar dvieļ iem.... bet ir pilnī gi iespē jams gulē t uz dvieļ a....
аватар vixen85
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sveiki, dā rgie ceļ otā ji un atpū tnieki! Mē s ar vī ru atpū tā mies š ajā viesnī cā no 2012. gada 17. marta lī dz 2012. gada 30. martam. Uzreiz gribu teikt, ka esam tā lu no izvē lī giem cilvē kiem, atpū tā mies ar prieku neskatoties uz lielajā m, manuprā t, niansē m ! ! ! Viesnī ca atrodas Mui Ne centrā , kas ir ļ oti ē rti! Viesnī ca ir vidē ja izmē ra, ļ oti labi uzturē ta, skaista. … Tomēr ▾ Sveiki, dā rgie ceļ otā ji un atpū tnieki! Mē s ar vī ru atpū tā mies š ajā viesnī cā no 2012. gada 17. marta lī dz 2012. gada 30. martam. Uzreiz gribu teikt, ka esam tā lu no izvē lī giem cilvē kiem, atpū tā mies ar prieku neskatoties uz lielajā m, manuprā t, niansē m ! ! ! Viesnī ca atrodas Mui Ne centrā , kas ir ļ oti ē rti! Viesnī ca ir vidē ja izmē ra, ļ oti labi uzturē ta, skaista. Ir tikai viens baseins (mazs, tas nav izgaismots vakarā , lai gan apgaismojums ir nodroš inā ts), gaisma ap baseinu tiek ieslē gta tikai pē c pieprasī juma vakarā , un Vjetnamā satumst 18.00, 18.30 tā . ir jau pavisam tumš s. . . Baseina bā rs tiek slē gts 17.00, kokteiļ i nav garš ī gi un dā rgi! (((Brokastis izcilas! Daudzveidī gas, garš ī gas! Sulas nav dabī gas, lej no iepakojumiem ! ! ! Istaba. Paņ ē mā m luksusa villu, tā lu no lē tā kā varianta - tā ir mā jiņ a 2 istabā m ar kopī gu verandu, ja ceļ ojat ar č etriem vai vairā k - tas ir ē rti, ja nē , tad jums bū s jā dalā s š ajā verandā ar sveš iniekiem. . . Mums bija 241. istabiņ a, tiiik maza, vienkā rš a, nav skaista, virs gultas nav moskī tu tī kls, sienas nobruž ā tas, gulta nav divvietī ga, savienoja 2 vienvietī gā s gultas (bija ā rkā rtī gi neē rti!!!!! ! ) , istaba ir tumš a, vannas istabā uz Uz grī das visu laiku bija ū dens, jo santehnika nedarbojā s pareizi (starp citu, pē dē jā mū su uzturē š anā s dienā š ajā istabā atnā ca un salaboja. . . ))) Odi saindē jas tikai sazinoties ar reģ istratū ru. . . Mē s satikā m pā ri, kas paņ ē ma bungalo, viņ i arī nebija apmierinā ti ar apkalpoš anu numurā , un viņ iem arī bija ž urka un neļ ā va viņ iem gulē t naktī . Bungalo pie jū ras ir ļ oti trokš ņ ains! Pa dienu pie baseina var dzirdē t jū ru, un naktī es pat iedomā ties nevaru, tā ds troksnis! ! ! Es gribu atzī mē t, ka viesnī ca ir 4 zvaigznes, un jū s maksā jat par 4 zvaigznē m, luksusa villas numurs par 2, ne vairā k, pakalpojums par 3 ne vairā k! Paskaidros. . . Istabas tiek iztī rī tas slikti, neskatoties uz dzeramnaudu (dolā rs dienā , ticiet man, tā viņ iem nav maza nauda! ) Tiek mainī ti un uzpildī ti tikai pasteļ i, mainī ti dvieļ i, ne reizi nav noslaucī tas grī das un putekļ i ! ! ! Š ampū nus un ž elejas uzklā j tikai tad, kad tos pilnī bā izlieto, un tas jā dara katru dienu, kafija tiek ziņ ota, kad uzskata par vajadzī gu, tā pē c kā du rī tu var palikt bez kafijas. . . Viesnī cai ir arī plusi, kā jau rakstī ju, ļ oti skaista teritorija, liela tī ra pludmale. Sū dzoties par odiem, minū ti vē lā k tie jau bija saindē ti (vē lā k katru dienu saucā m indē t), atzī mē ja vī ra D. R. , uzdā vinā ja pudeli vī na, aizmirsa pirms ekskursijas pasū tī t sausu. devas (tas jā dara lī dz 19.00) atnā ca 23.00, pasū tī tas bez problē mā m (izsalkuš as nepalika. . . )))) Vispā r numuriņ i un apkalpoš ana C-mī nus, viss pā rē jais 5! ! ! Secinā jums: pā rē jais mums patika, Vjetnama ir pasaka, bet, ja izvē laties viesnī cu, pievē rsiet uzmanī bu! Par mū su iedoto naudu jū s varat atpū sties labā kā viesnī cā ! Nebijā m pirmo reizi Mui Ne - š is ir mū su otrais brauciens, pirms tam atpū tā mies Saulainajā krastā (2 lieli baseini, tiklī dz pietuvojies vakarā , tiklī dz tie ieslē dz gaismu un apgaismojumu). baseins, numuriņ i ir lieli, skaisti, ē rti, mazgā grī das, notī ra putekļ us utt....) Mē s nedevā mies uz š o viesnī cu tikai tā pē c, ka nolē mā m izmē ģ inā t kaut ko citu. . . Izlasī ju atsauksmes pirms doš anā s uz š o viesnī cu, bet domā ju, ka mums patiks, viss kā rtī bā! ! ! Bet istaba un apkalpoš ana (((. . . novē lu labu atpū tu un spilgtus iespaidus! ))) Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet.
аватар arikastroy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es atpū tos ar savu sievu un draugu pie viņ a, no 2011. gada 20. novembra lī dz 2011. gada 2. decembrim. Divpadsmit dienas no Phan Thiet, divas Saigonas. Vjetnamas aviokompā nijas izlidoja no Domodedovas. Apkalpoš ana lidmaš ī nā lī menī , kā rtī gas pā rtikas sulas, viskijs, vī ns, degvī ns, alus un citi dzē rieni bez problē mā m. … Tomēr ▾ Es atpū tos ar savu sievu un draugu pie viņ a, no 2011. gada 20. novembra lī dz 2011. gada 2. decembrim. Divpadsmit dienas no Phan Thiet, divas Saigonas. Vjetnamas aviokompā nijas izlidoja no Domodedovas. Apkalpoš ana lidmaš ī nā lī menī , kā rtī gas pā rtikas sulas, viskijs, vī ns, degvī ns, alus un citi dzē rieni bez problē mā m. Ja neesat ē dis pietiekami daudz, tad nū deles pē c jū su pieprasī juma tik daudz, cik vē laties. Deviņ as stundas un esam Saigonā . Reģ istrā cija noritē ja ā tri. Saigona mū s sagaidī ja ar tropiski tveicī gu karstumu. Satiku pusmū ž a vjetnamieti, kurš diezgan pacieš ami runā krieviski. Viņ š iesē dinā ja mū s pustukš ā autobusā . Ceļ š uz Phan Thiet-Mui Ne ilga seš as stundas, nogurdinoš s, bet pieļ aujams. Palī dzē ja ledus auksts ū dens no ledusskapja un gaisa kondicionē tā js. Pa ceļ am mū su vjetnamieš u gids mums pastā stī ja daudz interesanta par vjetnamieš u apskates vietā m, kultū ru un dzī vi. Beidzot ieradā mies viesnī cā Pirmie iespaidi patī kami. Villa č etrā m personā m ar koplietoš anas terasi, ko es gribē ju numuru 221.222. Viesnī cas teritorija ir ļ oti labi kopta. kokosriekstu un banā nu palmas, daudz ē nas tā dā saulē ir milzī gs pluss. Veļ a, tualetes piederumi, tī rī š ana katru dienu. Aizgā jā m uz baseinu peldē ties un vienos naktī tas bija brī vs. Cilvē ki bija pā rpilnī bā daž i sauļ oš anā s krē sli. Ē diens arī diezgan pacieš ams, dabī gas sulas, ī paš i gardas marakujas, sortiments periodiski mainī jā s. Jā , viesnī cā pie ieejas ir 8 bū ros turē ti tropiskie putni. Pa kreisi putns runā labi, un pa labi putns smejas, turklā t tas tieš ā m smejas, mē s sagrā bā m vē derus no smiekliem, kliedz. Viesnī ca man patika vairā k par citā m, ļ oti draudzī ga atmosfē ra. Jū ra ir vī riš ķ ī ga ar viļ ņ iem. No rī ta lī dz mierī gā kam apmē ram desmit bē guma piecdesmit metriem un pusotras stundas paisuma un viļ ņ iem sā kas pē cpusdienā , kaitsē rfinga paradī ze. Pludmalē ir daudz pū ķ u skolu, apmā cī ba maksā.50 USD stundā un 25 nomas maksa. Var iemā cī ties seš ā s stundā s, tas ir tā vē rts. Satumst agri seš os jau tumš s. Tagad par Mui Ne, tas praktiski ir krievu ciems. Mū su ir daudz, ir arī vā cieš i, skandinā vi, amerikā ņ i. Pa ceļ am ir viesnī cas, restorā ni, daudzi veikali, spa saloni. Jū ras veltes ir dzī vas. Jū s izvē laties, viņ i piedā vā trī s iespē jas grilam, bā rbekjū un tvaikam, tač u viss ir pā rsteidzoš i garš ī gi. Atgriezieties pa pasaulē garā ko troš u vagoniņ u pā ri jū rai uz Nyan Trang. Vakarā vizinā jā mies ar velorikš u, nopirkā m suvenī rus, devā mies uz restorā nu, kur, nojauš ot, ka esam krievi, darbinieki mums ieslē dza Maskavas vakarus. Pilsē ta ir arī interesanta savā veidā . No tā s pa serpentī nu devā mies uz Dalatas pilsē tu. Pilsē ta ir ļ oti skaista 1500 virs jū ras lī meņ a. Pagodas, zelta Buda, ū denskritumi, ziloņ i, strausi, daudz puķ u, viss kopts, ka no turienes var atvest kafiju, tē ju, suvenī rus. Pē dē jā s divas dienas pavadī jā m Saigonā . Š ī ir ļ oti traka, bet skaista pilsē ta, velosipē di, mopē di. Centrā ltirgus ir ļ oti interesants, kura tur nav. Starp citu, vjetnamieš u ziemas lietas ir ļ oti pieklā jī gas kvalitā tes. Dū nu jaka maksā tū kstoš rubļ u robež ā s, rū pnī cas kvalitā te un daudz kas cits ir lē ts. No Saigonas devā mies uz Mekongas upi. Arī ļ oti interesanta ekskursija, iesaku. Tas mums izmaksā ja 40 dolā rus ar pā rtiku un trī s salu apskates vietā m. Mums visiem ļ oti patika atvaļ inā jums Vjetnamā , un mē s vē lē tos tur atgriezties vē lreiz.
аватар botswain
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Faktiski atsauksme vairā k attiecas uz Vjetnamu kā apmeš anā s vietu, nevis paš u viesnī cu. Lai gan daž us vā rdus varam pateikt arī par viesnī cu. Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā no 2011. gada 3. janvā ra lī dz 12. janvā rim. … Tomēr ▾ Faktiski atsauksme vairā k attiecas uz Vjetnamu kā apmeš anā s vietu, nevis paš u viesnī cu. Lai gan daž us vā rdus varam pateikt arī par viesnī cu. Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā no 2011. gada 3. janvā ra lī dz 12. janvā rim. Š ī ir mū su pirmā reize Vjetnamā , un diez vai mē s tur dosimies vē lreiz, lai gan mē s tur devā mies priecī gi. Brī vdienu pieredze ir pretrunī ga. No vienas puses, redzē t jū ru un palmas ziemas vidū , protams, ir labi, un var aizmirst par nepatī kamo. Bet, no otras puses, tas viss ir arī Taizemē , kas ir tuvā ka un, no mū su viedokļ a, labā ka.
Sā kumā š ī s viesnī cas restorā nā otrajā dienā sieva saindē jā s ar zivi mī klā , tā ka viņ a visu nakti vē ma un visu nā kamo dienu gulē ja istabā . Daž as dienas vē lā k es jau saindē jos restorā nā Forest, kas mums tika ieteikts kā labā kais Fanthietā . Un es saindē jos tā , ka man bija jā dodas uz klī niku un jā pavada č etras stundas zem pilinā tā jiem, bet pē c tam piecas dienas jā rij tabletes. Man bija jā maksā par ā rsta pakalpojumiem, jo ​ ​ Krievijas apdroš inā š anas kompā niju apdroš inā š ana tur netiek pieņ emta. Tagad es doš os uz Ingosstrahh pē c naudas atmaksas, es nezinu, vai viņ i man atlī dzinā s. Tā pē c, cilvē ki, ņ emiet vē rā , ka jū su rī cī bā esoš ā s apdroš inā š anas polises Vjetnamā netiek pieņ emtas, š iem nolū kiem ņ emiet lī dzi skaidru naudu.
Ekskursijas parasti ir atseviš ķ a dziesma. Nopirkā m ekskursiju pa "baltajā m smilš u kā pā m" un "feju strautu". Izklausā s jauki, bet tā s ir tā das atkritumu izgā ztuves, un tur nav pilnī gi nekā , ko redzē t. Vispā r lī dz kā pā m jā iet pusotrs kilometrs, servisa nav, nekas interesants. Parā dī ja kā du sarkanu gravu, teica, ka tas ir orientieris. Un visur nekaunī gi vjetnamieš u zē ni, kas prasa naudu. Ubagi ir drosmī gā ki par mū su č igā niem.
Tad viņ i rezervē ja ekskursiju pie "guloš ā Budas" un atkal iestrē ga. Samaksā jā m 60 dolā rus Lotos tū risma aģ entū rā , vienojā mies, ka nā kamajā dienā.14:00 mū s sagaidī s taksis. Nā kamajā dienā atbrauca taksometrs, mē s uzrā dī jā m taksometra vadī tā jam kvī ti, viņ š pamā ja ar galvu un mē s braucā m. Mē s devā mies pie Budas, apskatī jā mies, atgriezā mies viesnī cā , un tad taksists mums pieprasa, lai mē s viņ am samaksā jam pē c skaitī tā ja (un tas ir 50 USD). Dosimies uz "Lotosu", lai saprastu. Tur viņ i bija liecinieki zvē restam starp š o taksometra vadī tā ju un sievieti, kurai mē s samaksā jā m par ekskursiju. Starp sadursmē m vjetnamieš u valodā ar taksometra vadī tā ju viņ a mums krieviski pateica, ka š o taksistu pie mums nav sū tī jusi, un vajadzē ja mū s izsaukt citam taksistam, un š is ir tikai krā pnieks. . . Vispā r , trako nams. Galu galā viņ a mums atdeva pusi no izmaksā m, un viss. Taksists no mums neatpalika, nā cā s viņ am iedot vē l desmit.
Tagad par jū ru. Maskavā mums kā dā tū risma aģ entū rā teica, ka Phan Thiet jū ra ir mierī ga. Bet tā nav. Pie jū ras vienmē r ir ļ oti spē cī gs, augsts vilnis, tā pē c ieiet jū rā ir ļ oti grū ti. Kaitē rfotā jiem š ī vieta ir laba, bet ja vienkā rš i plunč ā ties ū denī , tad nē . Mana sieva ar ilgā m atcerē jā s Taizemi. Pludmale pie viesnī cas nav sava, tur ir maz sauļ oš anā s krē slu, vē l mazā k sauļ oš anā s sē nī š u. Atgulties sauļ oš anā s krē slā vienkā rš i nav iespē jams, tu š obrī d izdedzis, un zem nojumes nav kur paslē pties. Kā pē c vjetnamieš i neizgatavo nojumes atpū tniekiem, mums paliek noslē pums.
Ž urkas viesnī cā neredzē jā m, bet pelē kā s pū kainā s vā veres - jā .
Noslē dzot savu ziņ ojumu, vē los teikt, ka, mū suprā t, Vjetnama vē l ir pusceļ ā lī dz normā las kū rortvietas lī menim, viņ iem vē l ir daudz darā mā , lai sasniegtu attī stī ta kū rorta lī meni. Salī dzinot ar Pataiju, Phan Thiet ir tikai ciemats: pa vienī go ielu atrodas vairā ki restorā ni ar dzī vo mū ziku, vairā ki veikali, aptiekas un masā ž as saloni. Vakarā nav kur iet, viesnī ca tukš a un klusa, nav animā cijas. Nekā du daudzstā vu iepirkš anā s centru, teā tru, boulinga celiņ u, biljarda zā ļ u, normā lu kafejnī cu un tā tā lā k, melanholija. Tā pē c mē s vairs nebrauksim uz Fanthietu.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies no 2010. gada 28. septembra lī dz 11. oktobrim. Nezinā mā Vjetnama man ir kļ uvusi par vietu, kur noteikti vē los atgriezties! Lieliska valsts! Man tā das brī vdienas vē l nav bijuš as! Es noteikti gribu atgriezties! Atpū tā mies Phan Thiet brī niš ķ ī gā viesnī cā "Ocean Star Resort 4 *". … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 2010. gada 28. septembra lī dz 11. oktobrim. Nezinā mā Vjetnama man ir kļ uvusi par vietu, kur noteikti vē los atgriezties! Lieliska valsts! Man tā das brī vdienas vē l nav bijuš as! Es noteikti gribu atgriezties! Atpū tā mies Phan Thiet brī niš ķ ī gā viesnī cā "Ocean Star Resort 4 *". Ē rta atraš anā s vieta kū rorta zonas centrā . Viesnī cas č ips, reģ istratū rā karā jas vairā ki bū ri ar putniem, visi dzied. Un viens saka: laipni lū dzam un labrī t. Viesnī cas priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas kokosriekstu-banā nu birzī , š ū poles, ziedi, ļ oti zaļ a, kopta, nu, ā rkā rtī gi gleznaina. Bū tī bā tā ir paradī ze. Darbinieki nemitī gi kaut ko griež , stā da, strā dī gi cilvē ki. Teritorija ir daudz lielā ka nekā citā s viesnī cā s. Starp citu, Mui Ne pilsē tā visas viesnī cas ir aptuveni vienā das. Izmē ri atš ķ iras, kur ir lielā ka teritorija, kur tā ir ļ oti maza. Baseins ir tī rs, labiekā rtots, labi aprī kots bē rnu peldē š anai, un pieauguš ajiem dziļ ums sasniedz 2 metrus. Personā ls draudzī gs, nekā du problē mu nebija. Viss, kam vajadzē ja palikt, bija pieejams: tē jkanna, kafija, tē ja, krū zes, ledusskapis, seifs skapī . Istabas tī ras, diezgan liela istaba un vanna, tī ra katru dienu, gulta un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, vienreizē jā s zobu birstes ar pastu, ķ emme (starp citu, cik es ceļ oju, zobu birstes un ķ emme bija pirmo reizi , kas bija patī kams pā rsteigums), vates kociņ us un š ampū nu. Pludmales dvieļ i bija istabā un arī tie tika mainī ti katru dienu. Viss ir ļ oti ē rti un ē rti. Ē diens, brokastis - mums patika, viss bija, pat zupa. Mē s devā mies vakariņ ā s daž ā dos restorā nos un kafejnī cā s, nu, ļ oti garš ī gi. Visur ē dienkarte ir aptuveni vienā da, bet gatavota vienā di daž ā dos veidos. Ļ oti bagā tī ga jū ras velš u virtuve, jo blakus atrodas zvejnieku ciemats - viss svaigs, bet restorā ni saglabā jū ras velš u cenas. Ir daudz restorā nu. Var nogarš ot vietē jo eksotisko virtuvi – č ū sku, bruņ urupuci, vardes. Es varu ieteikt kafejnī cai Madame Anya, kas atrodas iepretim Bamboo Village viesnī cai, kā izkļ ū t no viesnī cas un pa labi, gandrī z pretī , ir ļ oti labs restorā ns. Gardas svaigi spiestas sulas 15-22 dongi, ar mū su naudu 30-40 rubļ i. (Daž ā dā m kafejnī cā m ir daž ā das cenas). Kurss ir apmē ram š ā ds: 63300 dongi ir 100 rubļ i. Tas ir ļ oti neē rti, ka viņ iem ir tik traki tū kstoš i. Garda, garda kafija Vjetnamā , š o nekur nedzē ru. Vjetnamā ir viss - jū ra, saule, jū ras veltes, augļ i, vē stures pieminekļ i un iepirkš anā s. Interesantas ekskursijas uz Dalatas pilsē tu, kas atrodas augstu kalnos. Ceļ š uz Dalatu ir grū ts, serpentī ns. Tā pē c iesaku VIENMĒ R uzkrā t tabletes pret kustī bu slimī bā m transportā . Bijā m Nyachang divas dienas, man patika, noteikti jā redz. Vienī gais negatī vais, nepatika tū roperatoram LANTA - TOUR. Pā rstā ve bija jauka meitene Anna, kura sevi daudz slavē , daudz ko sola, bet patiesī bā ir tikai sarunas. Ekskursijas nebija pilnas, lai arī ne lē tas. Pē c sarunā m pludmalē ar tiem, kas jau bijuš i š ajā s ekskursijā s, pā rliecinā jā mies, ka neredzē jā m pat pusi no tā , kas ir iekļ auts ī stā ekskursijā . Š ajā sakarā es no cita tū risma operatora nopirku biļ eti uz Dalatu par 50 USD. un nenož ē loju. Ļ oti ceru, ka Vjetnamā atbraukš u ne reizi vien (bet, tieš ā m, nomainī š u tū roperatoru). Mē s esam priecī gi, ka izvē lē jā mies š o valsti un Ocean Star Resort 4 * viesnī cu mū su atvaļ inā jumam, es jums iesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca "Ocean Star Resort" ir deklarē ta kā.4 zvaigž ņ u viesnī ca. Viesnī ca atrodas 1. lī nijā , tā s ielas ved tieš i uz jū ru. Tas bija 30 metrus no mums. Teikš u uzreiz – zinoš i cilvē ki apstiprinā ja š ī s zvaigznes. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Ocean Star Resort" ir deklarē ta kā.4 zvaigž ņ u viesnī ca. Viesnī ca atrodas 1. lī nijā , tā s ielas ved tieš i uz jū ru. Tas bija 30 metrus no mums. Teikš u uzreiz – zinoš i cilvē ki apstiprinā ja š ī s zvaigznes. Personā ls (arī reģ istratū rā ) nerunā ne krieviski, ne angliski.
Viesnī cā ir internets datorā , kas atrodas blakus reģ istratū rai. Reti kas to saprot, nā cā s pat paš am novē rst daž as kļ ū mes. Datori nav rusificē ti - lī dz ar to komunikā cija notiek tikai caur transliterā ciju. Teritorijā , kā arī vienī gajā ielā gar piekrasti ir pieejams bezmaksas wi-fi.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista. Vjetnamieš u smagais darbs dara brī numus. Zā lieni stā dī ti lā pstiņ u pē c asmens, palmas koptas, viss laistī ts un apgriezts. Visas dienas garumā ar uzkopš anu un kopš anu nodarbojas vesela dež urantu grupa. Pastaigā jiet pa teritoriju, fotografē jieties - tas ir tā vē rts.
Kukaiņ u nav - zā lā jus un krū mus ar kaut ko apstrā dā . Nogalinā ju tikai vienu odu, 4 dienu laikā ieraudzī ju trī s skaistus tauriņ us un divas ķ irzakas. Viņ i ieslē dza Fumitoksu, bet, manuprā t, tas bija veltī gi.
Istabas ir bez lielas frizū ras, ierastais komplekts ir TV ar vienī go Krievijas kanā lu RTR-Planet, ledusskapis, seifs, kondicionieris....Telefona sakari starp istabā m. Divas gultas. Diezgan pieklā jī ga vannas istaba. Jū s nevarat dzert ū deni no krā na - ir pieejamas pudeles ar vietē jo minerā lū deni.
Ī sā k sakot, viss ir vienkā rš i un gaumī gi. Varbū t kā dam ar to ir par maz, bet es viesnī cas numuru uzskatu par vietu, kur vienkā rš i vajag gulē t. Esmu nonā cis pie jū ras.
Ir pieklā jī gs baseins, tenisa korti, biljards zem nojumes, sauna.
Vienī gais, kas bija nepatī kami pā rsteigts - daž as trakas cenas viesnī cas bā rā - 4 reizes augstā kas nekā pilsē tā . Lai gan teorē tiski vajadzē tu bū t otrā di - viesnī cas viesim no š ejienes maksimā li jā pamet. . . Vakariņ as var pasū tī t pie baseina vai pat pludmalē - tas viss š eit ir vienkā rš i. Cik tas maksā s. Atpū š oties. Es nezinā ju, ka nauda ir vajadzī ga. Bet. . .
Maltī tes tika norā dī tas kā "Tikai brokastis". Brokastis tiek pasniegtas skaistā atklā tā verandā , ko ieskauj ziedi un no kuras paveras skats uz jū ru. Pats brokastu saturs viesnī cā m ir banā ls. Rī si, vairā ku veidu nū deles, salā ti, saldumi, sulas. . . Tē ja, kafija. . . Ī paš i iepriecinā ja svaigi augļ i: ananā si, arbū zi, zilais pū ķ is. . . Patī kami. Bet "pieredzē juš ajiem" ir savs viedoklis. Speciā lists brokastis ir novē rtē jis ar 3 zvaigznē m. Viņ i vē l nesasniedz 4 zvaigž ņ u lī meni.
Patī kamā ko iespaidu par visu atvaļ inā jumu atstā jusi Dienvidķ ī nas jū ra. Tas ļ oti atgā dina Vidusjū ru, ar vienī go atš ķ irī bu, ka novembrī Vidusjū rā jau ir auksts. Ziema. Ir tikai divi gadalaiki – lietus sezona un sausā sezona. Un novembrī iestā jas sausā sezona – labā kais laiks atpū tai. Gar debess malu skraidī ja spē cī gi lietus mā koņ i, bet visu pā rē jo mē s ne reizi nenokļ uvā m lietū . Nekad. Smiltis. Tī ras baltas smiltis. Un tik ilgi, cik Tunisijā , smilš u sē klis - apmē ram simts metrus no krasta. Savā di, ka pa dienu smiltis uzsilst, bet nesasilst kā Ā frikā - kā jas nededzina. Ū dens ir ļ oti sā ļ š ar spē cī gu joda smarž u. Ļ oti labi. Un noderī gi. Pirmā sajū ta, ieejot ū denī , ir pā rsteidzoš a. Silts ū dens. Vā rda tieš ajā nozī mē . No rī ta jū ra ir mierī ga un vakarā vē traina. Vē tras nav spē cī gas - krievi peld vismaz tos kas ir ! ! ! Naktī s uztraukums brī ž iem norimst un krievi, izripinā juš i mopē dus, dodas piedzerties pludmalē ar nakts peldi. Nebaidieties, ja satiekat kā du vē lu vakarā pludmalē vai pie baseina – tas ir mū su draugs. Vai es bez grē ka drī kstu jums ieteikt "Ocean Star Resort"? Noteikti jā . Nā c – nenož ē losi. Pā rē jā s viesnī cas ir aptuveni tā dā paš ā lī menī . Bravo Vjetnama. Bravo Mui Ne.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums masha2166
Kurš būs NG viesnīcās?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taku kalns
Novērtējums 9.0
Vjetnama, Phan Thiet
Daba
baltās kāpas
Novērtējums 7.0
Vjetnama, Phan Thiet
Daba
sarkanās kāpas
Novērtējums 5.0
Vjetnama, Phan Thiet
Atpūta, Daba

Отель расположен в западной части пляжа Муй Не, в 8 километрах от города Фантьет. Построен в 2004 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Прекрасное сочетание цены и качества. Отель подойдёт для молодёжного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta 8 км от г. Фантьет. 206 км от г. Хошимин.
Pludmales apraksts Пляж протяжённостью 200 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан на 180 мест.

Бар на пляже 10:00-16:00

Открытый бассейн (60 кв.м).

Конференц-зал (площадь 70 кв.м, макс. до 45 человек).

Для гостей с ограниченными возможностями предоставляются инвалидные кресла.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • biljards  FREE 
  • tenisa korti
Telpu apraksts

Всего в отеле 180 номеров. Состоит из шести 2-х этажных корпусов, одного 3-этажного и одного 5-этажного здания.

Istabās

Ванна, фен, тапочки, индивидуальный кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, чайник, холодильник, питьевая вода, набор для приготовления чая/кофе, сейф, бесплатный Wi-Fi.

Adrese 22 Nguyen Dinh Chieu Street, District Ham Tien, Mui Ne, Phan Thiet, Viet Nam
Tālruņi: Phone : (84-252) 3847 736 / 3847 737 / 3847 738, Fax : (84-252) 3847 740
Tīmekļa vietne: Ocean Star Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).