Bamboo Village Beach Resort & Spa 4*– Atsauksmes

36
Novērtējums 7.110
№4 viesnīcas reitingā Phan Thiet
7.4 Numurs
7.5 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.3 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus Mui Ne pludmalei. Viesnīca atklāta 1998. gadā, pēdējais renovācija veikta 2016. gadā. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар viltoriaosm
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vjetnama tika apmeklē ta pirmo reizi, un es gribē ju relaksē još u atpū tu, lai viesnī cā bū tu patī kami relaksē još a atmosfē ra. Š ī viesnī ca bija tieš i tā da, kā du vē lē jā mies. Tā pē c es nolē mu uzrakstī t savu pā rskatu. … Tomēr ▾ Vjetnama tika apmeklē ta pirmo reizi, un es gribē ju relaksē još u atpū tu, lai viesnī cā bū tu patī kami relaksē još a atmosfē ra. Š ī viesnī ca bija tieš i tā da, kā du vē lē jā mies. Tā pē c es nolē mu uzrakstī t savu pā rskatu. Ieradā mies viesnī cā un tikā m pacienā ti ar ledus tē ju un iekā rtojā mies ļ oti ā tri 30 minū tē s. Recepcijā ir krieviski runā još s personā ls, kas bū s ē rti tiem, kas slikti runā angliski. Viesnī cā neviens nemokā s, un tajā paš ā laikā visi lū gumi tiek skaidri un raiti izpildī ti ā tri un vienmē r ar prieku palī dzē t. Cilvē ki laipni un patī kami. Ļ oti zaļ a zona. Viss labi uzturē ts visur ļ oti tī rs. Odu nav, un pat tad, ja jū s uztraucaties, lai netiktu sakosts, viņ i jums iedos fumigatoru, mē s iztikā m bez tā . Baseini ir tī ri, bet ne pā rā k dziļ i, veldzē š anai pietiks ar pusotra metra maksimā lo dziļ umu, bet vē l jo vairā k, ja esi gara auguma cilvē ks, nevarē si nopeldē ties, un kā pē c blakus ir pludmale ) Bū tī bā plā nojā m vienkā rš i izbaudī t jū ras gaisu un mierī go atmosfē ru. Ļ oti patī kami un ē rti, ka vari mainī t dvieļ us cik vajag nevis pē c izsniegš anas. Pie baseina tiek mainī ti dvieļ i, kas arī ir ē rti, lai neievilktos istabā . Atzī mē š u spa viesnī cā . Laba masā ž as un citu procedū ru izvē le. Ī paš i patika ierastā vjetnamieš u masā ž a, izcila masiere, saņ ē mu lielu prieku. Vispā r iesaku apmeklē t spa un saņ emt masā ž u. Ļ oti uztraucā mies par naktsmī tnē m, jo ​ ​ nezinā m Vjetnamas viesnī cas, bet viss izrā dī jā s ļ oti labi. Mā jī ga bungalo istaba ar labā m mē belē m labā stā voklī . Un ļ oti laba gultas dvieļ u tī rī š ana lieliskā stā voklī . Ē rta gulta ļ oti ē rta. Veļ as maiņ a katru otro dienu. Ir viss nepiecieš amais, tē jas-kafijas komplekts utt. . Nu vispā r kā visur citur. Kopumā viesnī cu bija grū ti izvē lē ties, jauna valsts un ī sti neko nezinā ja. Nu nobeigumā varu droš i uzslavē t brokastis viesnī cā . Soup pho ir kaut kas, un viesnī cas restorā nā viņ i to padara vienkā rš i brī niš ķ ī gu, mē s to izmē ģ inā jā m citā s vietā s, bet viesnī ca izrā dī jā s vislabā kā . Nu citos jautā jumos par gaumē m nestrī das, un tas ir mans personī gais viedoklis. Brokastī s daudz augļ u. Un reizi nedē ļ ā viņ iem ir lieliskas tematiskā s vakariņ as. Ar ē dinā š anu problē mu nebija, blakus viesnī cai ir daudz kafejnī cu. Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu un personā lu, un mums ļ oti patika Vjetnama!
аватар sofiakarpun
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Runā jot par cenu un kvalitā ti, tas ir ļ oti labs risinā jums. Š eit atpū š as daudzi mū sē jie, bet arī diezgan daudz ķ ī nieš u, tač u tas ir sī kums, jo teritorija ir diezgan pieklā jī ga izmē ra. Viesnī cu ieskauj apstā dī jumu bungalo, it kā tie bū tu dā rzā . … Tomēr ▾ Runā jot par cenu un kvalitā ti, tas ir ļ oti labs risinā jums. Š eit atpū š as daudzi mū sē jie, bet arī diezgan daudz ķ ī nieš u, tač u tas ir sī kums, jo teritorija ir diezgan pieklā jī ga izmē ra. Viesnī cu ieskauj apstā dī jumu bungalo, it kā tie bū tu dā rzā . Ir 2 peldbaseini, daudz dī ķ u ar lilijā m un karpā m, visur rū pī gi iestā dī ti daž ā di augi un puķ es! Viss ir ļ oti jauki un svaigi. Pastaigas š ajā dā rzā ir prieks. Pati viesnī ca sastā v no divu un č etru stā vu ē kā m un bungalo. Mē s dzī vojā m ē kā . Istaba ir pietiekami plaš a. Droš s bez maksas. Mē beles labas. Bet paš as telpas ir mazliet noguruš as, viss principā izskatā s normā li, bet kosmē tika nenā ks par ļ aunu. Tī rī š ana divas reizes dienā . Tas ir ļ oti jauki, bet pā rspī lē ti. Mē s lū dzā m, lai mū s iztī ra reizi dienā . Personā ls ir ļ oti jauki draudzī gi cilvē ki, daudzi runā krieviski. Viņ i vienmē r palī dzē s un dosies uz tikš anos, mē s viņ us atceramies tikai ar siltumu. Pludmale atrodas pie rokas. Pati pludmale ir tī ra, plaš a, ar smalkā m smalkā m smiltī m. Labi aprī kots. Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli un pludmales dvieļ i pludmalē un pie baseina ir bez maksas. Bē rniem pludmalē ir liela smilš u kaste ar kausiņ iem, spaiņ iem un citā m rotaļ lietā m. Bē rniem ir mini klubs. Viesnī cā ir labas brokastis. Vakarā labas vakariņ as, bet nedaudz dā rgā kas, vieglā k paē st uz ielas, sanā ks divas reizes lē tā k. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā paš ā centrā . Tuvumā atrodas daudzi lieliski veikali, restorā ni, kafejnī cas un iepirkš anā s centrs. Nu, daž i nelieli mī nusi) Bezmaksas internets ķ er visur un telpā s un visā teritorijā . Bet ne ļ oti ā tri. Un arī š eit atpū š as daudz mū sē jo un pieklā jī gs skaits ķ ī nieš u, viņ i ir diezgan trokš ņ aini, bet principā tas nekā di netraucē , izņ emot brokastis, un viesnī cā ir ļ oti mierī ga atmosfē ra. Kopumā mū su atvaļ inā jums izvē rtā s par 100% forš s, bijā m ļ oti apmierinā ti.
аватар anzelavan
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visa viesnī ca ir apstā dī jumu ieskauta. Augstas palmas, daž ā di ziedi un krū mi. Zaļ a zā le kā dā rzā ) Visi apstā dī jumi kopti, viss ļ oti skaisti un glī ti. Tī rī ba ir visaugstā kajā lī menī . Kā rtī gā s takā s ir dī ķ is ar zivī m, dzied putni. … Tomēr ▾ Visa viesnī ca ir apstā dī jumu ieskauta. Augstas palmas, daž ā di ziedi un krū mi. Zaļ a zā le kā dā rzā ) Visi apstā dī jumi kopti, viss ļ oti skaisti un glī ti. Tī rī ba ir visaugstā kajā lī menī . Kā rtī gā s takā s ir dī ķ is ar zivī m, dzied putni. Š ū poš anas soliņ i paš taisī tas skulptū ras. Miers un klusums. Viesnī ca ir lieliski piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m, lai ienirt relaksā cijā . Teritorijā ir divi peldbaseini, kuru tī rī ba tiek pastā vī gi uzraudzī ta. Ir neliela trenaž ieru zā le un jogas zā le. Un labs spa salons, bet tas ir par piemaksu. Ierodoties mū s sagaidī ja ar kokteili. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki, tā pē c daž i viesnī cas darbinieki var arī nedaudz runā t krieviski. Visi runā angliski. Tā tad saziņ as ziņ ā problē mu nebija. Cilvē ki ir patī kami un efektī vi un vienmē r gatavi palī dzē t. Ja ir kā di bojā jumi, viņ i tos ā tri novē rš . Mū su ceturtajā atpū tas dienā konders pā rstā ja darboties, viņ i nekavē joties reaģ ē ja uz bojā jumu. Atbilstoš i telpai nav pretenziju par tī rā m kā rtī gā m labā m mē belē m. Ar santehniku ​ ​ viss kā rtī bā , rū sas nav. Viss izskatā s kā jauns. Š eit uzkopts labi, bez sū dzī bā m. Pludmale atrodas netā lu no daudziem sauļ oš anā s krē sliem pat vairā k nekā jums nepiecieš ams. Mazie viļ ņ i, medū zu nav. Pludmale ir tī ra, ja vē laties doties paraseilingā . Lieliski piemē rots arī bē rniem. Viesnī cā ir atpū ta pā riem ar bē rniem un tikai pā riem ir arī vecā ki cilvē ki. Kopumā visi, kas meklē mierī gu atmosfē ru un komfortu. Tas ir tieš i tas, ko mē s meklē jā m. Ē diens viesnī cā arī bija ļ oti labs. Daudzveidī gas sā tī gas brokastis. Jū s varat ē st viesnī cas restorā nā par papildu samaksu. Ē diens garš ī gs, izvē le laba un restorā ns atrodas pie jū ras, no tā paveras skaists skats. Piezī mē ju, ka pho zupu gatavo brokastī s, tā pē c man ļ oti garš o un nekur citur neesmu ē dusi! Atvaļ inā jums izdevā s tieš i tā , kā bija plā nots!
аватар mariabezm
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir neslavē jama! Tī rī ba un elegance katrā interjera detaļ ā , katra detaļ a un krā š ņ ā s teritorijas stū ris ir pā rdomā ta. Netā lu no mū su bungalo ir izkaisī ti dī ķ i ar ziedoš iem lotosa ziediem, akmens dā rzi, un mē s tajā atpū tā mies, pie ieejas bija tvertne ar pastā vī gi tī ru ū deni, lai mazgā tu kā jas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir neslavē jama! Tī rī ba un elegance katrā interjera detaļ ā , katra detaļ a un krā š ņ ā s teritorijas stū ris ir pā rdomā ta. Netā lu no mū su bungalo ir izkaisī ti dī ķ i ar ziedoš iem lotosa ziediem, akmens dā rzi, un mē s tajā atpū tā mies, pie ieejas bija tvertne ar pastā vī gi tī ru ū deni, lai mazgā tu kā jas. Lai gan visā s takā s, taciņ ā s, viss ir tik kopts, ka š ķ iet neskarts. Zā lieni ar tik maģ isku gaiš i zaļ u krā su, zā lī ti, uz kuras ir bail uzkā pt, lai netraucē tu tā s ideā lo virsmu. Mē s izvē lē jā mies bungalo pludmalē . Pē c foto tas izskatī jā s ļ oti skaisti, bet patiesī bā tā izrā dī jā s tikai debesu vieta! Tā pat kā pā rē jā viesnī cā , ideā la tī rī ba, uzkopš ana, ne mazā k - ne mazā k, divas reizes dienā . Dvieļ i visā m ķ ermeņ a daļ ā m, liela vanna, rokā m, kā jā m, sejai, halā ti, ļ oti ē rti un mī ksti, č ī bas, visa veida kosmē tika vannas istabai. Un kā da vannasistaba, tikai vā rdos. Tad es sapratu tieš i izteicienu "saplū st ar dabu". Jutos kā vannā dž ungļ u vidū )). Izvē loties, kur doties atvaļ inā jumā , viņ i pat nedomā ja, ka izvē le kritī s uz Vjetnamu. Mē s iemī lē jā m Vjetnamu jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m, ļ oti jauki un draudzī gi cilvē ki, personā ls visā viesnī cā ir draudzī gs un ļ oti jauks. Mē s vienmē r bijā m gatavi ar smaidu un sapratni izpildī t jebkuru iegribu un vē lē š anos. Apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , ne mazā k kā.5 zvaigž ņ u viesnī ca. Brokastis ir ļ oti bagā tī gas, ar lielisku izvē li un izcilu kvalitā ti. Vienmē r svaigi augļ i un konditorejas izstrā dā jumi, ļ oti garš ī ga kafija. Daž kā rt viņ i paņ ē ma vakariņ as un pusdienas viesnī cas restorā nā , bet dā rgā kas, bet vē l garš ī gā kas un daudzveidī gā kas nekā kafejnī cā s un restorā nos uz ielas. Viesnī cā ir lielisks SPA centrs, strā dā ī sti profesionā ļ i, viņ i pat nedomā ja sazinā ties ar citiem saloniem. Mē s paņ ē mā m pilnu Taizemes masā ž as klā stu, masā ž u ar siltiem akmeņ iem un eļ ļ ā m, vienkā rš i lieliski. Un visbeidzot, bet ne mazā k svarī gi, pludmale. Jū ra ir silta un maiga, ar pastā vī giem, ne ī paš i lieliem viļ ņ iem, Tī ras, siltas un mī kstas smiltis, ē rti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, vienmē r ir brī vs un mī ļ š sauļ oš anā s krē sls. Viesnī cai vienkā rš i nav nekā du mī nusu, un tos nevar atrast pat izvē lī gā kajam klientam. Es ļ oti iesaku Bamboo viesnī cu, pā rē jais bū s labā kais jū su dzī vē .
аватар ianaymirova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skaista ļ oti zaļ a sakopta teritorija. Ļ oti mierī ga vide. Viss ir mā jā s. Un jauka pludmale. Tā es varu ī sumā pateikt par š o viesnī cu. Nu, tā lā k sī kā k. Teritorija. Ir zivju dī ķ is. Daudz daž ā du koku, puķ u, krū mu. … Tomēr ▾ Skaista ļ oti zaļ a sakopta teritorija. Ļ oti mierī ga vide. Viss ir mā jā s. Un jauka pludmale. Tā es varu ī sumā pateikt par š o viesnī cu. Nu, tā lā k sī kā k. Teritorija. Ir zivju dī ķ is. Daudz daž ā du koku, puķ u, krū mu. Visur zā le un kā rtī gas takas. Ir divi baseini. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, turklā t koki rada ē nu. Peldbaseini ar tī ru ū deni bez smakā m. Istaba ir labi kopta ar labā m mē belē m. Ir tē jkanna un tē jas komplekts, kas tiek regulā ri papildinā ts. Tī rī š ana katru dienu un veļ as maiņ a katru otro dienu. Gultasveļ a, dvieļ i tī ri izmazgā ti, nav nolietoti. Kopumā viesnī ca visur ir ļ oti tī ra. Labi darī ts personā ls dara darbu par pieciem plus. Visi ļ oti atsaucī gi un uzmanī gi cilvē ki. Liels paldies viņ iem par rū pē m. Pā rē jā s pludmalē s pludmale bija lieliska, tač u secinā jā m, ka mū su viesnī cas pludmale ir vislabā kā . Lietussargu ir daudz, ne tikai lai aizņ emtu treš daļ u, bet tie vienmē r bija bez maksas. Un ieeja ū denī ir ļ oti ē rta. Un arī pludmale ir tī ra. Ē diens ir ļ oti labs. Piezī mē ju, ka zupa ir labā ka nekā vā rī ta brokastī s viesnī cā , nekur neē dā m. Brokastu izvē le ir ok. Nu, pusdienas un vakariņ as vispā r nav problē ma. Ir daudzas kafejnī cas, kur varat paņ emt lī dzi, lai noorganizē tu vakariņ as savā numurā un pē c tam peldē ties baseinā . Š ī viesnī ca ir paredzē ta dabas un miera baudī š anai, jo nav animā cijas un kā pē c tā atrodas š ā dā vietā )
аватар olya.belewitch
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti zaļ a. Daudz daž ā du augu garš augu koki. Teritorija sakopta. Ir divi baseini. Tī rs un ū dens nesmarž o pē c ķ imikā lijā m. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, es nezinu, vai viesnī ca bija ļ oti noslogota, bet tie vienmē r bija bez maksas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti zaļ a. Daudz daž ā du augu garš augu koki. Teritorija sakopta. Ir divi baseini. Tī rs un ū dens nesmarž o pē c ķ imikā lijā m. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, es nezinu, vai viesnī ca bija ļ oti noslogota, bet tie vienmē r bija bez maksas. Ir dī ķ i. Kā rtī gi celiņ i. Putni dzied ļ oti krā saini. Tu dzī vo kā dā rzā . Personā ls vienmē r ir pieklā jī gs un vienmē r smaidī gs. Numurā ir tē jkanna, seifs, mini bā rs. Tī rī š ana katru dienu un veļ as maiņ a ik pē c divā m vai trim dienā m. Ir televizors, bet tas ir sens, un mē s to pat neieslē dzā m. Gulta ar ē rtu matraci, lai ē rti gulē tu. Viesnī ca patiks cilvē kiem, kam patī k klusas, nevis trokš ņ ainas brī vdienas. Un mē s izvē lē jā mies š o iespē ju. Par pludmali sū dzī bu nav. Pludmale nav netī ra. Iekļ ū š ana ū denī ir normā la parā dī ba. Brokastis ē dā m tikai viesnī cā . Kopumā ir no kā izvē lē ties. Pietiek ar brokastī m. Netā lu ir pilnas pusdienu un vakariņ u iespē jas, un tuvumā ir kafejnī cas, kurā s varat doties uz tirgu. Viesnī cā nav izklaides. Ir masā ž a, ir neliels rotaļ u laukums. Jū s varat spē lē t š autriņ as un, iespē jams, visu. Mē s vienkā rš i izbaudī jā m mieru) Dodieties uz š o viesnī cu vai nē , tas ir atkarī gs no jums, bet, ja vē laties atpū sties gandrī z mā jā s, tad viesnī ca jums patiks!
аватар capronova.jenia
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uz viesnī cu braucā m kā das trī s stundas, bet beidzot atbraucot, priecā jā mies, ka esam š eit nokļ uvuš i! Sā kš u ar teritoriju, ļ oti zaļ a, ir dī ķ is, kur aug lilijas, koki ar zī mē m, daudz vā veru un pat pā ris reizes zā ģ ē ts. … Tomēr ▾ Uz viesnī cu braucā m kā das trī s stundas, bet beidzot atbraucot, priecā jā mies, ka esam š eit nokļ uvuš i! Sā kš u ar teritoriju, ļ oti zaļ a, ir dī ķ is, kur aug lilijas, koki ar zī mē m, daudz vā veru un pat pā ris reizes zā ģ ē ts. Vispā r zaļ a paradī ze! Viesnī cā izklaide ir biljarda vai š aha spē lē š ana. Bē rniem ir neliels slidkalniņ š un pā ris š ū poles. Visur tī rs, celiņ i laistī ti. Baseins ir tī rs, lai gan mazs un nav dziļ š . Visiem atpū tniekiem pietika ar pienā cī giem sauļ oš anā s krē sliem. Ē diens ir ļ oti labs. Izvē lieties no tā , kas ir. Jū s varat ieturē t pusdienas un vakariņ as daž ā dā s viesnī cas kafejnī cā s, jo to ir pietiekami daudz. Un cena visur ir aptuveni vienā da. Gandrī z katrā kafejnī cā ir ē dienkarte krievu valodā . Neaizmirstamā kais indieš u restorā ns tieš i viesnī cas priekš ā . Un ē diens ir labs, un prezentā cija ir laba. Man arī ļ oti patika pludmale. Tiesa, ja ne tirgotā ji, tas kopumā bū tu bijis lieliski. Nu, gandrī z visur. Daudz sauļ oš anā s krē slu un daudz lietussargu. Vieta nekad nav bijusi aizņ emta. Viesnī cas personā ls, lai arī nedaudz slinks, bet pieklā jī gi pieklā jī gi cilvē ki. Tiesa, kad rodas kā ds jautā jums, viņ i var izlikties, ka nesaprot. Bet reģ istratū rā viņ i palī dzē s visu atrisinā t. Kopumā viesnī ca atstā jusi daž us pozitī vus iespaidus. Ja vē lies saplū st ar dabu, š ī ir ī stā vieta tev!
аватар anya.zuganowa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ierodoties viesnī cā , atradā mies zaļ ojoš ā dā rzā . Daudz zaļ umu tā daž ā dajā s izpausmē s) Ir ū densrozes dī ķ ī , grezni koki un krū mi, greznas palmas. Un blakus lieliska pludmale. Tur mē s nonā cā m. … Tomēr ▾ Ierodoties viesnī cā , atradā mies zaļ ojoš ā dā rzā . Daudz zaļ umu tā daž ā dajā s izpausmē s) Ir ū densrozes dī ķ ī , grezni koki un krū mi, greznas palmas. Un blakus lieliska pludmale. Tur mē s nonā cā m. Teikt, ka ir daudz zaļ umu, nozī mē neteikt neko! Ļ oti tī rs un kluss. Komforta atmosfē ra ir kā mā jā s) Ē diens, protams, nav kā mā jā s, virtuve ir atš ķ irī ga) Bet brokastis ir lieliskas. Diezgan daudz daž ā du. Piens, sulas, augļ i, zivis, gaļ a. No rī ta ī sti negribē jā s ē st, bet bija tik garš ī gi, ka ē du pat pā ris reizes. Pusdienas un vakariņ as gā ja kad kur. Laba kafejnī ca blakus viesnī cai, cenu zī me principā tā da pati. Ē diens noteikti nesagā dā s problē mas. Un tur ir vietē jā virtuve un viss Eiropas. Viesnī cā ir spa, tā pē c man tas ļ oti patika. Var aiziet uz klubu un pat kaut kur ir kazino, bet mē s uz turieni negā jā m, mē s atnā cā m atpū sties, nevis tusē t. Ja kā dam vajag, tad viesnī cā ir trenaž ieru zā le, protams pieticī ga, bet derē s. Pludmale ir jauka un regulā ri tiek tī rī ta. Daudz sauļ oš anā s krē slu, lai gan ne moderni, bet diezgan ē rti. Nav nepiecieš ams aizņ emt vietas, visiem ir daudz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. Tieš i pie viesnī cas var rī kot kā zu ceremoniju, mē s ar puisi domā jam par š ā du variantu nā kotnē ) Medusmē nesim lieliska vieta! Viesnī ca ir nedaudz tā lu, bet tas ir tā vē rts. Istaba arī lieliska, istabā viss ir tē jai un vannasistaba tiek papildinā ta bez atgā dinā jumiem. Labi iztī rī ts un personā ls ļ oti draudzī gs. Reģ istratū rā ir krieviski runā još s cilvē ks, kurš palī dzē s jebkurā jautā jumā . Nu kopumā mī nusu nav, izņ emot garo braucienu no lidostas. Bet jū s saņ emat arī mieru un klusumu!
аватар lara.fatova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir jau otrā reize, kad esam apmetuš ies š ajā viesnī cā ! Tā pat kā tajā gadā , viesnī ca ir skaista. Viss ir pa vecam, un daudz kas ir kļ uvis vē l labā ks. Kopš pagā juš ā gada nebija laika rakstī t atsauksmi, un tad es faktiski nerakstu tagad! Tā tad izmitinā š ana viesnī cā . … Tomēr ▾ Š ī ir jau otrā reize, kad esam apmetuš ies š ajā viesnī cā ! Tā pat kā tajā gadā , viesnī ca ir skaista. Viss ir pa vecam, un daudz kas ir kļ uvis vē l labā ks. Kopš pagā juš ā gada nebija laika rakstī t atsauksmi, un tad es faktiski nerakstu tagad! Tā tad izmitinā š ana viesnī cā . Mā jī gs numurs ar skatu uz dā rzu. Mē beles jau ir nedaudz nolietotas, bet tur nav ne vainas, nekas neč ī kstē ja un nav nokritis. Tē jkanna un viss tē jas kafijai bet ū dens dod ļ oti maz, var nopirkt atseviš ķ i, var te ū deni uzvā rī t no krā na un tā un tik normā li. Lai gan saka, ka viesnī cai ir sava aka, bet mē s ar to neriskē jā m. Internets ķ er, bet vā ji, bet viber zvanam pietiek. Gaisa kondicionieris nebija trokš ņ ains un darbojā s labi. Vannas istaba ir maza, bet viss ir tī rs un kā rtī gs. Nav ī paš u sū dzī bu par tī rī š anu, bet daž reiz viņ i aizmirsa noslaucī t putekļ us stū ros) Nu, vispā r, sī kumi. Teritorija ir skaista un zaļ a, vietnes ir pilnas ar atsauksmē m un teritorijas aprakstiem, tā pē c es to nepapildinā š u. Sā tī gas brokastis, protams, ka ir maza izvē le, bet nav nogurusi. Principā neesam izvē lī gi) Bet blakus viesnī cai ir daudz vietu kur paē st, ieteikt kaut ko konkrē ti, neteikš u vienu, visur gatavo garš ī gas jū ras veltes, mē s kā jau pē dē jo reizi liekam uz viņ iem. Bet ir daudz Eiropas indieš u un citu daž ā du virtuvju ē dienu. Cenas ir diezgan pieņ emamas un daudz neatš ķ iras. Cenas ziņ ā viesnī ca ir ļ oti izdevī ga, jo teritorija un pludmale ir pirmajā pieciniekā . Nu, tas atrodas ē rtā vietā . Tagad par pludmali. Pirmkā rt, tī rs plus apsardze un glā bē ji, apsardze paglā bs no zā dzī bā m un tirgotā jiem, viņ i tur ir tikpat kaitinoš i kā Ē ģ iptē ) Plus, divi baseini un sauļ oš anā s krē sli nekad nav nā cies tos aizņ emt vairā k nekā nepiecieš ams. Masā ž a viesnī cā ir dā rgā ka nekā uz ielas, tā pē c nevajadzē tu pā rmaksā t. Bē rniem ir rotaļ u laukums un arvien vairā k par bē rniem vē l neko neteikš u. Viesnī cas personā ls strā dā perfekti, ī paš i reģ istratū ra, uzreiz var redzē t profesionā ļ us, kuri atrisina jebkuru jautā jumu pē c iespē jas ī sā kā laikā , viņ i vienmē r konsultē s un sniegs palī dzī bu. Mē s nezinā m nā kamgad, bet mē s noteikti apmeklē sim š o viesnī cu, mums ļ oti patika) Jā , un tas ir izdevī gi par naudu!
аватар olya.baluevad
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visus š ī s vietas priekus nav iespē jams aprakstī t vā rdos. bet es centī š os visu iespē jamo. Vienī gais, kas mani nedaudz traucē ja visā ceļ ojumā , bija garais ceļ š no lidostas uz Mui Ne, BET, visi š ie lidojumi noņ em nogurumu, kad nokļ ū sti Bambā . … Tomēr ▾ Visus š ī s vietas priekus nav iespē jams aprakstī t vā rdos. bet es centī š os visu iespē jamo. Vienī gais, kas mani nedaudz traucē ja visā ceļ ojumā , bija garais ceļ š no lidostas uz Mui Ne, BET, visi š ie lidojumi noņ em nogurumu, kad nokļ ū sti Bambā . Š eit jū s pā rkā pjat slieksni, un š ķ iet, ka jū s vairs neko nevē laties, bet š eit jū s satiekat kā visdā rgā ko viesi, un š ķ iet, ka viņ i gaidī ja tikai jū s vienu. Slapji dvieļ i, auksts dzē riens, istabas atslē ga nekavē joties un pieklā jī gs, pieklā jī gs personā ls paņ em jū su lietas un lē nā m pavada jū s uz istabu. Un tad jū s atrodaties dā rzā , un tas arī viss, ne tikai noguris, jū s vispā r aizmirstat par mā ju, par steigu un burzmu, problē mā m, vienkā rš i citu pasauli. Tropisks nedaudz mitrs gaiss, kas piepildī ts ar aromā tiem, par kuriem izjū ti vieglu patī kamu sajū smu, gaidot kaut ko pasakainu, kā bē rnī bā pirms svē tkiem. Par nelielu piemaksu apmetā mies bungalo ar izeju uz dā rzu. Iespē jams, ka pā rsteidzoš ā kā lieta tajā ir vannas istaba. Š ķ iet, ka jū s atrodaties vannas istabā , bet š ķ iet, ka tas ir dā rzā . Apkā rt, tieš i istabā , akmens dā rzs ar zaļ iem augiem un pat jumts, kas nā k nost. Mū su sajū smu par š o skaitli nevar izteikt vā rdos. Tī rī š ana ir gandrī z sterila. Tī rī ts divas reizes dienā . Vienmē r sniegbalta gultas veļ a, dvieļ i, ē rti ž elejas un š ampū ni ar dozatoriem. Un cik vē ss baldahī ns virs gultas, un bez putekļ u mā jiena. Pludmale ir ne mazā k tī ra, ne izsmē ķ is, ne salmiņ š . Smiltis tiek sijā tas gandrī z katru dienu. Sauļ oš anā s krē sli ar milzī giem lietussargiem un bieziem, mī kstiem matrač iem, vienmē r ir brī vi, nekā du problē mu. Ū dens jū rā vienmē r ir kā svaigs piens. Duš as ar siltu ū deni. Un, vē l, pie bungalo ieejas ū dens trauks kā ju mazgā š anai, ar kausu uz gara kociņ a, un ū dens tajā nestā v, maina, bet kad mē s to neredzē jā m. Visa teritorija ir tī ra un kopta, par tā s skaistumu var runā t, dī ķ i ar lotosiem, miniatū rie tiltiņ i, maģ iski ziedi stundā m ilgi. Nezinu par to brokastu deficī tu, par kurā m tika rakstī ts iepriekš , bet ja ir vairā ku veidu gaļ a, zivis, sieri, zupas, omletes, tad pat nepateikš u, cik daž ā du augļ u, nemaz nerunā jot desas un rī si. Piedodiet, kungi, bet kā tad jū s brokastī sit un ko. . . Tā kā Bambu atrodas paš ā Mui Ne centrā , tad apkā rt, starp citu, ir milzī gs daž ā ds visā du veikalu, restorā nu, kafejnī cu, tirgu , ar diezgan lē tiem augļ iem un izvē le ir ļ oti liela. Mans ieteikums par ē dienu ā rpus viesnī cas - ē d un nebaidies, bet masā ž as labā k veikt paš ā viesnī cā , daudz profesionā lā k. Dodieties uz daž ā diem restorā niem, vienmē r atradī siet sev piemē rotas cenas. Visur ir ē dienkarte krieviem, problē mu nebū s. Rezumē jot varu tikai teikt, ka Bamboo Village nav vieta, kur gribas atgriezties, tā ir vieta, kur gribas palikt.
Parādīt vairāk »


iemiesojums viches
Всем доброго времени суток! Прошу подсказать стоит ли брать бунгало с видом на сад или выходом на пляж? И как море в октябре, сильно будет штормить? Суть вопроса: 1.это возможность проникновения в бунгало различных гадов(крысы,змеи,ящерки). 2. это народ туда сюда мимо тусуется, не очень комильфо.
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums allusik77
Sakiet lūdzu, kādas ir istabas Dove Cottage???? Tiešām gaidu atbildi
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Trenzel
No šī gada 17. aprīļa atpūtīsimies viesnīcā Bamboo Village... Tūrisma aģentūra mums pārdeva ekskursiju ar nakšņošanu Dove Cottege istabiņā... Mājaslapā izlasīju, ka viesnīcā ir tikai 4 tādi numuriņi ( bez balkona, ar skatu uz ceļu utt.) e.) Vai šajās istabās kāds ir dzīvojis????? Kam jums jābūt gatavam? Vai tajās vispār ir iespējams tikt? Un vai ierodoties var samainīt pret citu istabu???
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Trenzel
2014. gada 17. aprīlī ierodamies šajā viesnīcā. Saņēmu nesaprotamu numuru Dove Cottage ... Kas tas ir???? Vai tajā ir iespējams ērti dzīvot?????
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Trenzel
2014. gada 17. aprīlī ierodamies šajā viesnīcā. Saņēmu nesaprotamu numuru Dove Cottage ... Kas tas ir???? Vai tajā ir iespējams ērti dzīvot?????
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taku kalns
Novērtējums 9.0
Vjetnama, Phan Thiet
Daba
baltās kāpas
Novērtējums 7.0
Vjetnama, Phan Thiet
Daba
sarkanās kāpas
Novērtējums 5.0
Vjetnama, Phan Thiet
Atpūta, Daba

Отель расположен рядом с пляжем Муйне. Отель открыт в 1998 году, последняя реновация проведена в в 2016 году. Подойдёт для расслабляющего отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 220 км от аэропорта Камрань.
Pludmales apraksts Отель имеет собственный песчаный пляж.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Магазин, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, места для курения, доставка прессы, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Всего в отеле 147 номеров. Состоит из 2- и 4-этажных корпусов и бунгало.

Istabās

Кондиционер, спутниковое телевидение, мини-бар (платно), сейф (бесплатно), душ/ванна, халат и тапочки, чайник, фен, питьевая вода (500 мл ежедневно на человека), набор для приготовления чая/кофе (обновляется ежедневно).

Adrese 38 Nguyen Dinh Chieu Street, Ham Tien Ward, Phan Thiet City, Binh Thuan, Vietnam
Tālruņi: +84 252 3847 007
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.