Terracotta Resort & Spa 4*– Atsauksmes

36
Novērtējums 8.510
№1 viesnīcas reitingā Phan Thiet
8.7 Numurs
8.7 apkalpošana
8.9 Tīrība
9.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Mui Ne līča tropu ainavu vidū, 10 minūšu brauciena attālumā no Phan Thiet centra. Atvērts 2006. gadā, pēdējo reizi renovēts 2016. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар tatianacer
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kvalitatī vs labs č etrinieks ar pieņ emamā m izmaksā m. Tā tad ī sumā varu aprakstī t š o viesnī cu. Pirmajā lī nijā kū rorta zonas centrā . Netā lu atrodas veikali, kafejnī cas un masā ž as saloni, visi pastaigas attā lumā . … Tomēr ▾ Kvalitatī vs labs č etrinieks ar pieņ emamā m izmaksā m. Tā tad ī sumā varu aprakstī t š o viesnī cu. Pirmajā lī nijā kū rorta zonas centrā . Netā lu atrodas veikali, kafejnī cas un masā ž as saloni, visi pastaigas attā lumā . No kafejnī cā m ī paš i varu ieteikt Madame Dean tieš i blakus viesnī cai. Cenas labas, ē diens garš ī gs un apkalpoš ana ā tra, nav jā gaida ne stunda, piemē ram, uzbeku kafejnī cā . Daž as minū tes abā s pusē s kafejnī cas bankomā tiem. Vē l 5-7 minū š u gā jienā ir apģ ē rbu veikals. Viesnī cā ir tī ra, zaļ a, kopta teritorija, Vjetnamas ciemata stila bungalo kokosriekstu dā rzā . Lieliska iespē ja tiem, kas vē las sajust Vjetnamas ciemata garš u. Viss ir ļ oti skaisti un harmoniski. Daudz daž ā du apstā dī jumu, pie restorā na skaists dī ķ is, ar zivī m un ū denskritumu. Ja ģ imene ceļ o, tad rezervē vismaz luksusa numuru, citā di nav kur likt papildus gultu. Bet visi luksusa numuri ir bez balkona. Bungalo ir dā rgā ki, principā ir jē ga maksā t papildus. Mums piedā vā ja tieš i viesnī cā , bet budž ets neļ ā va. Reģ istratū rā ir krieviski runā još s personā ls. Un tā viņ i saka angliski. Personā ls ir draudzī gs un gandrī z neredzams. Jebkurš pieprasī jums tiek izpildī ts ļ oti ā tri. Labs internets visā viesnī cā un pludmalē . Normā las brokastis. 5-6 augļ u veidi dienā . Ž ē l, ka nav ī paš as bē rnu ē dienkartes. Pludmale laba, ne perfekti tī ra, katrai viesnī cai savs gabals. Protams, ir viļ ņ i, bet jū s varat peldē t. Tas bū tī bā ir š ī s teritorijas raksturs. Bet Nha Trang nav trokš ņ a un trakulī ga ritma. Protams, nokļ ū t ir grū tā k, bet viesnī cas, manuprā t, ir labā kas. Bet joprojā m ir grū ti izvē lē ties. Ir daudz daž ā du nianš u, ī paš i attiecī bā uz izmitinā š anu. Labā k ir sazinā ties ar speciā listiem. Piemē ram, mē s jau sen esam sapratuš i, ka lielā s ceļ ojumu aģ entū ras nesniedz tā du paš u pakalpojumu kvalitā ti kā neatkarī gie ceļ ojumu aģ enti. Jo viņ iem vienkā rš i ir apmā cī ts personā ls pē c š ablona, ​ ​ un neviens no viņ iem nekur ī paš i nav bijis. Tā pat ņ emiet vē rā , ka, izvē loties viesnī cu, ir daudz ē rtā k un vienkā rš ā k paņ emt tikai brokastis, ja viesnī ca nav tā lu no centra, jo, piemē ram, no kū rorta zonas malas bū s nepiecieš ams diezgan ilgs laiks. uz centru. Un tur ir jē ga ņ emt cita veida ē dienu. Un neapvainojiet vietē jos, viņ i tieš ā m ir ļ oti aizkustinoš i laipni cilvē ki. Par nelielu dzeramnaudu vispā r pamodiniet viņ us kā karaļ us) Viesnī cu var likt visam perfekti visos aspektos! Droš i ceļ ojiet ar bē rniem.
аватар tatianasamos
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī vojā m bungalo, jo ē kā nav balkona istabā s un jutā m, ka tas nebū tu ī paš i ē rti. Istaba ir plaš a. Jums nav jā maksā par seifu. Ir viss nepiecieš amais. Nav dvieļ u, peldmē teļ u, ir tikai č ī bas. Tē jkannas tē jas kafijas komplekts. … Tomēr ▾ Dzī vojā m bungalo, jo ē kā nav balkona istabā s un jutā m, ka tas nebū tu ī paš i ē rti. Istaba ir plaš a. Jums nav jā maksā par seifu. Ir viss nepiecieš amais. Nav dvieļ u, peldmē teļ u, ir tikai č ī bas. Tē jkannas tē jas kafijas komplekts. Viņ i ielika ū deni. Bet mini bā rs ir apmaksā ts un rē ķ inu izraksta uzreiz nevis atvaļ inā juma beigā s, tas ir pat ē rti. Bet cenas ir pā rā k augstas. Viesnī ca atrodas labā vietā ar attī stī tu infrastruktū ru, tā pē c nopirkt kaut ko ē damu vai masā ž u vai siltummaiņ u, nav problē mu, viss ir pastaigas attā lumā . Reģ istrē joties viesnī cas viesi saņ em desmit procentu atlaidi masā ž ā m un dzē rieniem bā rā . Bet mums nepatika masā ž a viesnī cā , un tuvumā ir labi masā ž as saloni. Tā da, kas atrodas tieš i blakus viesnī cai, arī nav ieteicama. Izvē loties viesnī cu, bija svarī gi, lai tajā bū tu krieviski runā još s personā ls, jo mums ir grū ti runā t angliski. Š eit mums nebija nekā du problē mu, personā ls labi runā angliski un labi krieviski, protams, ne visi, bet komunikā cijā nebija nekā du diskomfortu. Viesnī cā ir ļ oti jauki draudzī gi cilvē ki, kuri labprā t palī dz visos sī kumos. . Teritorija ir sakopta, blakus pludmalei ir neliels baseins, kas mums ļ oti patika pat izvē loties viesnī cu. Kopumā plā nojā m ne dā rgu atvaļ inā jumu, lai tikai izbaudī tu jū ras gaisu, un lai tuvumā bū tu kur paē st. Izvē lieties starp Vjetnamu un Taizemi. Š ai viesnī cai bija brī niš ķ ī ga vē rtī ba un tā pilnī bā atbilda mū su vē lmē m, tā pē c izvē lē jā mies to, ilgi nedomā jot. Vē l bonuss bija labas brokastis viesnī cā , tā s bija iekļ autas ekskursijas cenā . Bija gan vietē jā , gan mū su virtuve. Runā jot par brokastī m, ļ oti daudzveidī ga izvē le. Viņ i brokastī s gatavo garš ī gus un daudz augļ u. Patī kami bija arī tas, ka no restorā na paveras skats uz dī ķ i, kurā dzī vo zivis. Ļ oti jauka jauka atmosfē ra. Mē s labi pavadī jā m laiku, labi atpū tā mies un apmeklē jā m Vjetnamu)
аватар tamaraavdot
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka jauka klusa viesnī ca. Teritorija apzaļ umota, kopta ir dī ķ is ar zivī m. Pieauguš ajiem ir diezgan liels baseins. Ir neliels bē rnu baseins. Strā dā ilgi lī dz desmitiem vakarā . No baseina paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru. … Tomēr ▾ Jauka jauka klusa viesnī ca. Teritorija apzaļ umota, kopta ir dī ķ is ar zivī m. Pieauguš ajiem ir diezgan liels baseins. Ir neliels bē rnu baseins. Strā dā ilgi lī dz desmitiem vakarā . No baseina paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru. Pie baseina ir bā rs. Ir dž akuzi. Daudz ē rtu sauļ oš anā s krē slu. Lietussargi un palmas nodroš ina pilnī gu ē nu. Bet pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ko aizņ emties. Bet viņ i stā v nedaudz uz kalna, ļ oti skaists skats. Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti pie baseina. Ja nepiecieš ams, var mainī t. Pludmale tī ra, ū dens tī rs, bet pē c pusdienā m viļ ņ os ar bē rniem labā k no rī ta peldē ties. WiFi ir labs pie baseina un vestibilā . Pludmalē viņ i no pā rdevē jiem paņ ē ma garneles un citus sī kumus. Netā lu no viesnī cas atrodas kafejnī cas, aptieka, lielveikals, ceļ ojumu aģ entū ra, masā ž as salons. Lai gan man vairā k patika viesnī cas interjers. Plus, ierodoties, mums piedā vā ja vienu masā ž u bez maksas, tā teikt reklā ma) Viesnī cā ir biljards, kurā varat spē lē t. Ir fitnesa centrs. Bet viesnī cā vairs nav ko darī t, tā teikt, viss ir tikai roņ u atpū tai. Jā , tieš i tā dus svē tkus vē lē jā mies. . Mums vajadzē ja labu pludmali un klusu, mā jī gu viesnī cu. Sā kumā paē dā m brokastis, bet beigā s gandrī z pilnī bā paē dā m viesnī cā . Viņ i gatavo garš ī gus ē dienus, kaut arī nedaudz dā rgā k nekā kafejnī cā s uz ielas, bet mums viesnī cā patika labā k. Brokastis labas, ļ oti garš ī ga vietē jā zupa. Kopumā ē dienu izvē le ir laba. Personā ls ir ļ oti labs un visi ir draudzī gi. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Tī rī š ana ir laba. Istabas paņ ē mā m bungalo, lai gan par telpā m ē kā neviens nesū dzē jā s. Labs remonts, bildes uz sienā m visas glī tas. Labas mē beles. Tī ra kā jauna veļ a ē rta gulta. Mū sdienu elektronika. Iesaku viesnī cu tiem cilvē kiem, kuri vē las relaksē još as pludmales brī vdienas!
аватар vikaltova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska klusa viesnī ca. Labi atrodas. Tuvumā atrodas daudzas kafejnī cas un veikali. Lielveikals un aptieka. Un ceļ ojumu aģ entū ra, kur viņ i veica ekskursijas. Abu vietu izvē le un ko ē st ir liela. Ir arī masā ž as saloni, lai gan viesnī cā ir arī labs spa. … Tomēr ▾ Lieliska klusa viesnī ca. Labi atrodas. Tuvumā atrodas daudzas kafejnī cas un veikali. Lielveikals un aptieka. Un ceļ ojumu aģ entū ra, kur viņ i veica ekskursijas. Abu vietu izvē le un ko ē st ir liela. Ir arī masā ž as saloni, lai gan viesnī cā ir arī labs spa. Bungalo numurs. Ļ oti glī ts un ē rts. Gaisa kondicionieris un griestu ventilators darbojā s nevainojami. Uz sienā m ir gleznas, remonts labs. Plakanais televizors pie sienas. Tē jkanna, tē jas un kafijas komplekts. Atnes divus nulle pieci ū deni. Liela ē rta gulta. Ikdienas uzkopš ana, dvieļ u maiņ a uc Gultas veļ a tī ra un nav nolietota. Vannas istaba. Viena izlietne, tualete. Dushik ar daļ ē ji atvē rtu jumtu. Ļ oti eksotiski. Pludmale ir tuvu patiesī bai ar bē rniem nav ī paš i laba, jo viļ ņ i ir iespē jami, bet tikai no rī ta. Baseins ir labs, un tajā ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Lielie lietussargi un palmas dod pietiekami daudz ē nas. Ir pieejams arī bā rs, un pie baseina tiek nodroš inā ti pludmales dvieļ i. Viņ i dod tik daudz dvieļ u, cik nepiecieš ams, vismaz divus vienā rokā ) Peldē ties jū rā bez viļ ņ iem var tikai agri no rī ta. Pludmalē ir daudz pā rdevē ju. Var nopirkt garneles un tamlī dzī gi. Baseinā ir neliela bē rnu zona. . Pie baseina un vestibilā internets labi ķ eras un ir bez maksas) Teritorija ir visa zaļ a. Ir zivju dī ķ i. Visi apstā dī jumi ir labi kopti visur tī ri. Izcila cenas un kvalitā tes attiecī ba Relaksē još ā m brī vdienā m viesnī ca ir ideā li piemē rota. Nu, ē diens. Brokastis ē dā m tikai viesnī cā . Daudz augļ u. Gardas zupas. Ē dienu izvē le nav slikta. Parasts siers, kas ļ oti iepriecina. Bekons, desiņ as utt. Nav slikta saldumu izvē le. Kopumā nav slikti! Atpū tā mies un uzkrā jā m spē kus un iesakā m viesnī cu!
аватар Ekaterina65
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca pati skaistā kā , zaļ a. Pirmajā piekrastē mē s dzī vojā m bungalo, kas ir nedaudz dā rgā ks nekā galvenajā ē kā , bet tas ir tā vē rts. Brokastis ir lieliskas. Arī serviss. Man ļ oti patika spa. Un nav dā rgi. … Tomēr ▾ Viesnī ca pati skaistā kā , zaļ a. Pirmajā piekrastē mē s dzī vojā m bungalo, kas ir nedaudz dā rgā ks nekā galvenajā ē kā , bet tas ir tā vē rts. Brokastis ir lieliskas. Arī serviss. Man ļ oti patika spa. Un nav dā rgi. Tiesa, ceļ š no lidostas bija 5 stundas. Izņ emot to, brī niš ķ ī gi svē tki. Nopirku daudz zaļ ā s tē jas. Kafija aromā tiska un garš ī ga
аватар ivada2016
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā ja ilgs laiks, lai tur nokļ ū tu, bet personā ls labs, telpas skaistas, pludmale lieliska! Vienkā rš i pā rsteidzoš i! Es gribu vairā k )) … Tomēr ▾ Pagā ja ilgs laiks, lai tur nokļ ū tu, bet personā ls labs, telpas skaistas, pludmale lieliska! Vienkā rš i pā rsteidzoš i! Es gribu vairā k ))
аватар Gelenka_1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā pē c es gatavojos rakstī t atsauksmi: Mana ģ imene, vī rs, 13 gadus vecs dē ls un man radā s ideja svinē t Jauno gadu un Ziemassvē tkus Vjetnamā ! ) Viņ i ilgu laiku bija gudrā ki, viņ i izvē lē jā s.... - viņ i izvē lē jā s un ir ļ oti gandarī ti, ka š ī konkrē tā viesnī ca! ) Ilgi brauca no Kijevas uz Dubaiju, tad uz Hoš iminu un tad vē l ilgā k, lai nokļ ū tu no Hoš iminas uz Fanthietu, ceļ š naktī š ķ ita bezgalī gs , lai gan aiz loga mirgoja ļ oti skaistas ainavas, eglī tes no koka dē ļ iem, vainagotas ar gaismā m (svē tki tač u) Arī Pitahaya (Dragon Fruit) lauki tika izgaismoti ar spuldzē m, kas izskatī jā s ļ oti iespaidī gi. … Tomēr ▾ Tā pē c es gatavojos rakstī t atsauksmi: Mana ģ imene, vī rs, 13 gadus vecs dē ls un man radā s ideja svinē t Jauno gadu un Ziemassvē tkus Vjetnamā ! ) Viņ i ilgu laiku bija gudrā ki, viņ i izvē lē jā s.... - viņ i izvē lē jā s un ir ļ oti gandarī ti, ka š ī konkrē tā viesnī ca! ) Ilgi brauca no Kijevas uz Dubaiju, tad uz Hoš iminu un tad vē l ilgā k, lai nokļ ū tu no Hoš iminas uz Fanthietu, ceļ š naktī š ķ ita bezgalī gs , lai gan aiz loga mirgoja ļ oti skaistas ainavas, eglī tes no koka dē ļ iem, vainagotas ar gaismā m (svē tki tač u) Arī Pitahaya (Dragon Fruit) lauki tika izgaismoti ar spuldzē m, kas izskatī jā s ļ oti iespaidī gi. Tad ceļ vedis mums teica, ka viņ i tos izceļ labā kai raž ai! )
Š eit mē s esam nakts vidū viesnī cā.... klusums iestā jā s uzreiz, mē s ļ oti ā tri nokā rtojā mies č ukstā , un tikā m nogā dā ti istabā vienā č ukstā . Istaba nav liela, bet ļ oti, ļ oti ē rta un mā jī ga, izņ emot skapi (mazs, bez plauktiem un nav ietilpī gs)
Viesnī cā viss augstā kajā lī menī , nez kā pē c 4? Viesnī ca maza, bet jutā mies kā mā jā s, putni, puķ es, ezeri ar zivī m. . . tu izej uz ielas. . . un tur - troksnis, duncis, iedomī ba, haoss, traki skrejriteņ i. . . es nevaru pat uzskatu, ka tas tā nav, var dzirdē t telpā un teritorijā . Pludmale ir milzī ga, tač u peldē ties var tikai no rī ta, pē cpusdienā stiprs vē jš un kaitbordistu tumsa ķ er viņ u nikns vilnis. Ir interesanti viņ us skatī ties. ) Protams, manam dē lam patika lē kt pa viļ ņ iem! , bet tas nav visiem)
Ī paš u milzī gu PALDIES vē los teikt mī ļ ai, vē rī gai un ļ oti brī niš ķ ī gai vjetnamieš u meitenei Fionai, kura perfekti runā krieviski. Viņ a, tā pat kā man, viesnī cas seja, neņ ē ma vē rā un izpuš ķ oja pā rē jo pat visprasī gā ko viesnī cas viesi! ) Paldies par visu! )
Tī rī š ana visaugstā kajā lī menī , noslaukiet, mazgā jiet, nopulē jiet visu lī dz spī dumam! ) Tikai daž as vietas esam redzē juš i tik rū pī gu tī rī š anu! )
Atkā rtoš os, ja teikš u, ka viesnī ca ir klusa un gluda. Domā ju, ka daudzi tū risti mani atbalstī s, ja viesnī cas administrā cija ņ ems vē rā un uzliks pā ris galdiņ us galda tenisam un pludmalē izvilks volejbola tī klu, tas ir milzī gs, vietas pietiek, bet tū risti tik un tā neapguļ as un bē rni priecā sies rotaļ ā ties) ļ oti labi istabā un pludmalē , varat skatī ties video un tē rzē t ar radiem Skype! )
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, tuvumā ir daudz kafejnī cu un aptieku un veikalu, noskaņ ojieties uz to, ka strā dā no apmē ram 11 un kaut kur lī dz 22. Cenas visam apmē ram tā das paš as kā Ukrainā tikai tū kstoš os. Piemē ram, 1.5 litri ū dens maksā.10 000 dongu, tā s ir mū su 10 grivnas. magnē ti par 8000 dongu, un dongu maiņ as kurss ir 2.700 par 1 dolā ru.
Paņ ē mā m gan brokastis, gan vakariņ as, viss ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Vakariņ as nav vē rts ņ emt, trī s maksā ja 90.000 dongu, un tas ir daudz, daudz, daudz naudas un ē diena! ), tač u viņ i naudu neatdeva un nepā rskaitī ja uz citu vakaru. Uzturā galvenais – viss vienmē r ir svaigi pagatavots, ļ oti garš ī gs un neparasts. Vjetnamieš u virtuves zupa "Lau" izrā dī jā s ī sts gardums, tiek gatavots tieš i uz jū su galda! ) Mē s izmē ģ inā jā m grilē tu krokodilu un vardi, un omā ru un vienkā rš i picu un visu veidu jū ru. no brī niš ķ ī giem augļ iem! un svaigas sulas no tā m)
Viesnī cā tika veiktas ekskursijas, man arī viss patika un interesanti stā sti par valsti un tā s brī niš ķ ī go dabu! )
No viesnī cas pa labi, pā ri ceļ am, aiz "Forest" restorā na ir tirgus, kurā iepē rkas vietē jie, viss ir daudz lē tā ks.
Š ķ iet, ka viņ a izstā stī ja visu, pat daudz lieku)))
Vjetnama un viesnī ca ir ļ oti viesmī lī gas, smaidu un viesmī lī bas jū ra! ) Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atpū tu, iesaku visiem, kas vē las atpū sties no lielpilsē tu burzmas, kuriem patī k virtuve, skaistums. un eksotiskā Ā zija! )
Lido, mā cies, ceļ o, gū sti pozitī vu no atpū tas un iespaidiem! )
аватар Sunny1233
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu ieteica uzņ ē mums. Protams, uzreiz pateica, ka bū š ot ilgs laiks! ko lai saka, viesnī ca ir tā s naudas vē rta, ko par to samaksā jā m! Milzī ga teritorija, 1 jū ras lī nija, labs personā ls. uzturs ir atseviš ķ s raksts un galvenokā rt uzslavas!. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica uzņ ē mums. Protams, uzreiz pateica, ka bū š ot ilgs laiks!
ko lai saka, viesnī ca ir tā s naudas vē rta, ko par to samaksā jā m!
Milzī ga teritorija, 1 jū ras lī nija, labs personā ls. uzturs ir atseviš ķ s raksts un galvenokā rt uzslavas!
аватар ligurmins
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums patika viesnī ca, atpū tā mies ar vī ru, jauka apkalpoš ana! … Tomēr ▾ Mums patika viesnī ca, atpū tā mies ar vī ru, jauka apkalpoš ana!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika š ī viesnī ca, lai gan nokļ ū š ana tajā ir grū ts darbs. Stundas 5-6. Bet jū s redzat Hoš iminu un iegū stat priekš statu par valsti. Ļ oti pieklā jī gi bungalo. Ļ oti jauki. Eksotisks. Telpā s viss tiek pastā vī gi tī rī ts un atsvaidzinā ts. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika š ī viesnī ca, lai gan nokļ ū š ana tajā ir grū ts darbs. Stundas 5-6. Bet jū s redzat Hoš iminu un iegū stat priekš statu par valsti. Ļ oti pieklā jī gi bungalo. Ļ oti jauki. Eksotisks. Telpā s viss tiek pastā vī gi tī rī ts un atsvaidzinā ts. Vannas istabas aksesuā ri tiek mainī ti katru dienu - gan zobu birstes-pastas, gan š ampū ni-ž elejas. Numuros ir č ī bas un peldmē teļ i.
Brokastis ir ļ oti pieklā jī gas. Augļ u jū ra. Konditorejas izstrā dā jumi, vairā kas zupas. Ja vē laties, varat ē st visu dienu. Restorā ns atrodas blakus dī ķ im ar ū denskritumu. Trakie augi, lotosi, zivis. Un zā lienos ap eņ ģ eļ iem. Ļ oti romantiski.
Pludmales zona ir lieliska, tī ra un sakopta. Jū ra ir vienkā rš i maģ iska, tajā var peldē ties vai vienkā rš i pavadī t laiku stundā m)))
Viesnī cu iesaku visiem! Lieliskas neaizmirstamas brī vdienas garantē tas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums mas-opt
Kur var uzzināt sīkāku informāciju par kāzu ceremonijas izmaksām, kas tajā ietilpst, kur tā notiek (pludmalē vai viesnīcas teritorijā), vai ir pieejami fotogrāfa/videogrāfa pakalpojumi un izmaksas, attiecīgi?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums papapri
Laba diena.Varbūt starp tūristiem,kas atpūtās Terrakotta Resort ir tādi,kas atpūtās Taizemē?Gribēju uzzināt jūsu iespaidus,salīdzināt brīvdienas Taizemē un Vjetnamā (daba,serviss utt.) Kāda ir atšķirība?Prusi-mīnusi Cenas ekskursijām, vietējās cenas Ēdināšana-brokastis vai viss iekļauts, ko izvēlēties (pēc Vjetnamas) Jūsu iespaidi. Ar cieņu Viktors.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums kiev.avtokran
Apsveram šo viesnīcu kā variantu.Pastāstiet lūdzu,kā Vjetnamā ar floru un faunu,vai odi vai kāds cits žagars.Ko labāk ņemt līdzi aizsarglīdzekļus.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums anatol111
Brokastis un cena?
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taku kalns
Novērtējums 9.0
Vjetnama, Phan Thiet
Daba
baltās kāpas
Novērtējums 7.0
Vjetnama, Phan Thiet
Daba
sarkanās kāpas
Novērtējums 5.0
Vjetnama, Phan Thiet
Atpūta, Daba

Отель расположен посреди тропических пейзажей у залива Муйне, в 10 минутах езды от центра Фантьета. Открыт в 2006 году, последняя реновация была произведена в 2016 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 91,8 км от международного аэропорта Льенкхыонг.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Терраса для загара, доставка еды и напитков в номер, упакованные ланчи, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, доставка прессы. Специальные диетические меню (по запросу). Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Специальные развлечения для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 65 номеров. Состоит из 3-этажного здания и 36 бунгало.

Istabās

В номерах представлено: душ/ванна, халат, тапочки, фен, кондиционер, ТВ, бесплатный Wi-Fi, телефон, чайник, холодильник, питьевая вода, мини-бар, набор для приготовления чая/кофе, сейф.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
Adrese 28 Nguyen Dinh ChieuMui Ne, Ham Tien, Binh Thuan Province
Tālruņi: Tel: +84 (0)62 3847610
Tīmekļa vietne: Terracotta Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.