Veteran 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
Kūrorts atrodas klusā, ekoloģiski tīrā Aluštas rajonā, ko ieskauj parks ar subtropu veģetāciju. Tūlīt aiz sanatorijas teritorijas sākas mežs un vīna dārzi. Sanatorijas parks 4,5 hektāru platībā - palmas, cipreses, ciedri, vīģes un lauru koki. Parkam ir 90 gadi. No skatu platformām paveras skats uz kalniem Chatyr-Dag, Kastel, Demerdzhi un Aluštas pilsētas panorāmu. Sanatorija ir paredzēta tikai vecāka gadagājuma cilvēkiem.Vairāk →
аватар dimaLena
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Pirms divā m dienā m viņ i aizbē ga no Krimas, atpū tā s Aluš tā , Veterā nu sanatorijā . Sabojā tas brī vdienas, ar milzī gu naudas iztē rē š anu. Pludmale ir tik tā lu! Ne mazā k kā.3 km. Informā cija par visā m vietā m 1 km. … Tomēr ▾ Pirms divā m dienā m viņ i aizbē ga no Krimas, atpū tā s Aluš tā , Veterā nu sanatorijā . Sabojā tas brī vdienas, ar milzī gu naudas iztē rē š anu. Pludmale ir tik tā lu! Ne mazā k kā.3 km. Informā cija par visā m vietā m 1 km. uz pludmali - blē ņ as! Ejot vismaz 40 minū tes, zem dedzinoš as saules nav iespē jams iekā pt autobusā , un, ja paveiksies, bū s dzirdami daudz apvainojumu, spā rdī jumu, grū dienu, nacionā listu saucienus: “Maskavieš i ā rā no vietas priekš mums! " utt. Ē diens nav ē dams, viņ i nesaindē jā s, un paldies par to. Viesmī les rupjas, personā ls nedraudzī gs, it kā jau iepriekš zinā tu, ka nā ksim mā jā s un rakstī sim tā das atsauksmes. Bet, ja tas tā ir, kas mums jā dara? Esmu jau rakstī jis vairā kas atsauksmes daž ā dā s vietnē s, bet tā s visu izdzē š , kā pē c? Pā rvilinā t atpū tniekus par katru cenu? Gū st peļ ņ u, bet tur vismaz zā le neaug? Mans padoms: uz Krimu var un vajag, tur ir ko redzē t, bet ne Veterā nā , nebū s atpū tas, ā rstē š anas, bet tikai daudz negatī vu emociju.
аватар dalida78
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Galvenā slavinā jumu daļ a par sanatoriju "Veterā ns" ir pilnī gas blē ņ as. Š eit nav kafejnī cas vai fitnesa centra, un seifs ir jū su personī gais č emodā ns ar kombinē to slē dzeni. Atpū tnieki paš i izved atkritumus, jū s nevarat tos iegrū st bezmaksas autobusā (komerciā lā ) - visu aizņ em veterā ni, kuri pā rā k labi zina savas tiesī bas. … Tomēr ▾ Galvenā slavinā jumu daļ a par sanatoriju "Veterā ns" ir pilnī gas blē ņ as. Š eit nav kafejnī cas vai fitnesa centra, un seifs ir jū su personī gais č emodā ns ar kombinē to slē dzeni. Atpū tnieki paš i izved atkritumus, jū s nevarat tos iegrū st bezmaksas autobusā (komerciā lā ) - visu aizņ em veterā ni, kuri pā rā k labi zina savas tiesī bas. Barojoties lī dzvē rtī gi veterā niem, TĀ DA PAKALPOJUMA KĀ KOMPLEKSI UZLABOTA Ē DIENKĀ RTNE NAV! ! ! Ē diens bezgarš ī gs, nekalorists, nav daž ā dī bas. Un es runā ju par galda klā š anu kopumā . Galda piederumi numurē ti, karotes perforē tas (lai nenozagtu), glā zes kā labajos padomju laikos, trauki slikti nomazgā ti. Situā cija istabā ir nož ē lojama, ledusskapi nevar prasī t ī rē t. Lī dz jū rai ar kā jā m apmē ram 40 minū tes. No rī ta 7os, ceļ oties pie pogas akordeona skaņ ā m (un gribas gulē t, nevienam nerū p). Tiek apš aubī ta ā rstē š anas kvalitā te - paš i ā rsti jau ir veci, un strā dā ar tiem, kuriem jau krietni pā ri 70.
Vakaros, kad gribas atpū sties, skaļ ie hozli sā k “spiegot”, tas ir, kauc ar Khokhlatsky dziesmā m. Istabā ir smacī gs, nevar aizmigt, bet te "komfortu" pieš ķ ir "dzē rā ji" zem logiem. Vispā r, ja vē lies notievē t, tev nav neviena, uz ko izgā zt emocijas, vai atvaļ inā jumā svarī gā kais ir š iks parks – tad Veterā nu sanatorija ir tieš i tas, kas tev vajadzī gs. Tiem, kas kā dreiz bijuš i ā rzemē s – tas nav priekš jums. Jā , ekskursijas nav ī paš i dā rgas, tač u jū su cerī bas var tikt maldinā tas. Bezmaksas siers tikai peļ u slazdā , un arī tad ar pelē jumu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Санаторий находится в тихом, экологически чистом районе Алушты, окружен парком с субтропической растительностью. Сразу за территорией санатория начинается лес и виноградники. Парк санатория площадью 4,5 га – пальмы, кипарисы, кедры, инжировые и лавровые деревья. Возраст парка составляет 90 лет. Со смотровых площадок открывается вид на горы Чатыр-Даг, Кастель, Демерджи и панораму города Алушты. Санаторий ориентирован исключительно для людей преклонного возраста.

Pludmale
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Камера хранения, междугородный телефон, видео-зал, телевизоры в холлах, библиотека, бронирование билетов. Заезд – после 8-00 первого дня заезда. Выезд – до 8-00 на тринадцатый день.

  • veļas mazgāšana
Bērniem Дети старше трех лет принимаются на отдых с родителями при наличии путевки на общих основаниях и справки от педиатра о разрешении нахождения в учреждении отдыха с обязательным указанием сделанных прививок и имеющихся хронических заболеваниях. Дополнительные места не предусмотрены.
Izklaide un sports Спортивный зал с тренажерами, шахматно-шашечный клуб, вечера отдыха, организация экскурсий по всему Крыму,
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Шестиэтажный спальный корпус на 350 мест: одноместные и двухместные номера.

Istabās

Холодная вода круглосуточно, горячая вода ежедневно по графику. Душ, туалет, умывальник, балкон. Телевизор напрокат (при наличии).

Adrese г.Алушта, ул. Красноармейская, 68
Tālruņi: +38 (06560) 3-10-91
+38 (06560) 3-04-46 - факс
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.