Pansionat Dacha Beketova 2*– Atsauksmes

15
Novērtējums 9.310
№4 viesnīcas reitingā Alušta
8.5 Numurs
9.7 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.7 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Pansionāts "Dacha Beketova" atrodas Krimas dienvidu krastā Profesora (darba) stūrī. Šī ir kūrorta zona Aluštas rietumos – otrs nozīmīgākais kūrorts pussalā aiz trokšņainās Jaltas. Tas nav zemāks par pēdējo klimata un izklaides ziņā. Cenas ir pieņemamākas, un atpūtnieku ir mazāk. Šī ir lieliska vieta, kur atpūsties kopā ar visu ģimeni ar bērniem vai draugu kompānijā.Vairāk →
аватар darak9500
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pansionā ts ir pieklā jī gs, trī s ē dienreizes dienā tiek organizē tas bufetes stilā . Animatori iedegas katru vakaru, parkā ir pat bā rs. Vienī gais, telpas ir ļ oti vienkā rš as, un mū su istaba bija maza. Ja istabā atrodaties tikai gulē t, tad š ī iespē ja ir piemē rota. … Tomēr ▾ Pansionā ts ir pieklā jī gs, trī s ē dienreizes dienā tiek organizē tas bufetes stilā . Animatori iedegas katru vakaru, parkā ir pat bā rs. Vienī gais, telpas ir ļ oti vienkā rš as, un mū su istaba bija maza. Ja istabā atrodaties tikai gulē t, tad š ī iespē ja ir piemē rota. Vai arī uzreiz izvē lieties labā ku numuru, ja tas, protams, ir pieejams. Tagad esmu rezervē jis nā kamajam gadam. Mums ļ oti patika pensija.
аватар lo6447206
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Galvenā prioritā te bija budž eta brī vdienu izvē le jū rā . Kad ieradā mies pansionā tā , protams, bijā m nedaudz sarū gtinā ti, jo jū ra nebija pastaigas attā lumā , bija ļ oti pieklā jī gi iet. Jā , autobuss ir, bet tam jā pielā gojas. … Tomēr ▾ Galvenā prioritā te bija budž eta brī vdienu izvē le jū rā .
Kad ieradā mies pansionā tā , protams, bijā m nedaudz sarū gtinā ti, jo jū ra nebija pastaigas attā lumā , bija ļ oti pieklā jī gi iet. Jā , autobuss ir, bet tam jā pielā gojas.
Paš ā pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, ir nojumes, bet ne visa pludmales zona. Tā pē c lietussargs joprojā m nesā p.
Nu galvenais, lai jū ra silta un tī ra. Gandrī z nekad nav izkā pis no ū dens.
Pā ris reizes bijā m ekskursijā , apskates vietas, protams, labā k apmeklē t nesezonā , jo. ļ oti karsts, nav ē rti.
Ē diens normā ls, garš ī gs, svaigs, daudz sezonas augļ u.
Numuri ir vienkā rš i un tiek uzkopti katru dienu.
Protams, bū tu ļ oti forš i, ja teritorijā bū tu peldbaseins.
аватар malyavinazoya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta 2021. gadā . Skaista vieta. Klusa, ē rta, slē gta teritorija, zviedru lī nijā nebija pietiekami daudz daž ā dī bas, lai gan neviens nepalika izsalcis. Pā rsvarā atpū š as pensionā ri un ģ imenes ar maziem bē rniem. Labā k uz š ejieni ierasties ar auto, jo tas nav ī paš i tā lu no civilizā cijas, bet tomē r pansionā ts atrodas tā lu no infrastruktū ras, tas ir, lī dz aptiekai vai veikalam ar pirmā s nepiecieš amī bas precē m bū s jā iet 10-15 minū tes. … Tomēr ▾ Atpū ta 2021. gadā . Skaista vieta. Klusa, ē rta, slē gta teritorija, zviedru lī nijā nebija pietiekami daudz daž ā dī bas, lai gan neviens nepalika izsalcis. Pā rsvarā atpū š as pensionā ri un ģ imenes ar maziem bē rniem. Labā k uz š ejieni ierasties ar auto, jo tas nav ī paš i tā lu no civilizā cijas, bet tomē r pansionā ts atrodas tā lu no infrastruktū ras, tas ir, lī dz aptiekai vai veikalam ar pirmā s nepiecieš amī bas precē m bū s jā iet 10-15 minū tes. , kas nav ī paš i ē rti. Priekš rocī ba ir aprī kota pludmale, vietas pietiek visiem, ū dens jū rā tī rs, pā ris dienas redzē jā m pat delfī nu baru netā lu no krasta, atpū tnieki š o skaisto skatu sveic ar smaidiem, bē rni č ī kst ar prieku. Ir izklaides programma. Ļ oti atsaucī gs un draudzī gs personā ls, liels paldies viņ iem par sirsnī go uzņ emš anu un labo apkalpoš anu.
аватар horsebackshura1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jū nijā atpū tā mies, sava pludmale, jū ra tī ra, vē ss +21, teritorija cildena, daudz puķ u, skujas, gribas elpot ar visu krū ti, pati ē ka, tā pat kā istaba, pilnī bā atbilst deklarē tā fotogrā fija pansionā ta vietā . … Tomēr ▾ Jū nijā atpū tā mies, sava pludmale, jū ra tī ra, vē ss +21, teritorija cildena, daudz puķ u, skujas, gribas elpot ar visu krū ti, pati ē ka, tā pat kā istaba, pilnī bā atbilst deklarē tā fotogrā fija pansionā ta vietā . Patika, ka nav pā rpildī ts, ē ka viena trī sstā vī ga, tā pē c nav iespē jams apdzī vot daudz tū ristu! Draudzī gs personā ls, pirmajā zvanā palī dz ikdienas jautā jumos. Iespaidi kā arī atpū ta - lieliski!
аватар krikolobova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pansionā ts atrodas prom no burzmas, vairā k var teikt Aluš tas pilsē tas nomalē . Vieta klusa, teritorija pietiekami liela. Ideā la vieta. Tas pilnī bā attaisno savas trī s zvaigznes) Ē diens ir bez liekā m frī zē m, bet ļ oti garš ī gs. … Tomēr ▾ Pansionā ts atrodas prom no burzmas, vairā k var teikt Aluš tas pilsē tas nomalē . Vieta klusa, teritorija pietiekami liela.
Ideā la vieta. Tas pilnī bā attaisno savas trī s zvaigznes) Ē diens ir bez liekā m frī zē m, bet ļ oti garš ī gs. Ir kur karstā dienā paslē pties no dedzinoš ajiem stariem. Pā ris bē rnu rotaļ u laukumi, sporta laukumi. Sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem, nojumē m. Pansija ģ imenē m ar bē rniem, mazbē rniem. Ballī š u cilvē kiem bū s garlaicī gi.
аватар koniuhov.romain
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pansionā ts atrodas aptuveni vienu kilometru no jū ras, lī dz jū rai un atpakaļ kursē bezmaksas autobuss ik pē c 30 minū tē m. Kaut kā nolē mā m uz pludmali aiziet kā jā m, bet izrā dī jā s tā lu, ar kā jā m vairs negā jā m. … Tomēr ▾ Pansionā ts atrodas aptuveni vienu kilometru no jū ras, lī dz jū rai un atpakaļ kursē bezmaksas autobuss ik pē c 30 minū tē m.
Kaut kā nolē mā m uz pludmali aiziet kā jā m, bet izrā dī jā s tā lu, ar kā jā m vairs negā jā m.
Pansionā tam ir sava neliela oļ u pludmalī te, vietas un sauļ oš anā s krē slu pietika visiem (sauļ oš anā s krē sli bez maksas), ir arī nojume, bet dvieļ i netiek nodroš inā ti.
Ir pieejamas arī duš as un tualetes, tač u, godī gi sakot, tajā s ieiet ir pat nepatī kami. Pie izejas no pludmales ir kā ju duš a. Pludmalē ir arī maksas kafejnī ca, kur var uzkost, papusdienot, paē st saldē jumu vai iedzert kā du kokteili, cenas pieņ emamas.
аватар tar4n.victor
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s 2020.  gada septembrī . Kopumā man viss patika. Un ē diens ir labs, skats no istabas ir vienkā rš i krā š ņ s. No mī nusiem: papildus. vieta bē rnam izrā dī jā s eiro saliekamā gultiņ a, mū su bē rns nav mazs, sver 40 kg, bet saliekamajai gultiņ ai pastā vī gi lū za kā ja, ne reizi nepū lē jā mies mainī t. … Tomēr ▾ Uzturē jā s 2020.  gada septembrī . Kopumā man viss patika. Un ē diens ir labs, skats no istabas ir vienkā rš i krā š ņ s.
No mī nusiem: papildus. vieta bē rnam izrā dī jā s eiro saliekamā gultiņ a, mū su bē rns nav mazs, sver 40 kg, bet saliekamajai gultiņ ai pastā vī gi lū za kā ja, ne reizi nepū lē jā mies mainī t. Bē rns galu galā gulē ja ar mums uz gultas.
аватар NatashaBun
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieteikt. Mē s ceļ ojā m kā ģ imene, es, mans vī rs un divi bē rni. Č etrvietī gs numurs, tā pē c katrs gulē ja savā vietā , bez gultiņ ā m vai papildu gultā m. Istaba liela, vietas pat par daudz. Atmosfē ra patī kama, istabā viss nepiecieš amais atpū tai, ledusskapis, kondicionieris, TV, internets diezgan stabils, protams, ir neveiksmes, bet principā . … Tomēr ▾ Ieteikt. Mē s ceļ ojā m kā ģ imene, es, mans vī rs un divi bē rni. Č etrvietī gs numurs, tā pē c katrs gulē ja savā vietā , bez gultiņ ā m vai papildu gultā m. Istaba liela, vietas pat par daudz. Atmosfē ra patī kama, istabā viss nepiecieš amais atpū tai, ledusskapis, kondicionieris, TV, internets diezgan stabils, protams, ir neveiksmes, bet principā . Tā ir visiem. Reģ istratū rā ir automā ts, kurā var nopirkt kā du no saldumiem, ja ir slinkums doties uz veikalu. Un tā pē c viņ i barojas labi, ē dienkarte ir liela, ir no kā izvē lē ties.
аватар elena.arseeva79
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Augusta sā kumā atpū tā mies, nenož ē lojā m, ka š ogad viss izvē rtā s tā , ka nevarē jā m pamest savu valsti - devā mies uz Krimu, kur, iespē jams, nebiju bijis kā dus 10 gadus. Izplā nojā m un ā tri atradā m vietu, paldies Dievam, ka rezervā cija tika ā tri apstiprinā ta un veiksmī gi nopirkā m biļ etes. … Tomēr ▾ Augusta sā kumā atpū tā mies, nenož ē lojā m, ka š ogad viss izvē rtā s tā , ka nevarē jā m pamest savu valsti - devā mies uz Krimu, kur, iespē jams, nebiju bijis kā dus 10 gadus. Izplā nojā m un ā tri atradā m vietu, paldies Dievam, ka rezervā cija tika ā tri apstiprinā ta un veiksmī gi nopirkā m biļ etes. Pansija Aluš tā , ar animā ciju, ar ē dinā š anu, netā lu no jū ras un skaistā vietā - Profesora stū rī tī . Telpu bija maz, no kurā m izvē lē ties, kategorijas bija gandrī z vienā das, tikai ietilpī ba bija atš ķ irī ga. Mē s ceļ ojā m kopā , tā pē c dubultstandarta ir loga dienvidu pusē , balkons ir viss zaļ š , jo pati pansija atrodas parka zonā . Gaiss ir neticami piesā tinā ts ar priež u skuju un jū ras smarž u, tā pē c pirmajā dienā pat nedaudz reiba galva. Š ā du skaistumu, protams, visapkā rt, vienkā rš i nevar nodot. Laiks brī niš ķ ī gs, jū ra silta, peldē jā mies no rī ta lī dz vē lam vakaram. Man viss ļ oti patika, palika patī kamas atmiņ as par mā jī go un komfortablo atmosfē ru, kas tika radī ta Dač ā .
аватар sprint_kwon
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mierī gs, kluss rajons, kas lieliski piemē rots atpū tai kopā ar ģ imeni. Ī paš s paldies animatorei, mums ar vī ru gandrī z bija medusmē nesis. Dē ls vienmē r bija ar viņ iem aizņ emts. Un, pats pā rsteidzoš ā kais, viņ š par tiem interesē ja bez jebkā diem sī krī kiem. … Tomēr ▾ Mierī gs, kluss rajons, kas lieliski piemē rots atpū tai kopā ar ģ imeni. Ī paš s paldies animatorei, mums ar vī ru gandrī z bija medusmē nesis. Dē ls vienmē r bija ar viņ iem aizņ emts. Un, pats pā rsteidzoš ā kais, viņ š par tiem interesē ja bez jebkā diem sī krī kiem. Garš ī gs ē diens, jautra izklaide! Paldies.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums dachabeketova
‹ Viesnīca Pansionat Dacha Beketova 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Пансионат «Дача Бекетова» находится на Южном берегу Крыма в Профессорском (Рабочем) уголке. Это курортный район на западе Алушты – второго по значимости курорта полуострова после шумной Ялты. Он не уступает последней по мягкости климата, развлечениям. Цены более демократичные, а отдыхающих меньше. Это прекрасное место для отдыха всей семьей с детьми или в компании друзей.

Atrašanās vieta Расстояние до автовокзала Алушты составляет 2 км.
Pludmales apraksts Ближайший пляж находится на расстоянии 700 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Бесплатный трансфер до пляжа.

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
Izklaide un sports
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Курортный комплекс включает 4-этажный спальный корпус на 50 номеров. Гостей размещают в одно-, двухкомнатных номерах категорий «стандарт», «семейный» и «комфорт».

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, письменный стол, холодильник, душ.

Adrese Крым, г. Алушта, ул. Комсомольская, 17
Tālruņi: 8 (800) 333-46-15
Tīmekļa vietne: Pansionat Dacha Beketova
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.