Karabakh 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 4.010
6.3 Numurs
6.0 apkalpošana
7.5 Tīrība
5.8 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
TOK "Karabah" atrodas ciematā. Maza bāka vecā parkā, Melnās jūras piekrastē, starp Alušta un Partenitu. Netālu atrodas prinču Gagarina un Raevska muižu pils un parka ansambļi.Vairāk →
аватар dima1604
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s atpū tā mies Karabahā.2010. gadā kopā ar vecā kiem. Viņ i dzī voja 3 stā vu ē kas 2. stā vā ar ē rtī bā m kvartā lā . Istabas ir parastas (vecas gultas, mē beles ne pirmais svaigums) no ē rtī bā m, tikai neliels TV. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Karabahā.2010. gadā kopā ar vecā kiem. Viņ i dzī voja 3 stā vu ē kas 2. stā vā ar ē rtī bā m kvartā lā . Istabas ir parastas (vecas gultas, mē beles ne pirmais svaigums) no ē rtī bā m, tikai neliels TV.
Dzī vojā m 2 stā vu koka ē kā ar "privā tā m ē rtī bā m" (istabā ir koplietoš anas tualete un izlietne, nedaudz labā k par sabiedrisko. Ē kā nedarbojā s duš a, tā pē c skrē jā m pie vecā kiem uz izmazgā t. Divas padomju laika gultas un neliels ledusskapis. Tajā.2010. gada karstumā istabas durvis pastā vī gi tika turē tas vaļ ā , lai neceptos. Bā zē ir ventilatoru nomas serviss, bet tie ir padomju- laikmets, kā no muzeja, un zum tā , it kā tev pā ri lidotu bumbvedē js.
Ē diens slikts, vienī gais pluss, ka var maksā t pa dienu, ē rti, ja daudz ceļ o ekskursijā s. Ē damzā lē ir š ausmī gi karsts, nav ventilatoru, nemaz nerunā jot par gaisa kondicionieriem.
Pludmale ir normā la, bet no rī ta jā ieņ em vieta zem nojumes. Ū dens ir ļ oti tī rs, kas ir liels pluss. BET lielais mī nuss ir ceļ š no ķ ermeņ a uz pludmali un atpakaļ . Lejā vē l nav ko braukt, bet pē c ū dens procedū rā m nav ī paš i patī kami kā pt kalnā . Bā zes teritorija liela, liels parks, bet novā rtā atstā ts, visvairā k kaitina tas, ka bā zei ir potenciā ls, bet negribas to attī stī t. Viņ i cenš as no padomju laika mantojuma izspiest maksimumu.
аватар Skrepka-
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2009. gada augustā atpū tā mies TOK Karabahā . Pirms ceļ ojuma internetā lasī jā m daž ā das atsauksmes par š o nometnes vietu - tā s visas nebija ī paš i pozitī vas, tā pē c braucā m piesardzī gi. Bet, tiklī dz ieradā mies vietā , mums tur viss patika no pirmā acu uzmetiena: mā jī gas koka mā jas, alejas, krastmala, pludmale. … Tomēr ▾ 2009. gada augustā atpū tā mies TOK Karabahā . Pirms ceļ ojuma internetā lasī jā m daž ā das atsauksmes par š o nometnes vietu - tā s visas nebija ī paš i pozitī vas, tā pē c braucā m piesardzī gi. Bet, tiklī dz ieradā mies vietā , mums tur viss patika no pirmā acu uzmetiena: mā jī gas koka mā jas, alejas, krastmala, pludmale. . . Ē diens labs, no krastmalas var doties daž ā dā s ekskursijā s, ir tirgus, jū ra tī ra, pludmale laba, diezgan tuvu jū ra nav tā lu, hostelis vakarā apgaismots. Tieš ā m ir pā ris bet: duš a, kas strā dā no 17:00 lī dz 18:30, rozetes, kuras mā jā s nav pieejamas. Kopumā TOK Karabakh ir lieliska vieta atpū tai, mē s noteikti atgriezī simies pie jums! ! !
аватар borzel
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Iespaids slikts: pilnī gi "padomju" Atpū tas nams. Visā kompleksā vakaros - tumsa, dekoratī vas lampas, nezinot ceļ u, ar pirmo reizi ceļ u neatradī si un var gū t nopietnas traumas. Ir jauks parks, bet kanalizā cijas noteka ir tieš i jū rā , un smarž a izplatā s ļ oti plaš ā teritorijā . … Tomēr ▾ Iespaids slikts: pilnī gi "padomju" Atpū tas nams. Visā kompleksā vakaros - tumsa, dekoratī vas lampas, nezinot ceļ u, ar pirmo reizi ceļ u neatradī si un var gū t nopietnas traumas. Ir jauks parks, bet kanalizā cijas noteka ir tieš i jū rā , un smarž a izplatā s ļ oti plaš ā teritorijā . Manas maiņ as laikā bija strā vas padeves pā rtraukumi. Ē kā s ar visā m ē rtī bā m istabenes pē c 00 stundā m ē kā nelaiž , labi, ka neziņ o par amorā lu uzvedī bu darbam.
аватар NataliZN
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā bā zē atpū tos katru gadu no 2002. lī dz 2005. gadam. Jā saka, ka esmu ļ oti nepretenciozs tū rists, ja apkā rt ir skaista daba, ir kur nomazgā ties un paē st, tad ar to man pilnī gi pietiek. Un tieš ā m, kamē r bā ze piederē ja "Krymtur", ne dzī ves apstā kļ i, ne pā rtika, ne teritorija ī paš as pretenzijas neizraisī ja. … Tomēr ▾ Š ajā bā zē atpū tos katru gadu no 2002. lī dz 2005. gadam. Jā saka, ka esmu ļ oti nepretenciozs tū rists, ja apkā rt ir skaista daba, ir kur nomazgā ties un paē st, tad ar to man pilnī gi pietiek. Un tieš ā m, kamē r bā ze piederē ja "Krymtur", ne dzī ves apstā kļ i, ne pā rtika, ne teritorija ī paš as pretenzijas neizraisī ja. Un laternas strā dā ja, un teritorija tika normā li sakopta, un mā jas tika uzturē tas daudzmaz normā lā stā voklī . Turklā t, ņ emot vē rā nakš ņ oš anas un ē dinā š anas izmaksas, par š o naudu vienkā rš i nebija iespē jams atrast kaut ko labā ku. Un viņ i pat mē ģ inā ja izklaidē t atpū tniekus, organizē ja lieliskas ekskursijas ar pieredzē juš iem instruktoriem (galu galā tā bija tikai nometnes vieta). Bet diemž ē l 2005. gads bija pē dē jais, kad kļ uva skaidrs, ka š ajā bā zē nav jē gas atpū sties. Jā , iespē jams, zemū dens pasaules skaistums patieš ā m ir liels pluss, tač u kopš.2005. gada laternas vē l varē ja salabot. . . Galu galā paš ā bā zē vakaros nav ko darī t, jo. k. visas kafejnī cas atrodas krastmalā . Un pat tad, ja neejat uz kafejnī cu, bet vienkā rš i vē laties vakarā pasē dē t jū ras krastā , atgriezties bez apgaismojuma tieš ā m nav ī paš i patī kami. Par š ausmī go ē dienu 2005. gadā (pirms tam sū dzī bu nebija, bet tieš i otrā di tikai uzslavas! ) Es pat negribu rakstī t, un tas neskatoties uz to, ka atkā rtoju - š ajā ziņ ā esmu pilnī gi nepretenciozs cilvē ks. Varu atzī mē t vienu plusu 2005. gada uzturā - pastā vī gu kefī ra pieejamī bu vakariņ ā s un daž reiz arī brokastī s - savā cā m tik daudz, ka atradā m tam lielisku pielietojumu - mē rcē jā m tajā gaļ u grilē š anai (bijā m maš ī nā un bija viegli braukt uz Aluš ta pē c gaļ as) . Nu citā di man radā s iespaids, ka jaunajiem ī paš niekiem absolū ti vienalga par atpū tniekiem un viņ i tikai gaida, kad mā jas galī gi sabruks un to vietā cels dā rgas viesnī cas. Ž ē l, jo vieta tieš ā m ir ļ oti skaista. . .


iemiesojums qwe98
Interesanti redzēt dzīves apstākļus (istabu fotogrāfijas, higiēnas apstākļi, pludmale) Vai šīs ir labas brīvdienas bērniem?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums SkalP
cik maksā izmitināšana ar ēdināšanu (dienā)
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

ТОК "Карабах" расположен в пос. Малый Маяк в старинном парке, на берегу Черного моря, между Алуштой и Партенитом. Рядом расположены дворцово-парковые ансамбли имений князей Гагариных и Раевских.

Pludmales apraksts Имеет прекрасный собственный оборудованный пляж (мелкая галька).
Telpu apraksts

Условия размещения: 2-х, 3-х местные номера в деревянных, щитовых летних домиках, 2-х местные номера с отдельным входом в 4-х этажных деревянных, щитовых корпусах; 2-х, 3-х местные номера в каменном корпусе.

Tālruņi: +38 (06560) 6-42-69
+38 (06560) 6-42-38
FAQ