Solnechnyi Briz 1*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.610
№10 viesnīcas reitingā Dzelzs osta
6.9 Numurs
7.5 apkalpošana
7.1 Tīrība
7.9 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
3 stāvu ēka. Istabas: 2-3 vietējie ar TUD, TV istabā. Mēbeles un santehnika - jaunasVairāk →
аватар Studioluna96
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jau vairā kus gadus atpū š os viesnī cā Sunny Breeze. Un ar katru gadu ir patī kamā k š eit ierasties. Labs serviss, labi saņ emta. Numuri ir tī ri, aprī koti ar gaisa kondicionieri, ledusskapi un TV. Š ogad viņ i uzcē la arī peldbaseinu tieš i viesnī cas teritorijā . … Tomēr ▾ Jau vairā kus gadus atpū š os viesnī cā Sunny Breeze.
Un ar katru gadu ir patī kamā k š eit ierasties. Labs serviss, labi saņ emta.
Numuri ir tī ri, aprī koti ar gaisa kondicionieri, ledusskapi un TV.
Š ogad viņ i uzcē la arī peldbaseinu tieš i viesnī cas teritorijā .
Š ī ir atseviš ķ a glā bš ana gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Pirmajā stā vā esoš ā virtuve ir pilnī bā aprī kota.
Uzturiet tī rī bu un kā rtī bu visur.
Atmosfē ra super.
Vā rdu sakot, iesaku visiem.
Ī paš u pateicī bu izsaku visiem darbiniekiem, kuri atpū tas laikā ā tri atrisinā ja raduš os jautā jumus, sirsnī gi sagaidī ja un pavadī ja.
Kamē r mē s atkal satiksimies, mī ļ otā Saulainā vē jiņ a.
Uz tikš anos 2022. gadā noteikti.
аватар ilfipetrovpogo
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š eit vairā kas reizes atpū ties, prieks. Plusi: - pieklā jī gs personā ls, vienmē r varat sazinā ties ar administrā ciju, ja jums ir jautā jumi. Var paņ emt lī dzi gludekli, elektrisko tē jkannu, fē nu; - komfortablas istabas - kondicionieris, TV, ledusskapis, wi-fi, viss ir; - Ļ oti patika plaš ā terase, kur svaigā gaisā var apsē sties pie galdiņ iem; Mī nusi: – Pludmale ir netā lu, bet cilvē ku daudz. … Tomēr ▾ Š eit vairā kas reizes atpū ties, prieks.
Plusi:
- pieklā jī gs personā ls, vienmē r varat sazinā ties ar administrā ciju, ja jums ir jautā jumi. Var paņ emt lī dzi gludekli, elektrisko tē jkannu, fē nu;
- komfortablas istabas - kondicionieris, TV, ledusskapis, wi-fi, viss ir;
- Ļ oti patika plaš ā terase, kur svaigā gaisā var apsē sties pie galdiņ iem;
Mī nusi:
– Pludmale ir netā lu, bet cilvē ku daudz. Tā pē c labā k ir doties prom agrā k.
аватар shaker777.90
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Diemž ē l viņ i bija ļ oti vī luš ies. Cenas nesakrī t ar skaitļ iem. Sā kš u ar mē belē m. Viņ a vienkā rš i sabrū k. Gulta bija salauzta un savī ta ar daž ā m pagaidu plā ksnē m, kas nepā rtraukti izkrita. … Tomēr ▾ Diemž ē l viņ i bija ļ oti vī luš ies. Cenas nesakrī t ar skaitļ iem. Sā kš u ar mē belē m. Viņ a vienkā rš i sabrū k. Gulta bija salauzta un savī ta ar daž ā m pagaidu plā ksnē m, kas nepā rtraukti izkrita. Pie bē rna gultiņ as nokrita dē ļ i, nokrita arī dī vā na kā jas un tika pā rtī tas ar lī mlenti (bija divistabu svī ta). Duš a bija salauzta, un mums uz dienu iedeva atslē gas citai istabai citā stā vā , lai varam nomazgā ties. Telpā vispā r nav skaņ as izolā cijas (var vienkā rš i sē dē t un klausī ties sarunas no citas telpas).
Pē dē jais piliens bija sievietes koplietoš ana ar suni blakus istabā . Suns nepā rtraukti rē ja, nebija iespē jams gulē t. Administrā cija uz sū dzī bā m nereaģ ē ja. Mū su uzturē š anā s laikā numurs nekad netika iztī rī ts. Nav peldbaseina. Š is ir neliels karkasa baseins, kas ī paš i paredzē ts bē rniem. Vienī gais š ī s pansijas pluss ir jū ras tuvums. Salī dzinot ar pagā juš o gadu, kad bijā m citā pansionā tā (nereklamē š u kurā , š ogad mums nebija laika tur rezervē t numuru), š is pat nesaņ em 2 no 5. Bija milzī gs baseins, teritorija, sava ē damistaba, animatori bē rniem, istaba tika tī rī ta un gulta tika mainī ta ik pē c 5 dienā m un numurs tur maksā ja 550 UAH diviem pieauguš ajiem un bē rnam, un Saulainā vē jā viņ i maksā ja par divistabu (mazas istabas) istaba 1350 UAH dienā . Diemž ē l par š o viesu namu bija tikai negatī vi iespaidi. . .
аватар 64lida
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Vasaras beigā s man bija iespē ja apmeklē t jū ru. Apstā jā mies Dzelzs ostā pie viesnī cas Solnechny Breeze. Istabā ir viss nepiecieš amais labai atpū tai: ledusskapis, TV, kondicionieris, trauki, ļ oti ē rtas gultas un patī kamas krā sas gultas veļ a. … Tomēr ▾ Vasaras beigā s man bija iespē ja apmeklē t jū ru. Apstā jā mies Dzelzs ostā pie viesnī cas Solnechny Breeze. Istabā ir viss nepiecieš amais labai atpū tai: ledusskapis, TV, kondicionieris, trauki, ļ oti ē rtas gultas un patī kamas krā sas gultas veļ a. Pē c karstā s pludmales nebija vajadzī gs ilgs laiks, lai atgrieztos istabā saulē , jo viesnī ca atrodas piekrastē , pastaigas attā lumā . Ī paš i vē los pieminē t administratī vo personā lu Alenu un strā dnieci Serež u. Viņ i atbildē ja uz visiem mū su pieprasī jumiem, un ar viņ iem bija viegli atrisinā t daž ā das problē mas. Pē c atpū tas ir vē lme atbraukt vē lreiz un, iespē jams, vē l! Galvenais ir pozitī va attieksme, labs laiks, silta jū ra un draudzī gs personā ls. Un piekrastē ir daudz pā rtikas un ir ļ oti forš i restorā ni un kafejnī cas. Galvenais ir izdarī t pareizo izvē li!
аватар orangeemotion
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar draugiem izvē lē jā mies nakš ņ oš anas vietu, bija nepiecieš ams, lai viesnī ca bū tu netā lu no jū ras, un infrastruktū ra bija attī stī ta, tā pē c š ī viesnī ca radā s visos aspektos. Nā cā m pirkt biļ etes, mums sniedza precī zu informā ciju par reģ istrē š anos un izrakstī š anos. … Tomēr ▾ Mē s ar draugiem izvē lē jā mies nakš ņ oš anas vietu, bija nepiecieš ams, lai viesnī ca bū tu netā lu no jū ras, un infrastruktū ra bija attī stī ta, tā pē c š ī viesnī ca radā s visos aspektos. Nā cā m pirkt biļ etes, mums sniedza precī zu informā ciju par reģ istrē š anos un izrakstī š anos. Maksā jumu veicā m pilnā apmē rā un pē c tam nekā di finansiā li jautā jumi neradā s. Mē s ieradā mies pusdienlaikā un devā mies ceļ ā.3:00. Labi, ka maš ī nu varē ja novietot teritorijā , nevis kaut kur stā vlaukumos. Komplekss apsargā ts - jau mierī gā ks. Mums bija divvietī gi numuriņ i 4 stā vā , ar kondicionieri, televizoriem un ledusskapjiem, kā arī divvietī gā m gultā m, duš ā m. vannas istabas, izlietnes. Kopumā ē rtī bas ziņ ā - viss ir kā rtī bā . Uzreiz no balkona redzama jū ra, saulriets, saullē kts - tas ir jauki! Pagalms ir tī rs un sakopts. Kā ju mazgā š anai no smiltī m uz ielas ir krā ns, tā pē c telpa vē lā k ir tī rā ka. Jū ra ir tī ra, brī ž iem bija pat ļ oti silts. Medū zu nebija daudz. Ē dā m daž ā dā s vietā s, bet visvairā k patika Megapolis kafejnī cas, picē rijas krastmalā , kur strā dā itā ļ i, izmē ģ inā juš i vē l pā ris iestā dī jumu, pē dē jā s atpū tas dienas nemitī gi vakariņ ojā m kafejnī cā Troika, kas patika ar dzī vo mū ziku. , patī kama apkalpoš ana un dā snas porcijas par cilvē ku cenā m. Esmu pā rliecinā ts, ka visus jautā jumus atrisinot iepriekš , pē c pā rē jā s varē siet izvairī ties no ne pā rā k patī kamas pē cgarš as. Padoms: ja vē laties ieņ emt labu vietu pludmalē , dodieties prom agri, ap 7-8 no rī ta, jo vē lā k tajā laikā , kad mē s atpū tā mies, to nebija ī paš i viegli izdarī t vai pasū tī t sauļ oš anā s krē slu) labu atpū tu!
аватар angel-avd
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Plusi: Tuvu jū ra, promenā de, tirgus. Blakus Lunapark, valū tas maiņ a. Ziemeļ u istabas var ņ emt bez gaisa kondicionē š anas - nav karsts. Gultā m ir ortopē diskie matrač i. Bē rniem ir smilš u kaste. Viesnī cas mī nusi: Ļ oti mazi numuriņ i, logi paveras uz koridoru, tā pē c ž alū zijas vienmē r ir jā aizver. … Tomēr ▾ Plusi: Tuvu jū ra, promenā de, tirgus. Blakus Lunapark, valū tas maiņ a. Ziemeļ u istabas var ņ emt bez gaisa kondicionē š anas - nav karsts. Gultā m ir ortopē diskie matrač i. Bē rniem ir smilš u kaste. Viesnī cas mī nusi: Ļ oti mazi numuriņ i, logi paveras uz koridoru, tā pē c ž alū zijas vienmē r ir jā aizver. Balkona nav, ir atvē rta gaiteņ a zona ar plastmasas galdu un krē sliem, kas jā aizver istabā , citā di kaimiņ i biež i aizveda. No "balkona" skats uz kaimiņ u viesnī cas logiem. Blakus atrakciju parks, kas trokš ņ o lī dz 12 un diskotē ka lī dz trijiem naktī kaut kur. Bet tiem, kas cieš i guļ – tā nav problē ma. Kas attiecas uz virtuvi, tas ir murgs. Vislabā k ir ņ emt lī dzi savus traukus. Atcerieties koplietoš anas virtuvi, tas pats! Virtuve atrodas pagraba (pagraba) stā vā , nav galdu, tā pē c bū s jā kā pj pa kā pnē m ar š ķ ī vjiem un katliņ iem. Telpā s nav uzkopš anas, duš ā drē gnums, grī da vienmē r slapja, dvieļ iem knapi paspē j nož ū t.
Paš ā Dzelzs ostā ir labi, ir kur atpū sties, vienmē r var atrast vietu pludmalē (tā ir ļ oti gara).
аватар __Anna__
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mana mā sa atbrauc uz vasaru no Amerikas un mē s braucam uzlabot veselī bu. Š ogad nolē mā m doties uz Dzelzs ostu un neizdevā s, š ajā laikā tur nav daudz cilvē ku. Tā kā bijā m jū nija sā kumā , ū dens, protams, bija auksts. … Tomēr ▾ Mana mā sa atbrauc uz vasaru no Amerikas un mē s braucam uzlabot veselī bu. Š ogad nolē mā m doties uz Dzelzs ostu un neizdevā s, š ajā laikā tur nav daudz cilvē ku. Tā kā bijā m jū nija sā kumā , ū dens, protams, bija auksts. Viesnī cā mū s sagaidī ja lieliski, viss tika izstā stī ts, izskaidrots. Dzī vojā m 416. istabā.4. stā vā . Istabā un virtuvē bija viss nepiecieš amais, pat nož ē lojā m, ka daž as lietas vilkā m lī dzi no Kijevas, ī paš i traukus. Un, starp citu, bija pat gaisa kondicionieris, ko mē s negaidī jā m. Par ē dienu noteikti iesaku Megapolis, viss garš ī gi un paš taisī ts, un cenas saprā tī gas (lai nestā v pie plī ts). Par apkalpoš anu neko sliktu nevaru teikt, uzmanī ba mū s nekaitinā ja, bet viss bija kā rtī gi un tī ri.
Tā pē c labi atpū ties.
аватар olga2525
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pansionā ts tieš ā m atrodas jū ras krastā , bet tas ir vienī gais, kas atbilst, pansionā ta mā jaslapā rakstī ts par ē dienu, bet ierodoties tur nekā nebija, tikai virtuve paš gatavoš anai. Tajā paš ā virtuvē nav elektriskā s tē jkannas, tad mū su uzturē š anā s laikā (10 dienas) mū su grī da tika mazgā ta vienu reizi, un to var saukt tikai par mazgā tu, istabā s paralona matrač a vietā mē s dzī vojā m 3 stā vā. … Tomēr ▾ Pansionā ts tieš ā m atrodas jū ras krastā , bet tas ir vienī gais, kas atbilst, pansionā ta mā jaslapā rakstī ts par ē dienu, bet ierodoties tur nekā nebija, tikai virtuve paš gatavoš anai. Tajā paš ā virtuvē nav elektriskā s tē jkannas, tad mū su uzturē š anā s laikā (10 dienas) mū su grī da tika mazgā ta vienu reizi, un to var saukt tikai par mazgā tu, istabā s paralona matrač a vietā mē s dzī vojā m 3 stā vā.309 310 istabas, mū zika viņ a bļ ā va pretī katru dienu no 19 lī dz aptuveni 12, mani pā rsteidza arī tas, ka tad, kad sakravā jā m mantas un gatavojā mies doties ceļ ā , administrators Vladimirs gribē ja izņ emt samaksu par rī tu (kad bijā m vā cot lietas), kopumā viņ š gribē ja mū s "izš ķ ī dinā t", mans rezultā ts ir 2. Es tur vairs nekad neatgrieztos, un nedaudz par paš u ciematu: ir divas izklaides: akvaparta 33 meridiā ns un geizers, mē s bijā m uz akvaparku, nav pietiekami daudz slidkalniņ u, bet tomē r, bet mē s netikā m. Geizers, jo, lai, mē s ierosinā jā m, ka ir simts pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i un nolē mā m neriskē t, ciems vispā r nav attī stī ts, par ē dinā š anu varu teikt nedaudz, pusdienas un brokastis ē dā m Megapolis gavē pā rtikas kafejnī ca, atrodas blakus pansionā tam, tur ļ oti garš ī gs ē diens, tieš ā m mā jā s gatavots, bijā m uz picē riju "Cool peppers" ir pā rsteidzoš i ļ oti garš ī ga pica, svaigas sulas, piena kokteiļ i, un personā ls ir draudzī gs, kur es neiesaku you to go ir kafejnī cā -bā rā "Vodnik", pirmkā rt, tur nav svaigs, otrkā rt personā ls vispā r nepieņ em kritiku, un meitene (viesmī le) bija nedaudz "uz Veseles", paš ā pē dē jā dienā mē s vakariņ oja pansionā ta Cossack Mriya kafejnī cā , ļ oti labi pasē dē ja, atpū tā s.
аватар l-gm72
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tur "atpū tos" 2008. gadā kopā ar mammu un dē lu. 1. Pie jums ir diskotē ka - jums nebū s jā guļ . 2. Junior suite ir ļ oti maza, istabas sienas ir apdarinā tas ar mizgrauž a apmetumu ā rsienā m. 3. Daļ u no izmaksā m apmaksā ju Kijevā , pā rē jo ierodoties - NEDARI Š O! Ja maksā ji, tad taisi kopiju un nedod oriģ inā lu ierodoties. … Tomēr ▾ Tur "atpū tos" 2008. gadā kopā ar mammu un dē lu.
1. Pie jums ir diskotē ka - jums nebū s jā guļ .
2. Junior suite ir ļ oti maza, istabas sienas ir apdarinā tas ar mizgrauž a apmetumu ā rsienā m.
3. Daļ u no izmaksā m apmaksā ju Kijevā , pā rē jo ierodoties - NEDARI Š O! Ja maksā ji, tad taisi kopiju un nedod oriģ inā lu ierodoties. Tas ir tavs vienī gais trumpis paš aizsardzī bai.
P. S. ja jums ir izvē le, tad IZVĒ LIES CITU KURORTU
аватар olla72
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pats pansionā ts ir pilnī gi jauns, mū su istabā vispā r bija nulle, TV, ledusskapis, ē rtī bas istabā un siltais ū dens bez problē mā m, lai arī bez kondicioniera, bet logi ir uz ziemeļ u pusi, liela terase un ventilators, tā pē c karsti nebija. … Tomēr ▾ Pats pansionā ts ir pilnī gi jauns, mū su istabā vispā r bija nulle, TV, ledusskapis, ē rtī bas istabā un siltais ū dens bez problē mā m, lai arī bez kondicioniera, bet logi ir uz ziemeļ u pusi, liela terase un ventilators, tā pē c karsti nebija. Kaitina celtniecī ba tuvē jā viesnī cā un atrakciju parka dā rdoņ a (tas atrodas pretī viesnī cai) darba dienā s lī dz 24h brī vdienā s lī dz 1-2 naktī . Netā lu no atpū tas centra parka "kristā ls" un kinoteā tra, kad traucē ja atrakciju parka troksnis, viņ i skrē ja uz kino. Papildus š im parkam nav kur pastaigā ties - tas ir putekļ ains ciemats bez ietvē m, viesnī cas cieš i pieķ ē ruš ā s viena pie otras. Atpū tnieku rī cī bā tikai gara promenā de. kas nespī d ar tī rī bu. Jū ra pievī la peldē ties tikai pā ris reizes-ū dens bija ļ oti auksts, bet pats skumjā kais netī rs-aļ ģ es, dubļ i, tad nedaudz vē tra un atnesa kaut kā du pļ ā pī gu-brū nu buljonu- bija pretī gi iet iekš ā un smelt sē rū deņ radi.
Problē mu ar ē dienu nav – daudz kafejnī cu katrai gaumei.
brauciens uz Askania-Nova atstā ja labu iespaidu, bet gatavojies braukt 2-2.5h pa pretī gu ceļ u.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Faltz-Feins kapenes
Ukraina, Dzelzs osta
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

3-х этажный корпус. Номера: 2-3х местные с ТУД, ТВ в номере. Мебель и сантехника - новая

Atrašanās vieta поездом до ж/д вокзала г. Херсон, далее такси или автобус до с. Железны порт.
Pludmales apraksts песчаный, оборудованный. в 50 м от пансионата. На пляже имеется пункт проката гидроциклов и катамаранов.
Viesnīcā

кафе, водные горки

Telpu apraksts

Для размещения предлагаются 2-х и 3-х местные номера со всеми удобствами и 2,3,4-х местные номера с удобствами на этаже.

Istabās

холодная и гарячая вода - круглосуточно.

Adrese ул. Морская, 25с, пос. Железный Порт, Херсонская область, Голопристанский район, Украина
Tālruņi: +38 (050) 38-1234-1, +38 (096) 768-96-99, +38 (093) 169-33-47, +38 (044) 405-11-49.
Tīmekļa vietne: Solnechnyi Briz
FAQ