Priboi 1*– Atsauksmes

12
Novērtējums 4.510
№13 viesnīcas reitingā Dzelzs osta
4.7 Numurs
4.7 apkalpošana
5.3 Tīrība
4.9 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Bārs jūras krastā, apsargāta autostāvvieta, Privatbank bankas filiāle. 2-3 lokāli numuri ar privātām labierīcībām, junior suite numuri ar uzlabotu dizainu, luksusa numuri (2 istabas, ledusskapis, TV, duša). Pilna pansija. Cena atkarīga no sezonas. Sporta laukumi (volejbols/basketbols, minifutbols) Kafejnīca-bāri ("Surf", "Minute", "Rodnichok") Spēļu zāle (biljards, galda teniss, šahs, dambrete un daudz kas cits) Masāžas telpa.Vairāk →
аватар Noterfull7
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nav iespē jams gulē t, viņ i uzliek skatuvi, un jū s vienkā rš i neaizmigsit ausu aizbā ž ņ os. Bass, mū zika un tas viss lī dz 3 vai 4 no rī ta un tā katru vakaru. … Tomēr ▾ Nav iespē jams gulē t, viņ i uzliek skatuvi, un jū s vienkā rš i neaizmigsit ausu aizbā ž ņ os. Bass, mū zika un tas viss lī dz 3 vai 4 no rī ta un tā katru vakaru.
Сцена с которой до утра играет каждую ночь музыка. Я не представляю как без беруш и с детьми жить в этом отеле или рядом. Для меня это было испытание
аватар nika_loboda_
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija pansionā tā Priboi no 20.08. 2018 lī dz 26.08. 2018. Es nevaru atbalstī t cilvē ku viedokļ us, ka svē tki tika sabojā ti. Manuprā t, gluž i otrā di, viss izdevā s lieliski. Jā , nav karaliski dzī vokļ i, bet dzī ves apstā kļ i ir ļ oti labi: tī rs, kā rtī gs, vannasistaba bez pelē juma un mē beles jaunas. … Tomēr ▾ Bija pansionā tā Priboi no 20.08. 2018 lī dz 26.08. 2018. Es nevaru atbalstī t cilvē ku viedokļ us, ka svē tki tika sabojā ti. Manuprā t, gluž i otrā di, viss izdevā s lieliski. Jā , nav karaliski dzī vokļ i, bet dzī ves apstā kļ i ir ļ oti labi: tī rs, kā rtī gs, vannasistaba bez pelē juma un mē beles jaunas. No ē damistabas vienmē r plū da patī kami aromā ti, un ē diens bija garš ī gs. Plaš a teritorija, milzī ga privā tā pludmale, kas tika sistemā tiski sakopta. Kopumā ir visi apstā kļ i patī kamai laika pavadī š anai. Š ogad mē s tur atpū š amies ar draugiem, jo ​ ​ cenas ir ļ oti pieklā jī gas, un mē s vē l neesam atraduš i labā ku variantu.
Санузел Спальный номер
аватар vadiksinkov36
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Cik cilvē ku - tik viedokļ u, tik tos, kuriem Surf nepatika, nenosodī š u. Varbū t viņ i apmeklē ja š o atpū tas centru sliktā garastā voklī , vai arī laikapstā kļ i nebija labvē lī gi, bet man pā rē jais izdevā s. … Tomēr ▾ Cik cilvē ku - tik viedokļ u, tik tos, kuriem Surf nepatika, nenosodī š u. Varbū t viņ i apmeklē ja š o atpū tas centru sliktā garastā voklī , vai arī laikapstā kļ i nebija labvē lī gi, bet man pā rē jais izdevā s. Esmu ļ oti apmierinā ta un noteikti braukš u arī š ogad. Sē rfam ir daudz privilē ģ iju:
1. Pirmkā rt - cena. Pieejams daž ā dā m cilvē ku kategorijā m, pat tā diem kā es, vidusš ķ ira.
2. Otrkā rt, kur par tā du cenu var atrast labā kas ē rtī bas kā š ajā pansionā tā ? Manā istabā bija viss: gulta (jauna un ē rta), vannas istaba, televizors un balkons.
3. Atraš anā s vieta - lī dz jū rai 5, nu, varbū t 10 minū tes gā jienā . Turklā t katru dienu izbaudī ju rī ta pastaigu pa parku, kas atrodas bā zes teritorijā .
4. Uzturs – pareizs un garš ī gs.
5. Kā rtī ga pludmale, tī ras zelta smiltis.
6. Biju bez maš ī nas, bet redzē ju, ka ir stā vvieta - apsargā ta.
Man tie ir smagi argumenti, lai izvē lē tos Priboi, tā pē c iesaku visiem.
аватар lily4012
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
daudz nerakstī š u....atbraucā m no ceļ a ar mazu bē rnu, administratī vo ē ku nevaram atrast, tā kā teritorija aizaugusi....Zvanu, ī sti nevar paskaidrot kur meklē t , gandrī z nopratinā ja ar skandā lu, ar ko viņ i sanā ks.. … Tomēr ▾ daudz nerakstī š u....atbraucā m no ceļ a ar mazu bē rnu, administratī vo ē ku nevaram atrast, tā kā teritorija aizaugusi....Zvanu, ī sti nevar paskaidrot kur meklē t , gandrī z nopratinā ja ar skandā lu, ar ko viņ i sanā ks.... (((kad iegā jā m istabā , man nokrita ž oklis...netī rumi, sē nī te vannas istabā , gultas veļ a un gultas pā rklā ji smird pē c kā da cita sviedriem...( ((nav kur likt, skapī ir vieta tikai saplī suš ajiem pakaramiem) ))) Paprasī ju gultiņ u bē rnam, piedā vā ja guļ amkrē slu....iekš durvis brū k, visi rokturi ir salauzti....karstums nav vā rdiem sakot! ! ! (((
аватар masik888
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Par 500 UAH. dienā , vecas mē beles, remonta trū kums, netī rumi. Ē damistabā par 220 UAH. dienā - lē ts, negarš ī gs ē diens. … Tomēr ▾ Par 500 UAH. dienā , vecas mē beles, remonta trū kums, netī rumi. Ē damistabā par 220 UAH. dienā - lē ts, negarš ī gs ē diens.
Ржавый пансионат Коридор 6-го этажа Номер Ванная комната Вода в кране с очень слабым напором и вонючей водой Выход на балкон Балкон
аватар Lena_Bortnik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Priboi pansionā tā atpū tā mies tā lajā.2017. gadā kopā ar vī ru un mazu bē rnu. Diezgan pieklā jī ga bā ze. Mū su istaba bija tī ra un sakopta, ar skatu uz parku. Ļ oti skaista labiekā rtota teritorija, krū mi graciozi apgriezti, zā lieni lī dzeni. … Tomēr ▾ Priboi pansionā tā atpū tā mies tā lajā.2017. gadā kopā ar vī ru un mazu bē rnu. Diezgan pieklā jī ga bā ze. Mū su istaba bija tī ra un sakopta, ar skatu uz parku. Ļ oti skaista labiekā rtota teritorija, krū mi graciozi apgriezti, zā lieni lī dzeni. Pirmā diena pagā ja lietainā laikā , bet tomē r atradā m, ko darī t spē ļ u zā lē . Galda teniss bija mans mī ļ ā kais. Aizvedu dē lu uz bē rnu slidkalniņ iem, zemu un droš u. Ir arī smilš u kaste bē rniem. Pie jū ras nokļ uvā m otrajā dienā . Mani ļ oti pā rsteidza piekrastes tī rī ba, bez gliemež vā kiem un citiem gruž iem. Lieliski pavadī ja laiku un darbinieki ir draudzī gi. Es iesaku!
аватар uliy777
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mums arī palaimē jā s atpū sties š ajā pansionā tā un atpū ta tika sabojā ta jau no pirmā s dienas. Bet viss ir kā rtī bā. Viss sā kā s ar sarunu ar vadī tā ju Katerinu un informā cijas izpē ti pansionā ta mā jaslapā un citos avotos - SAVA PLUDMA, kino, biljards, picē rija, jaunas mē beles un diezgan zemas cenas, kā jau augustam (600 UAH dienā ), bet ne viss bija tik zaigojoš s, kā teikts. … Tomēr ▾ Mums arī palaimē jā s atpū sties š ajā pansionā tā un atpū ta tika sabojā ta jau no pirmā s dienas. Bet viss ir kā rtī bā.
Viss sā kā s ar sarunu ar vadī tā ju Katerinu un informā cijas izpē ti pansionā ta mā jaslapā un citos avotos - SAVA PLUDMA, kino, biljards, picē rija, jaunas mē beles un diezgan zemas cenas, kā jau augustam (600 UAH dienā ), bet ne viss bija tik zaigojoš s, kā teikts.
Kā arī mē s ar Katerinu sarunā jā m agrā s norē ķ inā š anā s brī di, jo mums bija jā ierodas 6-7 no rī ta, uz ko meitene atbildē ja - saka, neuztraucies, nokā rtosies, tiklī dz tu atbrauksi.
Un š eit mē s esam sē rfoš anā . Ieejot š ajā zaļ ajā zonā (vienī gais pluss ir tas, ka ir daudz koku), mē s redzē jā m pilnī gi novā rtā atstā tu zā lienu, nedraudzī gas telpas, 3D kino bija kā tualete. Š ī pansionā ta celtniecī bas gadu, 1982. , mē s redzē jā m uz galvenā s ē kas, kurā mums bija jā dzī vo nedē ļ u, un uzreiz sapratā m - mē s dabū jā m ...
Ap pulksten 7 no rī ta, aizbraucot uz reģ istratū ru, pē c gara ceļ a ieraudzī jā m meiteni, kura vairā k izskatī jā s pē c miegainas muš iņ as, bija nekompetenta visos jautā jumos un nevarē ja palī dzē t. Uz jautā jumu "jū su menedž ere Katerina teica, ka mē s jebkurā laikā tiksim galā ", meitene atcirta, "un mū su Katja visiem sola visu un neko nedara. " Neatvainojamies par sagā dā tajā m neē rtī bā m, arī neatvainojamies par notikuš o, neko tā du neesam dzirdē juš i. Un pē c visā m problē mā m, kas mū s piemeklē ja, darbinieki ne par ko neatvainojā s. Man bija jā iet lī dz 9 no rī ta pa krastmalu.
Nokā rtojā mies pē c pulksten 9, kad administrators Jaroslavs nolē ma ierasties darbā un, esot tā dā kā melanholijā . Un bija sajū ta, ka viss š is melanholiskais personā ls sē ž uz kaut kā diem mierinoš iem, visi uzvedas kā miegainas muš as.
Bet, kad man bija jā sē ž vestibilā (jo.
istabiņ ā s nav wi-fi, tikai vestibilā un pie ē kas), biež i darbinieki sē dē ja un apsprieda visas problē mas, mazgā ja viens otram kaulus un uzpū ta situā ciju ar savā m mū ž ī gajā m problē mā m. Arī meitene Anna (kā š ķ iet viņ as vā rds) ir neprasmī ga. Aicinu š ī pansionā ta direktorus - pā rskatiet savus darbiniekus, ļ oti iesaku.
Tā tad ...Kad mē s devā mies uz mū su komforta istabu (ir bail iedomā ties, kas ir Standard), mē s neredzē jā m jaunas mē beles, kā fotoattē lā . Nav skaistu segu uz gultas, nav zaigojoš u aizkaru.
Visur bija putekļ i, bija divas vienvietī gā s gultas, tā lu viena no otras (lai gan mums vajadzē ja vienu divguļ amo gultu), veca svece karā jā s pie sienas starp gultā m, knapi turē jā s, un es biju pā rliecinā ta, ka tā naktī uzkritī s mums virsū ; segas un spilvendrā nas ir baltas un lē tas, kā slimnī cā ; skapī sajū ta, ka pirms mū su ieraš anā s kā ds ir nomiris, un tajā mū s gaidī ja divas vecas vecmā miņ as kož am segas ...nā cā s gulē t zem palagiem. Balkons, lai arī skats uz jū ru, bet skumju pilns - ļ oti netī rs, piekā rta virve (tad sapratā m, ka tā ir paredzē ta drē bju ž ā vē š anai), ir nobruž ā ts krē sls, netī ri kondicionieri un stū rī - liels melns zirneklis.
Ledusskapis smirdē ja, vannasistaba sarū sē jusi, nebija dvieļ u, ziepes arī , lupatas grī dai (vismaz vecā kā s, lai var noslaucī t ū deni), negaidī ju. Mē s no rī ta prasī jā m dvieļ us un vakarā ieradā mies istabā , tā pē c neredzē jā m.
Nā cā s nokā pt un vē lreiz pajautā t - atbildot, tips tika aizmirsts (un tad iedeva divus lielus frotē dvieļ us, tie nesmarž oja svaigi) (()).
Mums neizdevā s atpū sties š ajā brī niš ķ ī gajā skaitā , š ajos mū ž ī gajos putekļ os. Man bija jā iet agri no rī ta un jā nā k vakarā.
Starp citu, pansionā ts ir patā lu no centra un jā izstaipā kā jas, pirms atnā c uz normā lā m kafejnī cā m un pieklā jī gu pludmali, nu, 15 minū tes.
Par diskotē ku, biljardu, ē damistabu, savu picē riju - es klusē š u pē c visā m š ausmā m. mē s neuzdroš inā jā mies tur iet.
Pludmale...Mana...Nu tā nav nož ogota, cilvē ku uz tā s nav, jo akmeņ i, kas sajaukti ar izsmē ķ iem, nav ī paš i pievilcī gi, un pie picē rijas es nevienu neredzē ju.
Š ī s rozā rokassprā dzes, jū s staigā jat, kā pamanī jā t! (Rokassprā dze jā uzrā da katru reizi, ieejot teritorijā ).
Tač u vislielā kā vilš anā s un pē dē jais piliens bija ū dens, kuru dabū ja elektrī ba, kad kā du vakaru atgriezā mies istabā ! Es š o redzē ju pirmo reizi! Man bija jā gaida, lī dz atnā ca santehniķ is (tā pat kā atbilstoš s vī rietis) un atrisinā ja problē mu. Un ū dens ne vienmē r bija karsts. Bija gadī jums, kad apmē ram stundu nostā vē ju vannas istabā , tā pē c ū dens kļ uva auksts vai karsts.
Diemž ē l neko labu nevaru piebilst. Ar nepacietī bu gaidī ju, kad beidzot izvā cā mies no neveiksmī gā.628. numura un pā rcē lā mies uz normā lu viesnī cu (par laimi, tā du atradā m! ).
Kā arī aizmirsu pieminē t caurumus durvī s (diemž ē l nefotografē ti), gaiteņ us, kā š ausmu filmā , pilnī gi neapgaismots, istabā salauztas durvis, veci logi, mū ž ī gi putekļ i, neizolē ti vadi, kas visur izlī duš i ā rā , un lifts ne vienmē r darbojas.
Nevienam neieteiktu š o pansionā tu!
Starp citu, vienī gais, kas mū s laipni sveicinā ja pē c ieraš anā s, bija mī lī gs suns, neviens cits un bez atvainoš anā s, bez vā rdiem!
Cienī jamā administrā cija, ceru, ka kā ds atsauksies uz š iem komentā riem un visas vainas un problē mas tiks novē rstas.
Un es ceru, ka inspekcijas iestā des nokļ ū s jū su pansionā tā un noorganizē s globā lu pā rbaudi.
Visu to labā ko!
Поменяем 10 раз - и так сойдет! Заходите, кто хотите! Красота неописуемая! Чистота - это наш успех! Страж порядка!
аватар kata_bretsko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju pansionā tā ar vī ru, te tik daudz negatī vu atsauksmju, š ķ iet, ka konkurenti strā dā pilnā sparā ! ) Nu atbraucā m pusdienlaikā , mū s sagaidī ja apsargs, atstā jā m maš ī nu stā vvietā un devā mies reģ istrē ties, rezervē jā m istabu vē l maijā . … Tomēr ▾ Biju pansionā tā ar vī ru, te tik daudz negatī vu atsauksmju, š ķ iet, ka konkurenti strā dā pilnā sparā ! )
Nu atbraucā m pusdienlaikā , mū s sagaidī ja apsargs, atstā jā m maš ī nu stā vvietā un devā mies reģ istrē ties, rezervē jā m istabu vē l maijā . Pa tā lruni es neatceros meitenes vā rdu - mums viss tika detalizē ti pastā stī ts par pansionā tu un istabu, iespaids par administrā ciju un pansionā tu uzreiz bija labs. Mū s bez problē mā m nokā rtoja, kaut ko paskatī jā s datorā un iedeva istabas atslē gas. Istabā tika pasū tī ts komforts - un tā tad, istaba ir tik skaista, gultas bija parastas koka un veļ a bija tī ra, vannas istaba arī bija diezgan laba istaba 600 UAH / dienā . Mums ar vī ru ļ oti patika vieta! liels parks, bez satraukuma, ir kluss, ir soliņ i, ē nā karā jas š ū puļ tī kli, vispā r mums patika tur bū t. Mī nuss - pludmales neierobež otā zona, pie tā m nā k ļ oti daudz cilvē ku skatī ties vai dot savus bē rnus strā dā t ar saviem animatoriem, un, ja pludmali nedaudz iztī rī tu, tas kopumā bū tu super. Kopumā mē s paš i pā rbaudī jā m, ka negatī vas atsauksmes nav rā dī tā js) Esam apmierinā ti ar 9 no 10.
аватар t_g_ch
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istabiņ u pansionā tā "Priboy" rezervē jā m 2 nedē ļ as iepriekš . Nebaidī jā mies no daudzā m negatī vā m atsauksmē m, jo ​ ​ rezervē jā m 2 istabu apartamentus (pē c administratora teiktā , remonts 2014. gadā ). … Tomēr ▾ Istabiņ u pansionā tā "Priboy" rezervē jā m 2 nedē ļ as iepriekš . Nebaidī jā mies no daudzā m negatī vā m atsauksmē m, jo ​ ​ rezervē jā m 2 istabu apartamentus (pē c administratora teiktā , remonts 2014. gadā ). . . domā ja. . "nu ja ē kas ir biedē još as, galvenais, ka istabiņ a jauna, teritorija liela, pludmale ciema nomalē - cilvē ku bū s mazā k nekā centrā . . utt. " . Pē c daudzu stundu kratī š anā s ar bē rnu (3 gadi) mū su ceļ os nonā cā m pansionā tā . Autostā vvieta ir maksas un atrodas tā lu no ē kā m, tuvā k ē kai nedrī kstē ja piebraukt un izkraut somas, tač u labprā tī gi ņ ē ma priekš apmaksu par stā vvietu. Ē kas ā rpuse ir daudz labā ka nekā iekš puse. Mū s sagaidī ja meitene, kura labprā t iedeva mū su divistabu apartamenta atslē gu (610 UAH/dienā ). Tā das š ausmas sen nebiju redzē jis, pat mū su slimnī cas izskatā s forš ā kas par š o "svī tu". Ar attē lu no vietnes nebija nekā kopī ga: sarū sē jusi vanna pavisam jaunas duš as kabī nes vietā , greiza grī da ar nobruž ā tu linoleja izskatu, š ausmī gs slī ps dī vā ns un bieza putekļ u, atkritumu un rū sas smaka. . Uz mū su piebildi par lī dzī bas trū kumu starp š o numuru un mū su pasū tī to, meitene paņ ē ma telefonu un ilgu laiku kā dam zvanī ja, pē c kā pienā ca cita meitene un piedā vā ja ar smaidu paskatī ties uz citu numuru. Negribī gi sekojā m viņ ai uz citu ē ku (pat š ausmī gā ku par pirmo). Otrā istaba izrā dī jā s nedaudz labā ka par pirmo, bet rokturis, kas nokrita uz durvī m, mums prieku nedeva. Mans vī rs un es sā kā m atklā ti dusmoties un pieprasī t MŪ SU istabu, nevis ekskursiju pa viņ u pansionā tu. Un tikai pē c tam mū s aizveda uz istabu, kuru rezervē jā m..... BET viņ š visu nedē ļ as nogali bija aizņ emts ar kā du lielnieku no Hersonas. Skandā lus ar administrā ciju (kura vē l jā atrod) nesā kā m, jo ​ ​ bija ž ē l bē rna, kuram pē c garā ceļ a vajadzē ja atpū tu (kā mums). Paņ ē mā m depozī tu un devā mies meklē t citu dzī vesvietu. Un kas ir interesanti: 610 UAH vietā mē s atradā m istabu privā tā viesnī cā par 300 UAH. , kas bija daudz labā ks par Priboevsky suites.
аватар barracudka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atbalstu vā rdamā su, pansionā ta moto: "Vē lies uz ilgu laiku sabojā t atpū tu un garastā vokli? Tad jā brauc pie mums! ". "Atpū tā s" 2013. gada jū lijā , standarta numurs (skats uz jū ru). Viņ u fotogrā fijas, protams, ir lieliskas, visticamā k, pirms 20 gadiem. … Tomēr ▾ Atbalstu vā rdamā su, pansionā ta moto: "Vē lies uz ilgu laiku sabojā t atpū tu un garastā vokli? Tad jā brauc pie mums! ".
"Atpū tā s" 2013. gada jū lijā , standarta numurs (skats uz jū ru). Viņ u fotogrā fijas, protams, ir lieliskas, visticamā k, pirms 20 gadiem. Atverat noplucis durvis - degunā sit vecumdienu, tualetes un purva smā rds vienā pudelē . Tapetes nobruž ā tas ar zilumiem, drumstalā m un putekļ iem uz galda, lelles un putekļ i č ī bu skapī - kā pē c slaucī t pē c iepriekš ē jiem atpū tniekiem? Duš a ir tikai vannas istabas stū rī , flī zes klā tas ar pelē jumu, aizkari dzelteni ar pelē jumu, tualete kā publiskajā tualetē , plastmasas plaukti saplī suš i, bail visam pieskarties, gribu ā rstē t tas ar balinā tā ju un spirtu, lai gan neesmu č ī kstoš s, bet tas ir š ausmas! Ledusskapis nosmacis bez saldē tavas - velti vilka ledusskapja somu un aukstuma akumulatorus - pusi dienas prasī ja vismaz izmazgā t. Viņ i atteicā s pā rģ ē rbties, lai gan gaitenī bija vē l viens, bet ne š veicars, ne kalpones, ne saimniece nezinā ja, vai viņ š ir strā dnieks. Rezultā tā mē s tikā m mazgā ti ar domestos un vē l vienu dienu smirdē jā m pē c balinā tā ja. Un vē l viena atrakcija - noķ ert kalponi. Viņ a mazgā grī das koridorā , viņ a slaucī ja plauktus tajos paš os cimdos - viņ i ubagoja, viņ i paņ ē ma mū su lietas ar tiem paš iem cimdiem. Mē beles pā rsvarā vecas, segas notraipī tas ar visu iespē jamo, piemē ram, ar zobu pastu, segas pā rvalkus neizdala. Iedeva dvieļ us un tualetes papī ru, pat dī vaini tā dai iestā dei. Ir bī stami noslaucī t kā jas ar dvieli. Ja paveiksies, siltu ū deni noķ ersi 18-30 un 11-30, ja neesi noķ ē ris, staigā ar netī ru galvu tā dā bandā nā kā es. Totā la ekstrē ma.
Ē dnī ca...Mē s nekad neesam redzē juš i š ā du dzē rienu un nekad to neesam mē ģ inā juš i! Pat izsalkuš ajos gados pē c PSRS sabrukuma. Tā saucamā zupa ir ū dens ar tik tikko jū tamu zirņ u aromā tu, kartupeļ u biezeni vairā k atgā dina zupu, š tovē ti kā posti saplē sti uz rī ves, bezgarš ī gi, kompotu neesi mē ģ inā jis, biedē još i paņ emt plū stoš as ​ ​ krū zes melnas ar milzī gā m plaisā m...Gaļ u? Mē ģ iniet to atrast š ajā juceklī ! Vai tā ir atseviš ķ as š ķ iedras tā sauktajā zupā un divi mazi kubiciņ i vistas filejas kā postos. Ī sā k sakot, š ī putra neizraisa apetī ti un tikai riebumu. Viņ i mē ģ inā ja ē st divas reizes - vī rs tika atraidī ts, es arī nevarē ju piespiest sevi, lai gan neesmu izvē lī ga ē dienam.
Kā pē c mums prasa maksā t naudu? ? ? Par 400 UAH dienā divatā varē jā m apmesties privā tā pansionā tā ar kondicionieri, boileri un baseinu pagalmā un tā pat apbraukā t kafejnī cas un ē dnī cas normā la ē diena meklē jumos. Pat viņ u picē rija neglā ba, organizatori tie paš i, vai nu alus nav, vai siers, vai jū ras veltes, vai tē ja. . . Vienī gais pansijas pluss ir pludmale, plaš a, laikam pat sakopta. Neglaimojiet sevi ar parku - katrs var doties uz pludmali caur pansionā tu, caur pagalmu.
Tā tad nedē ļ as laikā tika iztē rē ti 5000, un prieks ir nulle. Arī jū ra ir izgā zusies - auksts, vē jš pastā vī gs, vakarā auksts, tā pē c neaizmirstiet siltā s drē bes, ja tomē r izlemjat par š o ekstrē mu.
шикарный вид из окна Совдепия 30 лет спустя плесень и ржавчина, общественный туалет воняет меньше вонючий холодильник
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums khbud
‹ Viesnīca Priboi 1*
Atrakcijas
Faltz-Feins kapenes
Ukraina, Dzelzs osta
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Бар на берегу моря, охраняемая автостоянка, отделение банка «Приватбанк». 2-3 местные номера с удобствами, полулюксы с улучшенным дизайном, номера люкс (2 комнаты, холодильник, TV, душ). Полный пансион. Цена зависит от сезона.
Спортивные площадки (волейбол/ баскетбол, минифутбол) Кафе-бары ("Прибой", "Минутка", "Родничок") Игровой зал (бильярд, настольный теннис, шахматы, шашки и многое другое) Массажный кабинет.

Adrese ул. Школьная 57, поселок Железный порт, Голопристанский район, Херсонская область, Украина
Tālruņi: (05539) 61-352, 61-270
Tīmekļa vietne: Priboi
FAQ