Galychanochka 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.510
8.0 Numurs
7.7 apkalpošana
8.3 Tīrība
6.3 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Privātā bāze ģimenes atpūtai "Galychanochka" atrodas Zhelezny Port ciematā, simts metru attālumā no Melnās jūras piekrastes. Bāze atrodas ekoloģiski tīrā teritorijā un tai ir slēgta aizsargājama teritorija.Vairāk →
аватар nsuworowa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Paldies saimniekiem par pierunā š anu atbraukt jū nijā!! ! Jū nijs izrā dī jā s vienkā rš i brī niš ķ ī gs: silta un skaidra jū ra, garš ī gi ē dieni Galychanochka, piesaistī ti un laimī gi bē rni (animā cija), laba kompā nija - var teikt, ģ imenes brī vdienu klubs. … Tomēr ▾ Paldies saimniekiem par pierunā š anu atbraukt jū nijā!! !
Jū nijs izrā dī jā s vienkā rš i brī niš ķ ī gs: silta un skaidra jū ra, garš ī gi ē dieni Galychanochka, piesaistī ti un laimī gi bē rni (animā cija), laba kompā nija - var teikt, ģ imenes brī vdienu klubs.
Gaidu nā kamo vasaru
Ceru
аватар onbl3vz7
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vē los atzī mē t sekojoš us punktus, kas palī dzē s (varbū t) ī paš niekiem izdarī t atbilstoš us secinā jumus, bet klientiem – pieņ emt pā rdomā tu lē mumu. Ē dieni: mī klas, pastā kartupeļ i un salā ti no pusdienā m lī dz vakaram, lē tā kā s desiņ as ļ oti ā tri apnī k un pieviļ un nemaz nav veselī gas, pluss ir tas, ka var pasū tī t gan bē rnu, gan pieauguš o porcijas. … Tomēr ▾ Vē los atzī mē t sekojoš us punktus, kas palī dzē s (varbū t) ī paš niekiem izdarī t atbilstoš us secinā jumus, bet klientiem – pieņ emt pā rdomā tu lē mumu.
Ē dieni: mī klas, pastā kartupeļ i un salā ti no pusdienā m lī dz vakaram, lē tā kā s desiņ as ļ oti ā tri apnī k un pieviļ un nemaz nav veselī gas, pluss ir tas, ka var pasū tī t gan bē rnu, gan pieauguš o porcijas.
Istabā tī rī š ana zem gultā m pē c iepriekš ē jiem atpū tniekiem veikta tikai pē c prasī bas to sakopt. Pieprasī jums tika uztverts tā , it kā mē s bū tu pā rā k izvē lī gi. Bet tas viss ir nekas. Galvenā s š ausmas, kas saceļ as un aizvaino ne tikai mū s (to mē s zinā m droš i), ir tas, ka villu ī paš nieki, viņ u radinieki, draugi uztver kā vasarnī cu, kur var atrauties no sirds, daž reiz sist viens otram sejā . nakts vidū bļ aut daž ā das dziesmas un atpū tnieki par 400.500, 600 UAH/dienā cilvē ki AR BĒ RNIEM - tikai naudas aplikā cija, kas palī dz nodroš inā t atpū tu kompā nijā , vajadzē tu mierī gi reaģ ē t uz dzerš anu lī dz 2-3 naktī m gandrī z katru dienu. Tajā paš ā laikā , ja pulksten 22 bē rns skaļ i kliedza pat tā lu no istabas, kurā dzī voja saimnieku mazbē rni, bē rnam š ajā sakarā nekavē joties un stingri tika izteikts aizrā dī jums. Kā : nevienam nevajadzē tu traucē t sapni "SAVĀ " !! !
Ī sā k sakot, pagā juš ajā gadā atpū tā mies pie Galič ankas (neprecizē š u kur, lai apskats neizskatā s pē c antireklā mas) - klusi, mierī gi, nekā du problē mu un ē diens izcils, un ar bē rniem uzlabojā m veselī bu. , un necī nī jā s par mū su tiesī bā m. Ž ē l, ka viņ iem š ogad nebija vietas uz š ī m dienā m.....
аватар Mironova20
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī vdienā m ar maziem bē rniem (0+) - tieš i tas, kas nepiecieš ams. Virtuve ir pā rsteidzoš a, piemē ram, mā jā s gatavota (garš ī gi, daudzveidī gi, veselī gi un lielas porcijas). Mē s ar ģ imeni (vī rs, bē rns 1. … Tomēr ▾ Brī vdienā m ar maziem bē rniem (0+) - tieš i tas, kas nepiecieš ams.
Virtuve ir pā rsteidzoš a, piemē ram, mā jā s gatavota (garš ī gi, daudzveidī gi, veselī gi un lielas porcijas).
Mē s ar ģ imeni (vī rs, bē rns 1.8 un es) atpū tā mies 2012. gada septembrī . 15 dienas. mē s paņ ē mā m 2 pieauguš o ē dienreizes un mums pietika ar 3, bet ja bē rnam jau ir 2.5-3 gadi, tad es domā ju, ka ir vē rts ņ emt bē rnu pā rtiku (tā ir tikai mazā ka porcija). Ē diens nav tik diē tisks, nē , tikai lielā kā daļ a sautē juma un cepta, un tur nav frī kartupeļ u.
Priecā jos, ka var atteikties no vakariņ ā m (man negarš o zivis) un pasū tī t š aš liku, grilē tu vistu vai ko citu no ē dienkartes, samaksā jot starpī bu (vakariņ ā s saņ ē mā m 39g + 39g = 78g, no kā atteicā mies. Bet mē s pasū tī ts : vesela tabakas vista (50 grivnas), 2 porcijas grilē tu dā rzeņ u, 2 salā ti, maize, mē rces, ap 70 gr. pasū tī t kebabus vē lam vakaram (pē c 2.00) (2012. gadā.100 g maksā ja 22 vai 24 gr. ).
Pats pansionā ts ļ oti mā jī gs, daudz ziedu. Ē rti, ka katrai istabai ir savs balkons ar galdu un krē sliem. Daudz veikalu.
Ir rotaļ u laukums (smilš u kaste zem liela jumta (no saules), slidkalniņ š , mā ja, kā pš anas pilsē tiņ a. Nav š ū poles un baseina, tā pē c manuprā t tas ir pluss, nevis mī nuss (jo abi no tiem ir ļ oti traumatiski) Un tā pē c jū s laiž at bē rnu vaļ ā un nebaidā ties, ka kaut kas notiks.
Sezonā (jū nijs-augusts) notiek bē rnu animā cija, bē rnu diskotē ka. Bet mē s to neatradā m ((, bet meitenes man teica, ka tas bija labi.
Karsts ū dens visu diennakti, kas ir svarī gi ar maziem bē rniem.
Saimnieki lietoš anā dod elektriskā s tē jkannas (ir ē rti pagatavot putru vai maisī jumu, bet vakarā iedzert tē ju / kafiju).
Saimnieki ļ oti jauki, atsaucī gi cilvē ki. Ikviens pamudinā s, ieteiks, ja ir kā da problē ma, nekavē joties mē ģ ina to atrisinā t.
Jū ra un pludmale. 100 m attā lumā . Jums jā iet cauri pansionā tam Kristall. Krystalovsky pludmale (Galychanochka ir ī paš a caurlaide). Tas ir labi, jo cilvē ku nav tik daudz kā kalnu pludmalē un kontingents atbilstoš s (sembi ar bē rniem). Ieeja jū rā ir plakana. Smiltis. Mē s nevarē jā m dabū t savu mazo ā rā .
Mū su 15 dienas gandrī z katru dienu 2 reizes ļ oti tuvu (tieš i viļ ņ lauž iem) peldē jā s delbfinas. rajonā.10:00 un 17:00. Super!! !
Tieš i aiz pansijas vā rtiem minimā rkets (jogurts, siers, biezpiens, var nopirkt mazuli), 2. stā vā var nopirkt konjaku, vī nu, alu. Blakus veikalam telts ar dā rzeņ iem, augļ iem, cenas tā das paš as kā tirgū , bet izvē le mazā ka. Ē dā m arbū zus. septembrī tie bija pa 2.5 g un melones (cenu neatceros). Netā lu ir kafejnī ca, bet mē s negā jā m, mums bija viss Galychanochka, bet kas paliks bez ē diena, tas nepaliks izsalcis.
Ciematā ir tirgus, veikali, atrakcijas un kafejnī cas-restorā ni. Ī sā k sakot, ir kur atpū sties.
Atbraucā m ar maš ī nu. Tā nu mē s paš i devā mies uz geizeru (man patika) Saimnieki iedeva karti kā tur nokļ ū t. Bet jū s varat arī doties ekskursijā , ja jums nav automaš ī nas.
Lī dz dzelzceļ a ostai ar bē rnu ē rtā k nokļ ū t ar maš ī nu. Bet uz Hersonu var aizbraukt ar vilcienu, un tur 100 km. ar autobusu vai taksometru.
Nu, ī sumā , tas arī viss.
аватар verasima
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ne pirmo reizi atpū š os Galič anoč kā un vienmē r ar prieku. Š ķ iet, ka tu atbrauc ciemos pie veciem labiem draugiem, esi laipni gaidī ts, viņ i tevi gaidī ja, darī ja visu, lai tavs atvaļ inā jums tieš ā m bū tu atvaļ inā jums. … Tomēr ▾ Ne pirmo reizi atpū š os Galič anoč kā un vienmē r ar prieku.
Š ķ iet, ka tu atbrauc ciemos pie veciem labiem draugiem, esi laipni gaidī ts, viņ i tevi gaidī ja, darī ja visu, lai tavs atvaļ inā jums tieš ā m bū tu atvaļ inā jums. vienmē r ir karsts ū dens.


iemiesojums bibko1999
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
iemiesojums adrenalinvk16
IELODOS AR AUTOMAŠĪNAS IR PIEEJAMĀ STĀVVĀCIJA
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Faltz-Feins kapenes
Ukraina, Dzelzs osta
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Частная база семейного отдыха «Галычаночка» расположена в п. Железный Порт в ста метрах от береговой полосы Черного моря. База расположена в экологически чистой зоне и имеет закрытую охраняемую территорию.

Pludmales apraksts Очень длинный песчано-ракушечный пляж, который оборудован навесами, зонтиками и душами с пресной водой.
Viesnīcā

Столовая, бар, парковка, детская площадка, теннисный стол, мангал.

Telpu apraksts

База располагает 2-х,3-х,4-х местными а также номерами люкс.

Istabās

Во всех номерах круглосуточно есть горячая вода, туалет и душ, практически все номера оснащены кондиционерами, холодильниками и телевизорами.

Adrese Херсонская обл., Голопристанский р-н, п. Железный Порт, ул. Морская 1-а.
Tālruņi: +38 (050) 318 59 29 +38 (097) 305 17 51
Tīmekļa vietne: Galychanochka
FAQ