Villa Aleksandra 2*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.710
№4 viesnīcas reitingā Dzelzs osta
9.2 Numurs
9.3 apkalpošana
9.7 Tīrība
6.5 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Privāts pansionāts Melnās jūras piekrastē.Vairāk →
аватар yulia.kovalchyk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Otro reizi ar dē lu atpū tā mies villā "Aleksandra" jū lija beigā s. Esam ļ oti apmierinā ti ar atpū tu, istabu un virtuvi, teritorijas tī rī bu un skaistumu, viesmī lī giem saimniekiem. Lī dz jū rai 5-7 minū tes. Mē s noteikti atgriezī simies vē l un vē l. … Tomēr ▾ Otro reizi ar dē lu atpū tā mies villā "Aleksandra" jū lija beigā s. Esam ļ oti apmierinā ti ar atpū tu, istabu un virtuvi, teritorijas tī rī bu un skaistumu, viesmī lī giem saimniekiem. Lī dz jū rai 5-7 minū tes. Mē s noteikti atgriezī simies vē l un vē l. Liels paldies par lieliskajiem svē tkiem, iesaku visiem.
аватар anyuta_83
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kā pē c mē s izvē lē jā mies š o bā zi? Man patika fotogrā fija. ) Vienojā s par telefona atlaidi) Bija patī kami, kad patiesī bā viss atbilda nosauktajiem attē liem, bez pā rspī lē jumiem nosacī jumu aprakstā . Abonements tika veikts iepriekš - uz 1 uzturē š anā s dienu. … Tomēr ▾ Kā pē c mē s izvē lē jā mies š o bā zi? Man patika fotogrā fija. ) Vienojā s par telefona atlaidi) Bija patī kami, kad patiesī bā viss atbilda nosauktajiem attē liem, bez pā rspī lē jumiem nosacī jumu aprakstā . Abonements tika veikts iepriekš - uz 1 uzturē š anā s dienu. Norē ķ inā ties noritē ja bez baž ā m, gulta svaiga, istaba ē rta, pietrū ka ligzdas pā ru, jo mums ir daudz gadž etu (pie piezī mes). Liels pluss ir tas, ka visas koplietoš anas telpas ir ļ oti tī ras un sakoptas, tī rī ba tiek labi uzraudzī ta, tas noteikti ir jū tams. Teritorija ir ļ oti mā jī ga un zaļ a, lai arī tā nav liela, bet lapenē ir krā š ņ i ziedi. ) Tuvumā ir jū ra, bet protams vajag nedaudz pastaigā t kā das 5-7 minū tes, suvenī ri, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, pietiks tikai pludmalē .
аватар oyraoyra
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Villa Alexandra. . . Iesaki. Svaigs remonts, visas ē rtī bas. Mā jī ga veranda. Kurš grib gatavot pats - tī ra, skaista virtuve ar mikroviļ ņ u krā sni un elektrisko tē jkannu. Ja ir kā das problē mas: izdegusi spuldzī te, duš ā aizsē rē jusi noteka. … Tomēr ▾ Villa Alexandra. . . Iesaki.
Svaigs remonts, visas ē rtī bas. Mā jī ga veranda. Kurš grib gatavot pats - tī ra, skaista virtuve ar mikroviļ ņ u krā sni un elektrisko tē jkannu. Ja ir kā das problē mas: izdegusi spuldzī te, duš ā aizsē rē jusi noteka. . . viss tiek likvidē ts ļ oti ā tri. Teritorija ir tī ra un skaista. Gultas veļ a tī ra. Pastaigas attā lumā lī dz jū rai 7-10 minū tes
Paldies Nilai Aleksejevnai un Vitā lijam Petrovič am par pā rē jo. . . Mā jā s viss ir silti un mā jī gi.
аватар bysinkalera
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies jū lijā ar 3 gadī gu bē rnu, vecmā miņ u un vī ru divistabu apartamentā (bildes atbilst realitā tei) pirmajā stā vā , ļ oti ē rti, kā mā jā s, ū dens bez pā rtraukuma visu diennakti, blakus istabā ir liela plaš a virtuve ar visu nepiecieš amo. … Tomēr ▾ Atpū tā mies jū lijā ar 3 gadī gu bē rnu, vecmā miņ u un vī ru divistabu apartamentā (bildes atbilst realitā tei) pirmajā stā vā , ļ oti ē rti, kā mā jā s, ū dens bez pā rtraukuma visu diennakti, blakus istabā ir liela plaš a virtuve ar visu nepiecieš amo. Teritorija ļ oti skaista un kopta, viss tī rs un sakopts. Uz jū ru ar bē rnu lē nā m, maksimums 10 minū tes, ē nainā vietā uzreiz dodies uz labu pludmali. Blakus ir daudz ē dnī cu, kafejnī cu, veikalu, aptieka un medicī nas nodaļ a (diemž ē l mums noderē ja). Saimnieki ir Ļ OTI labi, laipni, simpā tiski cilvē ki, Ņ ina Aleksejevna ir dzī vespriecī ga un laipna sieviete, Petrovič s mū su bē rnam aizvietoja vectē vu, lai Dievs jū s svē tī . Es vē los š eit atgriezties vē lreiz, ko mē s noteikti izdarī sim pē c iespē jas ā trā k. Liels paldies par sirsnī go uzņ emš anu un palī dzī bu! Iesakā m Villu "Alexanra" visiem atpū tniekiem, nenož ē losiet ne reizi!
аватар VillaAlexandra
‹ Viesnīca Villa Aleksandra 2*
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ī paš i nepatī k atpū sties Dzelzs ostā , bet kaut kā š ogad tas notika. Mums patika viss bez izņ ē muma! )) Jū nijā nav tik daudz cilvē ku, jū ra ir tī ra un nav auksta. Liels paldies baltkrievu draugiem par padomu, kur palikt, Villa Aleksandra, maza privā tā kotedž a-viesu mā ja, tur viss tik skaisti un ē rti, ka tieš ā m izdevā s atpū sties un relaksē ties, un kafijas dzerš anu no rī ta terasē ir patiess prieks (paldies saimniecei par pankū kā m ar medu) . … Tomēr ▾ Man ī paš i nepatī k atpū sties Dzelzs ostā , bet kaut kā š ogad tas notika. Mums patika viss bez izņ ē muma! )) Jū nijā nav tik daudz cilvē ku, jū ra ir tī ra un nav auksta. Liels paldies baltkrievu draugiem par padomu, kur palikt, Villa Aleksandra, maza privā tā kotedž a-viesu mā ja, tur viss tik skaisti un ē rti, ka tieš ā m izdevā s atpū sties un relaksē ties, un kafijas dzerš anu no rī ta terasē ir patiess prieks (paldies saimniecei par pankū kā m ar medu) .
аватар anna_guest1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar ģ imeni 2011. gada jū lija beigā s - augusta sā kumā , mums ļ oti patika! Sazvanī jā mies un rezervē jā m istabas iepriekš , mū s sagaidī ja un ievietoja izcilā istabiņ ā , ļ oti tī rā un koptā , ī paš i iepriecinā ja duš a un ē rta gultasveļ a. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni 2011. gada jū lija beigā s - augusta sā kumā , mums ļ oti patika! Sazvanī jā mies un rezervē jā m istabas iepriekš , mū s sagaidī ja un ievietoja izcilā istabiņ ā , ļ oti tī rā un koptā , ī paš i iepriecinā ja duš a un ē rta gultasveļ a. Jutos gandrī z kā mā jā s, bez stresa. Ē dā m uz terases, reizē m izgā jā m pusdienot samē rā klusos restorā nos krastā ar skatu uz jū ru. Saka, ka pagā juš ajā vasarā jū ra bija neparasti auksta, bet mē s tai pat nepieš ķ ī rā m nekā du nozī mi, pa dienu izklaidē jā mies pludmalē milzī gā akvaparkā ! ) Kopumā atpū tā mies savam priekam, izbaudī jā m, izbaudī jā m dzī ve, brī niš ķ ī gi iespaidi, pozitī vas emocijas!
аватар ToT_I
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vairā kas villas un ainavu fotogrā fijas … Tomēr ▾ Vairā kas villas un ainavu fotogrā fijas
Внутренний двор виллы. На волнорезе Радость


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums VillaAlexandra
‹ Viesnīca Villa Aleksandra 2*
1 atbildi
Atrakcijas
Faltz-Feins kapenes
Ukraina, Dzelzs osta
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Частный пансионат на берегу Черного моря.

Atrašanās vieta 200 м от песчаного пляжа, 5-6 минут ходьбы от моря, выход в Центр набережной. Поблизости находятся аптека, магазины, рынок, парикмахерская, автобусная остановка, банкомат и отделение «Приватбанка».
Viesnīcā

Парковка, летний душ, холл, терраса с живой зеленой изгородью, WI-FI, беседка с большим ТВ-экраном.

Telpu apraksts

Номера категорий Эконом и Люкс для 2-3 человек.

Istabās

Туалет, умывальник, душ в номере (холодная, горячая вода круглосуточно), холодильник, телевизор, кондиционер.

Adrese Херсонская обл., Железный Порт, ул. Морская, 4-з
Tālruņi: +38 (095) 723 04 60
+38 (067) 709 88 71
Tīmekļa vietne: Villa Aleksandra
FAQ