Solnechnyi dvorik 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 4.610
№48 viesnīcas reitingā Zatoki
7.0 Numurs
6.8 apkalpošana
4.9 Tīrība
1.8 Uzturs
3.8 Infrastruktūra
Kotedža Solnechny Dvorik atrodas Zatokā. Tiešā tuvumā atrodas daudzas kafejnīcas un bāri. 200 metru rādiusā no bāzes atrodas pārtikas un rūpniecības preču veikali, kioski, kā arī tirgus. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, individuāliem braucieniem vai ceļojumiem ar draugiem.Vairāk →
аватар Kov.olga92
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū ties jaunajā ē kā. Plusi: - mums tika dotas atlaides (mū su numuriņ š maksā ja 1100 UAH, bet ar atlaidi 900 UAH); - istaba plaš a, gaiš a, tī ra ar divā m lielā m gultā m, kurā s ir ļ oti ē rti matrač i, tī ra gultas veļ a, dvieļ i; - ir strā dā još s ledusskapis, TV, kondicionieris, privā ta duš as telpa ar tualeti; - Ir koplietoš anas virtuve, kur var gatavot; - draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Atpū ties jaunajā ē kā.
Plusi:
- mums tika dotas atlaides (mū su numuriņ š maksā ja 1100 UAH, bet ar atlaidi 900 UAH);
- istaba plaš a, gaiš a, tī ra ar divā m lielā m gultā m, kurā s ir ļ oti ē rti matrač i, tī ra gultas veļ a, dvieļ i;
- ir strā dā još s ledusskapis, TV, kondicionieris, privā ta duš as telpa ar tualeti;
- Ir koplietoš anas virtuve, kur var gatavot;
- draudzī gs personā ls.
Un ar to visi pozitī vie momenti beidzas! ! ! !!
Mī nusi! ! ! ! ! :
- duš as telpā smirdoš s ū dens! ! ! !!
– Ir pienā cis laiks nomainī t spilvenus – tie savu mē rķ i ir nokalpojuš i.
- skats no istabas so-so: autostā vvieta, trokš ņ aina iela, č ebureč naja un "ķ irsis uz kū kas" kanalizā cijas tvertnes! ! ! ! ! ka š ū poles katru otro dienu no 04:20 lī dz 06:00! ! ! !!
- kanalizā ciju sā k atsū knē t no 4 rī tā ! ! ! ! ! Ja nā kat elpot jū ras gaisu vai nevarat gulē t ar kondicionieri - meklē jiet citu vietu! ! ! !!
Vairā kas naktis pē c kā rtas pamodā mies nevis no "smirdoņ a", bet gan no kanalizā cijas signā la, kam ā tri jā atver vā rti, jo viņ am nebija laika iebraukt tik steigā ! ! ! !!
- ir virtuve un paldies Dievam! Viesnī ca ir paredzē ta 50 numuriem un, ja visi uzreiz (un tas notiek trī s reizes dienā - no rī ta- 9:00, pusdienā m -12:00-14:00, vakariņ ā m - pē c 20:00) iet gatavot - ā boli ir. nav kur krist! ! ! ! ! 50 ģ imenē m 6 gā zes komforti, 2 izlietnes, nav mikroviļ ņ u krā sns, nav normā la ū dens ē diena gatavoš anai, katli un pannas viss sodrē ji, jo komforts kū p, smaka smacē , smird! ! ! !!
- nav kur sē dē t un pusdienot vai vakariņ ot...Kā jau "dž ungļ os": kurš pirmais paķ ē ra galdu! ! ! ! ! Š ā dam kompleksam tikai 3 lapenes ar galdiņ iem 6 cilvē kiem un 3 gariem galdiem virtuvē , kuras pastā vī gi kā ds aizņ em - NEPIETIEKA!
- autostā vvieta vispā r ir atseviš ķ s stā sts! Ne tikai viņ a nav, bet dž ungļ u karš viņ ai turpinā s: kurš ir nekaunī gā ks, tam paveicas!
Maš ī nas stā v kanalizā cijā ! ! ! !!
- Tī rī š anas nav, bet uz grī das ir divi komplekti "slota + slota" un 1 mops, tī rī t var pats. Bet es neieteiktu! Saimnieki varē tu bū t dā sni un visus ielikt istabā par š ā du komplektu! Es biju ā rkā rtī gi pā rsteigts un samulsis, kad paņ ē mu "komplektu", un tur kā ds smiltis noskaloja un atstā ja liekš ķ ere, nenoņ emot no otas pleķ ī š us...Un vispretī gā kā mopa! ! ! ! ! Noslaucī ja urī nu un uzlika netī ro mopu koridorā....Visi cilvē ki ir daž ā di, varbū t normā li, bet saimniekiem jā domā par individuā liem komplektiem telpas uzkopš anai vai uzkopš anai, jo smiltis ir pilnas un tiek vestas uz mū su kā jas, vai mē s to gribam vai nē!
- nav aizsardzī bas! ! ! ! ! Pie mums nā ca cilvē ki no citā m bā zē m un sarī koja garas pulcē š anā s pie galdiem, par kuriem visu laiku notika karš!
- lai tiktu lī dz jū rai jā iziet cauri smirdī gai ejai! ! ! !!
Uz katra staba kā ds "pamanī ja", smiltī s gulē ja intī mie aizsarglī dzekļ i, un no pamatnē m ejas kreisajā un labajā pusē bija dzirdama notekū deņ u smaka!
Ja jums patī k "pā rvietoties" un jums ir nepiecieš ama tikai gulta uz nakti - š ī viesnī ca ir tas, kas jums nepiecieš ams! Neiesaku š o vietu atpū tai ar bē rniem, radiem un draugiem! ! ! ! !
Парковка в хащах
аватар davit2306
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies jū nijā , istaba bez balkona, ledusskapis bojā ts, neviens netī ra, visu laiku smirdē ja no vannasistabas, nevarē ja ieiet, administrā cija par to nebrī dinā ja. Duš a netī ra, tā da sajū ta, ka gadiem nav mazgā ta. … Tomēr ▾ Atpū tā mies jū nijā , istaba bez balkona, ledusskapis bojā ts, neviens netī ra, visu laiku smirdē ja no vannasistabas, nevarē ja ieiet, administrā cija par to nebrī dinā ja. Duš a netī ra, tā da sajū ta, ka gadiem nav mazgā ta. labi, bet viss atstā ts novā rtā . Sajū tas visnepatī kamā kā s paliekot š ajā viesnī cā .
аватар svetlanacolesnic
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, saimnieki, personā ls atstā juš i labus iespaidus, istabas labi kur viss strā dā . Omulī gi. Pludmale pā ri ceļ am. Aprī kota virtuve(trauki, katls, panna). Nā kamgad noteikti ē dī sim atkal ar visu ģ imeni. Ž ē l, ka WI-FI istabā s neķ eras, bet Administrā cija, domā ju, problē mu atrisinā s. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, saimnieki, personā ls atstā juš i labus iespaidus, istabas labi kur viss strā dā . Omulī gi. Pludmale pā ri ceļ am. Aprī kota virtuve(trauki, katls, panna). Nā kamgad noteikti ē dī sim atkal ar visu ģ imeni. Ž ē l, ka WI-FI istabā s neķ eras, bet Administrā cija, domā ju, problē mu atrisinā s.
аватар lyuda555
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca, saimnieki, personā ls atstā ja tikai labā kos iespaidus! Labi numuriņ i, kur viss strā dā . Omulī gi. Pludmale pā ri ceļ am. Aprī kota virtuve(velti atnesa kastroli). -Dņ estrovskis uz tirgu). Bū sim priecī gi nā kt vē lreiz! Iesakā m!. … Tomēr ▾ Viesnī ca, saimnieki, personā ls atstā ja tikai labā kos iespaidus! Labi numuriņ i, kur viss strā dā . Omulī gi. Pludmale pā ri ceļ am. Aprī kota virtuve(velti atnesa kastroli). -Dņ estrovskis uz tirgu). Bū sim priecī gi nā kt vē lreiz! Iesakā m!
аватар Smirnovaanna
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s biež i ierodamies Zatokā (lai brauktu netā lu un, galvenais, pie jū ras). Bijis daž ā dā s viesnī cā s, ir ar ko salī dzinā t. Mums patika pagalms, kluss un ē rts, svaigs remonts istabā s, tī rī ba. Ž ē l, ka var tikai brokastis, pusdienā s un vakariņ ā s devā mies pie kaimiņ iem. … Tomēr ▾ Mē s biež i ierodamies Zatokā (lai brauktu netā lu un, galvenais, pie jū ras). Bijis daž ā dā s viesnī cā s, ir ar ko salī dzinā t. Mums patika pagalms, kluss un ē rts, svaigs remonts istabā s, tī rī ba. Ž ē l, ka var tikai brokastis, pusdienā s un vakariņ ā s devā mies pie kaimiņ iem. Bet ir brazieris (bezmaksas, atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m). Mē s noteikti atgriezī simies š ogad.
аватар maximastone
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki! Es nekad nerakstu atsauksmes par pā rē jo, bet man, iespē jams, jā sā k. Centī š os bū t objektī vs, jo pats nodarbojos ar uzņ ē mē jdarbī bu, tajā skaitā apkalpojoš o sfē ru, un vē los, lai apskats bū tu noderī gs gan viesnī cu ī paš niekiem, gan nā kamajiem viesiem. … Tomēr ▾ Sveiki! Es nekad nerakstu atsauksmes par pā rē jo, bet man, iespē jams, jā sā k.
Centī š os bū t objektī vs, jo pats nodarbojos ar uzņ ē mē jdarbī bu, tajā skaitā apkalpojoš o sfē ru, un vē los, lai apskats bū tu noderī gs gan viesnī cu ī paš niekiem, gan nā kamajiem viesiem.
Atpū tā mies viesnī cā "SUNNY YARD" no 24.06. 2016 - 28.06. 2016 istabiņ i 4.5, 10. Maksa ir 850 dienā par numuru (3 personā m)
Atraš anā s vieta:
Viesnī ca atrodas ciematā "Zatoka" pretī tiltam pā ri Dņ estras estuā ram no Odesas. Ja jums ir nepiecieš ams nokļ ū t Zatokas centrā uz krastmalas, tad ceļ š no viesnī cas jū s aizvedī s ne vairā k kā.10 minū tes ar automaš ī nu caur iepriekš minē to tiltu. Lai gan tur (centrā ) situā cija daudz neatš ķ iras no viesnī cas "Sunny Yard" apkā rtnes. vienkā rš i ir vairā k visa kā : bā ri, restorā ni, batuti, bā rbekjū , cilvē ki, š avarma, kliedzoš a pitas maize un labukh dziesmas uz katra soļ a, ko viņ i diemž ē l nevar dziedā t. )))
Tagad konkrē tā k par viesnī cas atraš anā s vietu. Viesnī ca atrodas uz rosī gas ielas, netā lu no veikaliem, bā riem, restorā niem. No istabu logiem, no kuriem paveras skats uz ielu uz jū ru - jū ra nav redzama, tač u dzirdama mū zika no diviem kaimiņ os esoš ajiem bā riem (GAN PA Ž OGU PA labi, gan KREISI), kas ir atvē rti lī dz 01:00 , un visa nakts Zatoka dzī ve. Š ķ iet, ka mū su draugi netraucē ja, tač u viņ us var dzirdē t diezgan skaļ i. Balkons tika slē gts un "gandrī z" atrisinā ja problē mu. No istabu logiem, no kuriem paveras skats uz otru pusi, var redzē t iekš pagalmu, tas ir diezgan zaļ š un smuks, un dzelzceļ š (50-70 metri no viesnī cas lī dz tam) Godī gi sakot, tas mani ī paš i netraucē ja, 3 -4 vilcieni pa nakti, bet ar aizvē rtā m durvī m tie ir sī kumi. Tā pē c pē cpusdienā tur ir saule, kas nozī mē , ka ir vē ss un nevar dzirdē t ielas skaņ as. Vilcieni atpū š as pret karaoke un labukhovu. pat ā rpus pagalma, pie dzelzs gabala, iež ogota viesnī cas autostā vvieta, man ļ oti labi. Sakā rtots - lai maš ī na bija mierī ga. pagalmā ir bā rbekjū (ņ emt gatavot) vasaras virtuve. Zā le ir zaļ a.
Pā reja uz jū ru no viesnī cas: Š ķ ē rsojam ceļ u un ejam 150 metrus pa š auru eju starp atpū tas centriem. UZMANĪ GI! Mē s neieejam: kakā , puncī un zī dkokā aizveram degunu. Garī gi sakā m “paldies” vietē jā m varas iestā dē m un vietē jiem tirgotā jiem par to, ka viņ i pludmalē nav pū lē juš ies izvietot ģ ē rbtuves, tualetes un atkritumu tvertnes. Es nevienu neredzē ju, vismaz kilometra rā diusā no mū su atraš anā s vietas.
Administrā cija: Es redzē ju 3 cilvē kus - vecmā miņ u lakatā reģ istratū rā , vē l vienu sievieti, kas veic uzkopš anu, un vī rieti mā jsaimniecī bā . daļ as. Visi ir draudzī gi un izpalī dzī gi, bez sū dzī bā m. Viņ i nesasprindzinā s, smadzenes nekomponē . Sveiki viņ iem no manis.
Istabu aprī kojums un apkalpoš ana: Š eit ir grū tā k.
Sā kš u ar trū kumiem: 4 dienas neviens mums netī rī ja istabas, nebija laika lamā ties - paš i nospļ ā vā s un mazgā ja grī du un santehniku ​ ​ (nezinu vai viņ iem ir tī rī š ana pē c 5 vai 10 dienā m ). Santehnika vannas istabā nogalinā ta miskastē . Jaucē jkrā ni lobā s nost, tualete nepā rtraukti trokš ņ o un tek ū dens, duš as telpa arī nespī d, smirdoņ a un drē gnuma smaka. Mū su draugi no 4 istabā m izbraukš anas dienā kaut kas notika ar kanalizā ciju, smirdē ja tā , ka man sā pē ja acis)))).
Priekš rocī bas: Istaba liela un plaš a, televizors rā da, č aklis kondicionieris strā dā klusi un bez kļ ū mē m, pilnī gi jaunais ledusskapis perfekti salst, remonts nav uzbā zī gs bez č igā nisma, vienkā rš s un pietiekami, matrač i cieti, bet man tas patī k. )))
Vispā r sagatavojies izdzī voš anai Zatokā , krā j lē no plī ti, alu, degvī nu, graudaugus. Veikalos sortiments ir š vaki. Bū tī bā lē tas sulas, ū dens, alus, degvī ns ir 2-3 reizes augstā kas nekā Kijevā . (degvī ns Nemirov 0.7 - 150 UAH, alus Č erņ igova - 20) Vietē jā s kafejnī cas par lielu naudu gatavo pretī gi. Pat ar neierobež otu budž etu ir grū ti apē st kaut ko garš ī gu. "Sunny Yard" rajonā atrodas kafejnī ca "Chaika", kur var iekost un nesaindē ties, Kijevas restorā na cenas ir sagatavotas pacieš ami. Viesmī le Nataš a - sveiki, viņ ai viss ir labi. Parasti ir grū ti pabarot bē rnus - jums palī dzē s lē nā plī ts. Vispā r sveiki dā rgā Krima.
Luchne dig - un Turcijā . Atvainojos Zatoka un ATKĀ P!! ! )))
PS: Moderators nepublicē ja manu atsauksmi viesnī cas mā jaslapā , jo, kā solī ts, iespē ju robež ā s ievietoš u to internetā .


iemiesojums Smolich1
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Коттедж «Солнечный дворик» расположен в пгт Затока. В непосредственной близости есть множество кафе и баров. В радиусе 200 метров от базы находятся продовольственные и промтоварные магазины, киоски, а также рынок. Гостиница подойдет для семейного отдыха, индивидуальных поездок или для путешествия с друзьями.

Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории коттеджа беседки, оборудованные и укомплектованная всем необходимым, для приготовления пищи.

  • autostāvvieta
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Коттедж предлагает 27 комфортабельных номеров.

Istabās

Кровать, прикроватные тумбочки, шкаф/вешалка для одежды, санузел, горячая и холодная вода круглосуточно, холодильник, кондиционер, чайник, Wi-Fi, стол, стул, балкон.

Adrese ул. Лазурная 26, р-н Солнечная, пгт Затока, Одесская область, Украина
Tālruņi: +38 (048) 787-97-60, +38 (073) 408-08-19
Tīmekļa vietne: Solnechnyi dvorik
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.