De Lisandru 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 5.010
pamatā
1 atsaukt
2.0 Numurs
5.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
4.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca De Lisandru atrodas Truskavecas pilsētā, kas ir slavena ar saviem ārstnieciskajiem avotiem. Viesnīca ir ideāli piemērota ikvienam, kas vēlas uzlabot savu veselību vai izvēlēties ekskursiju atvaļinājumu.Vairāk →
аватар n-sinichka
Izvē lieties tuvā k dzelzceļ a stacijai. Pirmā , kas iekrita acī s, bija kā pnes uz pagrabu, ar nolobī tā m sienā m. Un, ienā kot istabā , smarž oja pē c kaķ iem un aukstuma kā kriptā . Prasī ju sildī tā ju, iedeva vē ja pū tē ju, š ausmī gi grab un smird. … Tomēr ▾ Izvē lieties tuvā k dzelzceļ a stacijai. Pirmā , kas iekrita acī s, bija kā pnes uz pagrabu, ar nolobī tā m sienā m. Un, ienā kot istabā , smarž oja pē c kaķ iem un aukstuma kā kriptā . Prasī ju sildī tā ju, iedeva vē ja pū tē ju, š ausmī gi grab un smird. Viss jau bū tu labi, bet siltinā juma vispā r nav, kā rš u namiņ a sienas. Nedē ļ u klausī jos, kā cilvē ki iet uz tualeti (visā krā š ņ umā ), vaidus un ritmisku gultas ņ urdē š anu no augš as (laikam jaunlaulā tie). Viesnī cas teritorijā nav ne soliņ u, ne lapeņ u. Vienī gais pluss ir mī ksti spilveni un liela gulta. Un 5 minū tes lī dz dzelzceļ a stacijai. Par tā du naudu mana mā sa atpū tā s siltā istabā ar balkonu. Man bija jā iet iesildī ties. Neiesaku š o viesnī cu, sabojā t visas brī vdienas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Отель De Lisandru находится в городе Трускавец, который известен своими целебными источниками. Гостиница идеально подойдет всем, кто желает оздоровиться или выбирает экскурсионный отдых.

Atrašanās vieta Поселок Славское находится в 48 км от отеля De Lisandru, а поселок Сходница — в 13 км. Ближайшим аэропортом является Международный аэропорт «Львов» имени Даниила Галицкого, расположенный в 67 км от отеля.
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Размещение с домашними животными допускается по предварительному запросу. Гости могут воспользоваться общей ванной комнатой с бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями. Предоставляется услуга «Звонок-будильник».

  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

В отеле 10 комфортабельных номеров: Делюкс, Бюджетный.

Istabās

Сейф, утюг, рабочий стол, гладильные принадлежности, вентилятор, отопление, ковровое покрытие, шкаф/гардероб, фен, телевизор, холодильник, электрический чайник. В некоторых номерах есть ванная комната.

Adrese ул. Речки 33, г. Трускавец, Украина
FAQ