Klusas šausmas

Rakstīts: 7 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 1 — 3 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Man bija neapdomī ba sazinā ties ar š o viesnī cu. Mē s nopirkā m kuponu caur SuperDeal vietni uz 4 dienā m junior suite (ar atlaidi izrā dī jā s 1500 UAH par nakti). Atvaļ inā jums sabojā ts. Tagad par visu kā rtī bā .
Vienī gais viesnī cas pluss ir skaists dizains un labas kvalitā tes mē beles. Tač u brī vdienā m pie jū ras tas nebū t nav galvenais kritē rijs.
Bet mī nusu "Vē ju rozē " ir daudz vairā k.
1) Kad ieč ekojā mies, likā s, ka esam vienī gie viesi. Kluss, kā kapos, gaiteņ i ir tumš i - tie taupa gaismu.

2) Viesnī cas atraš anā s vieta ir š ausmī ga. Lī dz jū rai - pusotrs kilometrs kā jā m (apmē ram 20-25 minū tes). Pludmale mež onī ga, netī ra, daļ a no celiņ a sastā v no koka dē ļ iem ar starpsienā m, un nokā pš ana uz jū ru ir koka, stā vas, vecas kā pnes. Pirms reģ istrē š anā s viņ i zvanī ja tieš i uz viesnī cu un SuperDeal mā jaslapā jautā ja par attā lumu lī dz jū rai. Viņ i atbildē ja, ka 100-150 metri. Tie ir SPRIDZINĀ JUMI MELI. Tuvā kā pietura ir 15 minū š u gā jiena attā lumā , un jā iet pa brauktuvi, kur š oferi brauc kā grib. Lielā kajā daļ ā marš ruta nav ietvju.
3) Viesnī cā š ogad NAV RESTORĀ NA. Viesu maz, tā pē c ekspluatā cijā nenodeva. NEVIENS MŪ S NEBRĪ DINĀ JA (ne viesnī cas administratori, kad zvanī jā m, ne SuperDeal rezervē š anas pakalpojums). Par mū su 1500 UAH. brokastī s mums iedeva rullī ti par 10 UAH. un slikta kafija (neskatoties uz to, ka tā tika pagatavota kafijas automā tā ). Lai normā li paē stu, vienvirziena ceļ š bija 45 minū tes (lī dz tramvajam/mikroautobusam vajag tikai 15 minū tes, gaidiet - 15 minū tes, brauciet - 10-15 minū tes). Vienā ē dienreizē ceļ š aizņ ē ma pusotru stundu. Trī s - 4.5 stundas. Un lī dz jū rai apmē ram stundu (turp un atpakaļ ). Kopā - vismaz 5.5 stundas ceļ ā lī dz jū rai un kafejnī cā . Tiek iegū ts nepilnas slodzes darbs, nevis atpū ta. Un, ja atceries, ka kafejnī ca atrodas otrpus jū rai, saņ em 8 stundu darba dienu un 15 minū tes jū rā .
4) Cenu politika (gan ar atlaidē m, gan bez) ir neadekvā ta lī dz š ausmī gi. Š ī viesnī ca atrodas Č ernomorkā (un tā lu no tā s labā kā s daļ as), un tā s cena ir 1500 UAH. (ar atlaidi) un 2600 UAH. (bez atlaides) absolū ti neadekvā ti. Viesnī cas "Mirny", "12 mē neš i" Odesas centrā ar visā m ē rtī bā m, normā lā m pludmalē m, tuvumā esoš ie restorā ni piedā vā ļ oti pieklā jī gas istabas par 1000-1500 UAH. Dzī vokļ i jū ras krastā daudz labā kā Č ernomorkas rajonā (3. tramvaju terminā lis), ar visā m ē rtī bā m, kondicionieri, elegantu restorā nu jū ras krastā maksā.700 UAH. dienā . Un ziepes š ajā s viesnī cā s nepā rprotami nav sarkanas (kā mē dza dot vilcienos, sī kas un smirdī gas). Un gulta atš ķ irī bā no "Vē ju rozes" ir vesela, nevis caurumu pilna.
5) Dubultie standarti: viesnī cas mā jaslapā un SuperDeal nosacī jumos junior suite numurā bija deklarē tas č ī bas un peldmē telis (tā pē c mē s tos neņ ē mā m lī dzi), viņ i nebija istabā un administratore teica, ka uz mums nepaļ aujas, jo "tu vai ar Pouponu. Piemaksā.4000 un es tev atnesī š u peldmē teli un č ī bas. " Tas ir, tiem, kas ir SuperDeal, š ī ir zemā kā pakā pe.

Attieksme ir š vaka, pē c principa “ko tu gribē ji? ”. Nevienam neiesaku palikt š ajā viesnī cā . Mē s aizbē gā m pē c 2 dienā m (zaudē ja laiku, vienojoties par uzturē š anos citā viesnī cā ). Visus augstā kminē tos trū kumus var pā rdzī vot tikai tie, kuri atbrauca atpū sties ar savu auto un nevar iztikt bez ā das gultas un dī vā na – vienī gajiem viesnī cas atribū tiem, kas, jā , savu naudu ir atstrā dā juš i. Uz tiem bija patieš ā m ē rti gulē t un sē dē t.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu