Panorama Lviv Hotel 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.010
№25 viesnīcas reitingā Ļvova
8.1 Numurs
6.3 apkalpošana
7.3 Tīrība
8.3 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīcas ēka celta 1875. gadā pēc Emanuela Gala projekta, no 1909. līdz 1914. gadam tā tika rekonstruēta. 2017. gada sākumā tika veikta ēkas rekonstrukcija laikmetīgā stilā.Vairāk →
аватар vorojeya
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Brokastis par 200 grivnā m un vienu zvaigzni nevar pavilkt (bija iespē ja salī dzinā t ar Bač evski). Mē beles ir pā rpludinā tas ar kaut ko, kuras ķ ī miskajai tī rī š anai, acī mredzot, naudas nepietiek. Visi plusi no š ī s iestā des atraš anā s vietas. … Tomēr ▾ Brokastis par 200 grivnā m un vienu zvaigzni nevar pavilkt (bija iespē ja salī dzinā t ar Bač evski). Mē beles ir pā rpludinā tas ar kaut ko, kuras ķ ī miskajai tī rī š anai, acī mredzot, naudas nepietiek. Visi plusi no š ī s iestā des atraš anā s vietas. Jū s nesaņ emsiet nekā du pakalpojumu vai labu zī lē š anu. Tie tikai sabojā s jū su garastā vokli. Es nevienam neiesaku. Ļ vovā ir daudz citu vietu, kas ir jū su laika vē rtas. Virtuve nestrā dā ja...Nebija pieejams dzirkstoš ais vī ns par 400 grivnā m, tā vietā piedā vā ja š ampanieti par pusotru tū kstoti...Un iedomā jieties manu š oku, kad man atnesa tē ju no lietotas pakas...

Cienī jamie saimnieki! Es nesaprotu, kā pē c jū s maksā jat saviem viesmī ļ iem un bā rmeņ iem naudu? Iespaids par vakara apmeklē jumu jū su iestā dē ir mež onī gs riebums ...neatgriezenisks kaitē jums tai. Nepalaidiet to garā m! ! ! !
аватар pka_0110
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē dē jā brī dī izbraukš anas priekš vakarā . Telefona sarunā ar viesnī cu noskaidrojā s, ka no pieejamajiem numuriem ir viena vienvietī ga istaba ar vienvietī gu gultu par 1150 UAH, kurā solī ja izmitinā t mani un vī ru bez papildus piemaksā m, vienlaikus apliecinot, ka š is ir cena par istabu, nevis par personu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē dē jā brī dī izbraukš anas priekš vakarā . Telefona sarunā ar viesnī cu noskaidrojā s, ka no pieejamajiem numuriem ir viena vienvietī ga istaba ar vienvietī gu gultu par 1150 UAH, kurā solī ja izmitinā t mani un vī ru bez papildus piemaksā m, vienlaikus apliecinot, ka š is ir cena par istabu, nevis par personu.
Ierodoties mū s informē ja, ka ir iespē ja iekā rtoties vienvietī gā istabiņ ā , bet par papildus samaksu. maksa 200 UAH. un vispā r mums neviens nevarē ja solī t norē ķ inā ties bez papildus samaksas. Un tad pē kš ņ i izrā dā s, ka viņ iem uz 1300 ir 2 mē neš u cipars (lai gan vakar nez kā pē c nebija). Nu ko darī t. . . piekritu. Lai gan tā da lī meņ a viesnī cai ir patiess kauns cilvē kus mā nī t!
Pirms izbraukš anas 6.30 no rī ta paprasī ja reģ istratū rā kafiju, uz ko atbildē dzirdē ja, ka restorā ns atveras pulksten 7, un zvanī ja pē c pusstundas.
Es negribē ju zvē rē t, jo. patī k atnā kt atpū sties. Bet es nevē los, lai citi tiek muļ ķ oti kā mē s. Š ī viesnī ca nav tā das naudas vē rta, daž as izrā dī š anā s.
аватар mishkafishka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē rta atraš anā s vieta un garš ī gas brokastis. Man nepatika mazā istaba. … Tomēr ▾ Ē rta atraš anā s vieta un garš ī gas brokastis. Man nepatika mazā istaba.
аватар merkana
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas priekš rocī ba ir restorā ns "Panorā ma". Paš ā viesnī cā ir š ausmī ga cigareš u smaka, istabā s drī kst smē ķ ē t un tā pē c gaiteņ os ir smirdoš a cigareš u smaka. Tā da pati situā cija ir arī restorā nā . … Tomēr ▾ Viesnī cas priekš rocī ba ir restorā ns "Panorā ma". Paš ā viesnī cā ir š ausmī ga cigareš u smaka, istabā s drī kst smē ķ ē t un tā pē c gaiteņ os ir smirdoš a cigareš u smaka. Tā da pati situā cija ir arī restorā nā . Viņ i smē ķ ē tieš i restorā nā . Š ā dai viesnī cai tas nav pieņ emami, jo ī paš i tā pē c, ka cena ir diezgan augsta. Personā ls ir lielisks. Lū gums - ieturē t brokastis panorā mas restorā nā , jo pagrabā nav ī paš i patī kami ieturē t brokastis
аватар minimam
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika vieta un ē diens. Nepatika personā la attieksme reģ istratū rā - vajadzē tu bū t pieklā jī gā kiem. … Tomēr ▾ Patika vieta un ē diens. Nepatika personā la attieksme reģ istratū rā - vajadzē tu bū t pieklā jī gā kiem.
аватар sergeymak
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska restorā na un viesnī cas atraš anā s vieta ar skatu. Pati viesnī ca - mū s iekā rtoja neiztī rī tā istabiņ ā , nā cā s to mainī t … Tomēr ▾ Lieliska restorā na un viesnī cas atraš anā s vieta ar skatu. Pati viesnī ca - mū s iekā rtoja neiztī rī tā istabiņ ā , nā cā s to mainī t
аватар molodcy
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas restorā ns "Panorā ma" ar izcilu virtuvi un vī nu karti. Rezervē tajā numurā nebija iespē jams ievietot papildu gultas diviem bē rniem, lai gan viesnī ca iepriekš bija atbildē jusi apstiprinoš i. Man bija jā pē rk komplekts un jā maksā gandrī z divreiz vairā k, nekā bija paredzē ts. … Tomēr ▾ Viesnī cas restorā ns "Panorā ma" ar izcilu virtuvi un vī nu karti. Rezervē tajā numurā nebija iespē jams ievietot papildu gultas diviem bē rniem, lai gan viesnī ca iepriekš bija atbildē jusi apstiprinoš i. Man bija jā pē rk komplekts un jā maksā gandrī z divreiz vairā k, nekā bija paredzē ts.
аватар myloginfo
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
forš i. lieliska atmosfē ra, lieliska ē dienkarte, ceļ ojuma vē rts. … Tomēr ▾ forš i. lieliska atmosfē ra, lieliska ē dienkarte, ceļ ojuma vē rts.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Здание отеля построено в 1875 году по проекту Эммануила Галля, с 1909 г. по 1914 г. подверглось реконструкции.

В начале 2017 г. реконструкция здания проводилось в стиле контепморари.

Atrašanās vieta 30 метров от Оперного театра.
Pludmalē
Viesnīcā

Камера хранения и сейф, конференц-зал на 50 человек, услуги прачечной и химчистки, трансфер, тренажорный зал, бизнес-центр.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

4 Одноместных стандарта, 4 Одноместных улучшенных, 7 Двухместных стандартных (отдельные кровати), 16 Двухместных стандартных (двуспальная кровать), 10 Двухместных улучшенных (двуспальная кровать), 5 Однокомнатных полулюксов (двуспальная кровать), 5 Двухкомнатных люксов (двуспальная кровать).

Istabās

Ванная комната, ТВ, кондиционер, телефон, интернет, халат, сейф, мини-бар.

Adrese г. Львов, Проспект Свободы, 45
Tālruņi: +38 (032) 225 90 00
+38 (032) 225 90 01
+38 (050) 431 95 99
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.