Zamok Lva 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.710
№20 viesnīcas reitingā Ļvova
7.5 Numurs
7.5 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.8 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Majestātiska no ārpuses un mājīga no iekšpuses, viesnīca ir paredzēta tiem, kas jūt patiesi ekskluzīvu lietu smalku garšu. Atrodas vienā no elitārākajiem Ļvovas rajoniem - "Lauvas pils" jau daudzus gadus valdzina savus viesus ar vietējās dabas skaistumu, istabu komfortu un klusu restorānu, kurā tiek pasniegta aromātiska kafija.Vairāk →
аватар Igdav369
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca atrodas labā klusā vietā , blakus parkam, pietiekami tuvu vē sturiskajam centram. Diezgan ē rta gulta. Sastā v no 2 ē kā m. Dzī vojā m vecā kā daļ ā - tajā telpas jau diezgan nobruž ā tas, grī da nolietota, č ī kst. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas labā klusā vietā , blakus parkam, pietiekami tuvu vē sturiskajam centram. Diezgan ē rta gulta. Sastā v no 2 ē kā m. Dzī vojā m vecā kā daļ ā - tajā telpas jau diezgan nobruž ā tas, grī da nolietota, č ī kst. Vannas istaba ar korozijas pazī mē m duš ā . Vannas istabā izlietnes atraš anā s vieta ir nepā rdomā ta, nav pilnī gi nekā du dvieļ u pakaramo, vietu kosmē tikai un skū š anā s lī dzekļ iem. Tī rī š anas kvalitā te ir vidē ja. Trokš ņ ains ledusskapis, nav gaisa kondicionē š anas. Bī stami paklā ji uz kā pnē m, slikti nostiprinā ti, viegli aizķ erties un nokrist. Personā ls ir slikti sagatavots, ī paš i viesmī ļ i bufetē . Pē c pusnakts ir grū ti nokļ ū t viesnī cā - zvanu nav, tā lrunis neatbild, lai gan ir deklarē ts 24 stundu darbs. Otrajā korpusā numuriņ i labā ki, tikko izremontē ti, paskatieties kurā vietā tiksiet izmitinā ti. Vispā r - neiesaka, Ļ vovā ir labā kas vietas par to paš u naudu.
аватар liubitsl
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas klusā , mā jī gā rajonā , 15 minū š u gā jiena attā lumā no centra, tieš i parkā . Ja jums nepatī k pastaigas, taksometrs Ļ vovā noteikti ir lē tā ks nekā galvaspilsē tā . Istabas ir lielas un lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas klusā , mā jī gā rajonā , 15 minū š u gā jiena attā lumā no centra, tieš i parkā . Ja jums nepatī k pastaigas, taksometrs Ļ vovā noteikti ir lē tā ks nekā galvaspilsē tā . Istabas ir lielas un lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Wifi ar labu ā trumu. Pieklā jī gs restorā ns. Un viesnī ca ir suņ iem draudzī ga.
аватар dvaspolovinoy
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca ar jauku personā lu, ne slikts restorā ns, diezgan tuvu centram (lai gan paš ā pilsē tā slidkalniņ i izkā pj un no centra uz viesnī cu - kalnā ). Tī ras istabas, ē rtas un klusas centram. Viesnī cu bija grū ti atrast. Iela maza, navigators to nezina, vietē jie arī nav visi. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ar jauku personā lu, ne slikts restorā ns, diezgan tuvu centram (lai gan paš ā pilsē tā slidkalniņ i izkā pj un no centra uz viesnī cu - kalnā ). Tī ras istabas, ē rtas un klusas centram. Viesnī cu bija grū ti atrast. Iela maza, navigators to nezina, vietē jie arī nav visi.
аватар Anechkakot
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Blakus kluss parks, putni dzied, magnolijas zied, ļ oti pieklā jī gs personā ls. Š ī ir bijusī reģ ionā lā s partijas komitejas viesnī ca. Parka iekš pusē , vecas ē kas, lielisks personā ls, milzī gas telpas, visas mē beles ir jaunas. … Tomēr ▾ Blakus kluss parks, putni dzied, magnolijas zied, ļ oti pieklā jī gs personā ls. Š ī ir bijusī reģ ionā lā s partijas komitejas viesnī ca. Parka iekš pusē , vecas ē kas, lielisks personā ls, milzī gas telpas, visas mē beles ir jaunas. Tikai ē ka veca, cauri sienā m dzird u. c. Bet kopumā lieliski.
аватар dvenadcaty
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs. Ī paš i man patika restorā ns. Viesnī ca atrodas blakus centrā lajam tirgum klusā un mā jī gā rajonā . Mī nuss ir tas, ka nav lifta, tā pē c koferi jā nes augš ā pa kā pnē m. … Tomēr ▾ Viesnī cas personā ls ir draudzī gs. Ī paš i man patika restorā ns. Viesnī ca atrodas blakus centrā lajam tirgum klusā un mā jī gā rajonā . Mī nuss ir tas, ka nav lifta, tā pē c koferi jā nes augš ā pa kā pnē m. Restorā na ī patnī ba ir tā , ka tas daž kā rt tiek ī rē ts kā zā m vai korporatī vajā m ballī tē m, kas viesnī cas iemī tniekiem nav ī paš i ē rti. Bet tas, cik man zinā ms, notiek reti.
аватар peshehod
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jutos kā karaliskā s ģ imenes loceklis. Lieliska atraš anā s vieta, ļ oti lielas telpas. Mums bija istaba ar guļ amistabu un dzī vojamo istabu par standarta cenu. Viesnī cai ir sava autostā vvieta, ļ oti laipns personā ls. Viesnī ca atrodas pastaigas attā lumā no centra. … Tomēr ▾ Jutos kā karaliskā s ģ imenes loceklis. Lieliska atraš anā s vieta, ļ oti lielas telpas. Mums bija istaba ar guļ amistabu un dzī vojamo istabu par standarta cenu. Viesnī cai ir sava autostā vvieta, ļ oti laipns personā ls. Viesnī ca atrodas pastaigas attā lumā no centra. Izcilas brokastis.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums lioncastle
‹ Viesnīca Zamok Lva 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Величественный снаружи и уютный внутри — отель создан для тех, кто чувствует тонкий вкус действительно эксклюзивных вещей.

Расположенный в одном из самых элитных районов Львова - «Замок льва» уже много лет очаровывает своих гостей красотой местной природы, комфортом номеров и тихим ресторанчиком, где подают ароматный кофе.

Viesnīcā

доступ в интернет, автостоянка, парк-кафе, конференц-зал,

Telpu apraksts

Для туристов имеются 14 номеров разной категории: 6 стандартов, 4 бизнес стандарты, 3 полулюкса и 1 люкс высшей категории.

Istabās

ванная комната, холодильник, кабельное телевидение, телефон.

Adrese Львовская область, Львов, ул. Глинки, 7
Tālruņi: (032) 238-61-15; 238-61-16; 297-15-63
Tīmekļa vietne: Zamok Lva
FAQ