Sonata 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.510
№6 viesnīcas reitingā Ļvova
8.8 Numurs
9.1 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.4 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca "Sonata" atrodas Ļvovas pilsētā. Tās atrašanās vietas priekšrocība ir ērta satiksme ar lidostu, dzelzceļa un autoostas.Vairāk →
аватар andreit
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca par savu naudu. Pieklā jī gs personā ls, ē rta atraš anā s vieta - ē rti atbraukt ar auto. Ļ oti patika brokastis. Vienī gais trū kums ir tas, ka tas neatrodas centrā . … Tomēr ▾ Laba viesnī ca par savu naudu. Pieklā jī gs personā ls, ē rta atraš anā s vieta - ē rti atbraukt ar auto. Ļ oti patika brokastis. Vienī gais trū kums ir tas, ka tas neatrodas centrā .
аватар gromika.maria
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikā m apmetuš ies š ajā viesnī cā Ziemassvē tku tū res uz Ļ vovu ietvaros! Bijā m ļ oti apmierinā ti, ī paš i patika personā la attieksme un ē diens! Istaba bija tī ra, silta un gaiš a! Mē s esam no tiem cilvē … Tomēr ▾ Tikā m apmetuš ies š ajā viesnī cā Ziemassvē tku tū res uz Ļ vovu ietvaros!
Bijā m ļ oti apmierinā ti, ī paš i patika personā la attieksme un ē diens! Istaba bija tī ra, silta un gaiš a! Mē s esam no tiem cilvē kiem, kuri nemeklē trū kumus vai cenš as tos nepamanī t! Tā pē c esam pilnī bā apmierinā ti un iesakā m visiem!
аватар Ludmyla17
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums ļ oti patika viesnī ca Sonata. + + ļ oti garš ī gas brokastis - Bufete, ar nepacietī bu gaidī jā m brokastis : ) Paldies š efpavā ram! + istabiņ a tī ra, ē rta, uzkopš ana katru dienu + uzmanī gs personā ls. Wi-Fi signā ls nedarbojā s - viņ i zvanī ja administratoram - pē c 10 minū tē m viņ i to salaboja. … Tomēr ▾ Mums ļ oti patika viesnī ca Sonata.
+
+ ļ oti garš ī gas brokastis - Bufete, ar nepacietī bu gaidī jā m brokastis : ) Paldies š efpavā ram!
+ istabiņ a tī ra, ē rta, uzkopš ana katru dienu
+ uzmanī gs personā ls. Wi-Fi signā ls nedarbojā s - viņ i zvanī ja administratoram - pē c 10 minū tē m viņ i to salaboja.
+ Pie reģ istratū ras ir dators - ja steidzami jā strā dā ar dokumentiem vai jā sū ta e-pasts.

25 minū tes ar autobusu lī dz centram - kā dam mī nuss. Tač u 5. autoosta nav tā lu – ē rta tū ristiem, kuri gatavojas apmeklē t Ļ vovas apgabala pilis.
Skats pa logu industriā ls - bet tā ds rajons. Bet naktī s ir kluss - centrā nemitī ga maš ī nu dā rdoņ a un pie daž ā m viesnī cā m pat redzē jā m diennakts bū vniecī bu.
отель вид из окна отеля Соната (парковка отеля) номер на двоих, отель
аватар ira.ignatyeva
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā viesnī ca atstā ja labu iespaidu: jauks personā ls, tī rī ba gaiteņ os un istabā , istabiņ a plaš a (mums bija ģ imene - divistabu). Istabā bija divguļ amā gulta un dī vā ngulta, divi televizori. Minibā ra nav (man vairā k interesē ja ledusskapis, nevis tā saturs). … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca atstā ja labu iespaidu: jauks personā ls, tī rī ba gaiteņ os un istabā , istabiņ a plaš a (mums bija ģ imene - divistabu). Istabā bija divguļ amā gulta un dī vā ngulta, divi televizori. Minibā ra nav (man vairā k interesē ja ledusskapis, nevis tā saturs). Pilns dvieļ u komplekts, laba santehnika vannas istabā , š ampū nu ziepju komplekts.
Brokastis (paš apkalpoš anā s) iekļ autas numura cenā - augstā lī menī , liela ē dienu izvē le, viss garš ī gi, kafija no kafijas automā ta (taisi pē c saviem ieskatiem, izvē loties jebkuru programmu).
Bet pie guļ amistabas gulta bija saplī susi - saplī suš as divas lī stes, tā pē c nā cā s gulē t pie bedres - atbraucā m naktī , bē rni bija noguruš i, un nevarē jā m aiziet pā rģ ē rbties. Arī par bū tisku mī nusu var saukt ne tik daudz to, ka viesnī ca nomalē , bet gan tā s, kas atrodas netā lu no dzelzceļ a, un mū s ik pa laikam pamodinā ja vilcieni.
Beigā s pie tā pē kš ņ i apstā jos, tiklī dz pā rbaudu, vai gultas ir normā las.
аватар Krokhmal
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m viesnī cā vienu nakti, rezervē jā m caur kā du no rezervē š anas pakalpojumiem. Ierodoties nebija nekā du problē mu. Tī rī ba visā viesnī cā . Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Biju patī kami pā rsteigta par brokastī m, gandrī z katrai gaumei. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā vienu nakti, rezervē jā m caur kā du no rezervē š anas pakalpojumiem. Ierodoties nebija nekā du problē mu. Tī rī ba visā viesnī cā . Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Biju patī kami pā rsteigta par brokastī m, gandrī z katrai gaumei. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Taksometrs uz centru Rinok laukumā - 50 UAH, atpakaļ tikpat. Atgā dinā š u, ka bijā m komandē jumā , tā pē c nebija mē rķ a dzī vot Ļ vovas centrā . ES iesaku. Ideā la cenas un kvalitā tes attiecī ba (un mē s to noteikti noskaidrojā m piecu dienu ceļ ojuma laikā , š is bija labā kais un cena kaut kur pa vidu).
аватар s.zavtrakin
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es biju apmierinā ta ar brokastī m - jū s veicat pasū tī jumu, un viņ i jums atnes visu, ko vē laties. Tieš ā m labs dienas sā kums. Viesnī ca atrodas tā lu no centra - tas ir noteikts mī nuss. Un naktī varē ja dzirdē t, kā garā m brauc vilcieni. … Tomēr ▾ Es biju apmierinā ta ar brokastī m - jū s veicat pasū tī jumu, un viņ i jums atnes visu, ko vē laties. Tieš ā m labs dienas sā kums. Viesnī ca atrodas tā lu no centra - tas ir noteikts mī nuss. Un naktī varē ja dzirdē t, kā garā m brauc vilcieni. Bet kopumā pieklā jī ga viesnī ca.
аватар avtoman
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir tī ra un tikko atjaunota. Ļ oti patika brokastis. Personā ls ir pieklā jī gs un dara labu darbu. Cena tik jaunai un labai viesnī cai ir zema. Viens bet - tā lu no centra. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tī ra un tikko atjaunota. Ļ oti patika brokastis. Personā ls ir pieklā jī gs un dara labu darbu. Cena tik jaunai un labai viesnī cai ir zema. Viens bet - tā lu no centra.
аватар Dropha
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visiem patika. Pieklā jī gs personā ls, ē rta atraš anā s vieta - ē rti atbraukt ar auto. Numuri ir tī ri un ē rti. Brokastis ir bagā tī gas un daudzveidī gas. … Tomēr ▾ Visiem patika. Pieklā jī gs personā ls, ē rta atraš anā s vieta - ē rti atbraukt ar auto. Numuri ir tī ri un ē rti. Brokastis ir bagā tī gas un daudzveidī gas.
аватар shvedy
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba viesnī ca par savu naudu. Pieklā jī gs un draudzī gs personā ls. Tī ras telpas. Ir ē rti vadī t automaš ī nu. Bufete ir iekļ auta uzturē š anā s cenā . Turpat blakus dzelzceļ am … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca par savu naudu. Pieklā jī gs un draudzī gs personā ls. Tī ras telpas. Ir ē rti vadī t automaš ī nu. Bufete ir iekļ auta uzturē š anā s cenā . Turpat blakus dzelzceļ am
аватар tralala
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika viesnī ca, laipns personā ls, ļ oti laba bufete, bet atraš anā s vieta diezgan neveiksmī ga tā lu no vē sturiskā centra. Ceļ ojot ar auto, laba cenas un kvalitā tes kombinā cija. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, laipns personā ls, ļ oti laba bufete, bet atraš anā s vieta diezgan neveiksmī ga tā lu no vē sturiskā centra. Ceļ ojot ar auto, laba cenas un kvalitā tes kombinā cija.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ohotskiy
Būs puika un meitene
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums LOVUFRI
vēlamies uzzināt, kurš uzņēmums projektēja rekonstrukciju un kurš pats veica remontdarbus
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sonatahotel
‹ Viesnīca Sonata 3*
1 atbildi
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Гостиница "Соната" расположена в городе Львов. Преимуществом её расположения является удобное соединение с аэропортом, железнодорожным и авто вокзалами.

Viesnīcā

2 конференц-зала, ресторан, круглосуточный рум-сервис, трансфер (встреча в аэропорту или на вокзале), аренда авто, организация транспортного обслуживания группы, заказ услуг переводчиков, организация и проведение конференций, Интернет, вызов такси, поднос багажа.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports Экскурсионные услуги, бронирование билетов в театры, посещение аквапарка "Пляж", организация банкетов, фуршетов, праздничных и деловых мероприятий.
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

122 номера: одно- и двухместные номера бизнес-комфорт, двухкомнатный полулюкс, люкс.

Istabās

Ванная комната с душем, мини-парфюмерия, телевизор, телефон.

Adrese г. Львов, 79066, ул. Морозная, 14
Tālruņi: +38 (032) 232–50–00
+38 (032) 232–50–15 (факс)
Tīmekļa vietne: Sonata
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.