Valentina 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.810
5.0 Numurs
5.8 apkalpošana
5.3 Tīrība
6.3 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīcu komplekss "Valentina" atrodas Ļvovā, gleznainajā Bryukhovychi kūrortciemā, pašā centrā. Viesnīcā valda draudzīguma, ģimenes komforta un sirsnības atmosfēra.Vairāk →
аватар minsk3pl
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Meli. 2. stā vā nebija interneta. vā ja duš a, daž reiz ar aukstu, daž reiz ar karstu ū deni. Televizors nebija iestatī ts. Pievienot. pakalpojumi ir dā rgi. … Tomēr ▾ Meli. 2. stā vā nebija interneta. vā ja duš a, daž reiz ar aukstu, daž reiz ar karstu ū deni. Televizors nebija iestatī ts. Pievienot. pakalpojumi ir dā rgi.
аватар tetyanna1
Ļ oti laba viesnī ca! Vasarā ceļ ojis ar divā m ģ imenē m ar mazu bē rnu. Uzturē jā s divistabu luksusa numurā . Mā jī ga istabiņ a, tī ra. Labs serviss, ļ oti jauks personā ls. Un vispā r ir vē rts atseviš ķ i pieminē t atmosfē ru, tur ir tik mā jī gi, pat ja tur nav nekā da greznī ba, bet dvē sele ir! Restorā nā viss tiek pagatavots ļ oti garš ī gi, sā kot no parastā s zupas lī dz kartupeļ u pankū kā m ar gaļ u. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca!
Vasarā ceļ ojis ar divā m ģ imenē m ar mazu bē rnu. Uzturē jā s divistabu luksusa numurā . Mā jī ga istabiņ a, tī ra. Labs serviss, ļ oti jauks personā ls. Un vispā r ir vē rts atseviš ķ i pieminē t atmosfē ru, tur ir tik mā jī gi, pat ja tur nav nekā da greznī ba, bet dvē sele ir! Restorā nā viss tiek pagatavots ļ oti garš ī gi, sā kot no parastā s zupas lī dz kartupeļ u pankū kā m ar gaļ u. . . mmmm (nu, š ķ iet, ka parasti ē dieni, bet sanā k ļ oti garš ī gi) un vē l daudz ko citu. Noteikti iesaku š o viesnī cu!
аватар leonred
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š is ir gadī jums, kad viesnī cu bez saimnieka viņ i izvē lē jā s nejauš i un nož ē loja. Ieejot istabā , pirmais, ko pamanā t, ir ne svaigu zeķ u smarž a. Istabas ļ oti netī ras, pie sienā m sakaltuš i bugi, zem gultā m ir atkritumi, neviens nav iztī rī jis piezī mi. … Tomēr ▾ Š is ir gadī jums, kad viesnī cu bez saimnieka viņ i izvē lē jā s nejauš i un nož ē loja.
Ieejot istabā , pirmais, ko pamanā t, ir ne svaigu zeķ u smarž a. Istabas ļ oti netī ras, pie sienā m sakaltuš i bugi, zem gultā m ir atkritumi, neviens nav iztī rī jis piezī mi. Vannas istabas ar sē nī ti.
Ī sā k sakot, istabas ir nekā ds, grī das segums ir notraipī ts, mē beles salauztas no deviņ desmitajiem gadiem, sienas nobruž ā tas, gultas ir neē rtas.
Vakariņ ojot vasaras rotaļ u laukumā , esiet gatavi tam, ka ieradī sies vietē jie piedzē ruš ies lopi (kā sapratā m viesmī ļ a paziņ as), un jū s klausī sities visu krievu paklā jiņ u. IT bez tā pat nevar savienot divus vā rdus, darbinieki, tā pat kā apsargs (kurš tur vairā k izskata dē ļ ), tam nepievē rš uzmanī bu.
Wi-fi un TV var teikt, ka viesnī cas teritorijā nav.
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā apmetā mies daudzas reizes, gan ierodoties Ļ vovā , gan tranzī tā pa ceļ am vai nu no Dzimtenes, vai uz Dzimteni (turklā t Ļ vovas iedzī votā ji iedeva dzeramnaudu, un viņ i par to daudz zina). Vienmē r lielisks iespaids. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apmetā mies daudzas reizes, gan ierodoties Ļ vovā , gan tranzī tā pa ceļ am vai nu no Dzimtenes, vai uz Dzimteni (turklā t Ļ vovas iedzī votā ji iedeva dzeramnaudu, un viņ i par to daudz zina). Vienmē r lielisks iespaids. Bet pē dē jā vizī tē (un tas bija Neatkarī bas dienā ) mū s patī kami pā rsteidza arī fakts, ka, ierodoties viesnī cā , jaunā dā ma ar reģ istratū ru piedā vā ja mums glā zi auksta š ampanieš a ar daž ā diem krekeriem, saldumiem, olī vā m. , citroni - tā s ir iestā des valsts svē tkos. Interesanti, ka kaut kā dā Ramadā -Doņ eckā viņ i tajā dienā arī ā rstē ja klientus? ). Protams, ne š ampanietis mani iedvesmoja uzrakstī t atsauksmi. Un tas, ka, manuprā t, š ai vietai tieš ā m ir daudz priekš rocī bu. Par tiem - zemā k.

DISLOKĀ CIJA
Viesnī ca atrodas piepilsē tas atpū tas ciematā Bryukhovychi, 11 km attā lumā no Operas teā tra. Man nepatī k pilsē tas. Ļ vova, protams, nav Maskava, bet personī gi man ir ē rtā k dzī vot veiksmī gi no pilsē tas burzmas.
Turklā t attā lums ir smieklī gs pē c lielo pilsē tu standartiem. Nokļ ū š ana ir ļ oti vienkā rš a, ja jums ir savs transports. Ja ceļ ojat bez automaš ī nas, jums palī dzē s transporta savienojumi Ļ vova-Bryukhovychi. No paš as viesnī cas kursē.8. un 22. mikroautobusi, kas nokļ ū st pieturā Zernova pie Ļ vovas viesnī cas (no pieturas skats uz operas). Atpakaļ jā brauc ar tiem paš iem mikroautobusiem, bet jau pie Svē tā Teodora laukuma. Pajautā jiet vietē jiem – tas ir trī s soļ us no pieturas. "Grauds", ielas otrā pusē . Principā tā ir ē rtā k pā rvietoties. Tā kā Ļ vovā nepā rtraukti tiek remontē ti ceļ i, satiksme centrā gandrī z vienmē r ir ierobež ota, un gudri apkā rtceļ i noteikti nav paredzē ti apmeklē tā jiem. Turklā t kā vienmē r aktuā la ir stā vvietu problē ma. Tā pē c domā – izvē lies – izlem, kas tev personī gi ir tuvā ks. Uz autobusu jā stā v rindā . Tas ir, viņ š ieradā s agrā k - agrā k un aizgā ja.
Bet tas nepavisam nav kritiski, jū s varat pā rbaudī t atgrieš anā s lidojumu grafiku paš ā mikroautobusā un ierasties 10-15 minū tē s. pirms izbraukš anas (galu galā pī ķ a stundā s ir rindas, bet intervā ls starp mikroautobusiem ir ne vairā k kā.15 minū tes).
Viesnī ca atrodas gandrī z Bryukhovychi centrā . Blakus - priež u mež s, klusums, skaistums. Gulē t kā sanatorijā (paš am pā rbaudī ts).
Tiem, kas ceļ o ar automaš ī nu uz Poliju, bū s ē rti arī tas, ka "Valentina" atrodas tieš i pa ceļ am uz Krakovecas-Korč evas muitas pā reju. Un saskaņ ā ar vietē jo iedzī votā ju liecī bā m š ajā pā rejā ir tikai mazā kā s rindas (salī dzinot ar Š egini). Tomē r to visu ir viegli izsekot tieš saistē . Un nobraukuma ziņ ā Krakovecs ir tuvā k Š eginei.
Uzņ emš ana "Valentī nā " ir visu diennakti, ne mums, ne daudzajiem paziņ ā m, kam "parā dī š anā s" tika "padota", nekad nav bijuš as problē mas ar izlī gumu. Pē dē jā vizī tē ieradā mies ap 12:00, viesi tiek izmitinā ti no 14:00.
Atnā ca, paziņ oja, ka esam rezervē juš i pa telefonu, prasī ja, vai nav iespē jams reģ istrē ties agrā k. Atbilde bija zibenī gi ā tra un pozitī va).
Trū kumi ietver faktu, ka rezervā ciju datubā zē nav nevienas viesnī cas. Rezervē t tikai pa telefonu vai e-pastu, kas nav ī paš i ē rti.

VIESNĪ CA
Viesnī cas ā rpuse ir tradicionā li Karpatu "salauzti" jumti, viss apstā dī jumā . Ne pā rā k liela viesnī cas teritorija, bet nav pā rpildī ta. Blakus ir priež u mež s, veikali (pā rtikas veikals atrodas pirmajā stā vā un ir atvē rts visu diennakti, pā ri ceļ am vē l ir vairā ki), aptieka, suvenī ru un dā vanu veikals ar parastā m ķ ī nieš u patē riņ a precē m, bet tur ir daž ā das interesantas lietas, aptaustī tas, piemē ram, apdrukā tas krū zī tes. vyshyvanka.
Numuri: vienvietī gi un divvietī gi numuri standarta, junior suite un suite. Mē s (tā kā mē s guļ am tikai viesnī cā s, kā likums, mē s ietaupā m uz mā jokli) vienmē r esam dzī vojuš i standartos.
Tajos: laba gulta ar ortopē disko matraci (viens liels vai divi mazā ki), verdoš a balta veļ a, telefons, plazmas ekrā ns, minibā rs (pē dē jo reizi nepaveicā s - strā dā ja, bet kaut kā nedroš i, tomē r mums tas nebija svarī gi ), dzī voklis, rakstā mgalds. Ir seifs. Ir č ī bas.
Nu, vannas istabā - nevis duš a, bet eļ ļ as auduma aizkars. Bet ir ļ oti tī rs, viss dzirkstī un spī d. Dvieļ i - 5 gab. vienai personai. Nav halā tu. No "ziepes-ryl" - duš as ž eleja un ziepes.
Domā ju, ka apartamentos - pē kš ņ i "mē beles", bet mē s esam, kā saka, "vienkā rš i ciema cilvē ki", tā pē c mums tas nav svarī gi. WiFi pieejams, signā ls droš s, parole pie administratores reģ istratū rā , administratora koordinā tes telefonā istabā , blakus uz naktsgaldiņ a pildspalva un papī ra lapas, lai to visu pierakstī tu.
Cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā - 9 punkti no 10. Pē dē jo reizi dzī vojā m dubultstandartā par 250 UAH.
Istaba, kurā dzī vojā m pē dē jā apmeklē juma reizē , mū s uzjautrinā ja ar arhitektonisku izsmalcinā tī bu jumta pā rrā vuma veidā , kas atrodas virs rakstā mgalda. Ar savu miniboreri viegli izvairī jos no traumā m, tač u daž i nedzirdī gi sitieni ar mī ļ oto pieri pret š o izdomā jumu, kad strauji piecē los no galda, daž ā doja mū su kluso vakaru Valentī nā : ).

PERSONĀ LS
Pat runā jot pa telefonu, tu jū ties gaidī ts un mī ļ š viesis. Un pē c ieraš anā s jū s esat laipni gaidī ts kā Tā lo Austrumu radinieks ar sarkano ikru č emodā nu). Nē , ja nopietni – visi ir ļ oti draudzī gi, pieklā jī gi, uzmanī gi pret Taviem lū gumiem.

RESTORĀ NS
Pirmajā stā vā ir ieeja no ielas. Un viesnī cas viesiem, lai nokļ ū tu restorā nā , ir jā iet cauri iekš pagalmam - manuprā t, tas ir bū tisks trū kums aukstajā sezonā . Ir arī vasaras terase ar atvē rtu pavardu. Bet: virtuve vienkā rš i nav slavē jama. Nekā du molekulā ro frills "augstā mode"!
Nē , tikai parasts veselī gs garš ī gs ē diens: piemē ram, krē mzupa ar cū kas sē nē m, banoš s ar sponderu un sieru (vā rds “sponder” mū s ļ oti uzjautrinā ja, tā nozī mi nā cā s uzzinā t no viesmī les meitenes, bet es to nedarī š u saki - paturē š u intrigu tiem, kas grib š o banoš u pamē ģ inā t arī paš i, bet viņ iem bez liekā m emocijā m atzī mē ju, ka tas bija gardā kais no visiem, ko lī dz š im esmu ē dis). Porcijas milzī gas, esiet uzmanī gi, naesam pietiek ar vienu salā tu un vienu ē dienu - vai nu pirmajam, vai otrajam. Ar mani š eit vienmē r notiek viens un tas pats stā sts: brokastu, pusdienu, vakariņ u sā kumā es gribu visu un vē l vairā k. Ak, tad visdaž ā dā ko sarkastisku piezī mju pavadī jumā kā ds kompanjons, kurš pareizi aprē ķ inā jis spē kus, lū dz lī dzi paņ emt neskartu, bet jau nepiedienī gu trauku. Viņ i nes kastes bez problē mā m un liekiem jautā jumiem.
Viesmī les izš ū tos kreklos ir mī ļ as, smaidī gas, darbī gas. Tomē r restorā ns ir jā apmeklē.
Starp citu, par brokastī m var norē ķ inā ties reģ istrē joties - tad 30 grivnas par 1 brokastu personu tiks pieskaitī tas naktsmī tnes rē ķ inam. Jā , protams ir ekonomiskā k, bet man š ķ iet saprā tī gā k pasū tī t uz vietas. Pirmkā rt, ir daudz, no kuriem izvē lē ties. Otrkā rt, nosaukumi ir ļ oti krā saini, un ē dienkartes lasī š ana ir atseviš ķ s un pilnī gi bezmaksas prieks (jeb Ļ vovā “atrakcija”). Treš kā rt, ja Valentī nā uzturē sities 2-3 dienas, tad ē dī siet tikpat daudz brokastu variantu. Un pat tad, ja bijā t š eit jau pagā juš ajā naktī , jū s joprojā m iepriecinā s nā kamie neskaidrie un smieklī gie vietē jo ē dienu nosaukumi, to cerī bas, izskats un garš a. Tik garš ī gi!

IZKLAIDE
Noteikti zinu, ka biljards ir - vienā no viesoš anā s reizē m tikā m izmitinā ti istabā iepretim biljarda telpai, bija nedaudz trokš ņ ains, bet tas mū s ī paš i netraucē ja. Ja esat izvē lī gā ks, reģ istrē joties uzreiz varat norunā t, ka no istabas logiem paveras skats uz mež u. Un tad - klusums! Bet vasarā - odi, vajag fumigatoru.
Ir sauna ar peldbaseinu. Par cenā m nestā stī š u - es nemaz neesmu "saunists", tā pē c "zvaniet". Ir arī galda tenisa un velosipē du noma (! ).
Bē rnudā rziem ir iekā rtots rotaļ u laukums, kas atrodas atklā tā s terases skata laukā , tas ir, dzer alu, vī nu vai kafiju un vē ro savu bē rnu (š ī iespē ja ī paš i noderē s tē tiem: p).

AUTOSTĀ VVIETA
Neliels iekš pagalmā (slē gts, apsargā ts; pat ja nemaldos ir pat videonovē roš ana) un stā vvieta viesnī cas priekš ā - tiem, kas "iekrituš i" restorā nā.

KOPSAVILKUMS
Lieliska viesnī ca: gan nakš ņ oš anai uz ceļ a, gan dzī voš anai Ļ vovā -Brjuhovič os, korporatī vajiem pasā kumiem, seminā riem un vē l nezin kam. Vienkā rš i lieliska viesnī ca.

PS: Brjuhovič i paš i par sevi ir interesanti. Galvenā vē rtī ba ir priež u-diž skā barž a-ozolu mež s. Ir skaists ezers ar smilš ainu pludmali - vasarā var sauļ oties un peldē ties, ziemā - slidotava. Pie ieejas ciematā - piemineklis pā vestam Jā nim Pā vilam II. Un netā lu no Bryukhovychi atrodas unikā la 18. gadsimta koka Trī svienī bas baznī ca. , kas sastā v no divā m guļ baļ ķ u mā jiņ ā m – tas ir ļ oti rets divkameru baznī cas veids. Paš os Brjuhovič os joprojā m var redzē t Vissvē tā kā s Jaunavas Marijas ieieš anas templī baznī cu. Vladimirs Ivasjuks nomira vietē jā mež ā ("Red Rue", "Vodograya", "Es doš os uz tā liem kalniem ... " autors. Braucot pa š oseju uz Brjuhovič iem, rā dī tā js ir "Ceļ š uz V. Ivasjuka nā ves vietu". Viņ š bija cienī gs.
Apskatā iekļ ā vu video ar Ivasjuku, viņ a dziesmas ļ oti atbilst "Ļ vovas" garam un organiski to nodod.
PS. PS. : Brjuhovič os ir daudz viesnī cu, viesu namu un pagalmu, restorā nu un restorā nu. Bet te mums patika "Valentī na" ar kaut kā du savu atmosfē ru, vai kā . Lai gan Brjuhovič os mums ir vē l viena iecienī ta vieta.

Ar uv.
Львов-Брюховичи. Львов-Брюховичи. Львов-Брюховичи. Львов-Брюховичи. Львов-Брюховичи. Львов-Брюховичи. Львов-Брюховичи. Прикольное гитарное соло в середине песни


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hotelvalentyna
‹ Viesnīca Valentina 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Гостиничный комплекс «Валентина» расположен во Львове, в живописном курортном поселке Брюховичи, в самом центре. В отеле царит атмосфера доброжелательности, семейного уюта и радушия.

Atrašanās vieta Львов, посёлок Брюховичи.
Viesnīcā

Ресторан украинской национальной кухни.

Продуктовый магазин, факс, ксерокс, комната отдыха, комната бытовых услуг.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Дартс.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

Всего 38 номеров, в которых можно разместить от 60 до 80 человек. Одно- и двухместные номера, номера полулюкс и люкс.

Istabās

Телефон, спутниковое телевидение, система кондиционирования, холодильник, минеральная вода, мини-бар (в люксах).

Adrese г. Львов - Брюховичи, ул. Ясна, 7
Tālruņi: +38 096 363 4311 +38 099 316 3986
Tīmekļa vietne: Valentina
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.