Sputnik 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
7.7 Numurs
7.0 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.0 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Mūsdienīgs komfortabls viesnīcu komplekss, kuram ir ievērojama pieredze starptautisko konferenču, biznesa semināru, pasaules kongresu apkalpošanā. Viesnīca atrodas 10 minūšu brauciena attālumā no Ļvovas vecpilsētas.Vairāk →
аватар svetlanalichik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Laika posmā no 14. -15.10. 2018. gads bija š ajā viesnī cā . Kas attiecas uz istabā m, tad tā s ir vecas, bez elementā ra remonta, ar pelē jumu pie sienā m, saplī susi santehnika, putekļ i uz mē belē m utt. . Kas attiecas uz komfortu, tad tā nav! Man bija neapdomī ba pasū tī t pusdienas bā rā -kafejnī cā , manā rī cī bā bija 30 minū tes laika, pirms pasū tī š anas jautā ju viesmī lim, ko ē st un ko varu pasū tī t, viņ i teica, ka viss, kas ir ē dienkartē . … Tomēr ▾ Laika posmā no 14. -15.10. 2018. gads bija š ajā viesnī cā . Kas attiecas uz istabā m, tad tā s ir vecas, bez elementā ra remonta, ar pelē jumu pie sienā m, saplī susi santehnika, putekļ i uz mē belē m utt. . Kas attiecas uz komfortu, tad tā nav! Man bija neapdomī ba pasū tī t pusdienas bā rā -kafejnī cā , manā rī cī bā bija 30 minū tes laika, pirms pasū tī š anas jautā ju viesmī lim, ko ē st un ko varu pasū tī t, viņ i teica, ka viss, kas ir ē dienkartē . Sakarā ar to, ka biju ā rkā rtī gi ierobež ots laikā un pē c 15 minū š u gaidī š anas vē rsos pie bā ra ar jautā jumu, kur ir manas pusdienas, viesmī lis izlikā s nedzirdam. Nogaidī jis vē l 5-10 minū tes, es vē lreiz uzdevu to paš u jautā jumu, sakot, ka gaidu ļ oti ilgi, viesmī lis ar neapmierinā tu skatienu piezvanī ja uz virtuvi un pā rliecinā ja, ka mans ē diens jau tiek nests. Pieņ emot š ī s dā mas vā rdu, es jau iepriekš veicu aprē ķ inu, dodoties uz bā ru, bet, kā izrā dī jā s, tie bija meli, neviens nedomā ja steigties ar vakariņ ā m, kā rezultā tā , gaidot vē l 10 minū tes, es biju spiests atstā t š o iestā di, negaidot vakariņ as. Vē rsusies pie viesmī ļ a ar lū gumu atdot naudu, saņ ē mu atteikumu un neapmierinā tu sejas izteiksmi ar pretenziju apkalpojoš ajam sektoram nepieņ emamā tonī - “Vai tu nezini, ka kotlete tiek gatavota uz ilgu laiku? ” (Parastā s iestā dē s brī dina klientu par gatavoš anas kavē š anos, ja tā s ir 30 minū tes). Nevienam nebija cieņ as atvainoties. Esmu nakš ņ ojusi daudzā s viesnī cā s, tač u pirmo reizi sastopu tik než ē lī gu apkalpoš anu. . .
аватар oksi.roxi
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca drī zā k ir biznesa klase, man kā tū ristam, kas atbrauca apskatī t Ļ vovu, atraš anā s vieta man nederē ja. Lai gan no viesnī cas uz centru kursē tieš ais 3. un 5. tramvajs. Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals, ū dens atrakciju parks un tirgus. … Tomēr ▾ Viesnī ca drī zā k ir biznesa klase, man kā tū ristam, kas atbrauca apskatī t Ļ vovu, atraš anā s vieta man nederē ja. Lai gan no viesnī cas uz centru kursē tieš ais 3. un 5. tramvajs. Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals, ū dens atrakciju parks un tirgus. Istabas tī ras, mē beles nav vecas, personā ls draudzī gs, brokastis bija garš ī gas.
Es iesaku viesnī cu, bet par viņ u piedā vā to cenu jū s varat atrast viesnī cu pilsē tas centrā . Tā tad 9 no 10
аватар viktoria25
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca. Parasti č etri. Futbola komanda Dinamo-Kijevas tur paliek, kad atbrauc uz Ļ vovu. Man bija standarta divvietī gs numurs. Istabā ir viss nepiecieš amais. Tī rs un glī ts. Bija arī pankū kas ar daž ā diem pildī jumiem, pankū kas, kā postu tī teņ i, salā ti, siļ ķ es, auzu pā rslas, ceptas omletes un olu kultenis ar speķ i, vairā ku veidu musli, raudzē ts cepts piens, 3 veidu sulas (ne jupi), greipfrū ti, vī nogas, plū mes , konditorejas izstrā dā jumi. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca. Parasti č etri. Futbola komanda Dinamo-Kijevas tur paliek, kad atbrauc uz Ļ vovu. Man bija standarta divvietī gs numurs. Istabā ir viss nepiecieš amais. Tī rs un glī ts. Bija arī pankū kas ar daž ā diem pildī jumiem, pankū kas, kā postu tī teņ i, salā ti, siļ ķ es, auzu pā rslas, ceptas omletes un olu kultenis ar speķ i, vairā ku veidu musli, raudzē ts cepts piens, 3 veidu sulas (ne jupi), greipfrū ti, vī nogas, plū mes , konditorejas izstrā dā jumi. Blakus viesnī cai ir akvaparks, daudz veikalu. Tieš ie mikroautobusi kursē uz pilsē tas centru - 41.51, kā arī uz Auchan - 10.25. Man patika viss. Gan viesnī ca, gan Ļ vova kopumā .
центр города лычаковское кладбище 1786 год основания собор святого юра ресторан собор святого юра. Спутник. ванная комната стандартный номер отеля Отель


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hotelsuputnyk
‹ Viesnīca Sputnik 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Современный комфортабельный гостиничный комплекс, который имеет значительный опыт по обслуживанию международных конференций, бизнес-семинаров, всемирных конгрессов. Отель, расположен в 10 минутах езды от Старого города Львова.

Atrašanās vieta Львовский железнодорожный вокзал и Кафедральный собор Святого Георгия находятся в 10 минутах езды от отеля "Спутник". Международный аэропорт Львова расположен всего в 7 минутах езды от отеля. Гостям предоставляются услуги трансфера.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • bankomāts
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 202.

Istabās

Во всех номерах отеля "Спутник", элегантно оформленных в теплых тонах, настелено ковровое покрытие. Кроме того, все номера оснащены телевизором с плоским экраном и оборудованы ванной комнатой с феном. Кондиционер, мини-бар

Adrese ул. Княгини Ольги, 116 79060 м.Львов, Украина
Tālruņi: Тел.: +380 (032) 224-43-90, +380 (032) 230-40-66
Факс: +380 (032) 224-44-21
Tīmekļa vietne: Sputnik
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.