U Reki 2*– Atsauksmes

31
Novērtējums 6.210
pamatā
31 atsaukt
№8 viesnīcas reitingā Kamjaņecs-Podiļskis
6.3 Numurs
6.1 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.5 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vēsturiskajā "Polijas vārtu" rajonā, Smotričas upes krastā. Atvērta 2011. gadā, kotedža ar koka terasēm, blakus arhitektūras piemineklim - 15. gs. mūra tornim.Vairāk →
аватар polshhai
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo vē lē jā mies apmeklē t Kamenec-Podoļ sku, un ceļ ojuma budž ets bija mazs, sā kā m meklē t piemē rotu viesnī cu atlaiž u kuponu vietnē , mums ļ oti patika viesnī cas fotoattē li un tā mums arī bija piemē rota naudu, piezvanī jā m un noskaidrojā m, vai interesē još ajā datumā ir brī va trī svietī ga istabiņ a, uz telefonu atbildē ja draudzī ga meitene, apstiprinā ja, ka ir un rezervē ja uz randiņ u, kas mums vajadzī gs. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo vē lē jā mies apmeklē t Kamenec-Podoļ sku, un ceļ ojuma budž ets bija mazs, sā kā m meklē t piemē rotu viesnī cu atlaiž u kuponu vietnē , mums ļ oti patika viesnī cas fotoattē li un tā mums arī bija piemē rota naudu, piezvanī jā m un noskaidrojā m, vai interesē još ajā datumā ir brī va trī svietī ga istabiņ a, uz telefonu atbildē ja draudzī ga meitene, apstiprinā ja, ka ir un rezervē ja uz randiņ u, kas mums vajadzī gs.
Kupona izmaksā s bija iekļ auta nakš ņ oš ana un brokastis ar vakariņ ā m, un pusdienas var pasū tī t, sā kotnē ji bijā m pilnī bā apmierinā ti ar aprakstu. Ieradā mies vakarā , mū s sirsnī gi sagaidī ja, parā dī ja uz otro stā vu un ierā dī ja uz istabu numur 3, viņ i teica, ka tā ir viena no labā kajā m, un tieš ā m istaba izrā dī jā s brī niš ķ ī ga, liela, plaš a, ļ oti ē rta, veidots ukraiņ u stilā , ortopē diskie matrač i, virsmatracis, viss tī rs un kā rtī gs. Bija balkons un pa logiem pavē rā s vecs akmens tornis, viss ļ oti skaisti, omulī gi un mega forš i visur.
Tad uzzinā jā m par ē dienu, mums iedeva ē dienu sarakstu, brokastis sastā vē ja no trim variantiem un vakariņ as no trim variantiem (tas ir tas, kas bija iekļ auts kupona cenā ), uzreiz varu teikt, ka tū ristam, kurš plā no paē d sā tī gas brokastis, tad no piedā vā tā saraksta sanā ca tikai pelmeņ i + tē ja, nolē mā m tos pasū tī t no rī ta, un vakariņ ā s pē c auglī gas pastaigas nolē mā m pasū tī t katliņ us ar kartupeļ iem, gaļ u un sē nē m + salā tus un tē ju.
Pirmajā vakarā , kad ieradā mies, viss bija lieliski, bijā m apmierinā ti ar istabu gaidot vakariņ as, lai gan vakariņ as gaidī jā m nedaudz dā rgas, bet atalgojā m ar sā tī gā m vakariņ ā m, mums tika pasniegti kartupeļ u katli un gaļ a ar sē nē m + svaigu kā postu salā ti un zaļ umi + tē ja, porcijas bija lielas un garš ī gas. Bet sā kot ar otro dienu pavā re ar savu lē numu sabojā ja garastā vokli, cē lā mies agri, tā kā ieradā mies tikai uz 3 dienā m, gribē jā m laicī gi izbraukt no viesnī cas, lai apskatī tu vairā k apskates vietu un visu uzturē š anā s laiku bija laiks visu apbraukt, nolē mā m brokastis ieturē t agri, jo no piedā vā tā brokastu saraksta visblī vā k sastā vē ja no klimpā m, tad izvē lē jā mies to.
Pirmā s brokastis š ajā viesnī cā pasū tī jā m 8:00, š efpavā rs teica, ka viss bū s gatavs 10-15 minū tē s, beigā s mums nekas netika atnests pē c 10 vai 15 minū tē m. Piegā jā m pie pavā ra un prasī jā m, kad bū s mū su ē diens, uz ko pavā rs teica, ka uzliks ū deni un pē c 15 minū tē m mums bū s pelmeņ i, atkal gaidā m, 20 minū tes nav pelmeņ u, gaidam mē s nogaidā m, tad viņ i mums vē lreiz atgā dinā ja, un Rezultā tā viņ i mums atnesa pelmeņ us jau 9:10 (saka, ka gribē ja agri ieturē t brokastis). Jā , ar tā du lē nu pavā ru var nokavē t ekskursijā , bet nokavē t var jebkur, galu galā mē s nenā cā m sē dē t, gaidot brokastis, bet gan, lai bū tu laiks apceļ ot pilsē tu un redzē t vairā k apskates vietas, bet lū k: gaidi, gaidi, gaidi brokastis? par ko jau esi samaksā jis!
Pusdienā s no viesnī cas saimnieka pasū tī jā m cū kgaļ as kebabu, pie š efpavā ra sē ņ u zupu. Tici man, kebabs bija nenormā li garš ī gs, un tā kā saimnieks pats to gatavoja, kebabs tika pagatavots un pasniegts laikā . Bet š efpavā ra gatavotā sē ņ u zupa bija š ausmī ga! ! ! Pirmkā rt, kad ieradā mies, redzē jā m kā vietē jie tirgo svaigas mež a sē nes, protams iztē lojā mies, cik gardai jā bū t sē ņ u zupai, bet kā da bija mū su vilš anā s, kad pamē ģ inā jā m š o zupu. . . Otrkā rt, š ķ ī vī maksimums 1 tika liets kausiņ š š ī s zupas, kas pats par sevi ir dī vaini, jo pat parastā s ē dnī cā s ielej vismaz 1.5-2 kausiņ us zupas, un tad viņ i š ķ ī vī iebē ra 1 kausiņ u. Nu, labi, mē s nestrī dē jā mies, jo bijā m ļ oti izsalkuš i un gribē jā m ā tri ē st, bet, tiklī dz pamē ģ inā jā m š o sē ņ u zupu, pirmā lieta, kas mums likā s, ka zupa noteikti ir sabojā jusies, jo tā bija skā ba! Tieš ā m skā ba, bet tad sapratā m, ka tā s ir paš as sē nes, sē ņ u krā sa un garš a bija ļ oti lī dzī ga etiķ ī marinē tajā m, un tā pē c arī bija tā da dī vaina skā bena garš a. Zupa bija nereā li bezgarš ī ga, nekad mū ž ā nebiju ē dusi tik negarš ī gus ē dienus, un vē l jo vairā k naudas dē ļ , bet tā kā bijā m ļ oti, ļ oti izsalkuš i, bijā m spiesti apsē sties, jo sapratā m, ja no š ī s zupas atteiksimies, tad viņ i mums nevā rī s citu zupu, un mē s varē tu palikt izsalkuš i.
Uz galda, tā pat kā iepriekš , joprojā m netika noņ emtas drupač as no vakariņ ā m un lauru lapa, kas bija izņ emta no vakariņ ā m pretī gā s sē ņ u zupas. Tad lū dzā m pavā rei pagatavot mū su vakariņ as 21:00 (pavā re strā dā ja no 8 lī dz 22), prasī jā m daž as stundas iepriekš , lai viņ ai noteikti bū tu laiks gatavot, kā rezultā tā pē c vairā kiem atgā dinā jumiem pavā rei , mums atnesa ē dienu tuvā k 21:35. Nolika uz vē l netī ra galda ar maizes drupač ā m un lauru zupu no pusdienu kastī tes, bet tas nebija viss, turklā t 2 katli bija pilni, pā rkaisī ti ar zaļ umiem, un treš ais katls bija tikai puspilns, un no augš as bija skaidrs, ka kā ds pacē lu katla satura augš ē jo daļ u, jo nebija virsē jā s kā rtiņ as kartupeļ u ar gaļ u, uz kartupeļ u apakš ē jā s kā rtas bija sī ku norautu gaļ as š ķ iedru paliekas un pē das, ka vē l ir kartupelis ar gaļ u virsū , kuru bija redzams, ka kā ds to ir salasī jis, un pat zaļ umi nokaisī ti sā kotnē ji palika tikai katla tā lā kajos stū ros, un pa vidu zaļ umu nebija vispā r.
Tā vajag apkaisī t ar zaļ umiem, lai pa vidu nepietiek kartupeļ u, gaļ as, zaļ umu, un tā lā kajā stū rī ir zaļ umi, vā rdu sakot, kā ds acī mredzot dabū ja virskā rtu vienā katlā ar mū su pā rtiku, par kuru iepriekš samaksā jā m (iekļ auts kupona izmaksā s), mums neatnesa maizi, neatnesa tē ju, atnesa skā bē tus kā postus un ne tik svaigus kā vakar, bijā m saš utuš i, aizgā ja no katls un pavā rei ar pretenziju, kas tas bija, kā pē c kā ds rakņ ā jā s pa vienu katlu, kur maize un tē ja, par ko samaksā jā m (iekļ auts kupona cenā ), uz ko pavā re noliedza, ka katlā neviens nav kā pis, mē s viņ ai skaidri parā dī jā m, ka viens katls ir pilns un otrs nē , pavā re neapmierinā ta paņ ē ma š o katlu un nez kā pē c pieklauvē ja pie tualetes durvī m un lika kā dam iziet no tualetes, mums tas bija ļ oti dī vaini, tad viņ a uznā ca un teica, ka mums viss liekas par katlu un teica - nu ko man tagad atkal gatavot vai pā rtaisī t - teicā m protams jā un ka pagaidī sim, pē c kā da laika atveda. vai pods bet mū suprā t ne pā rā k pilns un bez zaļ umiem.
No rī ta nolē mā m pateikt, lai pavā re uzvā ra mums pelmeņ us lī dz 9:00 un netē rē jot laiku, netē rē jā m laiku, kamē r pavā rs tur smacē ja, lai pagatavotu mums nelaimī gos pelmeņ us, gā jā m no 8:00 lī dz 8 : 50, tad atgriezos viesnī cā un pateica pavā rei ka esam atnā kuš i un viņ a jau var pasniegt pelmeņ us, viņ a teica, ka pasniegs pē c 10 minū tē m gaidam - gaidam - gaidam bet pelmeņ u nav, gā jā m uz tikt galā ar pavā ru, viņ a teica, ka jā gaida, ko gatavo, nu labi, lai gan dī vaini jau iepriekš brī dinā jā m, ka pagatavoja lī dz 9:00, gaidam - gaidam, bet nav pelmeņ u, mē s atkal aizgā ja atgā dinā t, atkal pavā re saka, ka pelmeņ i vē l nav gatavi (viesnī cā gan bija maz viesu un mums nebija skaidrs, kā pē c pavā re mums negatavoja pelmeņ us.
Tad paiet vē l 12 minū tes un tad nā k pavā rs un jautā vai mums bū s pelmeņ i ar kā postiem, bijā m tik izsalkuš i, ka jau vienojā mies, tad viņ a saka pagaidi vē lreiz, tad atkal gā jā m atgā dinā t, pavā re saka, ka vajag. pagaidiet jo pelmeņ i ir vā rī ti , bijā m saš utuš i par to , ka pagā ja tik ilgi un kā pē c mē s pasū tī jā m klimpas ar kartupeļ iem un viņ i mums iedos kā postus un ka mana meita negribē ja pelmeņ us ar kā postiem , uz ko pavā re teica - es tikko iemetu pelmeņ us ū denī un tikai tad uz iepakojuma izlasī ju, kas tie bija pelmeņ i nevis ar kartupeļ iem, bet ar kā postiem - bijā m š okā , izrā dā s, ka pavā re nevar pagatavot parastos veikalā pirktos pelmeņ us ū denī , ko viņ a darī ja' t pat sculpt, klimpas, kuras vā ra maksimums 12 minū tes, pavā rs nevar gatavot ilgā k par stundu !! !
Uz ko pavā re teica - nu tu piekriti pelmeņ iem ar kā postiem, mē s teicā m, ka meita negrib ar kā postiem, bet grib ar kartupeļ iem, un lai vismaz uzvā ra meitai pelmeņ us ar kartupeļ iem, pē c kā da laika mums atnesa. klimpas, mē s ar kā postiem, un meitas ar kartupeļ iem (abi pelmeņ i bija bezgarš ī gi).
Mums bija paredzē ts iziet no istabas 12:00 un tā pē c pasū tī jā m kartupeļ us ar karbonā di par papildus samaksu, lai pagatavotu lī dz 12:00, bija 12:00 bet pavā rs mums vakariņ as neatnesa, devā mies noskaidrot. kas par lietu un mums pateica, ka pavā rei pē kš ņ i palika slikti un viņ a mums negatavoja ē st, bet gribu atzī mē t, ka viesnī cas saimnieki nebija izmisumā un sirsnī gi teica, ka tagad paš i saimnieki gatavos ē st mums ā tri pagatavoja un varē jā m paē st, gribu arī pareizi atzī mē t, ka kamē r ē dā m netikā m izlikti no istabas, lai gan bija jau skaidri pē c 12:00, tikai paē duš i mierī gi sapakojā m. lietas, atvadī jā s no saimniekiem un devā s ceļ ā .
Rezultā ts:
Pozitī vi: numuriņ i galvenajā ē kā otrajā stā vā ir ļ oti labi, tī ri un ē rti, ortopē diskie matrač i, viss ē rti, viesmī lī gi saimnieki, teritorija ļ oti skaista un ukraiski paš ā vecpilsē tas centrā , tī rs gaiss, saimnieks gatavo elpu aizraujoš u cū kgaļ as kebabu, iesaku visiem !! !
Mī nusi: LIELĀ KAIS MINUSS IR PAVĀ RA LĒ NUMS, JO LĒ NUMA DĒ Ļ VAR NOKAVĒ TIES EKSKURSIJĀ S VAI VILZIENĀ , JO IR GRŪ TI APRĒ Ķ INĀ T LAIKU VEIKT LAIKU, JO PLĪ TS IR LĒ NĀ K UN LĒ NĀ K! VECAM CILVĒ KIEM VAI INVALĪ M BŪ S GRŪ TI UZ KĀ PĒ T PA KALNU KĀ PĒ M, JA VĒ LIES UZ PILSĒ TU DOT PATS.
GALĪ GAIS REZULTĀ TS:
JA TEV IR MAZ NAUDAS UN VĒ LATIES APSKATĪ T KAMENĒ CI-PODOĻ SKU UN DZĪ VOT Ē RTI UN Ē ST SUPERŠ AŠ LIKU, TAD NĀ C UZ VIESNĪ CU "PIEMĒ RS UPES".
аватар vseznaiki
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ģ imene nolē ma apmeklē t Ukrainas cietoksni. Pirmais cietoksnis mū su ceļ ā bija Kamianets-Podilskyi. Divistabu mā jiņ a iepriekš rezervē ta no 12.07. 2019 lī dz 17.07. 2019 (faktiski tie izrā dī jā s divi atseviš ķ i skaitļ i). … Tomēr ▾ Ģ imene nolē ma apmeklē t Ukrainas cietoksni. Pirmais cietoksnis mū su ceļ ā bija Kamianets-Podilskyi. Divistabu mā jiņ a iepriekš rezervē ta no 12.07. 2019 lī dz 17.07. 2019 (faktiski tie izrā dī jā s divi atseviš ķ i skaitļ i). Nakš ņ oju viesnī cā "Pie upes". Pievilinā tā s viesnī cas fotogrā fijas (kas izrā dī jā s patiesas). Un tas ir viss, kas mums patika. Pirmajā dienā izjutā m než ē lī gu attieksmi pret atpū tniekiem no personā la (virtuves darbinieki, viesmī le Irina, viesnī cas ī paš niece). Mū su lū gumi par kotedž as cenā iekļ autajiem pakalpojumiem tika IEŅ EMTI IEŅ EMTI. Pavā ri mū su pasū tī jumus ignorē ja vai samazinā ja uz pusē m (tas ir, viesmī lis atnesa nevis č etras porcijas, bet tikai divas).

NEVIENAM NEIESAKU NAKST VIESNĪ CĀ "PIETUVES UPES"
аватар 21052018el
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Jau ierodoties viesnī cā , cietā m no saimnieka niķ ī gā s attieksmes, kas sā ka apvainot mū su grupu, bet rupjā kā no personā la ir viņ a meita, kura mani un manus draugus sauca par neadekvā tiem, lai gan mē s viņ iem neko ļ aunu nenodarī jā m. … Tomēr ▾ Jau ierodoties viesnī cā , cietā m no saimnieka niķ ī gā s attieksmes, kas sā ka apvainot mū su grupu, bet rupjā kā no personā la ir viņ a meita, kura mani un manus draugus sauca par neadekvā tiem, lai gan mē s viņ iem neko ļ aunu nenodarī jā m. viesnī ca. Ī sts pā rsteigums bija arī iepriekš ē jie un, esmu pā rliecinā ts, pastā vī gie istabiņ u iemī tnieki-SKUDRAS, par kurā m saimnieks vienkā rš i piedā vā ja pabarot, kas padara neiespē jamu uzturē ties istabā . Kas attiecas uz paš ā m istabā m, tad dzī vojā m mā jā s - mazā s, netī rā s un smacī gā s. Ū dens spiediena vannas istabā gandrī z nav, un ir tikai 2 iespē jas izvē lē ties ū deni-ledus vai verdoš u ū deni (ja jums paveicas). Arī administrā cija tikai meklē ja iemeslus, lai nozagtu vairā k naudas no viesiem.
Apsargs, kurš dzī voja guļ ot, visu nakti skatī jā s uz mū su logiem un izskatī jā s diezgan nobijies
Priekš rocī ba ir skaista teritorija, lapeņ u klā tbū tne, kur var pasē dē t un atpū sties.
Patī kamā kā no personā la ir viesmī le Ira, kura ir draudzī ga un prot darī t savu darbu.
vispā r, ja vē lies pavadī t brī vdienas sliktā garastā voklī , ar skudrā m runā s, nemazgā jies un izpostī ts, viesnī ca PIE UPES ir priekš Tevis! ! ! ! !
аватар _840917
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
atpū ta lielisks serviss 5+ darbinieki draudzī gi numuriņ i tī ri un ē rti. teritorija vienmē r tiek sakopta laba virtuve un ā tra apkalpoš ana ļ oti forš a lapenes ū dens murminā š ana odi neredzē ja gaisu apdullinā ts paldies ī paš a Alī na ir lieliska gudra sieviete mē s iesakā m visiem. … Tomēr ▾ atpū ta lielisks serviss 5+ darbinieki draudzī gi numuriņ i tī ri un ē rti. teritorija vienmē r tiek sakopta laba virtuve un ā tra apkalpoš ana ļ oti forš a lapenes ū dens murminā š ana odi neredzē ja gaisu apdullinā ts paldies ī paš a Alī na ir lieliska gudra sieviete mē s iesakā m visiem. veiksmi un labklā jī bu jums
аватар _562460
Istaba ir kā baisā pasakā . Ar vecā m nodriskā tā m mē belē m, kas burtiski drū p no pieskā riena, kontaktligzdu trū kums, interneta trū kums, karstais ū dens, netī ras grī das, slē gtas duš as gan iekš ā , gan ā rā . … Tomēr ▾ Istaba ir kā baisā pasakā .
Ar vecā m nodriskā tā m mē belē m, kas burtiski drū p no pieskā riena, kontaktligzdu trū kums, interneta trū kums, karstais ū dens, netī ras grī das, slē gtas duš as gan iekš ā , gan ā rā . Bet ķ irsis uz kū kas izrā dī jā s naglas, kas izlī da no guļ oš ajiem sā niem. vieta, kur bē rnam vajadzē tu gulē t.
Gultas veļ a, spilveni nebija pirmais svaigums. Dvieļ i daudzkrā saini un visi vienā di mazi. Un vannas piederumi nemaz nebija dzirdami.
Pastaigā joties pa teritoriju kļ uva skaidrs, ka viss darī ts tikai ā rē jā s pievilcī bas dē ļ , bet par droš ī bu neviens nedomā ja. Un ja esi ar maziem bē rniem, tad briesmas gaida ik uz soļ a.
Atseviš ķ i gribu pastā stī t par rotaļ u laukumu, kurš arī bija taisī ts no tiem atkritumiem. Š ū polē s izspraucā s naglas un pē c pā rvietoš anā s no kalna varē ja visu saplē st, arī drē bes.
Darbinieki ir nekaunī gi un nož ē lojami, vienī gā normā lā meitene bija viesmī le, visticamā k viņ a jau sen nestrā dā š ajā ž ē lastī bā .
Tas, kas mani š okē ja, ir bā rbekjū vī rs, kurš garš o jū su gaļ u un pabeidz jū su dzē rienus, neapmulsinot ziņ kā rī go skatienu.
Bet, kad nolē mā m bē gt, izrā dī jā s, ka naudu mums negrasā s atdot.
Administratore nekad neieradā s darba vietā , lai gan pagalmā bija 10:00 un pat necienī jā s atzvanī t, bet, kad tiku cauri, viņ a mani apkaisī ja ar vardarbī bu no galvas lī dz kā jā m uz visiem komentā riem atbildē ja, ka tā s ir tavas problē mas, ja tev nepatī k, mē s nodroš inā jā m pakalpojumu un mē s negrasā mies atdot naudu.
Viesnī ca bija praktiski tukš a, kas ir saprotams.
Ar tik lopisku attieksmi pret saviem viesiem viņ š nekad netiks topā .
Runā jot par virtuvi, traukiem ir izteikti mazs svars, un tas, ka pavā ri strā dā bez cimdiem un cepurē m un baro kaķ us darba vietā , un tad ar š ī m rokā m kā rto ē dienu š ķ ī vjos.
Un, ja vē laties sabojā t nedē ļ as nogali, laipni lū dzam luksusa viesnī cā Bilja Ricki.
Если пристроится видно гвозди торчащие в стене
аватар Alina222
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies viesnī cā uz 2 dienā m, vilciens atnā ca naktī , mū s sagaidī ja apsargs un aizveda uz istabu. Nakts bija diezgan vē sa, bet istabā ļ oti silts. Istaba mā jī ga un diezgan tī ra, ar karsto ū deni problē mu nebija. Tualetes piederumu klā stā ietilpst ziepes un tualetes papī rs. … Tomēr ▾ Ieradā mies viesnī cā uz 2 dienā m, vilciens atnā ca naktī , mū s sagaidī ja apsargs un aizveda uz istabu. Nakts bija diezgan vē sa, bet istabā ļ oti silts. Istaba mā jī ga un diezgan tī ra, ar karsto ū deni problē mu nebija. Tualetes piederumu klā stā ietilpst ziepes un tualetes papī rs. Numurā nav fē na, to paņ ē ma no administratores uz uzturē š anā s laiku. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Viesnī ca atrodas kanjonā , vē sturiskā un ļ oti skaistā vietā . Ceļ š uz viesnī cu nav ī paš i ē rts, bet mums grū tī bas nesagā dā ja. Teritorija ir sakopta, ar lielu skaitu paviljonu pie upes un apstā dī jumiem. Viss atbilst vietnē esoš ajam fotoattē lam. Ir restorā ns ar mā jas gatavoš anu (mums bija tikai vakariņ as) viņ i gatavo garš ī gi, porcijas lielas. Mē s noteikti atgriezī simies!
аватар olga_f801
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Rezervē jot š o viesnī cu, ņ emiet vē rā , ka neviens jums neatmaksā s naudu! Viesnī ca rezervē ja un samaksā ja 400 UAH. , bet man nav iespē jas braukt, tā pē c bija apstā kļ i, brī dinā ja, ka jā atceļ rezervā cija 7 dienas pirms ieraš anā s, bet administratore teica, ka naudu neatgriezī s, pirms telefona nomeš anas tikai teica "tas ir tava problē ma, un numurs, ko es doš u, tā pē c rodas jautā jums, ja viņ i atkā rtoti iesniedz numuru, kā pē c viņ i atteicā s atgriezt naudu?. … Tomēr ▾ Rezervē jot š o viesnī cu, ņ emiet vē rā , ka neviens jums neatmaksā s naudu! Viesnī ca rezervē ja un samaksā ja 400 UAH. , bet man nav iespē jas braukt, tā pē c bija apstā kļ i, brī dinā ja, ka jā atceļ rezervā cija 7 dienas pirms ieraš anā s, bet administratore teica, ka naudu neatgriezī s, pirms telefona nomeš anas tikai teica "tas ir tava problē ma, un numurs, ko es doš u, tā pē c rodas jautā jums, ja viņ i atkā rtoti iesniedz numuru, kā pē c viņ i atteicā s atgriezt naudu?
аватар zosik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu izvē lē jā mies Neatkarī bas dienas priekš vakarā , tā pē c nebija, no kā izvē lē ties. Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, var redzē t, kā saimnieki cenš as, ir daudz paviljonu, kur var ē st ar skatu uz upi. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies Neatkarī bas dienas priekš vakarā , tā pē c nebija, no kā izvē lē ties. Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, var redzē t, kā saimnieki cenš as, ir daudz paviljonu, kur var ē st ar skatu uz upi. . skaisti un garš ī gi. Ar brokastī m bijā m apmierinā ti. Viesmī ļ i atsaucī gi. Pilsē tā var iebraukt ļ oti ā tri, bet jā kā pj pa kā pnē m (Farengolts trepes), mums tas nebija grū ti, veciem cilvē kiem un ar ratiem nebū tu ē rti. Dzī vojā m ekonomiskajā kotedž ā , tā s ir tā das mazas mā jiņ as jau ā rpus galvenā s ē kas teritorijas, bet diezgan tuvu, sienas ir kartons (presē tas zā ģ u skaidas) un dzirdamī ba ir ideā la visam, kas notiek kaimiņ mā jā s, tualete/duš a ir ļ oti maza, nevarē ju kā rtī gi nosē dē t uz poda, tikai no malas, ū dens bija karsts un spiediens labs. Pē dē jā naktī bija kaut kā ds skandā ls/kautiņ š.3 naktī , kliedzieni skraidī ja apkā rt, es pamodos un nobijos. . . nav jauki. Kotedž a tiek uzskatī ta par trī s lokā lā m, tas ir, divstā vu gulta, divas no apakš as, viena no augš as, bet divā m zemā k vietas nepietiek. Veļ a it kā tī ra, bet kaut kā izmazgā ta, paņ ē mu pati savus dvieļ us un nenož ē loju. Vispā r par to cenu, par kuru maksā jā m vairā k un nav ko gribē t, pē c Eiropas standartiem vispā r tā da ir hosteļ a cena. Secinā jums, ja iet tā lā k, tad tikai uz galveno ē ku, spriež ot pē c istabas foto, tur ir labā k, bet cena ir augstā ka, ir arī virtuve un restorā ns, tā pē c var bū t trokš ņ ains.
башня беседка басейн коттеджи эконом коттеджи эконом коттеджи эконом
аватар Poltavtseva.a
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā s ar divā m ģ imenē m ar bē rniem. Izī rē jā m divistabu kotedž u. Viesnī cas teritorija no tā lienes izskatī jā s ļ oti skaista, bet patiesī bā viss tika darī ts ar rokā m. Un turklā t bija remonts pagalmā un administrā cijas ē kā . … Tomēr ▾ Atpū tā s ar divā m ģ imenē m ar bē rniem. Izī rē jā m divistabu kotedž u. Viesnī cas teritorija no tā lienes izskatī jā s ļ oti skaista, bet patiesī bā viss tika darī ts ar rokā m. Un turklā t bija remonts pagalmā un administrā cijas ē kā . Rezultā tā troksnis, putekļ i, netī rumi......pa pagalmu staigā puspliki netī ri cilvē ki. Starp citu, saimnieks arī staigā pa pagalmu gandrī z kails un ļ oti piekā pī gi komunicē ar atpū tniekiem. Vē l viens milzī gs viesnī cas mī nuss ir tas, ka tā s galvenais mē rķ is ir kafejnī ca, un vakaros viesnī cas pagalmā ir daudz piedzē ruš os, sveš inieku. Vā rti vienmē r vaļ ā , kas grib ienā kt........ Istabā s nav skaņ as izolā cijas, divas dienas negulē jā m pietiekami daudz un skaitī jā m dienas, kad no turienes izbrauksim. Istabā ū dens knapi tek, piemē ram, garos matus nemaz nevar izmazgā t. Uz vietas ir peldbaseins. ī stenī bā sile ir pā rklā ta ar plē vi un par to !!!! ! saimnieks vē las papildus maksu 20 UAH stundā no cilvē ka.
Ī sā k sakot, var ilgi runā t......ž ē l, ka viesnī ca atrodas tik skaistā vietā nekvalificē tu, alkatī gu un vienaldzī gu cilvē ku rokā s.
No viesnī cas priekš rocī bā m ir laba atraš anā s vieta, garš ī gi mā jā s gatavoti pelmeņ i, pelmeņ i. Un mums paveicā s ar oficianti, ļ oti draudzī gu, smaidī gu meiteni Iru.
аватар bogdan033191
Komforts 0, no aprakstī tajiem nosacī jumiem, kas tika solī ti un redzami bildē , nekas nebija palicis pā ri, tiklī dz samaksā jā m un atbraucā m. Tur vajadzē ja bū t telpai diviem. ierodoties bija vasaras maza mā jiņ a, kurā nav tā , ka diviem nav kur izvē rsties, TIEŠ Ā M ar vienu vietu nepietiek, vietas tieš i uz gultas (2 stā vu) un TV. … Tomēr ▾ Komforts 0, no aprakstī tajiem nosacī jumiem, kas tika solī ti un redzami bildē , nekas nebija palicis pā ri, tiklī dz samaksā jā m un atbraucā m.
Tur vajadzē ja bū t telpai diviem. ierodoties bija vasaras maza mā jiņ a, kurā nav tā , ka diviem nav kur izvē rsties, TIEŠ Ā M ar vienu vietu nepietiek, vietas tieš i uz gultas (2 stā vu) un TV.

Kad sā ka teikt, ka viņ i par to nemaksā , tad atnā ca atbilde, ka atnā ci te pasē dē t istabā ? redzē t, kā di laikapstā kļ i un skaistums uz ielas.
Atbrauca ne pā rā k siltā laikā , nevarē ja nodroš inā t sildī tā ju, jo bija vā ja elektroinstalā cija (iedeva segu....saka, ka esi jauns, un blakus vecvecā kiem tajā paš ā istabā vajag vairā k)
Par virtuvi neko nevaru teikt, tad pē c istabas neko negribē jā s pasū tī t
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pētera un Pāvila katedrāle
Novērtējums 10.0
Ukraina, Kamjaņecs-Podiļskis
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Svētā Krusta baznīca
Novērtējums 9.5
Ukraina, Kamjaņecs-Podiļskis
Arhitektūra, Reliģija

Отель находится в историческом районе "Польской брамы", на берегу реки Смотрич. Открылся в 2011 году, коттедж с деревянными террасами, примыкает к памятнику архитектуры - каменной башне 15 века.

Viesnīcā

Бар, скоростной интернет.

  • kafejnīca/bārs
Izklaide un sports Сауна с бассейном, катание на лошадях, экскурсии по каньону на бронетранспортере, рыбалка, мангал.
  • sauna/vanna/hammam
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Двухэтажное кирпичное здание. 9 номеров, 2-3 местные.

Istabās

Санузел, душ.

Adrese г.Каменец-Подольский, ул.Онуфриевская, 5
Tālruņi: +38 (097) 56 96 528
+38 (03849) 6 57 49
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.