Nav interneta, kā arī karstā ūdens, personāla pieklājība

Rakstīts: 7 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 4 — 5 augusts 2018
Istaba ir kā baisā pasakā .
Ar vecā m nodriskā tā m mē belē m, kas burtiski drū p no pieskā riena, kontaktligzdu trū kums, interneta trū kums, karstais ū dens, netī ras grī das, slē gtas duš as gan iekš ā , gan ā rā . Bet ķ irsis uz kū kas izrā dī jā s naglas, kas izlī da no guļ oš ajiem sā niem. vieta, kur bē rnam vajadzē tu gulē t.
Gultas veļ a, spilveni nebija pirmais svaigums. Dvieļ i daudzkrā saini un visi vienā di mazi. Un vannas piederumi nemaz nebija dzirdami.
Pastaigā joties pa teritoriju kļ uva skaidrs, ka viss darī ts tikai ā rē jā s pievilcī bas dē ļ , bet par droš ī bu neviens nedomā ja. Un ja esi ar maziem bē rniem, tad briesmas gaida ik uz soļ a.

Atseviš ķ i gribu pastā stī t par rotaļ u laukumu, kurš arī bija taisī ts no tiem atkritumiem. Š ū polē s izspraucā s naglas un pē c pā rvietoš anā s no kalna varē ja visu saplē st, arī drē bes.
Darbinieki ir nekaunī gi un nož ē lojami, vienī gā normā lā meitene bija viesmī le, visticamā k viņ a jau sen nestrā dā š ajā ž ē lastī bā .
Tas, kas mani š okē ja, ir bā rbekjū vī rs, kurš garš o jū su gaļ u un pabeidz jū su dzē rienus, neapmulsinot ziņ kā rī go skatienu.
Bet, kad nolē mā m bē gt, izrā dī jā s, ka naudu mums negrasā s atdot.
Administratore nekad neieradā s darba vietā , lai gan pagalmā bija 10:00 un pat necienī jā s atzvanī t, bet, kad tiku cauri, viņ a mani apkaisī ja ar vardarbī bu no galvas lī dz kā jā m uz visiem komentā riem atbildē ja, ka tā s ir tavas problē mas, ja tev nepatī k, mē s nodroš inā jā m pakalpojumu un mē s negrasā mies atdot naudu.
Viesnī ca bija praktiski tukš a, kas ir saprotams.
Ar tik lopisku attieksmi pret saviem viesiem viņ š nekad netiks topā .
Runā jot par virtuvi, traukiem ir izteikti mazs svars, un tas, ka pavā ri strā dā bez cimdiem un cepurē m un baro kaķ us darba vietā , un tad ar š ī m rokā m kā rto ē dienu š ķ ī vjos.
Un, ja vē laties sabojā t nedē ļ as nogali, laipni lū dzam luksusa viesnī cā Bilja Ricki.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu