Irina 2*– Atsauksmes

13
Novērtējums 4.710
№11 viesnīcas reitingā Sēnes
5.1 Numurs
3.9 apkalpošana
4.5 Tīrība
4.4 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Viesnīca "Irina" atrodas Gribovkas centrālajā klusajā rajonā Melnās jūras piekrastē.Vairāk →
аватар Suhobrusova_gmail.com
Rezervē ts pirms laika. Visi rezervā cijas nosacī jumi bija izpildī ti. Reģ istrē jies 5 minū tes pē c ieraš anā s. Viss skaidrs. Draudzī ga un ļ oti uzmanī ga saimniece Marina, viņ ai viss tiek kontrolē ts. Pā rpilns personā ls. … Tomēr ▾ Rezervē ts pirms laika. Visi rezervā cijas nosacī jumi bija izpildī ti. Reģ istrē jies 5 minū tes pē c ieraš anā s. Viss skaidrs. Draudzī ga un ļ oti uzmanī ga saimniece Marina, viņ ai viss tiek kontrolē ts. Pā rpilns personā ls. Viņ i nesazinā jā s ar virtuvi, paš i gatavoja savā multivarkā uz balkona (ligzdas ir visur, kas ir ļ oti ē rti). Junior suite pilnī bā atbilst kategorijai: ledusskapis, kondicionieris, tē jkanna, trauki, fē ns, viedtelevī zija, lielisks internets. Tualetes papī rs un atkritumu maisi ir viss viesnī cā . Izlasī ju atsauksmi, kur raksta, ka paš i pirkuš i. . . nepirkā m. Viss noliktavā .
Jū ra ir tuvu, jauka liela pludmale.
Ir dā rzeņ u tirgus, bet nepamatoti dā rgs. Veikali, kafejnī cas - viss ir klā t.
Apsargā ta autostā vvieta.
Dienu pirms izbraukš anas vī ram sā pē ja ausis, administrā cija bija saprotoš a, mums atdeva naudu par neizmantoto dienu. Paldies.
Bet kopumā mums bija ē rti, labi atpū tā mies!
Ieteiktu saimniekiem aizliegt smē ķ ē t uz balkoniem un ieņ emt atseviš ķ u vietu smē ķ ē tā jiem.
Esmu lasī jusi pilnī gi pretē jas atsauksmes. Es neredzē ju citas telpas, es nezinu, vai tur ielika tualeti. papī rs. . . Bet nedomā ju, ka mums kā ds ī paš s dievkalpojums tika organizē ts. . .
Mums nebija nekā du problē mu.
Mē s iesakā m visiem!
аватар Snegana77
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labrī t visiem, kas pamoduš ies! Parasti recenzijas nerakstu. Bet kad izlasī ju kā du citu, nolē mu uzrakstī t pati. Viesnī ca Irina atrodas 100 metrus no jū ras. Lai nokļ ū tu pludmalē jā š ķ ē rso divas bā zes. Saimniece nav ļ oti sirsnī gs cilvē ks, un viņ as vī rs ir ļ oti jauks vī rietis. … Tomēr ▾ Labrī t visiem, kas pamoduš ies! Parasti recenzijas nerakstu. Bet kad izlasī ju kā du citu, nolē mu uzrakstī t pati. Viesnī ca Irina atrodas 100 metrus no jū ras. Lai nokļ ū tu pludmalē jā š ķ ē rso divas bā zes. Saimniece nav ļ oti sirsnī gs cilvē ks, un viņ as vī rs ir ļ oti jauks vī rietis. Es redzē ju, ka cilvē ki rezervē ja 1.5 mē nesi iepriekš , bet atbraucot saimniece izī rē ja viņ u istabu. . cilvē kiem bija izvē le doties uz sliktā kiem apstā kļ iem bez balkona vai pat meklē t citur . Patika ka bā zi slē dz 22.30-23.00 Apsardzes nav, ī paš nieks pats ir apsargs, ne reizi vien esmu redzē jis, ka pa 1-2 naktī m izstaigā ja visu teritoriju. Ē diens ir atseviš ķ s jautā jums. Dā rgi un nabas par tā du naudu negribē tu ē st. Porcijas likā s mazas. Bet redzē ju, ka cilvē ki gā ja uz ē dnī cu. Ē dā m citā bā zē kafejnī cā . Virtuves strā dnieki ir rupji, viņ u istabas atrodas pie rotaļ u laukuma, bē rnus ar raudu izdzina ā rā , jo pa dienu gribas gulē t. Jautā jums tikai vai viņ i ieradā s strā dā t vai atpū sties. Teritorija ir sakopta , diezgan liels, salī dzinot ar citā m bā zē m. Cenas nav ī paš i dā rgas salī dzinot ar citā m bā zē m, varbū t tā pē c, ka 3. lī nija. . . bet lī dz jū rai 3min gā jiens. Neskatoties uz mī nusiem, varē tu nā kt vē l. troksnis, diskotē kas, tirdziņ i. . kas man svarī gi. bilde uz vietas ir patiesa. Tī rī bas ziņ ā . . ieej tī rā telpā kur ir tualetes papī rs, ziepes. , dvieļ i, gulta. . . bet tas tā . Tualetes papī ru arī nopirkā m pakas spainī š iem.
Mierī gi kaimiņ i. Tī ra caurspī dī ga jū ra!
аватар ksuta87
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Ī paš i piemē rots tiem, kam patī k klusums. Jū ra nav tā lu. Viss ir pie rokas tirgus, veikali. Atpū ties tē tis, mamma, trī s bē rni 9.2, 1 gads. Reģ istrē š anā s nekavē joties un bez jautā jumiem. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Ī paš i piemē rots tiem, kam patī k klusums. Jū ra nav tā lu. Viss ir pie rokas tirgus, veikali. Atpū ties tē tis, mamma, trī s bē rni 9.2, 1 gads. Reģ istrē š anā s nekavē joties un bez jautā jumiem. Ierodoties (11:00) tika piedā vā tas brokastis. Porcijas lielas, ē diens garš ī gs. Ē damistaba atrodas tieš i teritorijā pirmajā stā vā , kas ir ļ oti ē rti, ī paš i bē rniem. Teritorija labiekā rtota, autostā vvieta pie viesnī cas. Rotaļ u laukums ir daudzveidī gs.
Mē s palikā m luksusa numurā , viss ir vienkā rš i super. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Viss darbojas, trauki visi salikti, tī ri.
Atpū ta "IRINĀ " ļ oti patika. Nā kamgad atkal tur)))!!! ! !
аватар hotelirina8
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Telpu remonts! Jauni numuri 2017! ! ! Iekopta zaļ ā teritorija! ! ! Viesnī cas personā ls dara visu iespē jamo, lai nodroš inā tu labu uzturē š anos! … Tomēr ▾ Telpu remonts! Jauni numuri 2017! ! ! Iekopta zaļ ā teritorija! ! ! Viesnī cas personā ls dara visu iespē jamo, lai nodroš inā tu labu uzturē š anos!
территория в зелени балконы 1 этаж вход в номер розы везде беседка фонтан
аватар rend-inc
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirms pā ris dienā m atpū tā mies Gribovkas viesnī cas Irina apartamentos: vienkā rš i š ausmī gi. Viesnī ca atrodas uz lauka. Telpā s ir iedibinā ta pelē juma smaka, dvieļ us iedod ar sveš iem matiem, duš ā nestrā dā noteka, netī rs. … Tomēr ▾ Pirms pā ris dienā m atpū tā mies Gribovkas viesnī cas Irina apartamentos: vienkā rš i š ausmī gi. Viesnī ca atrodas uz lauka. Telpā s ir iedibinā ta pelē juma smaka, dvieļ us iedod ar sveš iem matiem, duš ā nestrā dā noteka, netī rs. Ē st - ē damistaba, atkal netī ra. Uz galdiem nav tī ra eļ ļ as lupata, maize ar pelē jumu, tē jā ir tauki gar apmales kontū ru. . Personā ls: nepavisam nedraudzī gs. Telpas nav uzkoptas. Bet pē dē jā dienā mums teica, ka mē s nejautā jā m)) Es to neiesaku.
аватар Timowe4kin
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Laba diena. Es nolē mu atstā t atsauksmi par viesnī cu "Irina". Mē s paņ ē mā m suite. Tā tad: 1. visu uzturē š anā s stundu nekad nemainī ja gultu, jo uzskata, ka tā ir tī ra; 2. par luksusa numuru deluxe room service nesasniedz š o viesnī cu tik daudz kā Ukraina uz Eiropas Savienī bu; 3. … Tomēr ▾ Laba diena. Es nolē mu atstā t atsauksmi par viesnī cu "Irina". Mē s paņ ē mā m suite. Tā tad: 1. visu uzturē š anā s stundu nekad nemainī ja gultu, jo uzskata, ka tā ir tī ra; 2. par luksusa numuru deluxe room service nesasniedz š o viesnī cu tik daudz kā Ukraina uz Eiropas Savienī bu; 3. uzturē š anā s laikā ē dienu var salī dzinā t ar izteicienu: "mans suns ē d labā k" nekā tie, kurus mē s barojā m; 4. Viesnī ca "IRINA" ir viesnī ca, kurai patī k indē t cilvē kus un tajā paš ā laikā teikt: "tā visa ir aklimatizā cija". Nenoliedzu, ka tā var bū t, bet ne tad, kad puse cilvē ku tikko sā ka VEMT un SLAUKT, pē c pildī tā s paprikas, pildī tiem kā postiem un zupas.
Tā tad, viesnī ca Irina, lieliska vieta, pē c kuras nedē ļ u dzer tabletes un ej ar muti uz tualeti. Paldies visiem par uzmanī bu.
аватар Sushko13
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies 2015. gada jū lijā . Atpū tā mies 5 cilvē ku kompā nijā , 3 pieauguš ie un 2 bē rni. Bijā m rezervē ti uz 9 dienā m un veicā m priekš apmaksu par 2 istabā m uz 1.5 mē neš iem. Kad ieradā mies viesnī cā , izrā dī jā s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2015. gada jū lijā . Atpū tā mies 5 cilvē ku kompā nijā , 3 pieauguš ie un 2 bē rni. Bijā m rezervē ti uz 9 dienā m un veicā m priekš apmaksu par 2 istabā m uz 1.5 mē neš iem. Kad ieradā mies viesnī cā , izrā dī jā s. . . Istaba 2 personā m nebija gatava ievā kties pat 15-00 (bija jā paliek visiem vienā.3-vietī gā istabiņ ā ), un pilnas apmaksas brī dī par izmitinā š anu "saldā " saimniece Irina paziņ oja, ka 2-vietī gā istabiņ ā pie mums varē tu nakš ņ ot nevis 9 dienas, bet 6 (jo liecinieku grupa pie viņ as ieradā s nevis 56 cilvē ki, bet 62), un patiesī bā izliec mani un bē rnu uz ielas. Jo mē s vienkā rš i nevarē jā m atrast kaut ko piemē rotu uz 3 dienā m, man bija jā brauc agrā k (iedodot vilciena biļ etes...). No iedzī votā jiem uzzinā jā m par kā rtē jo š ķ irš anos, iedzī vojoties, saimnieki labprā t paceļ naktsmā jas cenu. Luksusa numuri ir tikai katastrofa, cena un kvalitā te nebija pat tuvu: apdeguš as segas, sē nī te duš ā , izkrī t griezē ji, var sapņ ot par veļ as un dvieļ u nomaiņ u, dabū t atkritumu maisu un tualetes papī ru ir kā vinnē t balva, pat koplietoš anas telpā s netī rī ja. . Personā ls rupjš . Ē diens ir dā rgs un bez garš as.
SECINĀ JUMS: ja vē laties atturē t sevi un savus mī ļ os no doš anā s atvaļ inā jumā uz Odesas reģ ionu, tad esat š eit.
Душ и гриб в одном Кран - не видел чистящего ср-ва Плед Хенд-мей Плед с вентеляцией
аватар FOtoSale23
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cas mī nusi: - neskatoties uz rezervā ciju un priekš apmaksu par mē nesi, "mū su" numurs bija aizņ emts. Piedā vā ja vai nu par 20% dā rgā k, vai arī š ausmī gu istabiņ u tuvē jā viesnī cā - vannas istabas stā voklis atstā j daudz ko vē lē ties - sē nī te duš ā un saplī sis jaucē jkrā ns - Augsta cena š ā diem dzī vokļ iem Plusi: – Kas attiecas uz Gribovku, tad ē damistabā samē rā normā ls ē diens. … Tomēr ▾ Viesnī cas mī nusi:
- neskatoties uz rezervā ciju un priekš apmaksu par mē nesi, "mū su" numurs bija aizņ emts. Piedā vā ja vai nu par 20% dā rgā k, vai arī š ausmī gu istabiņ u tuvē jā viesnī cā
- vannas istabas stā voklis atstā j daudz ko vē lē ties - sē nī te duš ā un saplī sis jaucē jkrā ns
- Augsta cena š ā diem dzī vokļ iem
Plusi:
– Kas attiecas uz Gribovku, tad ē damistabā samē rā normā ls ē diens. Precedentu nebija, bet arī ne lē ti
- Viesnī ca atrodas 3. lī nijā , tā pē c ir salī dzinoš i kluss un neviens pa logiem nerakā s
- Pati istaba ir pietiekami liela, bet stā voklis 4-4-
Tā pē c, ja jū s nā kat š eit, "turiet kabatu platu" un negaidiet neko greznu)
аватар qqbl59li
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ž ē l, ka iepriekš nebiju redzē jusi š o vietni, bet, izlasot labas atsauksmes par viņ u paš u vietnē m, es noticē ju un devos uz turieni) Sā kš u ar labo Kas man patika: 1. Pludmale. Tas laikam ir vienī gais, kas man te patika visvairā k, ka cilvē ku maz, pludmale liela un plaš a, ar bē rnu var skriet, lē kā t, trakot. … Tomēr ▾ Ž ē l, ka iepriekš nebiju redzē jusi š o vietni, bet, izlasot labas atsauksmes par viņ u paš u vietnē m, es noticē ju un devos uz turieni)
Sā kš u ar labo Kas man patika:
1. Pludmale. Tas laikam ir vienī gais, kas man te patika visvairā k, ka cilvē ku maz, pludmale liela un plaš a, ar bē rnu var skriet, lē kā t, trakot.
2. Balkoni istabā . Mē s paņ ē mā m pirmā stā va istabu ar balkonu. Ļ oti omulī gs balkons, apaudzis ar zaļ umiem, biju mierī ga bē rnam, kurš izgā ja/ienā ca pats, staigā ja pa teritoriju, mī lē ja ē st uz š ī balkona.
3. Iepriekš lasī ju, ka veļ u nemainī ja, mums š ajā ziņ ā paveicā s - veļ a un dvieļ i tika mainī ti regulā ri, pat biež ā k, nekā gribē jā m.
Tagad par skumjo.
1. Š ī nav 2. lī nija, bet 3. : ) Pirms jū ras cilvē ki izgā ja cauri Č aikai, kas ir diezgan tā lu. Tad mums parā dī ja, ka izrā dā s, ka var iziet cauri 2 atpū tas centriem - Laguna un Mriya taisnā lī nijā . Kā pē c par to nerunā t uzreiz, nav skaidrs.
2. Wi-fi. Arī š eit ir skumji. Viņ š vai nu bija, vai nebija. Bet vairā k nebija.
3. Mū su uzturē š anā s 2 nedē ļ u laikā ļ oti biež i pazuda elektrī ba. Un reiz viņ š bija prom uz dienu (!! ! ) Bija pē rkona negaiss, bija auksts. Elektrī bas nav, tikko kaimiņ pilsē tā nopirkā m pā rtikas preces. Jo Gribovkā viss ir ļ oti dā rgs. Piegā ju pie saimnieka, lai pajautā tu, vai tur ir kā ds pagrabs vai pagrabs, lai produktus varē tu nolikt vē sā vietā (bija gan č oloč ka, gan desa). Uz ko viņ š pamā ja ar galvu, nē . Mums ar bē rnu 22:00 (bija jau tumš s) bija jā iet meklē t laipnus cilvē kus pirmajā lī nijā (viņ iem bija gaisma), lai uz nakti noliktu pā rtiku ledusskapī . Par laimi, pasaule nav bez labiem cilvē kiem.
Vispā r mums arī nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, bija vairā ki pē rkona negaisi. Un š is strā vas padeves pā rtraukums mani vienkā rš i nokaitinā ja. tu piecelies no rī ta, debesis ir drū mas, š ķ iet, ka neej uz pludmali, gribi kafiju, ieslē dz televizoru. Bet nē . . Un tu stulbi sē di pusi dienas un nū jas nezini kur sevi likt. Vienī gais, kas mū s izglā ba, bija pludmale. Mē s devā mies uz turieni un vienkā rš i sē dē jā m un elpojā m gaisu.
3. Kontaktligzdas. Tas ir š ausmī gi. Uztaisi, lū dzu, istabā s, rozetes : -) Dvē seles sauciens.
4. Liels mī nuss ir tas, ka nav iespē jas gatavot sev, it ī paš i, ja bē rns. Par laimi istabā bija tē jkanna. Viņ š mū s ļ oti izglā ba.
5. Mē s ē dā m vienu reizi ē damistabā . Porcija laba, nav maza. Bet bezgaumī gi : -) Un dā rgi. Pē c tam devā mies netā lu paē st kompleksā s pusdienas daudz garš ī gā kas un lē tā kas.
6. Mums arī nepaveicā s ar jū ru. Ir ne tikai ledus, bet arī daudz aļ ģ u. Bē rns kategoriski atteicā s peldē t. Jā , es arī esmu. Tad parā dī jā s medū za. Š ausmas, nevis jū ra.
7. Un ko vē l jū s vē lē tos. Mums ir jā bū t cilvē cī gā kiem pret cilvē kiem. Ja cilvē kiem jau naktī brauc vilciens, un telpa jā atbrī vo 11-12. Vai tieš ā m nav iespē jams tos atstā t pirms vakara, bet par pusi no istabas izmaksā m? Tieš ā m, atnā kuš i pie jums, samaksā juš i 2 nedē ļ as, viņ i nebija pelnī juš i tā du bonusu. Viņ i neprasa par brī vu, bet cī nī ties par daž u stundu uzturē š anos istabā kā par dienu arī ir haoss.
аватар seniorlady
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es teikš u ī si. Bet, pirmkā rt, pilnī bā piekrī tu negatī vajā m atsauksmē m - viesnī ca ir vienkā rš i zhah! Un viņ a saimniece, kuras vā rdā š ī vieta tika nosaukta, ir tikai habalka! Protams, pati viesnī ca ir slikta, mums bija tikai labas gultas, viss pā rē jais - istabas stā voklis, santehnika, nestrā dā još s konders un Wi-Fi, ē damistaba kā lē tā kajā dzē rienā , ļ oti maza teritorija, attā lums no jū ras - viss ir skumji. … Tomēr ▾ Es teikš u ī si. Bet, pirmkā rt, pilnī bā piekrī tu negatī vajā m atsauksmē m - viesnī ca ir vienkā rš i zhah! Un viņ a saimniece, kuras vā rdā š ī vieta tika nosaukta, ir tikai habalka! Protams, pati viesnī ca ir slikta, mums bija tikai labas gultas, viss pā rē jais - istabas stā voklis, santehnika, nestrā dā još s konders un Wi-Fi, ē damistaba kā lē tā kajā dzē rienā , ļ oti maza teritorija, attā lums no jū ras - viss ir skumji. . . Nu pati Gribovka, hmm, ciems ir ciems, apbrauc pusstundā , peldies ledainā jū rā ar aļ ģ ē m - un vari doties mā jā s) Man patika tikai pludmale un pasū tī jumi pie jū ras. Tomē r mū su atvaļ inā jums nepavisam nebija budž etam draudzī gs.
Stingri neiesaku š o viesnī cu un "kū rortu" kopumā .
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель «Ирина» расположен в центральном тихом районе Грибовки на берегу Черного моря.

Atrašanās vieta В 160м от начала широкого песчаного пляжа, в 300м от диско клубов, кафе-баров, магазинов и аттракционов.
Viesnīcā

Небольшой фонтан, мини-бар, беседка с бесплатным мангалом.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
Bērniem
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

Здание отеля вмещает до 100 человек, номера делятся на 2-х, 3-х, 4-х местные. Площадь номера: 20 кв.м.

Istabās

Мебель: деревянные кровати, прикроватные тумбочки, трюмо с пуфиком для женщин, шкаф, мягкие стулья, сервант с набором посуды. Балкон со стульями и столом, кондиционер, холодильник, телевизор, электрочайник, душевая комната, санузел с круглосуточной горячей и холодной водой.

Adrese Одесская обл., Овидиопольский район, Курорт Грибовка, ул. Полевая, 4, Курортный отель «Ирина»
Tālruņi: +38 (067) 909-54-66
+38 (093) 940-16-35
+38 (048) 51-49-333
Tīmekļa vietne: Irina
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.