Hakuna Matata. 6. daļa. Nav sāļa šļakstīšanās. Paje, Mičamvi, Pingve

28 Jūnijs 2021 Ceļošanas laiks: no 28 Februāris 2021 ieslēgts 12 Marta 2021
Reputācija: +7251.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Turpinā jums. Sā ciet š eit >>>

5.  diena. 4. mart

Vī rs pamodā s slims. Nevis tik slims, bet kaut kā ds gauss. Nolē mā m nekur nebraukt, vienkā rš i pē c brokastī m doties uz jū ru.

Paisums sā ka kristies. Ū dens joprojā m nebija pilnī bā izzudis un varē ja peldē t. Sā kā m meklē t sauļ oš anā s krē slus.

Ir tā da pludmale. . . Plaš a baltu smilš u josla, bet sauļ oš anā s krē slu nav vispā r. Bet ir daudz pū ķ u un pū ķ u.

No rī tiem š ajā gadalaikā Zanzibā rā virpuļ o patī kami mā koņ i. Pateicoties tam, lī dz pulksten 9 no rī ta varat doties uz pludmali, neriskē jot tikt apceptam saulē . Nu vē jš padara vē sā ku. Bet pē c 9:00, pat ja vē jš , jums ir jā skrien no ē nas uz ē nu. Un izmantojiet krē mu. Dedzini tur – nospļ auties. Starp citu, mē s nenodegā m)


Mē s nedaudz pastaigā jā mies gar pludmali. Pat neskatoties uz mā koņ iem, ir š ausmī gi karsts. Divā s vietā s prasī jā m sauļ oš anā s krē slus. Vienā vietā.5 dolā ri, bet apkā rt tikai atkritumu izgā ztuve. Citur mazliet labā k, bet paš as gultas tiek nogalinā tas lī dz nā vei. Bet katrs 10) Mē s neesam no tiem, kas visu dienu guļ pludmalē , un pat daž as stundas meloš anas mums ir daudz, tā pē c š ī s cenas mū s nemaz neiepriecinā ja.

Mē s apstā jā mies kafejnī cā , paņ ē mā m limonā di un apsē dā mies, lai skatī tos jū rā . Š is zaļ ums ir tik ī paš s! Tik zaļ u ū dens krā su mē s nekur citur neesam redzē juš i.

Peldē jā mies pā rmaiņ us, tač u kopš vakardienas nekas ī paš i nav mainī jies. Tas bija arī sekls) Daž i peldē tā ji gā ja tā lu, bet kaiti mani nedaudz nobiedē ja, un es visu laiku atcerē jos Portugā les kuģ us, kas tajā laikā bija redzē ti Zanzibā rā . Un nez kā pē c Kizimkazī , kuģ ojot atklā tā jū rā , par laivā m nemaz nedomā ju.

Vispā r mē s mazgā jā mies, sē dē jā m, dzē rā m limonā di un jau devā mies mā jā s, jo koki č aukstē ja. Skatā mies - starp Sarkanā Kolobusa zariem! Viņ u ir daudz – visa ģ imene. Gan lieli, gan mazi, turklā t tā di aktī vi, nemaz ne kā Jozā nu mež ā . Viņ i jautri lē kā ja gar koku zariem, gar lapotni pā ri sauļ oš anā s krē sliem, visi cilvē ki uzmundrinā ja un sā ka fotografē t š o ģ imeni. Es arī mē ģ inā ju, bet pē rtiķ i lē kā ja augstu un bildē gandrī z nav redzami. Pē rtiķ a portrets bez pē rtiķ a)

Pē kš ņ i viens pē rtiķ is ē rti apsē dā s š ķ ū nī un sulī gi urinē ja. Vodopadiks pilē ja tieš i uz zviļ ņ a vienam no atpū tniekiem. Cilvē ki bija diezgan uzjautrinā ti. Upuris trako, cilvē ki priecā jas, suns rej, mē s sē ž am visa š ī gadatirgus aizmugurē un smaidā m. Skaistums!

Un tad vē l viens mē rkaķ is uzsē ž as kokos tieš i virs mums un vē rī gi paceļ asti. Mē s lecam augš ā , gaidot triku, un uz mana vī ra krē sla, tieš i uz mū su dvieļ a, uzkrī t kaka!

- Ak! Dā rgais, tas ir par naudu!

Mē s joprojā m gaidā m ieraš anos))

Uz š o augsto noti mē s dodamies uz savu viesu namu, nomazgā jam dvieļ us, atpū š amies uz terases, pusdienojam un domā jam, ko vē l darī t.

Mans vī rs pē c vakariņ ā m jutā s labā k.

Es plā noju apmeklē t The Rock island restorā nu, paē st pusdienas tur vai pludmalē , bet mē s jau bijā m paē duš i pusdienas. Un tas ir tā lu no vakariņ ā m. Un baseins jau ir noguris. Un mums automaš ī nā ir tikai gaisa kondicionieris)


Es ierosinu doties uz Michamvi, š is ir ciems uz izauguma pussalas. Nekā ī paš i interesanta tur nav, bet pati ģ eogrā fiskā pozī cija, kad pretī redzama piekraste, man bija interesanta.

Nav tik viegli nokļ ū t pludmalē , kur visu laiku stā v viesnī cas. Uzliekam punktu navigatorā kā dā mazā kā viesnī cā un caur to pokerface stilā nokļ ū stam pludmalē .

Ko es varu teikt par Michamvi? ) Ir ū dens. Vai vienkā rš i paisums. Bet ū dens nav. Tajā nav tā s fantastiskā s krā sas, kuras mē s jau esam pieraduš i redzē t Zanzibā rā . Tā pē c mē s uzzinā jā m, ka ne visur ū dens krā sa ir satriecoš a.

Tieš i otrā di, ir redzama š aura zemes josla.

Vai jū s neredzat? Tā tad? )

Mē s gā jā m gar pludmali, tur peldas daudz cilvē ku. Un varbū t viņ i pat peldē tu, skaidrs, ka tur ir dziļ ums, bet man bija tik izslā pis! Viņ i sā ka meklē t, kur sē dē t bā rā , dzert tē ju - nekur! ) Visas Oll viesnī cas, viņ i nekur neko nelej par naudu. Pagriezā mies atpakaļ , apsē dā mies “savā ” viesnī cā , caur kuru devā mies uz pludmali, restorā na otrajā stā vā , pasū tī jā m ledus tē ju.

Labi! Š eit otrā lī nija un jū ra nav redzama, bet ne pie tā s paš as jū ras.

Tas vienkā rš i nevar bū t Zanzibā rā ) Ir jā bū t muš ai ziedē . Pasū tī ts. Mē s sē ž am. Meklē jam č ū skas salmu jumtā .

Mē s esam sē dē juš i pusstundu. Apnicis sē dē t. Kur ir tē ja?

Viņ i atnes…

Kafija ar pienu.

Es dzeru to, ko viņ i atveda, un mans vī rs ir saš utis. Viņ š grib tē ju. Viņ i atkal dodas gatavot tē ju. . . Pē c apmē ram divdesmit minū tē m viņ am tiek atnesta š ī ilgi cietusī tē ja. Un burtiski pē c minū tes pieskrien meitene un nekonsekventi skaidro, ka mums steidzami jā noņ em maš ī na no vā rtiem. Vī rs nobijies, ka kaut kas noticis ar maš ī nu, svieda tē ju un skrē ja. Un es viņ am sekoju. Un viesmī lis ir aiz mums, mē s nesamaksā jā m.


Apburoš ā kompā nijā mē s izlē cā m no vā rtiem, un nekas briesmī gs tur nenotika) Tikai kā ds mazs busiņ š nedaudz iestrē ga smiltī s un acī mredzot tas bija jā velk, un mū su maš ī na bija tieš i tajā vietā , kur traktoram bū tu ē rtā k kļ ū t par . Mans vī rs brauca ar maš ī nu malā , un es atgriezos, lai samaksā tu. Viesmī lis noslaucī ja sviedrus no pieres un teica, ka viņ am nav naudas. Es ļ oti jē gpilni paskatī jos uz viņ u un teicu - paskaties. Viņ š atrada, bet kļ uva vē l skumjā ks. Tas ir, viņ š gandrī z stundu gatavoja tē ju, sajauca pasū tī jumu un rē ķ inā jā s ar dā snu dzeramnaudu. Lū k, kas jums jā zina par pakalpojumu Zanzibā rā ! )

Viņ i vienkā rš i izmeta laiku. Labā k bū tu nopeldē t un doties tā lā k)

Ejam uz restorā nu The Rock. Vī rs visu ceļ u stā sta, ka vairs negrib ne ē st, ne dzert, bet gribas mā jā s. Nu, kā das mā jas? Atnā cā m te nomazgā ties istabā , vai kā ? Toreiz es nesapratu, ka viņ š ir slims no saaukstē š anā s, man likā s, ka viņ š ir vienkā rš i noguris un slinks.

Lū dzu: "Nu, piestā sim, tas ir uz ceļ a, paskatieties, un viss. "

Iebraucam stā vvietā , tur ir š ausmī gi piegruž ots. Jū s praktiski novietojat automaš ī nu poligonā . Un restorā ns nemaz nav lē ts. Un autostā vvietā ir apsardze. Bet sē tnieks ir atvaļ inā jumā .

Ejam uz krastu. OOO! To tieš ā m bija vē rts redzē t!

Sala ir maza, zaļ a, restorā ns krā sains, skaists, nedaudz lī dzī gs ukraiņ u bū dā m zem salmu jumta.

Cilvē ku ir daudz, visi tiek iekrauti laivā un tiek pā rcelti uz salu.

Mē s neesam. Pirmkā rt, tik tuvā apkā rtnē es vairs nevaru sazinā ties ar cilvē kiem (un vē l jo vairā k ar manu vī ru, viņ š jau sā ka vairī ties no cilvē kiem, un viņ i tur burtiski brauc viens ar otru). Otrkā rt, mē s iztē lojā mies, cik ilgi mē s tur gaidī sim pasū tī jumu, ja gandrī z stundu gaidī sim tē ju tukš ā restorā nā , un, treš kā rt, mans vī rs bija galī gi atsprā dzis, viņ š grib mā jā s, gulē t.

Ar vienu aci tā tad ar vienu aci.

Jau krē slā nonā kam savā viesu namā .

Rī t mē s pā rcelsimies uz ziemeļ austrumu krastu, tieš i uz dienvidiem no Matemves ciema, uz viesnī cu Miramont. Š ī ir tā , kurā savulaik filmē jā s Orels un Reš ka.

Skats uz jū ru $ 39 ar brokastī m un daudzā m negatī vā m atsauksmē m vietnē booking. com. Es esmu neticami noraizē jies)

Turpinā jums: š eit >>>

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (18) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums