Laba viesnīca, bet problēma ar wifi

Rakstīts: 16 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 24 — 30 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ajā viesnī cā pavadī ju kopā ar ģ imeni nedē ļ u. Ja godī gi, es noskaņ ojos uz sliktā ko, jo lasī ju atsauksmes un baidī jos tur iet. Sā kotnē ji plā nots citā .
Tie, kas raksta, ka bija izsalkuš i viesnī cā , es jū s nemaz nesaprotu !!!!! ! ! Ē dienu ir daudz, daudzveidī gs, daudz salā tu, vispā r daudz zaļ umu. Siers, siers, feta, olī vas ir daž ā di..... Es, protams, ar desu izkā stu, bet visi zina, ka Turcijā nav Normā las desas. Daudz vā rī tas vistas, bija tī tara un liellopa gaļ a un aknas. Gandrī z katru dienu bija arī zivs, varbū t divas reizes nedē ļ ā bija prom. Zivis bija garš ī ga. Augļ i: arbū zs, plū mes, melone, bumbieri, visā das kū kas desertā . Izsalcis tur vispā r neviens nepaliks, ja vien kā ds tur visu laiku nesagaida cū kgaļ u vai kā dus gardumus.
Istaba maza, bet mē s tur tikai nakš ņ ojā m, ar balkonu, ū dens vienmē r bija karsts, vienī gais, ko pastā vī gi vajadzē ja atgā dinā t reģ istratū rā , ka š ampū ns beidzā s un tad atnesa. Istaba tiek uzkopta katru dienu. Istaba parasta, pieticī ga, kas rē ķ inā s ar grezniem apartamentiem, jū s š eit nav. Bet kas attiecas uz mani, tad tur viss ir labi. No istabas pavē rā s skats uz bā ru ar baseinu, mū zika vakarā netraucē ja, to nevar dzirdē t.

Lielā kais mī nuss ir wi-fi. Divas dienas vispā r nevarē ju pieslē gt, bet tad bija pie baseina un pie galvenā s ē kas. Gā jā m atpū sties pozitī vā noskaņ ojumā un nepievē rsā m ī paš u uzmanī bu tā diem sī kumiem. Tā kā daba un jū ra mani pā rsteidza. Tas ir ļ oti skaisti. Iesaku visiem doties uz pludmali Ič melerā , tur ir ļ oti skaisti un gaiss brī niš ķ ī gs. un Marmarisā pludmales ir tī ras, oļ u.
Vispā r visiem iesaku palikt Marmarisā un arī š ajā viesnī cā . 5 minū š u gā jiens lī dz jū rai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu