Krāsaina viesnīca

Rakstīts: 6 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 25 — 27 oktobris 2018
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Mē s palikā m viesnī cā.2 dienas sakarā ar pā rcelš anos no Eldar Resort 4 * viesnī cas (Goynuk). Pā rcelš anā s bija saistī ta ar viesnī cas priekš laicī gu slē gš anu. Var atzī mē t viesnī cas interjera dizainu, kas veidots Osmaņ u stilā . Tiem, kurus interesē turku kultū ra, bū s interesanti iegremdē ties tradicionā lā s turku dzī ves gaisotnē . Interjerā ir daudz daž ā du tradicionā lu priekš metu – trauki, gleznas, mē beles, eksponā ti ar tradicionā liem sievieš u apģ ē rbiem no daž ā diem Turcijas reģ ioniem, dabī gā koka durvis ar tradicionā liem ornamentiem un rakstiem (nevis istabā s). Tomē r š ajā virzienā ir izteikts lī kums no viesnī cas administrā cijas puses! Kā viesnī cas identifikā cijas rokassprā dzi bez brī dinā juma un paskaidrojumiem viņ i uzlika rokassprā dzi ar turku amuletu ar zilu aci. Tam ir daudz daž ā du nosaukumu - "Fatimas acs", Nazars. Š is ir viens no tradicionā lā s pirmsislā ma turku maģ ijas atribū tiem, kas ir ļ aunas acs amulets. Ir nekorekti un nepiedienī gi š ā dus priekš metus uzlikt citas ticī bas un kultū ras pā rstā vjiem bez viņ u piekriš anas. Atpū tnieki viesnī cā mū s informē ja, ka viesnī cas ī paš nieks pastā vī gi atrodas viesnī cas teritorijā un, ja jums ir kā das vē lmes, lū gumi vai pretenzijas, varat sazinā ties ar viņ u tieš i.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti kopta, iegremdē ta veģ etā cijā - ziedi, palmas, skaista aleja ar alveju un kaktusiem. Istabas ir mazas, bet tī ras ar jaukā m mē belē m. Masī vas gultas, samta aizkari, liels spogulis vintage rā mjos, kaltas dzelzs balkons. Dabū jā m istabu ar skatu uz jū ru – bijā m apmierinā ti. Lai gan sezonas laikā mū zika, kas nā k no apakš as, var traucē t. Bija animā cija, bet mums bija atlicis pā rā k maz laika, lai to iepazī tu un veidotu objektī vu viedokli. Ļ oti pā rdomā tas un skaistas ģ ē rbtuves pludmalē - izgatavotas vannas istabas formā , kas izklā ta ar nelielā m flī zē m. Tieš i ģ ē rbtuvē - jaucē jkrā ns kā ju mazgā š anai. Ģ ē rbtuves durvis ir koš os ornamentos. Man patika virtuve. Garš ī gi un daudzveidī gi, bet no augļ iem – tikai ā boli un mandarī ni. Trauki vienmē r bija tī ri, galda piederumu un š ķ ī vju netrū ka.
No trū kumiem:

1. Uzsvars uz ekonomiju : -) Tumš i koridori, jo ir lampas, kas reaģ ē uz cilvē ka tuvoš anos, maksas seifs, kas atveras ar atslē gu, nevis spiedpogu programmē š ana, maksas dvieļ i pludmalei, maksas matrač i sauļ oš anā s krē sliem, maksas WI-FI un dzē rieni, istabu durvis veras ar atslē gu, nevis plastikā ta karti, nav š ampū na un duš as ž elejas, ir tikai š ķ idrā s ziepes, turku kafija restorā nā - 2 USD, ū dens pudelē s - par maksu, č emodā na pakoš ana - 5$, nevis 3$, kā daž ā s citā s viesnī cā s.
2. Pludmale. Ļ oti apgrū tinā ta iekļ ū š ana jū rā uz lieliem slideniem akmeņ iem, neskatoties uz to, ka sē rfoš anas priekš ā ir smiltis.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu