Laba viesnīca, slikts internets

Rakstīts: 12 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 4 — 10 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, lai sniegtu atsauksmes, tā pē c es arī atstā ju atsauksmi, lai viņ i uzzinā tu vairā k.
Lī dz ar to viesnī cā ieradā mies ļ oti agri sakarā ar lidojuma pā rsē š anos, mū s nesagaidī ja ī paš i sirsnī gi, nevē lē jā s mū s izmitinā t, jo reģ istrē š anā s sā kas 9:00 un mē s ieradā mies 6:00. Vispā r, kamē r nesā ka stā stī t, ka vajag gulē t, iedeva numuru un mē s devā mies uz turieni. Kad ieraudzī jā m š o istabu, protams, ka tā bija skā rda – pirmais stā vs, netī ra duš a, š ausmī gi tumš a telpa. Tualetē durvis tieš i sasniedza tualeti, bet vispā r mē s gulē jā m un es gā ju zvē rē t, ka mū s pā rcels, viņ i ilgi salstē ja reģ istratū rā un teica, ka nav brī vu istabu, es uzstā ju uz istabu un ilgi vē ma. Un mē s dabū jā m savu, viņ i iedeva mums atslē gas un it kā paš i meklē jiet istabu, labi. Labi, es negribē ju sabojā t savu garastā vokli, bet mans vī rs to sabojā ja.
Tā lā k mē s devā mies uz istabu, tā pē c tā bija tikai WOW istaba, tī ra un nesen atjaunota, un skats, kas mums pavē rā s, bija lielisks. Tā lā k pateikš u ī si, INTERNETS - G...VNO...tā pat no sā kuma mums iedeva bezmaksas no numura, tā vispā r NULLE nenā k iekš ā un nevelk, nopirkā m Premium Wi -Fi uz 7 dienā m par 11$ un tas ir tikai viens telefons...otram arī vajag 11$. Bet viltī ba ir tā da, ka tas maksas internets arī ir G...VNO...

Tā lā k es runā š u par plusiem...Alkohols ir nomests, bā rmeņ i taisa gardus kokteiļ us, viskijs arī tiek importē ts, viņ i lej š ampanieti...Vispā r mē s bijā m sajū smā ar alkoholu, tas ir LIELS PLUSS. Tā lā k ē diens - ē diens normā ls, var atrast ko garš ī gu ē damu, bet izvē le maza, ī paš i brokastī s, varē ja bū t vairā k. Nav arī augļ u daudzveidī bas, bumbieri, ā boli, apelsī ni. . . un kā dreiz bija zemenes. . . Pusdienas un vakariņ as izcilas, ievē roju puspulvera biezeni, jebkura gaļ a ir izcila. Ir saldumi, daudz un daž ā di. . . Protams, kafija ir tā -tā , ē du un dzē ru. Protams, turku kafija ir jā mī l.
Istabas ir labi iztī rī tas, atstā jā m 1 USD par tē ju, dzē rieni mini bā rā tiek mainī ti kaut kur katru otro dienu, kopumā ar š o viss ir kā rtī bā . Animā cija laba, daž ā da veida spē les, tevi aicina un neizņ em. Diskotē ka no 22:00 lī dz 22:45, protams, ir ļ oti maz, es gribē tu, lai tā bū tu ilgā ka un vismaz lī dz 00:00, un lielā kā daļ a ar portatī vo skaļ runi paš i sarī koja dejas pie baseina. Kopumā viesnī ca ir laba par cenu. Es ceru, ka arī mans pā rskats ir noderī gs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu