Lieliska viesnīca, kas ir pelnījusi 5*

Rakstīts: 17 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 16 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cā ieradā mies 10-30, aizvedā m bagā ž u apstrā dei, reģ istratū rā aizpildī jā m anketas, uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m uz brokastī m, 11-00 tikā m iekā rtoti istabā ar skatu uz baseinu.
1. Istaba ir tī ra, skaista. Tī rī š ana katru dienu. Minibā rs (dzirkstoš ais ū dens, gā zē ts ū dens, sprite, fanta, pepsi), kafija, tē ja. Viss tiek papildinā ts katru dienu. Bezmaksas seifs istabā . Par tī rī š anu sū dzī bu nav, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gultas veļ a pē c 3 dienā m.
2. Ē dienreizes 5: liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, vistas gaļ a, tī tara gaļ a, forele, skumbrija, aknas, dā rzeņ i, salā ti, augļ i (apelsī ni, mandarī ni, melones, bumbieri, plū mes, 2 veidu ā boli un 2 veidu vī nogas, nektarī ns), saldumi , jogurti , neuzskaitiet visu. Viss ir garš ī gi. Pludmalē ir uzkodu bā rs.

3. Animā cija pieauguš ajiem un bē rniem. 2 minū tes lī dz pludmalei, pā ri ceļ am kā jā m. WI-FI visā viesnī cā un pludmalē bez maksas.
4. Viesnī cas teritorija ir maza, bet ļ oti tī ra, kopta, mā jī ga un zaļ a. Visur ir š ū poles. Ir peldbaseins pieauguš ajiem ar dž akuzi un sekciju maziem bē rniem (ar krā š ņ u kalnu ainavu) un atseviš ķ s baseins ar 3 maziem slidkalniņ iem. Starp ē kā m A un B ir skaista strū klaka.
5. Pludmale ir smilš aina ar maziem oļ iem, sauļ oš anā s krē slu pietika lī dz 11.10, pē c tam ieradā s daudzi atpū tnieki un personā lam nā cā s likt papildus (tiem, kas ieradā s pē c 10). Jū ra ir krā š ņ a +27. Silts un kristā ldzidrs. Ieeja ir mazi oļ i, bez č ī bā m nav ī paš i ē rti ieiet, nav pietiekami daudz mola vai vismaz tilta, lai nokā ptu jū rā . Brī niš ķ ī gs laiks.
6. Apkalpoš ana teicama: netī rie trauki restorā nā , pludmalē un pie baseina tika uzreiz noņ emti no galdiņ iem, viss personā ls ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem.
Vienī gais, kas man ļ oti nepatika, bija tas, ka katru reizi, mainot pludmales dvieļ us spa, jū s bū siet ļ oti nokaitinā ti un pierunā ti doties uz hammam. Hamam maksā.35 USD vienai personai.
Personā ls ir draudzī gs, pieklā jī gs un atsaucī gs. Atstā ja ļ oti patī kamu iespaidu! Mē s lieliski atpū tā mies. Es iesaku š o viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu