Viesnīca laba, ēdiens izcils, bet internets par maksu

Rakstīts: 16 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 24 — 30 decembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 6.0
Plusi: Viesnī ca laba, liela teritorija, ē dinā š ana izcila, ir apsildā ms baseins ar slidkalniņ iem, pludmale liela, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Jū ra pie krasta ir sekla, un, ejot pa molu (ap 800 metri), sā kas koraļ ļ u rifs. Ļ oti skaists.
Mī nusi: Santehnika istabā s ir veca. Mū su istabā divas reizes bija ū dens pauzes. Nā cā s izsaukt santehniķ i. Wi-Fi viesnī cā ir maksas. Un pat ja jū s maksā jat, tas nebū s istabā s. Labā k ir pirkt karti lidostā . Tas bū s lē tā k un labā k. Infrastruktū ra Marse Alam ir nepietiekami attī stī ta. Nav kafejnī cu, veikalu utt. Tuvā kais izklaides centrs ir Port Ghalib. Ar taksometru var nokļ ū t 20 minū š u laikā .
Uzmanī bu tū risti! Viesnī cā ir sava kabī nes mafija. Kad caur internetu izsaucā m taksometru, sā kumā mū s negribē ja laist ā rā no viesnī cas, tad, kad tomē r tikā m aiz barjeras un iekā pā m pasū tī tajā taksometrā , mē ģ inā ja mū s izvilkt gandrī z ar varu. Palika pē c draudiem izsaukt policiju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар