Briesmīgākā viesnīca

Rakstīts: 1 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 16 — 26 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 2.0
Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu A11 viesnī cā Cesme.
Izbraucā m no Maskavas 4 no rī ta, viesnī cā bijā m ap 9. Pē c ieraš anā s mums uz talona iedeva gida telefona numuru un aizsū tī ja uz autobusu, kas mū s aizveda uz viesnī cu.
Par viesnī cu: Š ī nav 4 zvaigž ņ u viesnī ca, viesnī ca balstā s uz 2. Ē kas atrodas ar burtu P. Pa vidu ir mazs baseins. Viesnī ca atgā dina pionieru nometni no PSRS laikiem. Pludmale izskatā s pē c publiska, izdauzī ti stikli un gobi ir normā li, lai gan viņ i to uzkopj. Lietussargi pludmalē ir aptuveni 1.5 metri, var vē rot, kā viesi periodiski sit no tiem galvas. Un tā kā š ī viesnī ca Eiropas tirgū ienā ca tikai 2019.  gadā , 90% tā s viesu ir turki. Mē s satikā m 1 pā ri bulgā ru, 1 pā ri vā cieš u un grupu baltkrievu. Ir daudz suņ u, kas saceļ traci ap 4 no rī ta.

Vilš anā s 1: Reģ istratū rā mums teica, ka, lai gan mums ir viss iekļ auts, bet saskaņ ā ar viesnī cas noteikumiem, mē s varam tikai vakariņ as. Neviens no darbiniekiem nerunā krieviski, viņ i angliski paskaidroja, ka tas bija garš brauciens, ka viņ i lidmaš ī nā nepaē duš i, ka mē s nepaspē sim lī dz vakariņ ā m. Viņ i bija diezgan pā rliecinoš i, un mums ļ ā va ē st. Tie, kas nerunā angliski, paliks izsalkuš i.
2.  vilš anā s: ē diens ir ī paš i nacionā li oriģ inā ls, ē dams, tač u izskatā s negarš ī gs. Vē lā k uzzinā jā m, ka tas ir vienmuļ š , kā likums, muš u apsē sts. Gaļ as gabalā tika atrasts matiņ š . Vakariņ ā s viņ i gatavoja gaļ u vai grilē tu zivi – tad sastā jā s rindas.
Vilš anā s 3: Nē . Ja domā , ka dabū si istabu ar tā du foto kā vietnē , tad nemaz neceri. Sā kotnē ji maksā jā m par standarta numuriņ u, bet, spriež ot pē c izskata, dabū jā m ekonomisku. Garderobes nav, tā vietā ir plaukts aizsegts ar aizkaru, vannas istabā duš as kabī ne ir piemē rota tikai bē rnam vai tievam cilvē kam, jo ​ ​ ieeja tajā ir cieš i un pusaizvē rta ar stiklu, atlikuš ā atvere ir apm. 36 cm - nedaudz vairā k kā.1, 5 litru ū dens pudeles. Š ampū nam vai ziepē m nav plauktu. Televizors ir, bet nez kā pē c atrodas stū rī attiecī bā pret gultu un krievu kanā lu nav, lai arī kā mē ģ inā ja uzstā dī t. Ir seifs, tikai tā izmē rs ir pases lielumā . Mazā ks par mobilo tā lruni, un tas ir pielī mē ts pie plaukta. Spriež ot pē c mū su seifa izskata, tas vairā kas reizes tika vandā li atvē rts. Š ķ ita, ka mū su istabas durvis tika vairā kkā rt atvē rtas ar kā jā m. Zem paliktņ a gultas galvgalī ir caurumi, pa kuriem kā pt kukaiņ i. Mē s uzzinā jā m pē c tam, kad redzē jā m simtkā ju tur rā pojam. Kondensā ts no gaisa kondicionē tā ja ieplū st telpā uz flī zē m. Mitrā tī rī š ana istabā bija 1 reizi 10 dienā s. Š ķ iet, ka lupata izmirkusi, pē c smakas spriež ot, notekū deņ os un pē c tam noslaucī tas grī das. Dzeramais ū dens netiek papildinā ts.
4. vilš anā s: Pludmale atgā dina publisku, jo vē lā k izrā dī jā s neapsargā ta un publiska. Daudz izsistu stiklu un cigareš u izsmē ķ us. Lietussargi nav garā ki par pieauguš o, tie ir ļ oti zemi, kas rada neē rtī bas. Dvieļ i izbalē juš i, daž ā di veidi. Pludmales tualete neslē dzas, visas slē dzenes ir salauztas.

Vilš anā s 5. : baseins ir ļ oti mazs lielam apmeklē tā ju skaitam.
6. vilš anā s: viesnī cā vispā r nav animā cijas, nav veikalu un VISS tiek slē gts 23:00. Tiek norā dī ts, ka viesi var nodarboties ar sporta volejbolu, š autriņ u meš anu un galda tenisu - neatradu, kur var spē lē t un 10 dienu laikā neesmu redzē jis ne reizi.
Vilš anā s 7: . Krieviski runā još ie turku viesi viesnī cā izturas naidī gi.
8. vilš anā s: viesnī cas gids Guļ a nekad neieradā s viesnī cā . Viņ ai pa mobilo tā lruni 906373554025 zvanī ja viesi no Baltkrievijas un lū dza palī dzī bu pā rvietoš anā . Viņ a rupji atbildē ja - "Tā s ir jū su problē mas", pē c tam viņ a tā s bloķ ē ja. Viņ u var sasniegt tikai no reģ istratū ras. Informā cija par izbraukš anu nekur nav izlikta, recepcijā datu nav, jā zvana gidam. Mē s gandrī z saņ ē mā m taksometru, kad jautā ja, cikos marš ruts mū s sagaidī s? Pati Guļ a sola piezvanī t, bet nedara. Mums teica, ka viņ ai nav laika ierasties mū su viesnī cā .
Patika: skaidra jū ra. Tirgus un veikali atrodas 2.5 km attā lumā .
Vai joprojā m vē laties apmeklē t A11 viesnī cu Cesme?
Ja jū s nepievē rš at uzmanī bu komfortam, jums nav svarī gi, ko jū s ē dat, un jums patī k ekstrē ma atpū ta, jū s esat š eit.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар