Mēs nožēlojām, ka izvēlējāmies šo viesnīcu.

Rakstīts: 20 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 14 — 21 septembris 2020
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirmo reizi nolē mu uzrakstī t atsauksmi, vē los brī dinā t cilvē kus, ka viņ i nesabojā atvaļ inā jumu. Diemž ē l nekas labs nav sakā ms par viesnī cu. Es ī sti nesaprotu, no kurienes cē lies nosaukums “Deluxe”. Vienī gais viesnī cas pluss, liela skaista teritorija. Jū ra ir tī ra un silta. Viss pā rē jais ir pilnī ga vilš anā s. Sā kot ar reģ istrē š anos, mē s ar bē rnu tikā m izmitinā ti ļ oti tā lu no eskalatora, lī dz pagraba stā vam, bija jā nes bē rns uz rokā m kalnā , viņ i prasī ja mainī t istabu, viņ i nedaudz iedeva istabu. tuvā k. Welcome drink netika piedā vā ts, man likā s, ka tas ir obligā ts nosacī jums luksusa viesnī cai. Varbū t es kļ ū dos.
Turklā t nav iespē jams nekomentē t ē dienu. Ir š ausmī gi, izvē le ir liela, BET viss peld taukos un eļ ļ ā , nav ko barot bē rnu. Mū su uzturē š anā s 6 dienā s nebija ne vistas zupas, ne pat vistas buljona! Visas zupas ir turku gaumē , bez garš as. Nesaprotu, kā das ir grū tī bas uzvā rī t buljonu un vismaz ē dienkarti pietuvinā t eiropeiskajai!?
6 dienas bē rns ē d makaronus bez mē rces, jo visas mē rces ir vai nu treknas vai asas, viss ir cepts. Nu, vismaz brokastis ir daudzveidī gas. Jau 6 dienas nekad nav bijis zivju diena, man tas ir tikai nieks! Mums brī vdienas pie jū ras asociē jas ar jū ras veltē m, tač u tā s š eit NAV. Vienu dienu bija garneles krē mī gā mē rcē , otrā ar rī siem pildī tas mī dijas (paš as mī dijas pat nebija redzamas, likā s, ka tie ir tikai rī si gliemeņ u č aulā ).

Mani draugi atsū ta fotogrā fijas no citas viesnī cas, kurā ir daudz garneļ u, gliemeņ u un vē ž u, un es saprotu, ka viesnī cu izvē lē jā mies neveiksmī gi un esam ļ oti vī luš ies. (Un jā , ceptas zivis ē d katru dienu). Augļ u izvē le slikta, pat arbū zs uz 6 dienā m nekad nav bijis. Atpū tā mies daž ā dā s valstī s, bet tik š ausmī gu ē dienu nekur neesam redzē juš i, un Turcijā esam ne pirmo reizi, ir ar ko salī dzinā t. Tas ir ļ oti interesanti, viesnī cas ī paš nieki interesē jas, ar ko viņ i š eit baro apmeklē tā jus?
Pusdienā m pē c grafika jā bū t lī dz 14:30, bet 14:00 viesmī ļ i vairs nenā k klā t ū deni liet, apkalpot. Š ķ iet, ka visi jau ir noguruš i un ar nepacietī bu gaida sezonas beigas.

Vē l ļ oti liels mī nuss ir tas, ka pludmalē nav servisa, ļ oti neē rti, jā skrien pē c ū dens. Pā ris reizes pludmalē bā rā dzē rā m kokteiļ us, nekad neesmu dzē rusi tik negarš ī gas lietas, un dzert nav iespē jams, tie smird pē c balinā tā ja, taisa daiquiris ar lielu ledu, acī mredzot tā dā luksusa viesnī cā nav ko. samaļ ledu ar! Viņ i pat nevarē ja pagatavot normā lu mohito. Kopumā pludmalē.6 dienas dzē rā m ū deni, paldies, lai gan tas nesmarž o pē c balinā tā ja. Gribu atzī mē t, ka baseina bā rā viss ir daudz labā k, kokteiļ i ir garš ī gi. Saldē jums Gelateria ir pā rsteidzoš s.

Uz vienu dienu paņ ē ma maksas bungalo, bet vairs neredzē ja jē gu pā rmaksā t, jo viesmī ļ i tur ir nevē rī gi, ē dienkarte ļ oti niecī ga.
Vienī gais pluss ir tas, ka bungalo var rezervē t iepriekš , jo brī vā pludmalē ir grū ti atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus (lai gan viesnī ca nav pā rpildī ta), cilvē ki nā k 6 no rī ta, izmet dvieļ us un dodas prom, mans bē rns un es ierados 10, visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti ar dvieļ iem, manuprā t, personā lam tas jā uzrauga, vismaz reizi stundā jā paiet un jā atbrī vo sauļ oš anā s krē sli no dvieļ iem.


Nu, es gribu rakstī t par bē rnu animā ciju, tie noteikti ir smiekli. Raidī jumi vakaros ir tik primitī vi, ka pat mans 3 gadus vecais dē ls tos neskatī jā s. Vakar tikko ieslē dza multfilmu bē rniem, vai to sauc par bē rnu animā ciju? Es atkā rtoju, mē s bijā m daž ā dā s valstī s, bet pirmo reizi redzu š ā du ņ irgā š anos, atvainojiet, es nevaru atrast citu vā rdu. Vienā no dienā m bija cirks, bija interesanti, citā s dienā s nebija izrā de, bet nesaprotu kas.

Kopumā viesnī cu neiesakā m un ļ oti atvainojamies, ka ieradā mies š eit.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu