Ne vairāk kā 20 tr. par to

Rakstīts: 28 oktobris 2022
Ceļošanas laiks: 18 — 25 oktobris 2022
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Pirmajā dienā mē s ieradā mies, iegā jā m istabā un mū s sarū gtinā ja traipi uz sienā m, spuldze (tā pat kā asinis) un ļ oti netī rā grī da vannas istabā un paš ā istabā . Un mums, divā m meitenē m, iedeva tikai divus dvieļ us (nebija ne kā jā m, ne sejai utt. )
Ieradā mies izsalkuš i, jo lidojā m ar Pigasus, apstā jā mies divos pē cpusdienā , un ē diens bija tikai 15.30 (uzkodu bā rs), no bada apsē dā mies bā rā un paņ ē mā m alu un izsalkuš i no bezcerī bas dzē rā m, tā kā labas sievietes mums iedeva frī kartupeļ us, kurus paš as vakariņ ā s ņ ē ma pie alus. Beidzot paē dā m un likā s, ka viss kā rtī bā . Mē s devā mies uz reģ istratū ru un lū dzā m sakopt un pievienot dvieļ us un vē l vienu segu. Nā kamajā dienā bija dvieļ i, nebija tī rī š anas, segas arī.
Pē c vē l diviem vai trim lū gumiem parā dī jā s segas, saņ ē mā m reģ istratū ru un viņ am bija jā pasaka, lai dodam segas. Urrā.

Tī rī š anas nebija, pat pati tī rī ju.
Bet es gribu teikt, ka mē s ī rē jā m divas istabas, viena bungalo (standarta), otra galvenajā ē kā tika iztī rī ta vairā k vai mazā k (dzeramnauda palika tā da pati)
Otrajā dienā konstatē jā m, ka galda piederumi un š ķ ī vji ir slikti izmazgā ti, noslaukti ar š ņ abi, mitrā s salvetes. Alkohols ir pietiekami toksisks, tā pē c, dzerot to katru dienu, jū s varat sabojā t savu veselī bu. Mans draugs bija slims divas dienas, atkritumi)))
Pā reja uz jū ru ir grū ta, bet ja laba fiziskā . sagatavoš ana, tas nav svarī gi, bet pat pluss. Ap viesnī cu ir arī kā pnes, un, starp citu, tur nevar ripinā t smagu koferi, bet jā velk.
kad mē s apstā jā mies, viņ i palī dzē ja to nogā dā t istabā , un, kad mē s aizgā jā m, vilkā m to paš i.
Personā ls ir daž ā ds, ir daž i darbinieki, kuri ir sirsnī gi un pieklā jī gi, bet galvenā daļ a ir divkosī gi augstprā tī gi cilvē ki.
Sanā ca interesanta situā cija, vī rietis tika izlikts, jo runā ja ar meiteni, kurai iepatikā s viens no lī deriem, ļ oti dī vains un dubļ ains stā sts, kas runā par vadī bas nekompetenci un absolū tu vienaldzī bu (vismaz sezonas beigā s)
Iespaidi bija divē jā di, skaists skats, bet pat viņ š neiepriecinā ja atvaļ inā juma beigā s, gribē jā s mā jā s.
Es bū tu ļ oti sarū gtinā ts, ja par š o atvaļ inā jumu atdotu vairā k nekā.23 tū kstoš us rubļ u. Un tā attaisnoja visas brī vdienas par lē tu cenu.

(Ja jū s joprojā m tur dodaties, paņ emiet lī dzi ausu aizbā ž ņ us)
Es arī atstā ju brilles pie baseina, kas tū ristiem nebija vajadzī gas, it kā apkopē jas izmetuš as vai aiznesuš as, un draugs atstā ja krustiņ u istabā , zvanī ja 6h pē c izrakstī š anā s, saka, ka tur nav nekā . Viņ iem vienkā rš i ir vienalga.
Vē l viens š ī s vietas pluss: skats uz skaisto saulrietu, pā rsteidzoš s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu