Viesnīca uz robežas. Meklē romantisku vietu

Rakstīts: 11 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 3 — 6 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca patieš ā m atrodas uz Bodrumas Turgutreis un Gumusluk rajonu robež as, pā ri jū rai ar Grieķ ijas robež u, precī zā k ar Grieķ ijas salā m Kos Pserimos Kalymnos Leros, kas ir ļ oti labi redzamas no viesnī cas pludmales un viesnī cas numuriem un viesnī cas restorā niem. . Papildus Grieķ ijas salā m ar viesnī cu robež ojas neliela Turcijas sala ar maizes nosaukumu Pitta.

1. No Bodrumas Milas lidostas uz viesnī cu Kadikale Resort ar standarta transfē ru no tū roperatora paies 1.5-2 stundas, ja tū risma operators nekavē joties nosū tī s autobusu uz Turgutreis rajonu, iepriekš nereģ istrē joties Yalikavak viesnī cā s. un Golturkbuku rajoni, viss atkarī gs no tū roperatora pā rstā vju alkatī bas un cik tas ietaupa transfē ra tū roperatora.

Ja iepriekš rezervē jat privā tu transfē ru vai taksometru par USD 35, jū su pā rsū tī š anas laiks bū s mazā ks par stundu. Ja lidostā bez pasū tī juma, taksometra pakalpojuma izmaksas maksā s 60–70 USD.

2.
Viesnī ca atrodas Kadikaleš os, tā ir neliela daļ a no Bodrumas Turgutreis rajona. Kadikaleš i Kadikaleš u apkaime nosaukta vē sturiskā s tiesneš a rezidences jeb pils vā rdā , š ī s pils paliekas ir saglabā juš ā s pie viesnī cas, kā arī viesnī ca nosaukta pē c tiesneš u pils vē sturiskā s vietas.

3. Braucot no Turgutreis centra, viesnī cas teritorijas sā kumā nogriež aties pa kreisi, jū s nokļ ū stat zem ļ oti romantiskas un skaistas ziedu un koku arkas.

4. Viesnī cas numuri atrodas ē ku-mā ju 2. -3. stā vā . Viesnī cas teritorija ir apbū vē ta ar terasē m. Mū su istaba atradā s 3. stā vā ar skatu uz jū ru un salā m, istabiņ ā.2-vietī ga, dī vā ns, galds, TV, seifs (maksa reģ istratū rā.1, 5 eiro dienā ) vannas istabā visi vannas piederumi: dvieļ i, duš as ž eleja, ķ ermeņ a krē ms, š ampū ns un matu balzams, ziepes, diegu komplekts ar adatu. Ir telpas ar skatu uz tiesneš a pils paliekā m.

5.
Baseini, viesnī cā ir 7 baseini, viens no populā rā kajiem skaistā m fotogrā fijā m ir bezgalī bas baseins un baseins ar mini ū denskritumu, baseins ar slidkalniņ iem, kas ir populā rs izklaidei bē rniem un pieauguš ajiem, š ie slidkalniņ i nav piemē roti ļ oti maziem bē rniem. Galvenais baseins atrodas tieš i pie centrā lā s zā les un reģ istratū ras, blakus centrā lajam baseinam atrodas bā rs un blakus galvenajam restorā nam. Izmantoja tikai bezgalī bas baseinu.


6. Jū ra, pirmā lī nija, privā tā s pludmales ieeja pludmalē viesnī cas viesiem nav pieejama, no vienas puses platforma ar birstoš ā m smiltī m, tad masī vkoka mols, tad mols ar ļ oti populā rā m mež acū kā m. Ir ļ oti maza ieeja ar smiltī m, bet ļ oti neē rta, tā pē c visi peld no platformas vai mola. Daž i dodas uz blakus esoš ā s viesnī cas Bodrum Bouqet house pludmali, tur ir pludmales saulriets, kur ir smiltis

7.
Pludmales kabī nes, Kabī ni ī rē jā m divu iemeslu dē ļ , jo viesnī cā uzturē jā mies 3 dienas un tā pē c viesi no Ukrainas, Krievijas, Baltkrievijas, Moldovas un Kazahstā nas 6-7 no rī ta ved sev lī dzi un savus draugus labā s vietā s sauļ oš anā s krē slos ar saulessargiem. pie jū ras , un pē c 7:30-8 no rī ta sauļ oš anā s krē sli tiem, kas gulē ja lī dz 8 no rī ta, paliek gandrī z visi atklā tā saulē bez lietussargiem, kas ceļ as agri un lietussargiem. Par kuili uz 2 cilvekiem samaksā jā m 35 eiro dienā . Kabī nei ir privā ta neliela piestā tne un kā pnes lejup uz jū ru, galvenais lielais pludmales stū ra dī vā ns zem nojumes un 2 sauļ oš anā s krē sli, mini ledusskapis, seifs un galvenais atseviš ķ s strā dā još s Wi-Fi.

8. Restorā ni un ē dieni. Apmeklē ju tikai galveno restorā nu un uzkodu kafejnī cu. Ē dienā ir pietiekami daudzveidī gi gaļ as un zivju ē dieni, laba piedevu un salā tu izvē le un atseviš ķ i dā rzeņ i, daudz augļ u.
Restorā nā trauki tī ri un galdauti tī ri, vakariņ ā s galdus cenš as izrotā t ar mī ļ iem maziem puš ķ iem vai svecī ti vai puķ u lapiņ ā m.

9. Viesnī cas atraš anā s vieta, viesnī ca atrodas 5 km no Turgutreis centra, 3 km no Gumusluk centra un 20 km no Bodrumas centra. Š ajā sakarā viesnī cā ir transfē ri katru dienu visas dienas garumā
- viesnī ca-centrs Bodrum-hotel
- viesnī ca-tirdzniecī bas centrs Oasis-viesnī ca
Viesnī ca-iepirkš anā s centrs Midtown-viesnī ca

viesnī cas centrs Turgutreis-viesnī ca.
Nevis par velti, bet lē tā k un ā trā k nekā paš am braukt ar dolmuš u un paš valdī bas autobusiem. Turgutreis centru var sasniegt ar kā jā m pa promenā di, kas sā kas netā lu no viesnī cas.

10. Spa, sniedz daž ā da veida masā ž as un spa programmas, ķ ermeņ a ietī š anas, akmens terapiju, aromterapiju, matu procedū ras, sejas un ķ ermeņ a procedū ras. Man patika akmens terapija, kas papildus ietver hammam.

vienpadsmit.
Animā cija, sporta animā cija, bē rnu animā cija, vakara š ovi, bē rnu diskotē ka, disko tū res uz Bodrumas klubiem, tas viss.

12. Viesnī cā apsardze biež i pā rbauda Jū su elektroniskā s kartes, ī paš i, ja ieejat viesnī cā no ieejas, kur atrodas Turgutreis promenā des sā kums.

13. Wifi ir ļ oti slikts, nav. Lielisks wifi viesnī cā pludmales kabī nē s

14. Apskates objekti, viesnī ca atrodas Turgutreis rajonā , Turgutreis ir sava mazā osta no kuras kursē prā mji uz Grieķ ijas salā m Kos, Kalymnos, Leros. Laimī gie biometriskā s pases turē tā ji, Ukrainas pilsoņ i, mums organizē ts brauciens uz Kosas salu uz vienu dienu maksā no 20-21 eiro un ietver transfē ru viesnī ca-osta Turgutreisa-viesnī ca un vienas dienas prā mja biļ etes Turgutreisa-Kosa. -Turgutreis. Krievijas un Baltkrievijas pilsoņ iem ir iespē ja iegū t salu Grieķ ijas vī zu un apmeklē t arī Grieķ ijas salas.
Ir pieejamas lē tā kas un bezmaksas atrakcijas, uz kurā m varat doties vai staigā t viens pats:
- viesnī cas Kadikale augš ē jā terasē atrodas vē sturiskā s tiesneš a pils paliekas;

- ja ejat uz Kadikaleš u moš eju, uzkā piet no apkā rtnē esoš ā s moš ejas, tas ir, vecā s grieķ u baznī cas, ceļ š no viesnī cas ir 20 minū š u gā jiena attā lumā;
- 3 km no viesnī cas Gumuslukā ir populā ra bezmaksas dabas apskates vieta Truš u sala, uz kuru var brist pa jū ru, lī dz Gumuslukas krastmalai labā k braukt pa dolmusu, kas apstā jas, izejot no viesnī cas Kadikale un š ķ ē rsojot ceļ u;
- 13 km Akyarlar reģ ionā (kaimiņ os esoš ais Turgutreis reģ ions) atrodas sens izdzisis vulkā ns, kas atrodas Aspat pludmalē , dodieties ar dolmusu lī dz visu Turgutreis dolmu pieturai un pā rbrauciet uz dolmus uz Akjarlaru, pietura ir Aspat pludmale Aspat koyu.
Viesnī ca tika apmeklē ta, lai izvē lē tos romantisku vietu nelielai kā zu ceremonijai.

Viesnī ca bū s laba izvē le ģ imenē m ar bē rniem no 5 gadiem, veciem cilvē kiem, kā arī romantiskai atpū tai pā riem, aktī viem un sportiskiem cilvē kiem. Bet, ja jums ir nepiecieš ami klubi, iepirkš anā s un restorā ni, tad labā k izvē lē ties citu viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu