Lieliska uzturēšanās Granada Luxury Belekā

Rakstīts: 13 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 1 — 8 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Otro reizi atpū tā s Granada Luxuru Belek (istabas numurs 3322) no 2017. gada 1. lī dz 8. oktobrim. Pirmo reizi tajā.5 naktis biju 2017. gada maija vidū , kad akvaparka bū vniecī ba vē l nebija pabeigta, bija interesanti paskatī ties uz visiem jauninā jumiem. Es biju ļ oti apmierinā ta ar savu atvaļ inā jumu maijā , un vē l jo vairā k tagad! Satriecoš s viesnī cas interjers ar ļ oti dā rgu apdari. Naktī visa viesnī ca ir izgaismota no ā rpuses – brī niš ķ ī gs skats! Reģ istrē joties reģ istratū rā , jums tiks izsniegta 1 atslē gas karte (par tā s nozaudē š anu, sods 10 eiro), kartes dvieļ iem, informatī vs buklets par visu bā ru un restorā nu darba laikiem, kā arī skrejlapa ar 25 eiro atlaide SPA centra apmeklē jumam, ko varē siet izmantot pirmajā s divā s uzturē š anā s dienā s.
Ē rti numuri ar jaunā m mē belē m un santehniku, pati istaba uzkopta ļ oti apzinī gi. Ir tē jas komplekts. Bezmaksas pilns mini bā rs un seifs. Sā kotnē ji vannas istabā ir duš as ž eleja un š ampū ns (dotā jos), ķ ermeņ a losjons un matu balzams pudelī tē s. Bet ierodoties var palū gt zobu birstes ar zobu pastu vai skū š anā s komplektu, tā s arī tiek nodroš inā tas. Ir vienreizē jā s lietoš anas č ī bas un frotē rī tasvā rki. Tiesa, salona skaņ as izolā cija ne tuvu nav ideā la, tač u, bū dams citos braucienos mā cī ts, paņ ē mu ausu aizbā ž ņ us un nekā du diskomfortu neizjutu. No numuriem paveras skats vai nu uz kalniem un moš eju, kas atrodas 500m attā lumā , vai uz baseinu ar strū klaku.
Restorā nā ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs ē diens: teļ a gaļ a, jē ra gaļ a, vistas gaļ a, tī tara gaļ a, vairā ku veidu zivis (brokastī s lasis un tuncis, vakariņ ā s lasis un forele un vē l daž as garš ī gas ceptas zivis bez kauliem, kuru nosaukumu nezinu. ). Un no jū ras veltē m gandrī z katru dienu: mī dijas, kalmā ri, garneles, rullī š i. Pastā vī gi visā das zupas. Daudz zaļ umu, dā rzeņ u, piedevu, makaronu, visā du mē rč u, pā rsteidzoš u konditorejas izstrā dā jumu. Ir bē rnu ē dienkarte (graudaugi un jogurti), ž ā vē ti augļ i, halva un vairā ku veidu turku gardumi) un diē tas galds (brokoļ i, griķ u biezputra un auzu pā rslu zupa). Ē dinā š ana viesnī cā ir gandrī z visu diennakti, ieskaitot nakts maltī tes lī dz 06.00! Viss ir svaigs, saindē š anā s nebija. Galvenais ir tī rī t zobus ar ū deni pudelē s.

Pludmalē , kas ir 4 minū š u brauciena attā lumā ar regulā riem autobusiem, atrodas č ū sku bā rs, kurā no plkst. 12.00 var ieturē t pilnvē rtī gu maltī ti ar hamburgeriem, frī kartupeļ iem, salā tiem un veldzē ties ar augļ iem. Pati pludmale ir smilš aina ar maigu piegā jienu (tikai ū dens malā trī s metrus plats mazu oļ u pauguriņ š ), tā ir neliela (apmē ram 150x80 metri). Pludmale ir labiekā rtota ar ē nainā m nojumē m un klā ja krē sliem ar matrač iem, un tajā ir pietiekami daudz vietas visiem viesnī cas viesiem. Sulas visur ir tikai fasē tas, svaigas apelsī ns vienmē r ir pieejams. Viesnī cas koncepcija ietver bezmaksas augstas kvalitā tes importa alkoholu vairā kos vestibila bā ros visā teritorijā : vairā kas viskija š ķ irnes, rums, degvī ns, konjaks, tekila, dž ins, martini, sambuca, baileys, malibu, cointreau, kahlua un citi slaveni dzē rieni. . Galvenajā restorā nā , ja neesat VIP viesis, viņ i pasniedz visus š os stipros dzē rienus tikai no Turcijas produkcijas, kā arī vī nu, brutu vai alu. Augsts apkalpoš anas lī menis - viss personā ls bija draudzī gs, visi viesmī ļ i smaidī gi un veikli, bā rmeņ i taisa visdaž ā dā kos kokteiļ us. Ļ oti skaists viesnī cas ainavu dizains ar daž ā dā m instalā cijā m. Ī paš i iespaidu atstā ja akvaparks ar mā kslī gā m balto smilš u pludmalē m "Maiami" un "Maldī vija"! Ir apmē ram ducis ū dens slidkalniņ u. Visu izmē ģ inā ju personī gi, nekur nebiju traumē ts. Bet bē rni tač u ir bē rni, viņ us vienmē r vajadzē tu pieskatī t un neļ aut vienam iet uz slidkalniņ iem. Ir "slinkā upe" un viļ ņ u baseins. Izbū vē ts arī bē rnu atrakciju parks Disnejlendas stilā (par maksu), bē rnu rotaļ u laukums, kā arī boulinga zā le. Vakarā katru dienu jauna izklaides programma: ķ ī nieš u cirks, kaskadieri un virves staigā tā ji, deju š ovi. Viesnī cā tiek piedā vā tas dienas izklaides aktivitā tes, piemē ram, š autriņ as, boč a, ū denspolo un citas. (viņ u grafiks karā jas pie ieejas skaistajā ejā , kas ved uz akvaparku).
Arī visa Granada Hotel teritorija pā rsteidza ar nevainojamu tī rī bu un ainavu, apkopē jas un dā rznieki ir vienkā rš i gudri! Un kā ds pā rsteidzoš s SPA viesnī cā Granada Luxury Belek! Ir turku tvaika pirts, somu un krievu pirts, milzī gs silts hammam, 2 iekš telpu baseini, no kuriem viens ir ar jū ras ū deni, sā ls istaba un bezalkoholiskais bā rs, kā arī daudzas atpū tas zonas. . Š ī s spa karaļ valsts apmeklē jums ir bez maksas katru dienu lī dz 19.00, un procedū ru izmaksas ir no 35 eiro. Tajā jū s mī ļ i sagaidī s gruzī nu dā ma Sevda, kura visu izstā stī s un parā dī s.
Ļ oti atsaucī gas viesu attiecī bas - viesnī cā strā dā vismaz trī s krieviski runā još as meitenes, kuras palī dz atrisinā t teju jebkuru jautā jumu un visā dā ziņ ā veicina atpū tnieku komfortu.
Atpū tnieku kontingents ir aptuveni š ā ds: 10-15% tū ristu no Eiropas, 25-30% slā vi (krievi, ukraiņ i, baltkrievi), ap 25% turki un pā rē jie arā bi. Es nepamanī ju nekā dus rasu konfliktus vai diskriminā ciju.
Nosū tu sveicienus brī niš ķ ī gajiem restorā na viesmī ļ iem: Fatma, Khalit, Yassi, Baki, Ayhan; bā rmeņ i Onur, Gulchen un Elvan un viesattiecī bas Katerina! Ja atvaļ inā juma izmaksas Granada Luxury Belek ir tikpat pievilcī gas, nā kamgad noteikti pavadī š u brī vdienas Granadā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu