Forša braukšanas viesnīca

Rakstīts: 22 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 13 — 20 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Par pā rē jo Adam & Eve hotelī.2018. gada oktobrī mē ģ inā š u sniegt kodolī gu atsauksmi.
Pirms atvaļ inā juma izvē les pē c garastā vokļ a “izš ķ ū rē ju” virkni forumu, it ī paš i Turpravdu. Tā pē c es rakstī š u savu atsauksmi saskaņ ā ar lī dz š im lasī tajā m atsauksmē m un ne tikai. Tā tad.
Lidojums. Nu č arterreiss - tas ar savā m ī paš ī bā m aizkavē ja izlidoš anu par 3 stundā m, bet visticamā k apvienoja divus lidojumus (nevis vasaras až iotā ž a), salonā apkalpe atvainojā s, paskaidroja, ka tika veikti steidzami tehniskie darbi dē lis (nu, kurš to saka pirms sā kuma! ). Antā lijas lidostā mū s sagaidī ja un organizē ti aizveda, tikai neliela piebilde - pavadoš ais cilvē ks (tā vietā kā gids, tā vietā , lai stā stī tu interesantas lietas par vietu, kur viņ i ieradā s, saindē ja visā dus tū ristu stā stus no savas pieredzes ).

Reģ istratū ra. Es nesaprotu, kurš tur bija "pamests un izsalcis"? Mū s sagaidī ja "eņ ģ eļ i", un tā kā ieraš anā s bija agri (par ko es faktiski piemaksā ju), tad lī dz 14:00 atstā jā m koferus bagā ž as nodalī jumā un devā mies pilnī bā un ar visā m tiesī bā m atpū sties uz viesnī ca (baseini, jū ra, restorā ni, bā ri...).
Bezvadu internets. Jā , es biju bez Wi-Fi ar savu dā rgo, kaut arī ķ ī nieš u viedtā lruni. Esiet gatavi - ja jums ir ķ ī nieš u android, tad Wi-Fi bū s liels jautā jums.
Numurs. Cik es lasī ju forumos par netī rumiem istabā s un, atvainojos par citā tu "spoguļ sienas noberztas ar ē zeļ iem". Teikš u uzreiz - pilnī gs absurds. Pirmkā rt, lai dabū tu labā ku istabu, nevajag nekaunī gi pieprasī t vai, gluž i otrā di, bakstī t “van dolā ru”, bet vienkā rš i pasmaidī t - arī “eņ ģ eļ i” ir cilvē ki. Tā tad, pē c cietiem spoguļ iem jū s atrodaties koridorā uz grī das - gandrī z melns ar apgaismojumu, un atverot durvis uz istabu - jū s ienirt balto spoguļ u pasaulē . Kā pē c daudzu foruma dalī bnieku spoguļ i ir tik kaitinoš i? Varbū t jums ir nepiecieš ams zaudē t svaru? Telpā ir diezgan plaš a vannas istaba, kurā cita starpā ir ne tikai duš a, bet tvaika kabī ne divā m personā m. Ģ ē rbtuve ar bezmaksas seifu. Galvenajā telpā : galds, galds, divi atzveltnes krē sli, divi bā ri - viens bez maksas ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem (papildina katru dienu), otrs "papildus" maksā - ja nakts vidū (lai gan tā da laika perioda nav teritorijā , kad vismaz vienam bā ram vai restorā nam) steidzami bū s nepiecieš ams alkohols un/vai prezervatī vi. Gultas. Galvenais - nē , tā nav divguļ amā gulta, bet milzī ga, blakus ir vienvietī ga gulta, un uz balkona ir "transformatora" gulta ar papildu "spilvenu" elementiem. Forumos viņ i raksta "gulta atpū tai". Lai tas tā ir - nekā neatpū š aties. Balkona apmale ir no stikla, un ja nepiecieš ams, nospiež ot slē dzi un rullo ž alū zijas nolaiž as jebkurā augstumā , varat padarī t to nakti pa dienu. Bet viesnī cas "vizī tkarte" (izņ emot kvadrā tveida sarkano ā bolu un pamatī go muzikā lo piedziņ u) ir telpas apgaismojuma mainī gā krā su shē ma. Un, protams, dž akuzi metru no gultas! saki kā pē c? Un vienkā rš i lieliski! Telpas tiek uzkoptas, foruma biedriem katru dienu, tikai piekariniet pie durvī m zī mī ti kā parasti visā pasaulē ar lū gumu iztī rī t istabu, dvieļ i arī tiek mainī ti katru dienu, tikai ja jā maina dvieļ i, tad lietotos noliek uz grī das (pakā rts "uz neļ ķ es" - tas nozī mē , ka nevajag mainī t, tā arī visur ir iedibinā ts).
Uzturs. Nē , tik mī lī gs vā rds neatbilst viesnī cas virtuvei. Kā ds no foruma dalī bniekiem atļ ā vā s pamanī t, ka armijā (?? ! ) ir labā k pabarots. Un kur š is cilvē ks kalpoja? Bet patiesī bā - daž ā da gaļ a, putnu gaļ a, zivis (arī daudz sarkanā s), dā rzeņ i, dā rgie sieri, augļ i, saldumi (kū kas un baklava piecpadsmit lī dz divdesmit metru daž ā dī ba), nemaz nerunā jot par visā diem kartupeļ u biezeni, kulteni. olas, olu kultenis, makaroni, zupas un dzē rieni. Pietrū ka garneļ u un mī diju (nu nebija). Pā rliecinieties, ka viesmī lis piedā vā vī nu.

Bā ri. Tieš ā m importē tie dzē rieni. Tekila-viskijs-martī ni-absinti plū st kā ū dens. Bet š eit, bā ros, ir ar neapbruņ otu aci neredzams mī nuss: dienas ballī tē bā rmenis un viesmī ļ i apkalpos kā gaidī ts, bet nakts ballī tē s priekš roka ir tiem, kas uzpuks pieci vai labā k par divdesmit zaļ umiem, jo ​ ​ tu jā gaida savs “bezmaksas” kokteilis. Kurš ir vairā k vainī gs - tie, kas ņ em vai tie, kas dod - jautā jums joprojā m ir tas pats. Vadī ba uz to raugā s ar nedaudz š ķ ielē tā m acī m. Bet tas, iespē jams, ir vienī gais negatī vais (lai gan jū s joprojā m nepaliksit bez kokteiļ a). Nē , ne visi bā rmeņ i un viesmī ļ i ir tik nekaunī gi.
Izklaide. Ī paš a tē ma. Kad mē s devā mies ceļ ā un iekā pā m autobusā no blakus esoš ā nevī tī tā -forš ā Max-Royal, teica, ka mums ir jautrā k un labā k, un nā kamreiz viņ i izvē lē sies Ā damu un Ievu. Tā tad katru dienu 16:00 ballī te vai nu augš ē jā baseinā vai palmu dā rzā (forš ā kā lieta joprojā m ir putu ballī te baseinā ), 22:00 Atrium Bar vai Show Center. Un to visu pavada aizdedzinoš i go-go dejotā ji.
— Kas tur notiek! Jā , ir atpū tnieki, kuriem tū risma aģ ents nav teicis, ka š is nav “kluss pansionā ts”, bet gan tieš ā m trokš ņ aina viesnī ca. Jā , mū zika ir skaļ a un neapstā jas vismaz no č etriem pē cpusdienā lī dz vieniem naktī . Teikš u vē l, pie ieejas spa centrā mani ieraudzī ja divas dā mas peldbiksē s un ar dvieli uz pleca un gandrī z noģ ī bu - “Ko viņ i te pliki staigā? ! ”. Es neatradu nekā du atbildi.
Jū ra. Pludmalei ir zils karogs, bet kas par baltajā m smiltī m - nez kā pē c, neatbilstoš a meklē š ana, smiltis ir normā las, bet brū nganas, katru vakaru tiek tī rī tas. Par maksu tikai "baltie paviljoni", vienkā rš i paviljoni, lietussargi, tapč ani - viss ir iekļ auts. Starp citu, dvielis - no 08:00 lī dz 18:30 to var mainī t vismaz desmit reizes (ja nav ko darī t, tad biež ā k). Principā tas pats attiecas uz piestā tni.

Baseini. Ir galvenais "augš ē jais" Sunset ar bā ru, kur notiek dienas ballī tes, apakš ē jā Regulā ra ar mini-restorā nu, blakus baseinam ar č etriem ū dens atrakciju parka slidkalniņ iem (slī dkalniņ i ir zemi, bet ticiet man, jū s varat saņ emt emociju lā diņ š ), un iekš telpu baseins spa, kur ir forš i atpū sties pē c vannas. Vakaros visi baseini ir izgaismoti.
Spa. Jū s varat pasū tī t individuā lu programmu, bet pē c pē cpusdienas ballī tes bezmaksas pirts-tvaiks-hammam-baseins programma mums bija tieš i piemē rota.
Droš i vien daudz teikts, bet ī sumā - forš i. Paldies arī ceļ ojumu aģ entū rai Equator (Borispol) un personī gi Viktorijai par palī dzī bu ceļ ojuma izvē lē .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu