Izņemot nelielus trūkumus, viesnīca ir ideāli piemērota Antālijai

Rakstīts: 22 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 2 — 6 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca ir skaista, jo atrodas tieš i Antā lijā un pat tū ristu dzī ves biezoknī - Konyaalti pludmalē . Divu minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas sā kas skaists parks, kas stiepjas gar pludmali pusotru vai divus kilometrus. Ir gan skrieš anas trases, gan riteņ braukš ana, gan promenā de, kā arī nebeidzama kafejnī cu un restorā nu galerija, tā pē c jū s nevē laties "viss iekļ auts". Viņ i nenormā li garš ī gi baro un dzer. Desmit minū š u gā jiens pā ri ceļ am lī dz tirdzniecī bas centram Migros. Viesnī cas malā atrodas ū dens atrakciju parks ar delfinā riju "Aqualand". Normā los laikos akvaparks ir iekļ auts viesnī cas cenā , bet š obrī d Covid dē ļ akvaparks ir slē gts.
Š ī nav pirmā lī nija, bet trī s minū š u gā jiens lī dz pludmalei mani netraucē ja ne mazā kajā mē rā . Pludmale ir labi aprī kota: sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, bā rs, duš as, tualetes un ģ ē rbtuves. Viss ir labā stā voklī . Jū ra ir brī niš ķ ī ga: ļ oti tī ra un silta. Atliek tikai aizliegt smē ķ ē š anu pludmalē , un tas kļ ū s nevainojams. Bet, ja kā dam ir slinkums, lai aizietu lī dz jū rai, viesnī cā ir diezgan liels baseins. Ir arī bā rs un blakus bē rnu laukums, milzī ga autostā vvieta, viss ir ļ oti ē rti.
Telpas ir ļ oti plaš as un radoš i iekā rtotas - pilnī gi baltas, tač u var ieslē gt sarkano lampu un interjers iegū s agresī vu toni. Vispā r iepriekš ē jos gados, atceros, lampas bija daž ā das (vai arī varē ja izvē lē ties krā su), bet tagad visas telpas spī d tikai sarkanā krā sā . Liels balkons ar dī vā nu un spilveniem, jū s varat vienkā rš i atpū sties ē nā , kad esat noguris no pludmales. Nu, vai vakarā iedzeriet vī nu, apbrī nojot lidmaš ī nu gaismas, kas ierodas nosē š anā s laikā . Š ī baltā krā sa ir š ausmī gi nepraktiska, protams, vietā m uz grī das bija vecas dzeltenpelē kas pē das, bet kopumā ļ oti tī ra.

Vannasistaba aprī kota ar visā diem gē liem, krē miem, š ampū niem, pludmales dvieļ i tiek mainī ti gandrī z divas reizes dienā , ir halā ti un č ī bas, ar istabu esmu pilnī bā apmierinā ta.
Brokastis bū tu bijuš as brī niš ķ ī gas, ja nebū tu covidu ierobež ojumu, jo to dē ļ izdalē bija jā valkā maska ​ ​ un jā mē ģ ina restorā na darbiniekiem izskaidrot, kas ir jā izlaiž cauri tam un organiskā stikla ž ogam. Milzī gs pluss - svaigi spiesta apelsī nu sula un garš ī ga tikko pagatavota kafija no rī tiem, tā ir labu brokastu atslē ga.
Ne pā rā k labi sanā ca, bet viesnī ca bija ikgadē jā kinofestivā la "Zelta apelsī ns" viesu bā ze, tas tikko sā kā s 3. oktobrī . Un katru vakaru š ie filmu kritiķ i, rež isori un aktrises piepildī ja vestibilu, malkoja alu un vī nu un skaļ i un inteliģ enti apsprieda filmas. Nu, brokastī s viņ i parā dī jā s it visā : kā ds gandrī z pidž amā , un kā ds vakardienas vakarkleitā ar izsmē rē tu grimu. Bohē ma, ko no viņ iem ņ emt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

komentāri (28) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
аватар