Vienreizējās lietošanas viesnīca!

Rakstīts: 30 augusts 2010
Ceļošanas laiks: 1 — 7 augusts 2010
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Viesnī ca vienreizē jai vizī tei. Visi sastaptie bija arī neapmierinā ti un minē ja savus piemē rus par citā m labā m viesnī cā m. Ī sā k sakot, nav dvē seliska viesnī ca. Viss kaut kā ekonomiski un pieticī gi.
Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir tā s tuvums lidostai. Lieliska teritorija, dā rzs. Ar to, iespē jams, beidzas viesnī cas priekš rocī bas. Parasta viesnī ca, ar ļ oti neveiksmī gu arhitektū ru. Telpas ir izvietotas tā , lai jū s varē tu dzirdē t visu, kas notiek vestibila bā ros. Viss troksnis, dū koņ a ir dzirdama lī dz 12.00 naktī . Arī tī rī ba ī paš i neatš ķ iras. Trauki galvenajā restorā nā biež i ir netī ri. Tī rī š ana istabā s gandrī z nenotiek, vannas istabas kopumā ir neglī ti iztī rī tas. Un tas nav atkarī gs no atlikuš o dzeramnaudu skaita. Logi hallē s, grī dā s ir netī ri un svī traini.
Ē diens ir vidē js. Brokastis ir vienā das. Vakariņ as ir daudzveidī gā kas. Ir daudz augļ u, dzē rienu katrai gaumei.

Animā cija nav ī paš i interesanta, orientē ta uz eiropieš iem.
Kopumā viss personā ls un animā cija galvenokā rt strā dā Eiropas tū ristiem (Holande, Anglija, Vā cija), maz uzmanī bas pievē rš ot krieviem. Radā s iespaids, ka viesnī ca cī nā s par titulu "Viesnī ca bez krieviem" ī paš i eiropieš iem. Krievu valodā reģ istratū rā pē c 17.00 neviens nerunā un nesaprot!
Mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu. Un vispā r, kurš kā dreiz ir bijis augstas kvalitā tes "pieciniekā " - š ī viesnī ca nav priekš jums!
Tā pē c, ja jums ir tā da naudas summa, izvē lieties kaut ko citu, bet ne ROYAL WING, tas nav tā das naudas vē rts!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu