šausmīgi!!!

Rakstīts: 11 augusts 2022
Ceļošanas laiks: 2 — 5 augusts 2022
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 1.0
Pirmkā rt, internets nepā rtraukti pazuda, uz jautā jumu "kā pē c" reģ istratū ras darbinieki nemitī gi atkā rtoja, ka redz pirmo reizi, pieslē dza internetu, kas regulā ri pazuda tieš i pē c 15 minū tē m !!! ! Otrkā rt, VIŅ I ISTABAI NEDEVA DZERAMO Ū DENI!!!! ! Mans vī rietis maksā ja par visu, un viņ am bija maksā jumu karte, kad es atnā cu viena no ielas un gandrī z ģ ī bdams prasī ja ū deni - dusmī ga sieviete reģ istratū rā ar mū ž ī gi neapmierinā tu seju man teica, KA MAN TĀ IR JĀ PĒ RK, un ka viņ i dod ū deni tikai pirmajā dienā ! Nopietni??? ? Ko darī t, ja es tieš ā m noģ ī bu? Jums bija dzesē tā js uz grī das zemā k, jums bū tu bijusi sirdsapziņ a !!!! ! Istaba par 90 eiro par nakti, kur nav pat dzeramā ū dens!!!! ! Treš kā rt, istabā s nav tē jkannas, proti, lai iedzertu tē ju vai kafiju, ir jā iet pirkt karstumā!! ! ceturtkā rt - ISTABĀ NEDOD DZELZI !!!! ! Kad pajautā ju tai paš ai neapmierinā tajai sievietei par gludekli, man atkal atbildē ja, ka MAN VAI MAZGĀ Š ANAI UN GLUDZINĀ Š ANAI JĀ ATDOD SAVAS DRĒ BES!!!!
Izrā dī jā s, ka mums, viesiem, tas jā dara pirms vieniem pē cpusdienā ! Tas ir, ja ierodaties vakarā - ejiet saburzī ti !!!! ! Daudzu viesnī cas viesu necienī ta, vienmē r neapmierinā tā kundze, vē rš os pie Jums personī gi - NEESMU Jums neko parā dā!!!!! ! Es devos uz tirdzniecī bas centru, nopirku burvī gu lielu gludekli un iedevu to ikvienam, kurš saprata manu valodu PILNĪ GI BEZ MAKSAS!!!!!!
Pretī gs iespaids no darbinieces reģ istratū rā un no viesnī cas noteikumiem vispā r !!!

Jā , es dodu punktus tikai par izcilo virtuvi - paldies š efpavā riem un uzmanī gajiem, iejū tī gajiem viesmī ļ iem !!!! ! Kas, starp citu, teica, ka Wi-Fi ir maksas. Ī paš s paldies par iejū tī bu un vē lmi vienmē r palī dzē t viesmī lim Seyfullah Akgun. Un vē l viena lieta - 2022. gada 6. augustā tieš i zem viesnī cas iemī tnieku logiem notika turku kā zas pie baseina!!! ! Kā jū s saprotat, mē s tikai sapņ ojā m par mieru, ja galva cepta vai bū s spiediens - aizmigsiet!!!!
klausī sies skaļ us turku kaucienus lī dz 12-iem naktī , jo tur viss nav tik vienkā rš i - galī gi drū ma vidē ja veida dzī vā mū zika tevi beidzot piebeigs, jo viesnī cas vadī ba tev uzlika milzī gu skrū vi mieram un miegam.....
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu