Jauka viesnīca, lieliska atpūta! Bet remonts tika veikts kļūdaini (

Rakstīts: 25 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 19 — 26 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta, reģ istrē š anos grasī jā mies gaidī t lī dz 12, bet uzreiz bijā m iekā rtojuš ies! Istaba tī ra, plaš a, gaiš a, skats vienkā rš i brī niš ķ ī gs - jū ra! ! ! Ļ oti draudzī gs, pieklā jī gs un draudzī gs personā ls, par ko viņ iem liels paldies) Ir 2 peldbaseini, viens bē rniem, un otrs ir liels, plaš s, tie tiek regulā ri tī rī ti, ir arī mazs, bet forš s slidkalniņ š , kas pieauguš ajiem un bē rniem var braukt tā lā k. Wi-fi ir pieejams tikai vestibilā un darbojas katru otro reizi, bet tas nav galvenais atvaļ inā jumā ! ) Jū ra ir tieš i pā ri ceļ am, pludmale ir mazs pelē ks oļ i, kas pasludinā ti par smiltī m. Sauļ oš anā s krē sli un lietussargi ir bez maksas, tač u daudzi lietussargi ir laika un cilvē ku saplē sti. Ieeja ū denī ir pa lieliem akmeņ iem, ir pa smiltī m, ir no mola, katrs var atrast pē c savas patikas. Pludmalē ir bā rs, bet tur par visu ir jā maksā . Ē diens ok, ī paš i piemē rots veģ etā rieš iem, ietver daudzus salā tus un pā kš augus. Gandrī z katru dienu ir aknas (sautē tas vai ceptas), vista katru otro dienu, zivis 8 dienas bija 1 reizi. Brokastī s ē d olas, dā rzeņ us, augļ us. Visā m ē dienreizē m tiek doti augļ i, un tie ir arbū zi, ķ irš i, persiki, vī nogas, apelsī ni. Bā rs pie baseina ir viss iekļ auts, ir degvī ns, dž ins, vī ns, bet kokteiļ u taisī š anai nav nekā , kā kokteilis š eit tiek izmantots jebkurš alkohols ar spritu, kolu vai fantu. Katru dienu mums piedā vā ja masā ž u un hammam.
Viesnī ca nesen tika atjaunota, bet, diemž ē l, ļ oti tipiska kļ ū da. Tualeš u durvis pie baseina un ē damistaba vispā r neaizveras, sievieš u tualetei pie baseina slē dzi nevarē ja atrast 8 dienu laikā . Tualetē s pie ē damistabas nodziest un iedegas gaisma pati no sevis (acī mredzot ieslē dzas no kustī bas, bet kā das kustī bas tualetē?! ? ), kas kopumā ir negaidī ts meklē jums. Telpā ir televizors, bet to ieslē gt nevar, jo vads neder, izlietne tek, ja pā rā k ieslē dz ū deni. Ū dens padeve uz jaucē jkrā nu aparā ta stilā , puf-puf-puf. Duš a ir veidota tā , ka pē c duš as ū dens bū s pa visu vannas istabu, tā pē c iesaku uz grī das noklā t dvieli. Jā , duš as grī da ir ļ oti slidena! Valkā jiet š ī feri) Š ķ iet, ka gaisa kondicionieris darbojas, bet acī mredzami nepietiek, telpā var bū t karsts. Gultas ir vienvietī gas. Pā riem tie tiek vienkā rš i pā rvietoti, un, tā kā tie nav piestiprinā ti pie grī das, tie var pā rvietoties un jū s varat viegli iekrist starp tiem.
Izklaidei - regulā ra animā cija - š autriņ as un ū denspolo. Animā cija bē rniem vakaros. Ir galda tenisa galds, bet nav ne rakeš u, ne tī klu, tā pē c, ja vē laties spē lē t, ņ emiet to lī dzi.

Netā lu no viesnī cas ir daudz veikalu, ir centrā lais parks.
Kopumā mē s ar vī ru lieliski atpū tā mies, un viesnī ca to veicinā ja! Turcija ir brī niš ķ ī ga!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu