Nav pilnīgi nekā

Rakstīts: 29 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 24 oktobris — 6 novembris 2021
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Pilnī gi nekā nav! ! ! Tikai aknas. Vī rs stā sta, ka tik daudz aknu nav ē dis kopš bē rnudā rza. Š odien bija turku nakts. Par godu svē tkiem mē s pagriezā m š ī s aknas)))
Nu par alkoholu. Š odien ir ceturtā mū su uzturē š anā s diena, dž ins beidzies. . . Visur. . . Paliek tikai š ņ abis. . .
Pirmā s divas dienas bija Vē ž i. Es kaut kā neesmu pieradis ē st aknas, tā pē c aiznesu uz istabu Raki kaudzes, lai uzkostu ar nopirktajā m uzkodā m (ak jā , aizmirsu pateikt, 5 zvaigž ņ u viesnī cā uzkodu vienkā rš i nav, nevienam nav kaut ko š eit dzirdē ju par riekstiem). Treš ajā dienā pie manis pienā ca nopietns onkulis un teica, lai Raki vairs nenesot. Uz visu manu "Kā pē c? " Viņ š vienkā rš i teica: "Reiz jū s varat, bet ne vairā k. " Un pē c tam viņ i pā rstā ja liet man Raki.

Jo mē s devā mies ā rpus sezonas, bija liela cerī ba uz pirti / hammam un iekš telpu baseinu. Patiesī bā : hammam ir apmaksā ts, pirts (tagad uzmanī bu!! ! ) 15 min. dienā no 9:00-11:00! Ir iekš telpu baseins, bet nē ! Atveriet tikai ar ledus ū deni.
Un tas ir 5 zvaigznes! Un tā ir liela nauda!
Saprotu, ka krī ze, bet blakus viesnī ca smarž o pē c bā rbekjū un vakarā skan dzī vā mū zika. Un viesnī ca ir mazā ka par mū sē jo. Vismaz kā pt pā ri ž ogam pie viņ iem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu