Briesmīgi

Rakstīts: 24 oktobris 2022
Ceļošanas laiks: 9 — 31 oktobris 2022
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Par viesnī cā m vienmē r rakstu tikai godī gas atsauksmes, jo man ļ oti patī k ceļ ot un palī dzē t citiem tū ristiem. Tā tad par š o viesnī cu es visu uzrakstī š u diezgan caurspī dī gi. Saimniekam ir pilnī gi vienalga par savu viesnī cu, uzreiz skaidrs, ka cilvē ki maksā naudu un tas ir labi. Sā kš u ar punktiem.
1. Kad ieradā mies viesnī cā , uzreiz pamanī ju, ka mū su dvieļ i, kuriem jā bū t tī riem, ir netī ri. Smilš u trasē s. Man bija jā iet lejā un jā lū dz maiņ a.
2. Tad es iegā ju istabā un ieraudzī ju, ka arī spilvendrā nas uz spilveniem ir ar milzī giem caurumiem. Paņ ē ma lejā spilvenus un nomainī ja tos.

3. Kad atgriezos istabā un izklā ju segu, es ieraudzī ju uz tā s milzī gas bedrī tes. Cik tas viss ir nepatī kami. . (Es atkal nogā ju lejā pā rģ ē rbties)
4. Visas nogalinā tā s mē beles (krē sli, galds, naktsgaldiņ i)
5. Tē jkanna nav mainī ta 10 gadus, klā ta ar skalu, protams, neviens nekad nav mazgā jis.
6. Sliktā kais ir internets. Tas izslē dzas ik pē c 15 minū tē m. Mē s ar vī ru strā dā jam attā linā ti un tas ir neizturami.
Lū dza kaut ko darī t, parunā t ar saimnieku, lai iegā dā tos vē l internetu, kā rezultā tā nekas nav mainī jies un vairā k arī nepirka (atkal te visi sū dzas par internetu, bet saimniekam vienalga, kas vē l, tē rē jiet savu naudu viesiem)
7. Kad ieradā mies kondicionieris darbojā s, pults nebija, kondicioniera poga nestrā dā ja, atkal bija jā kā pj lejā.
8. Tuvumā tiek celta viesnī ca, paturiet to arī prā tā.
9. Paš ā pirmajā dienā saplī sa elektriskā plī ts, atnā ca mainī t kontaktligzdu.
10. Galvenajā telpā (virtuvē ) NAV lustras. Tikai 1 lampa. Visu laiku gribas vakarā ieslē gt gaismu, bet saproti, ka tā VIENKĀ RŠ I NAV!!!
11. Ir ļ oti maz tirdzniecī bas vietu. Jums vienmē r ir jā izvē las. Vai nu plī ts vai tē jkanna. Vai nu vī rs lā dē portatī vo datoru, vai es, vai lampiņ a strā dā un mē s neesam tumsā . Istabā bū s jā cī nā s arī par vienī go kontaktligzdu, kur uzlā dē t telefonu (UN PROTAMS TAS NAV PIE GULTAS!! )

Kopumā rezumē jot, es gribu teikt, ka ī paš nieks uzspļ ā va saviem viesiem. Vienkā rš i ir neē rti š eit atrasties. Varē ja iztē rē t nedaudz naudas un vismaz nomainī t krē slus, dvieļ us un gultas veļ u. Nesaprotu, kā pē c par š o viesnī cu ir labas atsauksmes. Š eit es redzē ju tikai necieņ u un necieņ u pret viesiem. Un š is prieks mums izmaksā ja 3000 rubļ u uz 3 nedē ļ ā m. NEIESAKU nekā dā veidā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu