Gaidāms labāks

Rakstīts: 17 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 13 — 20 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 3.0
No viesnī cas gaidī ts daudz labā ks. Ieradā s 9:30. Viņ i uzlika rokassprā dzes un sū tī ja brokastī s. Teikt, ka bija izvē le, nozī mē neteikt neko. Cepta ola, plastmasas siers un desa, daž i dā rzeņ i un augļ i, kas nav pat draņ ķ ī gs č etrinieks. Pē c brokastī m nolē mā m doties uz jū ru vai peldē ties baseinā . Bez dvieļ iem un peldbiksē m neiztika, bija jā gaida vestibilā . 14:00 viņ i iedeva atslē gu (viena pret č etriem). Mē ģ inā jumi paņ emt papildu atslē gu ne pie kā nenoveda.
Numurs 4 cilvē ku ģ imenei ir 1 istaba ar 2 gultu, 1 gultu un izvelkamo dī vā nu. Tualete nestrā dā , var uzklikš ķ inā t uz lielā s notekas un vienmē r skatī ties kā tek ū dens. Mini bā rs tika papildinā ts katru dienu. Pasaules kausa finā ls tika skatī ts turku valodā : )
Pusdienā s un vakariņ ā s viss ir standartā bez liekā m ķ ibelē m, bet uz 8 dienā m paliek ļ oti garlaicī gi.

Baseini un jū ra: nā c pē c brokastī m un atrodi bezmaksas sauļ oš anā s krē slu – no vairā kiem fantastiskiem. Piestā tne ir pilna, pie bē rnu baseina - 4 sauļ oš anā s krē sli, blakus pieauguš ajiem - var ņ emt vai nu 6 no rī ta, vai 18:00. Ja aizņ emies pirms brokastī m un ej brokastī s, apkalpotā ji nozog dvieļ us. Lai to atrastu, ir vajadzī ga liela veiksme. Nekur krieviski nav rakstī ts, ka aizliegts turē t dvieli ilgā k par stundu. Es saprotu, ka viņ i ar to pelna naudu.
Lai iegā dā tos bē rnu, kurš vē l neprot peldē t, bet jau izaudzis no bradā jamā baseina, nepā rtraukti jā atrodas pie bē rnu baseina, kurā tiek virzī ti arī slidkalniņ i, un ne tikai nav vietas. , bet ā bolam nav kur nokrist.
Teritorija ir tik maza, ka cilvē ki staigā viens otram blakus. Pastā vī gi jā gaida lifts, kura augš up poga (restorā na stā vā ) ir izslē gta vai nedarbojas (2 no 3). Animā cijas - no 10 - 2. Ieeja jū rā - akmeņ i. Mē s devā mies uz tuvē jo pludmali. Salī dzinot ar to paš u Q-premium (tie ir vienā di pē c formas) - atš ķ irī ba ir ievē rojama un Ā zija pat nevelk uz 4-ku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu