Tej Marhaba 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 3.810
№29 viesnīcas reitingā Sousse
4.2 Numurs
4.2 apkalpošana
4.6 Tīrība
6.8 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 1 km attālumā no Susas vēsturiskā centra. Monastiras lidosta atrodas 16 km attālumā. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 1992. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2011. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenei vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар ttb60
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viņ i zog naudu! GLABĀ JIET NAUDU RECEPTAS SEIFĀ . NO MUMS NOZAGTA 40$, NO KAIMIŅ IEM 180$ NO č emodā niem AR ATKLĀ TAJĀ M SLĒ DZĒ M. TELPĀ S AR PĀ RĀ M NUMURIEM ZEM LOGA, KLIEGOT MŪ ZIKU LĪ DZ 4:00. NUMURI AR PĀ RĀ M SKAITĻ IEM SKATĀ S UZ LOGIEM UZ CEĻ U UN BŪ VBŪ VNIECĪ BU, ARĪ MŪ ZIKA KĻ AUJA LĪ DZ DIVIEM NAKTĪ M ZEM LOGA KAFEJNĪ NĀ . … Tomēr ▾ Viņ i zog naudu! GLABĀ JIET NAUDU RECEPTAS SEIFĀ . NO MUMS NOZAGTA 40$, NO KAIMIŅ IEM 180$ NO č emodā niem AR ATKLĀ TAJĀ M SLĒ DZĒ M.
TELPĀ S AR PĀ RĀ M NUMURIEM ZEM LOGA, KLIEGOT MŪ ZIKU LĪ DZ 4:00.
NUMURI AR PĀ RĀ M SKAITĻ IEM SKATĀ S UZ LOGIEM UZ CEĻ U UN BŪ VBŪ VNIECĪ BU, ARĪ MŪ ZIKA KĻ AUJA LĪ DZ DIVIEM NAKTĪ M ZEM LOGA KAFEJNĪ NĀ .
NEPĒ RCĒ JIET TURĒ JUS UZ VIESNĪ CU TEJ MARHABA HOTEL!
аватар kostuk12.04
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī viesnī ca mums nonā ca nejauš ī bas dē ļ . Principā atbraucot uz Tunisiju un redzot visur atkritumus un daudzas slē gtas viesnī cas, saproti, ka 3 un 4 te nevar spī dē t, valstī ir tū risma krī ze, galvenokā rt alž ī rieš i un krievi, un pā ris procenti eiropieš u. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca mums nonā ca nejauš ī bas dē ļ . Principā atbraucot uz Tunisiju un redzot visur atkritumus un daudzas slē gtas viesnī cas, saproti, ka 3 un 4 te nevar spī dē t, valstī ir tū risma krī ze, galvenokā rt alž ī rieš i un krievi, un pā ris procenti eiropieš u.
Ieradā mies 7 no rī ta un teica, ka jā reģ istrē jas 10-11 un tā arī notika, par labu istabu nevar dot naudu jo skats uz jū ru ir atstarpe starp 2 viesnī cā m (labā k ka no istabas paveras skats uz ielu mazā k trokš ņ a no animā cijas). Viesnī cā faktiski nav neviena personā la, kas runā tu krieviski, bet visi nedaudz saprot, runā angliski un franciski.
Istaba normā la, remontē t nesā pē ja, bet kondicionieris un ledusskapis strā dā , katru dienu tiek uzkopta telpa un papildinā ts š ampū ns. Par zā dzī bu viesnī cā viņ i nedzirdē ja, viņ iem paš iem istabā redzamā vietā atradā s planš ete un somā nauda.
Lī dz pludmalei 100 m pā ri ceļ am (netī rā s pludmales) pludmalē ir bā rs (alus, vī ns un dzē rieni)
Ē diens bija normā ls, tikai nedaudz, bet vienmē r bija gaļ a, zivis, augļ i un daudz saldumu.
Bā rā vietē jie dzē rieni: viskijs, degvī ns, dž ins, vermuts, vī ni, alus.
Bezmaksas wi-fi vestibilā
аватар akulinazubatova
Pirmais š oks ir izlī gums. Gaidī ja 3 stundas, lai nonā ktu netī rā un smirdoš ā telpā , un cita starpā ar š ausmī gu apgaismojumu. Aizgā jā m uz reģ istratū ru mainī t istabu, administrators teica, ka tagad neko nevar piedā vā t, nolē mā m iedot naudu -10 dolā rus, jo vē l nebijā m mainī juš i uz dinā riem. … Tomēr ▾ Pirmais š oks ir izlī gums. Gaidī ja 3 stundas, lai nonā ktu netī rā un smirdoš ā telpā , un cita starpā ar š ausmī gu apgaismojumu. Aizgā jā m uz reģ istratū ru mainī t istabu, administrators teica, ka tagad neko nevar piedā vā t, nolē mā m iedot naudu -10 dolā rus, jo vē l nebijā m mainī juš i uz dinā riem. Viņ š paņ ē ma naudu un teica, lai nā kam rī t pulksten 10. . . Mē s viņ u vairs neredzē jā m. Pē c skandā la numuru nomainī ja uz mums, bet to, ko sauc par ī leni, nomainī ja uz ziepē m. Nav skata uz jū ru, tā pat netī rs, un arī zem mums iela un nakts diskotē kas. Miegs nav iespē jams! viss dā rd lī dz 3-4 no rī ta, pat ausu aizbā ž ņ i man nepalī dzē ja! Personā ls atklā ti sakot ir nož ē lojams, nemitī gi izspiež dzeramnaudu, pat tur, kur nav ko dot. Sen nebiju ar to saskā ries. Bā rā kaut kā du nesaprotamu š murdjaku sauc par kokteili "Mix". Pē c 1 reizes mē ģ inā juma nekas cits tur netika paņ emts. Pludmale ir kā dus 500-700 metrus no viesnī cas, tā da pati nekopta un netī ra - pudeles, izsmē ķ i. stikls un citi "š armi". Turklā t jums jā iet uz to caur iepirkš anā s galeriju un pē c tam pā ri ceļ am, pa kuru brauc automaš ī nas. Kā du dienu mans vī rs un meita devā s uz pludmali pirms manis, un, kad es devos tur viens no visā m pusē m, es dzirdē ju: "Nataš a, Nataš a, skaista, skaista" un kaut ko citu, ko es nesapratu. Tas bija ļ oti nepatī kami. Jū s jū taties kā dzī vnieks zoodā rzā . Kopumā attieksme pret krievu tū ristiem ir, maigi izsakoties, neadekvā ta. Es teiktu, ka diskriminē još i. To var redzē t it visā – attieksmē , personā la un vietē jo uzvedī bā , pat apkalpoš anas atš ķ irī bā . Un tas ir tikai pazemojoš i. Pē c pā ris dienā m mē s vairs negribē jā m tur palikt. Zā dzī bas pieaug! Istabā kaimiņ iem nozagta liela naudas summa, vī rs stā stī ja, ka viņ am ir aizdomas, ka no maka izvilkti vairā ki rē ķ ini, un esmu pā rliecinā ts, ka tā arī bija, nekontrolē jam katru santī mu, bet pat ja viņ š to pamanī ja, tad noteikti izvilka. Gribē tos atcerē ties ko patī kamu, pē c dabas esam optimisti, un ticiet man - nav nekā ! Pat ekskursijas aizē noja vietē jā s specifikas rū gta pē cgarš a. Es pat negribu stā stī t. Pieredze ir ļ oti nepatī kama. Š eit vairs nav kā jas! Vispā r es negribu vairs Tunisiju, Turciju, Ē ģ ipti utt. Nekas nav salī dzinā ms ar mū su dzimto Krimu. Par tī rī bu, skaistumu un pat apkalpoš anu, un pats galvenais, jū s esat starp saviem cilvē kiem, kas runā krieviski, pretē jā gadī jumā š ajā viesnī cā neviena nav ! ! neviens ne vā rda nerunā krieviski, pat aiz cieņ as pret krievu tū ristiem, kas viņ iem nes naudu.
аватар Yulia66
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tū risma aģ entū ra mums ieteica Tej Marhaba viesnī cu kā salī dzinoš i lē tu un ē rtu. Atsauksmes par viņ u bija ļ oti daž ā das, arī ļ oti sliktas, tač u mums patika internetā sniegtā s fotogrā fijas, un mē s nolē mā m riskē t. … Tomēr ▾ Tū risma aģ entū ra mums ieteica Tej Marhaba viesnī cu kā salī dzinoš i lē tu un ē rtu. Atsauksmes par viņ u bija ļ oti daž ā das, arī ļ oti sliktas, tač u mums patika internetā sniegtā s fotogrā fijas, un mē s nolē mā m riskē t. Un jā , tam ir labs nosaukums. Tej arā bu valodā ir "kronis", un Marhaba ir viesnī cu ķ ē de, kas tulkota kā "Sveiki! "
Ieradā mies 2:00 (lidmaš ī na kavē jā s 4 stundas), tikā m nokā rtoti uzreiz bez papildus maksā jumiem. Mums iedeva standarta numuru ar lielu balkonu. Tiesa, viņ š izgā ja uz pilsē tas ielu, tač u naktī ī paš a trokš ņ a nebija.
Viesnī cas teritorija ir liela, ir bē rnu mazais baseins, liels baseins pieauguš ajiem, baseina bā rs, viesnī cas bā rs, restorā ns, restorā ns, kurā var paē st starp pamatē dienreizē m - tas viss ir bez maksas tiem, kam ir viss iekļ auts komplekts.
Š ī ir otrā s lī nijas viesnī ca, tā pē c privā tā pludmale atrodas pā ri ceļ am - dodieties uz turieni 5-7 minū tes. Viņ iem sauļ oš anā s krē sli un matrač i tiek izsniegti no rī ta apmē ram no 7-00, un 17-00 - 17-30 tie jau tiek vā kti. Kopumā š ī pludmale ir atvē rta, tur var ierasties jebkurā laikā , pat naktī . Jū ra sekla, tikai tuvā k bojā m jau ir kā ds dziļ ums. Smiltis ir baltas un tī ras, tā pē c arī vē trā ū dens neduļ ķ ojas. Bē rniem un tiem, kas slikti peld, tas ir tieš i tas, kas jums nepiecieš ams.
Istabā ir divguļ amā gulta, skapis, 2 naktsgaldiņ i, kafijas galdiņ š , 2 atzveltnes krē sli, 2 spoguļ i, TV, kondicionieris, ledusskapis, vannas istaba. Ir liels balkons ar galdu un 2 plastmasas krē sliem. Vannas istabā ir izlietne, spogulis, vanna ar duš u, tualete. Viss darbojā s lieliski, nekā du sū dzī bu.
Jā piebilst, ka daž ā s Tunisijas viesnī cā s ledusskapji istabā s ir maksas. Š eit viss ir bez maksas, bet minibā rs netiek nodroš inā ts.
Vienī gais, ka nav neviena krievvalodī ga vai vismaz poļ u kanā la, tā pē c televizoru gandrī z neskatī jā s. Istaba tika iztī rī ta katru dienu. Istabā un gaitenī ir paklā js, bet apkopē jas to regulā ri sū cē ja, tā pē c bija tī rs.
Ē diens restorā nā bija ļ oti labs. Liela ē dienu izvē le no gaļ as, dā rzeņ iem, rī siem, makaroniem, ceptiem kartupeļ iem, salā tiem. Katru dienu viņ i deva arbū zus, melones, plū mes.
Š eit ir tā da nianse (bet tā Tunisijā ir visur, atš ķ irī bā , piemē ram, no Ē ģ iptes), ka tē ju, kafiju un dzē rienus restorā nā var ņ emt lī dzi tikai brokastī s. Pusdienā s vai vakariņ ā s tie jā ņ em lī dzi bā rā vai jā pasū ta pie viesmī ļ a. Tas ir bez maksas, bet neē rti, jo ī paš i tā pē c, ka tē ja un kafija no bā ra kafijas automā ta bija vienkā rš i š ausmī ga, un laba kafija tika pagatavota tikai brokastī s.
Kopumā viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga un piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, kā arī jaunieš u brī vdienā m. Tas atrodas netā lu no vecpilsē tas, kur ir ko redzē t. Iesaku visiem!
Холл отеля и бар Территория отеля, вид на торговый центр Бассейн и само здание отеля
аватар maigeldinova.ka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ar nepacietī bu gaidī jā m š o ilgi gaidī to atvaļ inā jumu, tā pē c noskaņ ojums bija vispozitī vā kais. atpū tā s 4 omi. Pie ieejas viesnī cā samaksā jā m naudu, lai mums iedod labu istabiņ u, draugiem uzreiz iedeva labu istabiņ u, un lika pagaidī t, beigā s gaidī jā m 2h, kamē r istabiņ a tika iztī rī ta. … Tomēr ▾ Ar nepacietī bu gaidī jā m š o ilgi gaidī to atvaļ inā jumu, tā pē c noskaņ ojums bija vispozitī vā kais. atpū tā s 4 omi. Pie ieejas viesnī cā samaksā jā m naudu, lai mums iedod labu istabiņ u, draugiem uzreiz iedeva labu istabiņ u, un lika pagaidī t, beigā s gaidī jā m 2h, kamē r istabiņ a tika iztī rī ta. istabiņ a tika iztī rī ta, bet istabā nestrā dā ja kondicionieris, nesū dzē jā mies lī dz sā ka pilē t, visu dienu nebijā m istabā , appludinā ja paklā ju tiktā l, ka varē ja izš ļ akstī ties. Reģ istratū ra ā tri atbildē ja uz mū su sū dzī bā m. rezultā tā nā kamajā dienā tikai š is remontē tā js uzkā pa uz gaisa kondicioniera, sabruka uz grī das kopā ar daļ u griestu no gaisa kondicioniera. pē c tam mainī jā m numuru. Bet pat tur mū s gaidī ja pā rsteigumi. katru reizi, kad gribē jā m ienā kt istabā , bija jā meklē apkopē ja, kas mums atvē rtu durvis, jo karte nedarbojā s. prosa lidojumā viņ i mū s dzina š urpu turpu, ar š ī m durvī m neko nevarē ja izdarī t, un viņ i negribē ja mainī t mū su numuru. beigā s pē c neskaitā miem skandā liem mainī jā m istabu un tad tikai lī dz nā kamā s dienas vakaram. vispā r attieksme pret krieviem tur noteikti nav ī paš i laba. pusdienā s un vakariņ ā s bez glā zes vai karotes. pastā vī gi bija jā meklē viesmī lis un jā prasa ū dens vai karotes. garastā voklis protams sabojā ts. naudas maiņ a tikai 2 reizes dienā pa 2 stundā m. un pusi dienas. Pludmale ļ oti maza, matrač i ir maksas. animā cijas vispā r nav, viņ i dejo kā paralizē ti, nekā das vē rtī bas, tauta nebija uzjautrinā ta un neaudzinā ta. vispā r, protams, viņ i mums sabojā ja garastā vokli, bet mē s lieliski atpū tā mies, galvenais ir atpū sties ar labu kompā niju. bet es neiesaku š o viesnī cu!


iemiesojums dimonuch
Gribam braukt ar kompāniju (6 cilvēki) 16.maijā uz Tunisiju, tūroperators mums piedāvā doties uz Susas hotel Tej Marhaba 4 *... Varbūt kāds tur pārspēj? vai vienkārši dodiet mums padomu, kur doties? IEPRIEKŠĒJĀ PALDIES
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в 1 км от исторического центра города Сус. Расстояние до аэропорта Монастир составляет 16 км. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1992 году, а последний ремонт произведен в 2011 г. Отель подойдет для семейного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Туниса составляет 150 км, Энфиды – 47 км, Монастира – 20 км.
Pludmale
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. На территории есть магазин.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Предоставляется оборудование для занятия водными видами спорта. Библиотека, дартс, игровая комната.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 350 комфортабельных номеров.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Avenue Taïeb M'hiri 4011 Sousse Tunisie
Tālruņi: Tel: +216 73 229 800
Fax: +216 73 229 815
Tīmekļa vietne: Tej Marhaba
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).