Marhaba Salem 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.010
№19 viesnīcas reitingā Sousse
5.8 Numurs
5.8 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.5 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca sastāv no vienas galvenās 4 stāvu ēkas un vienas papildu 4 stāvu ēkas, celta 1975. gadā, pilnībā renovēta 2013. gadā. Viesnīca Marhaba Salem 4 * atrodas Susas pilsētas jūras krastā. Kopā ar viesnīcu Marhaba Royal Salem 4 * tie veido viesnīcu kompleksu, kurā viesi var izmantot kopīgus pakalpojumus un infrastruktūru, izņemot restorānus. Viesnīcas komplekss izceļas ar lielu, zaļu zonu, kurā atrodas smilšu pludmale, četri peldbaseini, tostarp baseins ar ūdens slidkalniņiem un jūras ūdeni, restorāni, bāri, SPA centrs ar trenažieru zāli un bērnu mini klubs. . Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem, kā arī aktīvai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Katsis
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s viesnī cā kopā ar draugu 27.08. 2018 - 08.06. 2018. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu iepriekš , pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m un fotogrā fijā m. Pamats bija laba atraš anā s vieta (starp Susas centru un Port el Kantaoui ostas vietu). … Tomēr ▾ Atpū tā s viesnī cā kopā ar draugu 27.08. 2018 - 08.06. 2018. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu iepriekš , pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m un fotogrā fijā m. Pamats bija laba atraš anā s vieta (starp Susas centru un Port el Kantaoui ostas vietu). Piesaista arī pirmā jū ras piekraste, detalizē ta viesnī cas pakalpojumu prezentā cija internetā .
Viesnī ca pilnī bā attaisnoja mū su cerī bas – ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti! Iekā rtojā mies uzreiz pē c ieraš anā s naktī , regulā ri tī rī jā m katru dienu - mainī jā m gultu, dvieļ us, atnesā m tualetes papī ru. Dzeramais ū dens 1.5 litru pudelē s bija jā ņ em no bā ra pie vestibila. Numurā ir fē ns un dvieļ i. Tē jkannas ar tē ju nebija (bet karstu ū deni un tē ju varē ja paņ emt no viesnī cas bā ra). Istabā s arī nav nodroš inā tas ziepes un š ampū ns - jā ņ em savs.
Kas attiecas uz ē dienu: š eit viss kopumā ir nevainojams. Ē diens izcils, svaigs un daudzveidī gs! Mā jā s ē du viegli un ē du pietiekami daudz diē tiskas pā rtikas. Un te es varē ju izvē lē ties ē dienu pē c savas gaumes, lai paliktu sā tī gs un tajā paš ā laikā nekļ ū tu labā ks. Ē dienkarte ik pa laikam mainā s, ir daž ā di ē dieni, salā ti. Bija augļ i atbilstoš i gadalaikam (katrā apmeklē juma reizē : brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s) - arbū zi, melones, plū mes, persiki, vī nogas.
Kū kas, saldē jums vakariņ ā s un saldie pudiņ i. Brokastī s jogurts, musli, omletes, pankū kas, vā rī tas olas, biezpiens un dzeltenais cietais siers, aukstā s gaļ as un desiņ as, sautē ti karsti dā rzeņ i. Pusdienā s gaļ a - liellopa gaļ a, vista, kotletes, makaroni, graudaugi, rī si, kuskuss, pica. Vakariņ ā s ir arī daudz zivju un salā tu. Turklā t kā piedevas vienmē r tika piedā vā ta eļ ļ a, olī vas, melnā s olī vas, daž ā das mē rces, adž ika, majonē ze, maize un bulciņ as. Vienmē r bija ko dzert - tē ja, kafija, piens, sulas un fanta, sprite, viegls vī ns, alus utt. No salā tiem bija atseviš ķ i sasmalcinā ti dā rzeņ i: burkā ni, bietes, kā posti, ķ irbis, cukini, paprika, sī poli. Jū s varat tos sajaukt vai paņ emt un aizpildī t (vai ne), kā vē laties.
Dienas laikā starp galvenajā m ē dienreizē m tieš i pludmalē ir pieejami bā ri ar vieglā m uzkodā m un dzē rieniem. Uz vietas un paš ā viesnī cā ir bā rs. Tā pē c tu nepaliksi izsalcis : )
Viesmī ļ i visi pieklā jī gi un vē rī gi, smaidot jautā , kā iet, piedā vā dzē rienus. Tukš ie š ķ ī vji pē c ē š anas tiek izņ emti uzreiz jū su priekš ā . Arī pā rē jais viesnī cas personā ls reģ istratū rā ir ļ oti laipns. Diezgan brī vā m krievu meitenē m uzaicinā jumi uz kafijas tasi un saziņ u bija pā rpilnī bā .
Viesnī cas teritorijā ir 4 peldbaseini (viens mazs bē rniem, viens lielā ks dziļ š . Un divi ar jū ras ū deni, viens no tiem ar slidkalniņ iem).
Krievu valoda viesnī cā ir maz zinā ma - visbiež ā k viņ i sapratī s, kas jums nepiecieš ams. Bet angļ u valodu, protams, labā k izmantot saziņ ai un izpratnei, un visi zina vienkā rš as frā zes.
Wi-Fi internets ir pieejams viesnī cas vestibilā . Tomē r vietnes lapas ne vienmē r tiek ielā dē tas, tostarp ā tri. Vakarā lī dz 19.00-20.00 signā ls ir ļ oti vā jš un internets var vispā r neielā dē ties, kā arī ziņ as caur Viber un WhatsApp nav sasniedzamas, kas acī mredzot ir sastrē gumu dē ļ , jo. daudzi cilvē ki izmanto savienojumu pirms vakariņ ā m.
Animā cija viesnī cā tiek pasniegta lieliski - garlaicī gi noteikti nebū s! No rī ta lī dz vakaram ir daudz un daž ā das sporta aktivitā tes: joga, daž ā da veida dejas (arī pludmalē ), aerobika, ū dens aerobika, volejbols, teniss, basketbols, biljards, trenaž ieru zā le. Katras dienas grafiks ir ievietots, jū s varat izvē lē ties, kas jums patī k. Vakarā no 20.30 pie baseina, izejot no viesnī cas, sā kas š ova programma - karaoke, programma bē rniem, vairā kas dziesmas pieauguš ajiem dejā m. Turpinā s lī dz 23.00. No mū su istabas no izrā des paveras skats uz š o baseinu, bet ar aizvē rtā m durvī m skaņ a tika ievē rojami samazinā ta. Tā lā k atseviš ķ ā telpā no 23.30 sā kā s nakts diskotē ka.
Droš ī bas ziņ ā viesnī cā pastā vī gi dež urē apsargi ar telefoniem, tostarp diskotē kā un pludmalē , pie baseiniem, pie ieejas viesnī cā . Ieejot viesnī cā , visas lietas un paš i cilvē ki iziet caur skeneri un metā la detektoru.
Jā piebilst, ka vasaras mē neš i ir sezonas kulminā cijā . Tā pē c viesnī ca bija piepildī ta lī dz galam. Krievvalodī go iedzī votā ji ir mazi, pā rsvarā arā bu ģ imenes no Alž ī rijas un Lī bijas, no paš as Tunisijas ar saviem daudzajiem bē rniem atpū tuš ies. Bē rni (protams, kuri mē dz visur raudā t un skaļ i runā t, kliegt) daž ā da vecuma, no zī daiņ iem lī dz pusaudž iem. Bija arī ģ imenes no Francijas, Vā cijas, Lielbritā nijas.
Cilvē ku ir daudz, tostarp ā rpus viesnī cas Susā : vietē jie iedzī votā ji un tū risti. Pā rē jie izrā dī jā s nedaudz trokš ņ aini un jauneklī gi. Ja kā ds meklē mieru un klusumu, tad labā k doties mierī gā kos mē neš os - maijā vai septembrī -oktobrī .
Pē dē jā uzturē š anā s dienā mē s izrakstī jā mies 12.00 un devā mies uz lidostu 23.30. Gandrī z vesela diena! Lū dzā m reģ istratū rā paplaš inā t istabu un mums par pieņ emamu papildus samaksu tika nodroš inā ta vē l viena istabiņ a, lai uz to dienu varē tu apmesties, atstā t mantas, nomazgā ties duš ā un atpū sties pirms ceļ a.
No tū res bija Sahā rā (2 dienas); Kartā ga - Tunisija - Sidi Bou Said (1 diena) un Frī dž as zoodā rzs (pus dienas). Man patika, ī paš i Sahā rā )
Ja jums ir kā di jautā jumi - par ekskursijā m vai citā m niansē m, lū dzu, sazinieties ar mums, rakstiet! Es novē lu jums labu atpū tu.
аватар kruminsh
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Biļ etes pirkā m no 2012. gada 1. lī dz 15. jū nijam, sā kā s ar to, ka reiss tika pā rcelts no 14 uz 23, kā rezultā tā pazaudē jā m dienu! Ā tri iekā rtojies, istabiņ a labi lī dz pludmalei 100 metri lī dz baseiniem 100 un 150 metri, restorā ns galvenajā ē kā. … Tomēr ▾ Biļ etes pirkā m no 2012. gada 1. lī dz 15. jū nijam, sā kā s ar to, ka reiss tika pā rcelts no 14 uz 23, kā rezultā tā pazaudē jā m dienu! Ā tri iekā rtojies, istabiņ a labi lī dz pludmalei 100 metri lī dz baseiniem 100 un 150 metri, restorā ns galvenajā ē kā.300 metri. Baro pie baseiniem, kas ir ļ oti ē rti! Bet 14 dienu laikā tas jau kļ uva slims no pā rtikas vienmuļ ī bas visur, tas pats! Jau zvanī jā m no Tunisijas un lū dzā m pagatavot borš č u ar ķ iplokiem, zaļ umiem un krē jumu!
Par istabiņ u atseviš ķ s stā sts prasī ja ledusskapi, iedeva dolā ru ļ oti ilgi smaidī ja, atnesa, bet neder, lai varē tu nomainī t, prasī ja 3 dienas. ! Antena pie televizora nestrā dā ja, kanā li nerā dī ja attiecī gi, antena tika remontē ta 3 dienas, tad TV rā dī ja tikai 2 krievu kanā lus, pē c 5 dienā m atkal tika salabota antena, sā ka rā dī t 1 kanā lu!
Ē kā , kurā dzī vojā m, remontē ja balkonus, nosita apmetumu un to, kas drū p, blakus uz ielas ar lā pstu mī ca betonu tieš i zemē , skaņ a ir pā rsteidzoš a, bloks kurā viņ i veic remontu vajadzē ja slē gt! Gaiteņ os ar slotu tiek slaucī ti paklā ji, viesnī ca, iespē jams, nepelnī ja naudu putekļ sū cē jiem, un es gribē ju teikt, ka no zem nagu klabē š anas pā ri laukam (uz grī das) lido putekļ i !! !
Netī ra labi, lai gan katru dienu atstā ja pa dolā ru, putekļ us nemaz neslauka, 14 dienas nemazgā ja izlietni, tualeti un vannu, mainī ja tikai veļ u, mainī ja dvieļ us un noslaucī ja flī zes (istabā s flī ž u grī das). Tad viņ i sabijā s un sā ka izkā rt zī mi, ka mē s atpū š amies, š ā da tī rī š ana trī s dienu laikā maksā tikai 30 rubļ us!
Bā rmeņ i ir vienkā rš i rupji, ja gribi apkalpot vajag dot dzeramnaudu, bet kā pē c tad mē s maksā jam par pilnu pansiju, viņ i krievus no tuvas distances nepamana, it kā mū su nebū tu, lai gan mē s neesam rupji, mē s neesam kaš ķ ī gi, bet mums š ķ iet, ka mē s lū dzam ž ē lastī bu, lī dz jū s rē kt uz viņ iem, viņ i negrib kustē ties, ķ ē miņ i! Divi bā rmeņ i apkalpo jebkuru, un, izliekoties par smagu darbu pie kases vai datora, ā rzemnieki klauvē ar monē tu un ceļ š ir brī vs! Secinā jumus izdariet paš i!!! !
Animā cijas viesnī cā gandrī z nav! Volejbols ir stingri c16-17, tad animators atņ em bumbu, labi, mē s nopirkā m savu, nosū tī ja animatoru.
Ekskursijas, noteikti apmeklē jiet lā zerš ovu, visiem patī k! Dodieties paš i jū ras ekskursijā , nepē rciet ekskursijas pludmalē , bū s 2x dā rgā k! Iekā p taksī (3 dinā ri) un lī dz 10:30 brauc lī dz ostai, nopē rc tur biļ etes un iekā p klā jā , paņ em dvieļ us un saules aizsargkrē mu, vari stipri apdegties!
Bē rnu peldbaseins! Ū dens nav mainī ts, ir dubļ ains arī tad, kad tur bē rnu nav, bail bē rnus tur vannot, bē rna paziņ ā m no š ā das vannoš anas palika slikti.
Secinā jumi: vairā k 3* mē s nekad neparā dī simies!!! !
Man ļ oti patika jū ra, ū dens sā ļ ā ks kā melnsarkanajā jū rā , smiltis gandrī z baltas, mazas, patī kami pa to staigā t !!! !
Aizbraucā m uz jū ru, esam apmierinā ti ar to!
Labas brī vdienas Tunisijā
аватар katshurik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s atpū tā mies Marhab 3 * pagā juš ā gada augustā . Kupons no Express Tour. (par viņ ā m varu teikt - ne pā rā k laipnas meitenes). Izlidojā m agri no rī ta, mū s sagaidī ja, atveda un uzreiz iekā rtojā mies, nebija jā gaida, pē c mū su lū guma uz Neptū na ē ku (pē c rekomendā cijā m), bet ar skatu uz baseinu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Marhab 3 * pagā juš ā gada augustā .
Kupons no Express Tour. (par viņ ā m varu teikt - ne pā rā k laipnas meitenes).
Izlidojā m agri no rī ta, mū s sagaidī ja, atveda un uzreiz iekā rtojā mies, nebija jā gaida, pē c mū su lū guma uz Neptū na ē ku (pē c rekomendā cijā m), bet ar skatu uz baseinu.
Mums patī k gulē t pē c vakariņ ā m. Aizmigā m, bet animā cija pie baseina mani pamodinā ja, vakarā arī nebija miera no viņ iem lī dz 01-00 naktī , pat gulta atleca, nā kamajā dienā reģ istratū rā prasī ja mainī t istabu uz klusā ku, nomainī ja nerunā jot, turpat NEPTUŅ Ā , bet uz iekš pagalmu .
Sā kumā ē diens iepatikā s, tad kļ uva garlaicī gi, nebija slikti, bet tas pats. Dzē rieni, kurus vari pasū tī t, nav dabī gas sulas un nez kā pē c tikai caur viesmī li, var ilgi gaidī t nav ī paš i ē rti, bet ja atstā j monē tu, nā kamreiz viņ š skrien tieš i pie tevis, tiklī dz ierauga.
Tī rī š ana ir laba.
Atpū tas beigā s nā ca kuplā skaitā resnie vā cieš i, uzvedā s kā cū kas, sē ž uz diviem krē sliem ar vienu dupsi, malko alu un kaimiņ os. Pat mū sē jie uzvedā s daudz pieklā jī gā k. Bet tas nav biedē još i. Mē s tos saņ ē mā m tikai uz 2 dienā m.
Veikalā zem galvenā s ē kas nopirku ā das č ī bas. Izjuka 2. dienā . Nā ca atgriezties – nevienā . Aizgā ju uz reģ istratū ru, aizveda uz veikalu un atdeva naudu.
Aizgā ju uz pī lingu. Viņ iem ir daž as trauslas 20 minū š u vietā - 10. Un viņ a nav č akla. Vē lā k man teica, ka viņ i esot slinki un nā cies uzstā t, lai to darī tu vē lreiz.
Mans bē rns (12 gadi) tur atrada draugus uz 2 dienā m un bija ā rkā rtī gi laimī gs.
Man patika baseini - var peldē ties visos trijos Marhabos, kā arī gā ju uz Tour Halef, izmantot visus 4 bā rus un baseinus.
Man patika ū dens aerobikas nodarbī bas, forš s animators.
Krā š ņ s parks.
Bē rnam ļ oti patika slidkalniņ i mū su viesnī cā .
Bijā m uz Marabou akvaparku, nav tā lu ar kā jā m 15 minū tes, par naudu, bē rniem apnicis kā pt pa kā pnē m, viesnī ca "akmens maiss", baseins auksts, un tū ristiem Marabu ū dens pats parks saka par maksu.
Mums bija labā k.
Kopumā mums bija 4 no 5 uzturē š anā s.
Ž ē l, ka š ogad raksta par buldozeriem, un cena jau ir par 2.000 vairā k.
аватар felix1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tunisijā.3 reizes atpū tā mies Marhaba 3 * pie Marhaba Club 4 * un Marhaba Beach 4 * viss atrodas viena teritorijā , visur var tikt uz visiem baseiniem, pludmale ir ļ oti tuvu, smiltis ir vienkā rš i super balti kā milti, jū ra ļ oti skaista, tikai jū lija beigā s parā dā s medū zas , tie ļ oti kož tā pē c labā k doties jū nijā , jū lija sā kumā . … Tomēr ▾ Tunisijā.3 reizes atpū tā mies Marhaba 3 * pie Marhaba Club 4 * un Marhaba Beach 4 * viss atrodas viena teritorijā , visur var tikt uz visiem baseiniem, pludmale ir ļ oti tuvu, smiltis ir vienkā rš i super balti kā milti, jū ra ļ oti skaista, tikai jū lija beigā s parā dā s medū zas
, tie ļ oti kož tā pē c labā k doties jū nijā , jū lija sā kumā . Bē rniem animā cijas, diskotē kas, tematiskas ballī tes arā bu stilā . Bijā m ekskursijā s pa Sahā ru, bija ļ oti forš i vizinā ties ar kamieļ iem, dž ipiem, apmeklē t beduī nus, satikt rī tausmu tuksnesī utt.
Медузы которые жалят ,на вид просто безобидные
аватар olck30
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir lieliska. Izvē lieties to, ja izvē le ir starp Salem un Royal Salem, jo. viņ iem ir viena kopī ga teritorija, visi pakalpojumi (izņ emot pusdienas, brokastis, vakariņ as - tas ir viņ u viesnī cu restorā nos) ir kopī gi, t. i. maksā jot mazā k, pē rkot ekskursiju uz Salem, jū s saņ emsiet komfortu par visiem 4 plus. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Izvē lieties to, ja izvē le ir starp Salem un Royal Salem, jo. viņ iem ir viena kopī ga teritorija, visi pakalpojumi (izņ emot pusdienas, brokastis, vakariņ as - tas ir viņ u viesnī cu restorā nos) ir kopī gi, t. i. maksā jot mazā k, pē rkot ekskursiju uz Salem, jū s saņ emsiet komfortu par visiem 4 plus. Istabas Royal un Salem ir vienā das. Klavieres atš ķ iras tikai ar skaistu š iku zā li un viss.
Pirmā lieta, kas jā zina un jā ņ em lī dzi: pludmales dvieļ i, fē ns (viesnī cā tie netiek nodroš inā ti). Seifs tikai reģ istratū rā par maksu. Tie ir negatī vie, viss pā rē jais ir pozitī vs....
Ē diens, tā pat kā visur citur (Turcija, Ē ģ ipte), katru dienu ir vienā ds, atš ķ iras tikai gaļ as ē dieni, un piedevas, salā ti ir vienā di. Ir daudz augļ u: arbū zi un melones katru dienu, apelsī ni, persiki, vī nogas, bumbieri, plū mes. Dabī gie saldumi, pusdienā s un vakariņ ā s saldē jums. Brokastis labas - garš ī gas pankū kas un virtuļ i, kā arī visur citur. Ja vē laties daž ā dī bu - ņ emiet HB un pusdienojiet kafejnī cā s...
Teritorija liela un apzaļ umota - ir daudz apstā dī jumu, milzī gs skaists dā rzs. Jū s dodaties uz pludmali caur dā rzu gar ē nu. Pludmale faktiski atrodas 100 metru attā lumā . Teritorijā ir 4 baseini, viens no tiem ir liels ar slidkalniņ iem ar jū ras sā lsū deni, BET tas ir arī hlorē ts, tā pē c neaizraujieties. Pludmale liela, vē sa, baltu smilš u, slī kstoš a. Jū ra ar aļ ģ ē m, bet man tā s personī gi netraucē ja, pati pludmale tika attī rī ta no aļ ģ ē m atš ķ irī bā no blakus esoš ā s Jeanine viesnī cas pludmales.
Ne plusi, ne mī nusi, bet tikai informā cija - ļ oti dī vaina matrač u sistē ma, tie nemitī gi nestā v uz sauļ oš anā s krē sliem, tos vakarā aizved (manuprā t, absolū ti lieks darbs), un ja gulē si uz solā rija neaiztikt, bet ja ir tikai dvielis, bet tevis nav - matracis tiks aizvests. Š is pasā kums sā kas apmē ram 16:00, ar to ir gandrī z neiespē jami tikt galā (viesnī cā ir tā da kā rtī ba). Š ī s aktivitā tes notiek gan pludmalē , gan ap baseiniem.
Bā rā vienā istabā var paņ emt ne vairā k kā.4 alkoholiskos dzē rienus, nā kamais piegā jiens ne ā trā k kā pē c 5 minū tē m. Dzē rieni arī parasti – vietē jā raž oš ana. Kas vē l - animā cija nav ī paš i laba, ne krievu valodā . Ja gids ceļ ā no lidostas uz viesnī cu jū s nobiedē s (tā pat kā mū s), ka Tunisijā neviens nezina krievu valodu - neticiet: Salemas viesnī cā reģ istratū rā ir arā bs, kurš lieliski zina krievu valodu (viņ š mā cī jā s) Sanktpē terburgā ), darbinieki, tirgotā ji veikalos Porto el Kantaoui, Susas Medī nā , Tunisijā , Kafagenā , Sidi Bou Said u. c. visi tevi sapratī s un pat kaut ko paskaidros krieviski. Tā pē c nebaidieties.
Jā , paš ā viesnī cā ir daudz ā rzemnieku. Mē s atpū tā mies no 08/12/10 lī dz 08/26/10 - krievu runa izklausī jā s ā rkā rtī gi reti, bet pā rē jā beigā s MŪ SU KRIEVIJA applū da...š is apstā klis ​ ​ nedaudz apbē dinā ja, jo. dvē sele ilgojā s pē c sadraudzī bas.
Atpū tā mies ar bē rnu 5.5 gadi. Mums visiem patika. Bē rniem izklaidei - ū dens slidkalniņ i, bē rnu rotaļ u laukums, bē rnu animā cija.
Viesnī ca un pati Tunisijas valsts mū s ļ oti iepriecinā ja. Pā rē jā laikā (14 dienas) es negribē ju iet mā jā s.
Lai visiem laba atpū ta.
аватар Dastina
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es atpū tos kopā ar savu vī ru Tunisijā no 2010. gada 2. maija lī dz 2010. gada 13. maijam viesnī cā Marhaba Salem 3 *, All inclusive. Viesnī ca izvē lē ta pē c atsauksmē m, kopumā viss ir kā citi aprakstī juš i. Tikai tagad ir rokassprā dž u, nevis karš u sistē ma. … Tomēr ▾ Es atpū tos kopā ar savu vī ru Tunisijā no 2010. gada 2. maija lī dz 2010. gada 13. maijam viesnī cā Marhaba Salem 3 *, All inclusive. Viesnī ca izvē lē ta pē c atsauksmē m, kopumā viss ir kā citi aprakstī juš i. Tikai tagad ir rokassprā dž u, nevis karš u sistē ma. Laikapstā kļ i tolaik biež i mainī jā s, tad lietus, tad saule, pū ta stiprs vē jš , pirmo nedē ļ u sauļ ojā mies pie baseina, jū ra bija vē traina, diezgan auksts un netī rs, piekrastē daudz aļ ģ u , kuras nez kā pē c netika noņ emtas, visu atpū tas laiku jū rā trī s reizes peldē jā s, vē ss, vē jains, ļ oti neē rti, bet iedegums ā tri pielī p vē jam, neaizmirstiet par saules aizsargkrē mu. Bijā m uz baseinu ar jū ras ū deni ar dž akuzi un slī dkalniņ iem, draiskojā mies tur kā bē rni, un uz apsildā mo baseinu blakus esoš ajā Marhaba Royal 4 * viesnī cā , jo viņ iem ir kopī ga infrastruktū ra, arī Royal braucā m uz masā ž u 35 dinā ri no deguna - neaizmirstamas sajū tas, sauna un hammam - bez maksas, kā arī , ja ir viss iekļ auts, 20 minū tes dienā varat izmantot trenaž ieru zā li bez maksas. Ē dieni viesnī cā.5 personā m, vairā ku veidu gaļ a, zivis, kuskuss, kebabi, grilē ti dā rzeņ i - vienkā rš i pasaka, persiki, greipfrū ti, apelsī ni, melone, zemenes sī rupā , dateles, kū kas ir kaut kas ! ! ! Mums uz visu uzturē š anā s laiku tika iedalī ts galdiņ š un viesmī lis, no kura pasū tī jā m dzē rienus, uzkodu bā rā pludmalē un pie baseina, viss iekļ auts picai, frī kartupeļ iem un dzē rieniem bez maksas, blakus ir mauru kafejnī ca, kur var uzpī pē t ū denspī pi tikai par 5 dinā riem. Tū risti pā rsvarā ir ā rzemnieki, krievu bija maz, pā rsvarā franč i, angļ i, ar personā lu sazinā jā s angliski, ļ oti mī l franč u valodu un, ja zini franč u valodu, runā , tev uzmanī ba ir garantē ta. )) Kas attiecas uz animā ciju, tā ir viduvē ja, varbū t sezonas sā kums, garlaicī gi puiš i, izņ emot to, ka Alekss ir jautrs puisis, paņ ē ma repu visiem, spē lē ja galda tenisu, š autriņ as, mini golfu. Biljards 2 dinā ri par spē li, ir futbola laukums, 2 korti, rezervā ts Royal. Viesnī cai dodu solī du 4, klusa, ģ imenes viesnī ca, es teiktu, laiskai atpū tai, ko mums vajadzē ja, bet, ja vē laties peldē ties jū rā , iesaku doties sā kot ar maija otro pusi, kad sasils un laiks nokā rtosies . Lai laba atpū ta!
бассейн с морской водой пляж территория отеля территория отеля
аватар fhd_jhdf
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cai Royal Salem **** un Marhaba Salem *** ir kopī ga teritorija. Visa teritorija ir diezgan liela un zaļ a. Tī rs un kā rtī gs gandrī z visur. Dzī vojā m 3 zvaigž ņ u viesnī cā . Istabas ir tī ras, viss darbojas bez problē mā m un, dī vainā kā rtā , pat televizors ar krievu kanā lu. … Tomēr ▾ Viesnī cai Royal Salem **** un Marhaba Salem *** ir kopī ga teritorija. Visa teritorija ir diezgan liela un zaļ a. Tī rs un kā rtī gs gandrī z visur. Dzī vojā m 3 zvaigž ņ u viesnī cā . Istabas ir tī ras, viss darbojas bez problē mā m un, dī vainā kā rtā , pat televizors ar krievu kanā lu. Ar dvieļ iem problē mu nav. Ja istabā ir kā ds, tad istabas apkalpoš ana vienmē r prasī ja atļ auju uzkopt istabu. Ē diens ir labs un visu nevarē si izmē ģ inā t. izvē le liela.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель представляет собой одно главное 4-этажное здание и одно дополнительное 4 этажное здание, был построен в 1975 году, прошел полную реновацию в 2013 году. Отель Marhaba Salem 4* расположен на берегу моря, в городе Сусс. Вместе с отелем Marhaba Royal Salem 4* образуют отельный комплекс в котором гости могут пользоваться общими услуги и инфраструктурой, за исключением ресторанов. Отельный комплекс отличается большой, зеленой территорией на которой расположены песчаный пляж, четыре бассейна, включая бассейн с водными горками и морской водой, рестораны, бары, Spa-центр с тренажерным залом и детский мини-клуб. Отель подойдет как для семейного отдыха с детьми, так и для активного молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 5 км от центра г. Сусс, в 22 км от аэропорта Монастир имени Хабиба Бургибы, в 45 км от аэропорта Энфида, в 145 км от аэропорта Картаж. В 5 км от отеля есть порт Эль Кантауи и поле для гольфа. Такси и автобус: останавливаются перед отелем, мед.клиника: 200 м., аптека: 200 м., магазин /рынок: 100 м.
Pludmales apraksts Вход в море: пологий, песчаный. Полотенца (под депозит).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке (платно), room service (платно), сувенирный магазин, сейф на респшн (платно), Wi-Fi: бесплатно в лобби и номерах, конференц-зал вместимостью до 150 человек, 2 открытых бассейна с пресной водой, 1 открытый бассейн с морской водой и водными горками, 1 крытый бассейн с подогревом в зимний сезон (с джакузи), полотенца у бассейна: (бесплатно — под депозит), сад.

The Main Restaurant — главный ресторан, шведский стол: завтрак (07:00-10:00), поздний завтрак (10:00-11:30), обед (12:30-14:00), ужин (18:30-19:30 и 20:00-21:00).

Tunisian Restaurant — a la carte ресторан тунисской кухни: ужин. Ресторан открыт три раза в неделю, посещение по предварительной резервации

Lobby Bar — бар в лобби отеля (10:00-00:00);

Oxygen Pool Bar — бар у бассейна (10:00-00:00);

Sol Y Sombra Beach Bar — бар у пляжа (обед 12:30-14:00);

La Pergola Snack Bar — бар с закусками (10:00-00:00);

Absolut Bar Salem (10:00-00:00);

Slidy Bar Aqua Park — бар у бассейна (10:00-18:00);

Moorish Café (платно) — восточное кафе, кальянная (16:00-00:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детские водные горки, мини-клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 теннисных корта, аквааэробика, водное поло, бочче, вечерние программы / шоу, дневные спортивно-развлекательные программы, волейбольная площадка на пляже, мини-гольф, настольные игры (платно), стрельба из лука, аква-центр: платно, 2 водные горки для взрослы и 2 детские водные горки, массаж (платно), моторизованные водные виды спорта (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 260 номеров.

Istabās

Ванная комната, фен, телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), телевизор, спутниковое ТВ, кондиционер, мини-холодильник, балкон (не во всех номерах). Уборка номера: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Boulevard du 14, Janvier, 4039 Sousse, Tunisie
Tālruņi: Tel: +216 73 271 588
Fax: +216 73 271 595
Tīmekļa vietne: Marhaba Salem
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).